ETT BRA SÄTT ATT RENSA TANKARNA VI BÄR PÅ DÅ

FÅR UPP EN BILD AV EN PERSON SOM SPRINGER I SKOGEN följer bilden, men ser någon springer i skogen ,och har inte riktigt koll på saker och ting, genom att i skogen kan man gömma sig och springa från jobbiga saker.

Genom  att ta en liten runda i skogen genom att skogen avskärmar oss enormt mycket från stress och jobbiga saker vi går igenom, genom att skogen har den funktionen, att vi släpper mycket olika jobbig tankar när folk springer i skogen, ATT NATUREN HAR DEN FUNKTIONEN PÅ OSS. Och mår extra bra av att springa runt i naturen när folk har mycket stress, då är naturen ett bra sätt att koppla av all stress vi bär inom oss. Och skogen har den förmågan att vi kan varva ner när vi springer i skogen då.

Men mycket människor idag bär på en inre stress och skogen är bra att springa i då, genom att varva ner en stund, och få ny energi av skogens energi, som påverkar oss så, att vi lugnar ner oss i skogen ,och det är ett bra sätt att lugna ner sitt inre krig inom sig då, genom att mycket folk lever i en stressad värld idag. Och världen utanför är jobbig ibland för dem att leva i då, OCH DÅ ÄR SKOGEN ETT PERFEKT SÄTT ATT VARVA NER ALLT VI BÄR INOM OSS, att bara vara i sitt inre då.

Ibland kommer det upp versioner som vi känner, ATT VI BÖRJAR ATT  BEARBETAR EN MASSA JOBBIGA SAKER, att ta itu med när vi springer runt i skogen, att vi börjar få fram positiva tankar ,och städar mycket negativa tankar, genom att bara leva från alla jobbiga situationer vi lever idag  då.

VI HAR SÅ MYCKET TANKAR OCH VISIONER INOM OSS, SOM SKA UPP TILL YTAN  välja själv hur vi vill ha det. Ibland kommer det mycket negativa tankar upp när vi springer ,och ibland måste vi gå igenom allt själv, genom att ingen kan välja till oss ,utan vi måste till skogen, genom att vi får upp så mycket om olika saker vi bär på då. Vi får upp jobbiga situationer som vi har svårt att ta oss igenom ibland. Men skogen kan hjälpa er att se klart i olika situationer vi sitter i då, genom att bara gå eller springa i naturen ger vårt inre lugn, som vi kan ta vara på och reda upp i vårt inre där vi har mycket jobbiga saker att gå igenom,men skogen får dig att tänka och känna in viktiga saker, som är svårt att göra bland människor då.

Och därför är skogen bra för människor att springa i då GENOM ATT VI SKAPAR ETT INRE LUGN INOM OSS ,vi släpper alla jobbiga tankar då ,och lägger mycket bakom oss då .Och kan ibland till och med se mycket klarare på situationen ,som folk kan reda upp mycket i sin inre värld ,som kan vara i kaos och måste sätta sig ner i skogen eller springa eller gå i skogen ,för att lugna sitt inre nu, genom att världen utanför den kan vara i uppror, och måste reda upp allt de har inom sig ,och då är skogen naturen viktig ,då saker och ting ska redas upp då, och då går mycket folk med mycket stress inom sig, genom att världen utanför dem är extra jobbig idag ,och mycket jobbiga händelser kan uppstå i folks liv, då är naturen ett bra sätt att reda upp jobbiga saker inom sig då.

Idag springer mycket folk i naturen ,och eller går sin runda i skogen SOM ÄR ETT PERFEKT SÄTT ATT RENSA ALLA SINA NEGATIVA TANKAR DE BÄR PÅ, att vända dagen till en positiv dag, genom att kunna reda upp allt vi bär inom oss. Ibland kan det vara svårt vissa dagar, och vissa dagar är det bra, att gå en promenad i skogen eller springer eller slå sig ner i skogen en liten stund, för att rensa sina tankar en stund då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.