MYCKET STÖLDER HAR ÖKAT IDAG

FÅR EN BILD AV FLERA MÄNNISKOR ,SOM SPRINGER BREDVID ETT STAKET ,ser ut som ett staket, som är gjord av nät som avskärmar för folk, men folk springer efter staketet, som är på väg någonstans då. Ser en byggnad bakom staketet som avskärmar folk.

Det är låst och ingen kan komma igenom staketet ,genom att det är avskärmad och låst för obehöriga människor då. Det är skyddat och ingen kan ta sig in, men ser ändå FOLK SOM SPRINGER BREDVID STAKETET och vad har de där att göra? Genom att folk har avskärmat, så folk ska inte ta sig in där genom att det är låst för obehöriga människor, ,att ingen ska komma in och bryta sig in. Men ändå ser folk som springer bredvid staketet, som kan inte ta sig in, än att folk gör kryphål och klipper sönder staketet som är gjord av nät. Men obehöriga kan ta sig in genom att krypa under staketet ,och klippa sönder staketet hur enkelt som helst då.

Idag är det mycket problem med folk, som inte respekterar folk,och folk kan ta sig igenom hur enkelt som helst. Och folk kan förlora mycket pengar då, och folk bryr sig inte om folk idag ,utan de tar pengar när de är utan pengar såklart.

Ibland kan folk sätta upp nät staket ,det är bara att krypa under nätstaket, och mycket folk blir av med saker idag, genom att mycket människor tar inte så mycket hänsyn till andras ägodelar idag, utan lätt kan ta sig igenom ett staket av nät, OCH PÅ MÅNGA STÄLLEN HAR FOLK BARA ETT NÄTSTAKET som avskärmar och låser in sina saker då.

MEN FÅR UPP DEN BILDEN och folk har problem med människor som stjäl idag. Och det är mycket enkelt att flera personer bryter sig in då. Men folk har inte satt upp rätt skydd, genom att det är bara att krypa under staketet eller klippa sönder staketet hur enkelt som helst. Och folk kommer från andra länder ,och har lite pengar till mat ,eller andra viktiga saker de måste ha, då tar en del den vägen när det fattas pengar då. Och  mycket större företag kan bli utsatt för problem idag ,när det fattas pengar för människor SOM REGERINGEN HAR GJORT ENORMT FEL NÄR DE GER FÖR LITE PENGAR DÅ. Regeringen säger ja till dem ,då får andra människor bli utsatt för problem och det är regeringens problem när det fattas pengar, och även saker folk måste ha, men genom att regeringen ger för lite pengar, eller får inte rätt ersättning, då kan andra människor bli lidande när inte regeringen hjälper människor rätt då.

Det här kan hända vem som helst, som har företag, att de kan förlora mycket pengar många företag genom att det är så lätt bryta sig in på vissa ställen när det fattas pengar.Det är regeringen som har stökat till för människor när de hjälper människor till Sverige, en del stjäl, men inte alla. En del människor kan vara mer tuff än andra människor då. FOLK BILDAR GÄNG OCH GÅR IHOP MED ANDRA MÄNNISKOR när det fattas pengar till mat på bordet ,eller andra saker de måste ha, då kan svenska folket bli utsatt för en del stölder nu, genom att det fattas pengar för mycket människor ,och får folk lite pengar när de kommer till Sverige, då kan en del stjäla, för att täcka upp sin ekonomi ,och det hände förr. Men det händer nu, att folk säljer saker till andra människor, men mycket kan komma från stölder, och folk köper på svarta marknaden en massa saker från människor ,som kommer från stölder.

Och regeringen borde ha lärt sig genom att börja göra rätt när ni ska lägga pengar idag på människor som kommer hit, att folk från andra länder kan stjäla när de får för lite pengar ,och då får svenska folket problem när regeringen hjälper folk nu. DE MÅSTE FÅ RÄTT EKONOMI DÅ.

Men vi fick upp den här varningen och DÅ HAR INTE REGERINGEN GJORT RÄTT genom att folk kan inte klara sig, och då får andra människor lida för det. Folk blir av med så mycket saker idag ,och säljer på svarta marknaden idag ,och mycket folk gör så idag. Och förr hände det ,och det fortsätter att drabbas svenska folket ,genom att folk måste ha pengar till mat eller andra saker de måste ha.

Idag har regeringen hjälpt mycket människor som kommer från olika länder och del människor tänker inte på, att de skadar människor när de stjäl, MEN DET ÄR REGERINGENS FEL när människor blir utsatt för det.Nu har det kommit mycket mer människor till Sverige, som ska ha rätt pengar att leva på ,när de lever och bor i Sverige ,som folk kan bli drabbad av ,genom att det fattas pengar och mycket folk kan stjäla hur lätt som helst.

Nu fick vi upp detta problem ,som vi ser vad mycket fel regeringen gör idag,  genom att det fattas pengar för folk de har hjälpt hit. Och vad gör de när de fattas pengar till mat eller andra saker? De stjäl såklart , för att täppa till hålet och vem blir lidande? Jo oskyldiga svenskar blir lidande ,när det fattas pengar för folk när de fått för lite att leva på. Och en del kan försöka hitta arbete, men regeringen har låst den vägen, GENOM ATT DE MÅSTE HA UPPEHÅLLSTILLSTÅND INNAN DE FÅR JOBBA DÅ. Förr kunde mycket människor jobba svart innan de fick sitt uppehållstillstånd ,och det är mycket bättre att människor får jobba ,genom att städa bort mycket problem i samhället då.

Det är mycket bättre att hjälpa människor ,än att stöka till för svenska folket NÄR REGERINGEN KAN INTE GE RÄTT EKONOMI ATT LEVA PÅ när de kommer hit. En del människor när de kommer hit får väldigt lite pengar att leva på innan de får bättre ekonomi då. Men har så lite pengar bara för en dag de ska kunna leva på ,och delar ut så lite pengar till dem ,och har även barn och flera barn ,och får inte rätt bidrag från dem. Och ingen svensk skulle vilja leva på så liten ekonomi då.

Men det värsta när regeringen ger inte rätt pengar till dem, de kan hjälpa folk, att söka arbete som passar dem, genom att städa bort jättestora problem i samhället ,som svenska folket blir drabbade av nu. Som oskyldiga människor blir utsatt för regeringen stökat till för folk. Och kan pressa folk när det handlar om uppehållstillstånd då. För att få ett lugnare Sverige MÅSTE REGERINGEN BÖRJA SLÄPPA PÅ REGLERNA  NU, när de inte ens kan ge rätt ekonomi, då måste folk få jobba nu.

Jag vet hur det var på min tid ,att folk satt och väntade på uppehållstillstånd. Han jag var gift med fick jobba svart, han fick jobba svart ,och tog ingenting från regeringen då ,men vänta på uppehållstillstånd, som är fruktansvärt löjligt i våra ögon LÅT FOLK JOBBA, genom att folk ska ha mat på bordet ,som vi ska ha och jag är så less på regeringens påhitt ,att folk ska sitta hemma och vänta på sitt eviga väntan på uppehållstillstånd då.

OM REGERINGEN GAV SAMMA LÖN SOM SVENSKA FOLKET HAR IDAG, ,då säger ingenting om det, men folk har inte det. Jag kommer ihåg på min tid hur det såg ut, genom att folk sökte jobb, men fick jobba svart många innan de fick sitt uppehållstillstånd då. Men regeringen gav inte folk pengar på den tiden. De fick klara sig själv ,men tog inte pengar från svenska folket, genom att de hade en helt annan regeringen då ,och folk fick inte så lätt ja.

Men regeringen har låst den vägen till att söka jobb, och förr var det samma sak, men då jobbade folk svart, tills folk fick sitt uppehållstillstånd då. DET ÄR BEVIS ATT REGERINGEN GER FÖR LITE PENGAR TILL FOLK DÅ.

Men lätt att hitta vägen till husen idag ,genom att allt står på internet vart folk bor då. Kan bara Googla fram och ta fram folk vart de bor, och hur mycket folk tjänar då. Men folk måste börja låsa den vägen, genom att sätta sekretess då. Regeringen måste gå tillbaka till gamla tiden då. Men kan till och med hitta hur mycket den tjänar som bor i områden och villaområden ,hur enkelt som helst att hitta dit folk har pengar, genom att gå ut på internet där finns allt vad folk tjänar då. Men även folk som bor i lägenhet står allt vad folk tjänar då.  MEN HITTAR PARADISET IDAG HITTAR VÄGEN PÅ EN GÅNG DÅ. MÅSTE BLI SEKRETESS IDAG, GENOM ATT FÅ SLUT PÅ ALLA PROBLEM MED INBROTT DÅ.714705

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.