JAG KÄNNER MIG SVIKEN

Ibland kan folk stöka till riktigt illa, när de tror att de hjälpte till, genom att styra allt i kaos och problem ,ISTÄLLET FÖR ATT HJÄLPA TILL PÅ EN GÅNG, att vara riktigt stark när man hjälper en människa i nöd. Och lyssna på den de hjälper då ,och inte gå på vad andra tycker och tänker utan lyssna på personen de hjälper.

GENOM ATT VARA VAKSAM OCH HJÄLPSAM , att rädda ett liv ,som de var ute, för att rädda mig, genom att få hjälp första tiden som var extra viktigt. Men ibland kan barnen göra det värre ,när de kan inte hjälpa till och göra det rätt, utan stökar till det, istället för att hjälpa till GÖRA RÄTT NÄR DET GÄLLER ATT GE RÄTT HJÄLP DÅ. Och första tiden måste bo ensam en tid, som är extra viktigt att bo själv, genom att få mycket hjälp och måste sitta ensam och skriva utan att bli störd då.

Men det slutade i kaos när man har barn, som inte kan putta folk rätt ,utan lyssnar på andra människor när de måste lyssna på mig. DET ÄR ETT SKÄMT NÄR MAN SKA FÅ HJÄLP. SKIT FOLK I MINA ÖGON.

Genom att jag måste vara ensam och leva själv en längre tid, och måste skriva och måste ha tyst, och inte har en massa ljud runt mig ,utan måste leva själv en tid. URDÅLIG HJÄLP. SÄMSTA KAN FÅ.

Men måste få hjälp med min hälsa, jag kom en liten bit då, GENOM ATT JAG MÅSTE HA MYCKET HEALING, och måste ha mycket mer healing. Och nu fick jag inte stanna kvar ,genom att jag fick för dålig hjälp ,är sjuk efter det GENOM ATT LÄGENHETEN VAR MIN TRYGGHET I LIVET SÅKLART, och nu måste jag vänta på hjälp, och kan inte ta healing som jag kunde då, genom att han har så liten energi, som har i vanliga fall stor energi, som jag har fått prova på olika sätt då. PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN har hjälpt mig med mycket då. HAN VAKTAR MIG NÄR KEWAN BOR I ENGLAND. MEN ÄVEN GUD HAR KOLL PÅ MIG. Men vi lever farligt ,men sitter och skyddar mig. Kewan har stöka till det för mig. 

Jag kan inte ta hjälp när jag får ont nu. Jag fick så ont i ryggen som jag har inte haft på länge, och kunde inte sova överhuvudtaget och vände och vred då. Han säger att jag kan inte hjälpa dig med ryggen när vi bor i huset. Har jag bott kvar har han stoppat det på en gång, genom att ge mig healing ,som älskar att få den underbara healing han ger, då har jag inte behövt ha ont i kroppen, genom att jag kan inte äta tabletter mot smärtor. Jag  får inte ta en enda tablett då. JAG BLIR SÅ HIMLA LESS NÄR JAG BODDE SÅ HIMLA BRA, HAN HJÄLPTE MIG MED ALLT DÅ

Jag minns när höll på att blöda näsblod, han stoppade det på en gång när de forsade blod, genom att jag var för trött ,och skrivit för mycket ,genom att jag sitter skriver från GUD då. Men han stoppade det på en gång, genom att jag blev rädd när jag såg jag blödde så mycket blod, men känner plötsligt hur han bara stoppar det.

Jag har känt det några gånger då ,men han har stoppat det. Men som tur är ,har det inte hänt så mycket, att jag  blöder mycket  blod. När jag kom hit, då kan jag får problem med mycket, och måste egentligen bo hemma ,som ingen var pigg på att rädda mitt hem. Det hände bara en gång och han kunde stoppa det, fast han har liten energi nu jämfört vad han har då. JAG FICK KÄNNA HANS ENERGI SOM JAG ALDRIG KÄNT FÖRUT när jag började få en massa healing och kunde ligga i upp till 14 timmar och få  healing eller 9 timmar 11 timmar och fick healing då.

Han hann med en bit han höll på att hjälpa mig med ,men måste vila ibland, genom att healing känner på när jag får den. Jag hann fixa mitt bäcken som jag har berättat om, genom att jag är född med fel. Och jag såg bilden som läkaren hade pratat om då ,men det såg så enkelt ut när han visade med händerna ,hur han bara drog ihop med sina händer som hängde löst runt mitt bäcken då. Det var muskler som hängde löst runt mitt bäcken. Folk föds med riktigt bäcken ,men jag har föds med fel bäcken. Han fixade det på mig då. Jag var överrörlig då. Såg mina muskler hängde löst, men det såg ut, så enkelt när han drog ihop mina muskler från fyra hörnen då. JAG SÅG HUR HAN LAGADE EN TRASIGT BÄCKEN, genom att jag fick träna ibland för min svanskota var som den var, och blev bättre ibland när jag tränade.

Jag blev hjälpt av honom, MEN FICK VERKLIGEN KÄNNA PÅ HEALING FRÅN HONOM ,SOM ÄR ENORM STARK HEALING DÅ. Jag låg säkert i 11 timmar hade ont från och till när han gav mig healing då. Men hans healing gör för det mesta ont när han håller på att hjälpa mig, och fick stanna av när jag inte orkade ibland, och sen började han igen och gav då ,genom att det går ,som en stark energi in i kroppen på mig. Men, sen kommer värmen, som jag älskade när jag fick efter han hade gett mig så mycket healing. Jag kände mig så inbäddad i bara värme och kärlek då.

Men han hann inte med allt innan jag förlorade min bostad, genom att jag måste ha mycket mer hjälp ,och nu har jag haft ont i ryggen, som han var på väg att hjälpa mig med då innan jag fick lämna allt då. Han höll på att fixa ,som vi hann inte med nu. Jag blir less och sur nu GENOM ATT JAG HADE DET SÅ HIMLA BRA DEN TIDEN BÄSTA TIDEN I MITT LIV DÅ. 

GUD BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONMEN VÄLJER JONAS ,OCH GUD SÅG ATT JAG SATT ILLA TILL OCH MÅSTE FÅ NÅGON SOM SKYDDAR MIN LÄGENHET DÅ. Men GUD såg hur jag mår, och har svårt att rädda min lägenhet ,och då tar han in Jonas då. Han satt och pratade i 4 timmar med honom ,att gå som PROTECTION, men hur har han skött sitt arbete då???

Ni ser att jag fick värsta problem ingen vill möta på då. Han tog inte ens ansvar för min lägenhet, när GUD såg Jonas samarbete långt tillbaka ,men en gång för alla ska han lära Jonas att samarbeta, som alla kan se när man väljer in folk ,som kan inte ens skydda ett dyft då. JAG HAR SETT HUR HAN FUNGERAR DÅ. Jag kunde långt tillbaka skriva till Jonas, att gör det och gör det, och skrev upp på en  lång lista på mobilen och mejl, så han inte missar det som var viktigt då. Men kommer tillbaka hit har inte gjort det som jag sa till om då. Jonas skulle hjälpa mig med mobilen och datorn då. Men blev pannkaka av allt den gången.

JAG HADE SAGT TILL VAD HAN SKULLE SÄGA TILL TELIA ,han skulle hjälpa mig med en ny mobil en Samsung Galaxy 9 ,och skulle ta Galaxy 6, och sätta i ett annat sim kort jag brukar ha som extra mobil då. Jag hade skickat SMS till Jonas, och även en lång lista till hans mejl. Men han fick alla instruktion från mig. Han skulle ta gamla mobilen till extra mobil då. Genom att jag brukar göra så när jag  köper en ny mobil då. Nu har jag har problem genom att Facebook stör mig hela tiden, och ringer till mig hela tiden, och jag håller på bli galen då. Men måste fixa till det med en extra mobil då. Men hade Galaxy 4 till extra mobil ,men lånade ut den ,och blev inte okej, men tänkte ta Galaxy 6 till extra mobil ,och köpa den lila mobilen, som jag ville ha och älskar lila ,och då måste jag fixa min mobil då.

Men jag måste skriva till Telia, att ge mig ett nytt simkort då. Men skickar ett nytt sim kort till min mobil då. Men ser inte att Telia hade skickat fel ,utan litar på dem och sätter i simkortet i mobilen då. Men plötsligt börjar mobilen leka sitt eget liv, men fattar inte vad som hänt då. Jag trodde att Telia hade skickat mig rätt sim kort till mobilen till Samsung galaxy 6 då. Men hade skickat till Samsung galaxy 9, och mobilen levde sitt eget liv och måste försöka ta sim kortet ur mobilen på en gång. Men fick inte ur sim kort ens ,men höll på att bli galen på allt då. Men rädd att skada nya mobilen då. Men sim kort satt fast stenhårt fick inte ur Galaxy 6 då. Men blev så rädd och visste inte vad jag skulle göra då. Men kunde nästan inte stänga av ingen mobil ,genom att de hade skickat fel. Men Samsung galaxy 6 blev skadad då. Men Jonas skulle fixa det jag hade tänkt ,och åker till Telia med mobilerna då. Men jag tog med mig Samsung galaxy 4 ,som var sämre när jag hade lånat ut den då. Men Telia gjorde som jag hade bett Jonas göra då. Men satt i sim kort Samsung Galaxy 4. Men upptäckte när jag kom hem att den var inte okej, så jag var tvungen att stänga av den då. BLEV BARA PANNKAKA NÄR MAN BER ANDRA FIXA SAKER TILL MIG DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är htb1pxtmh_akl1jjszfcq6xfspxa1.jpgMen Jonas skulle underlätta för mig ,genom att jag har så mycket problem med Facebook då. Men nu sitter jag fortfarande utan två mobiler då ,och måste ha mobilen avstängt . Jag har mobilen på log tyst genom Facebook stör mig hela tiden då. MEN GÅR INTE BE FOLK ENS OM HJÄLP ,NÄR JAG FICK SÅ MYCKET PROBLEM. 

Jag hade skrivit en lång lista till Jonas, vad han ska göra ,men kommer tillbaka utan att gjort ett skit då. Jag är inte glad en enda dag, när man inte kan be om det enklaste jag brukar göra i vanliga fall ,gå ner till Telia och byta mobil då. Men även problem med allt när han skulle vakta min lägenhet ,han skulle gå som protection ,och då fick jag så mycket skulder efter den smällen då. Men hade tänkt rensa mina skulder och komma på ruta 1 ,men fick bort en del skulder innan Kewan dök upp ,som ökar på skulden när GUD VALDE JONAS DÅ. MEN VET INTE SNART VART JAG SKA TA VÄGEN SNART ,NÄR JAG HAMNAR SÅ FEL DÅ. INGEN RESPEKT RUNT MIG DÅ. 

Men datorn fick även problem när han skulle fixa det enkla och skriver upp allt han ska göra ,men bara bråk och skrik om allt då. Han åker från El giganten och är arg. Men hamnar i konflikter med dem. Men vilka problem att fixa allt ,som förr kunde bara be folk sätta in program ,och allt fungerar klockrent då. MEN FICK ÄVEN RINGA TILL MICROSOFT OFFICE ,GENOM ATT JAG HADE KÖPT FRÅN ELGIGANTEN, OCH INGET VAR GJORT SOM DET SKULLE VARA DÅ. Men Microsoft Office fixar allt, som El giganten skulle gjort, men fick ringa dem och satt i flera timmar och laddar ner program till mig då. När jag ringer Microsoft, då säger killen så här till mig, är det vårt fel att det inte fungerar då??? Han brukar få arga kunder då. NEJ sa jag då.

Han sa att han får så mycket skäll när programmen inte fungerar bra då. Men sa, det är inte ditt fel utan El giganten som gjort fel då. Han sa ,att Microsoft kan få mycket skäll när kunder inte får till sina program då. Men sa till honom ,att det är företaget som säljer programmen ,som har stora problem ,och inte Microsoft då. Han var trevlig och kul att prata med då. Men synd ,att de ska få så mycket skäll ,när det är folk som säljer datorer då ,som gör inte jobbet ens ,då är det deras ansvar och inte Microsoft då. MEN FÖRETAG SKA INTE ENS SÄLJA PROGRAM NÄR DE INTE KAN SÄTTA IN TILL KUNDEN RÄTT DÅ. Jag har alltid fått hjälp när jag köpt en dator fixar allt till mig. Alla program har de satt in utan problem då. Men köpt dator förut och även långt tillbaka utan problem med dator då. Har satt in alla program och datorn fungera klockrent när jag köpt från andra då. JAG VAR VAN ATT HA DET SÅ. 

MEN TÄNKTE JAG SKULLE TESTA ELGIGANTEN genom att jag var ute efter en bärbar dator ,och får vänta på att köpa en skärm när jag blir klar då. Men behöver båda delarna då. Men har aldrig varit så stressad som då, när jag fick bara en massa problem med datorn då. NÄR MAN KÖPER NY DATOR ,DÅ SKA ALLT FUNGERA DÅ. Men datorn kostar ganska mycket ,och läst om olika modeller, och måste ha en dator som fungerar klockrent då. Men brukar alltid läsa kommentarer, så man inte köper fel, och datorn dör på en gång. Men en dator HP dog, men var en liten skärm 13, men såg att den var lite liten, är van med större då. Jag var ute efter en annan, som hade fått bra kommentarer från folk då. Jag läste att alla gillar den inget fel på den plus en fin färg på datorn rosa då. Men var slut fick ta en annan HP som försäljaren lovade vara bra byggt på samma som rosa då. Men den hade jag inte läst om ,eller ute på internet sett vad folk skriver om datorn då. Hon sa att den var som den rosa då. Men dog efter 3 dagar då. Men har aldrig hänt mig då. Jag har köpt flera gånger ny dator men aldrig haft dessa problem men jag var så himla stressad den gången genom att jag är van att allt fungerar klockrent när jag köper en ny dator men ska fungera då. Datorn är inte så billig utan kostar över 7000:-.

Men så dog den och tog en ny HP som var 15 då. Den blev inte så billig ca 9000:- Men kostar lite mer var guld och vit ,men var fin. Men letar efter en lätt bärbar dator, genom att jag hade haft en tung bärbar dator som vägde 11 kilo då. Men hade den länge och sen dog den. Jag försökte hålla den igång ,och bytte ut program som gick då. Jag hade bärbara datorn länge stor skärm Acer då. Acer fick bäst på mycket den gången och jag köpte den då. Hade fin skärm. Men gjorde fel den här gången ,men hann inte ändra om då, jag fick ingen dvd med. Jag hade dvd på min andra bärbara dator ,men fick problem att sätta in program då. Men hade kort tid på mig ,att byta som blev galet då hade garantin gått ut då.Men tänkte testa HP då. MÅSTE HA EN LÄTT DATOR.

Men det är som att spela på lotteri när man köper en dator då. Vi var och läste på sidor där folk hade köpt bärbar dator, som kostar 13000:- men tycker den ska vara bra då. Hade fel, som hade köpt från dem han klagar på datorn hade köpt då.

Men synd att de ska få så mycket skäll när folk som säljer datorn ska ta ansvar, och kan inte fixa programmen rätt till kunden då. Men han sa, att han mötte det ofta i sitt jobb som är synd, genom att folk är dålig att sätta in program i datorn när de köper från affären då. Men då anser vi ,att folk ska inte sälja program när de kan inte göra rätt då genom att kunden litar på det, att allt ska blir rätt då. När folk köper en dator, då ska de hjälpa folk hela vägen, som jag fick förut när jag köpte från dem. Det är långt tillbaka när jag fick så bra hjälp då. Datorn är dyr ,och även alla program är dyr ,OCH DÅ SKA ALLT FUNGERA PERFEKT SÅKLART NÄR FOLK HAR KÖPT DATORN OCH PROGRAM DÅ.  

Men det var faktiskt El gigantens jobb ,som jag anser som har köpt förr dator utan massa problem då. Men problem med virusprogram som El giganten skulle sätta in, och ska fungera ,men ingenting blev gjort ,och måste kontakta dem som har programmet då. JAG KOMMER FIXA SJÄLV NÄSTA GÅNG JAG SKA KÖPA NYTT ,OCH FRÅN SÄKRA STÄLLEN DÅ.

JAG HADE  ÄRKEÄNGLARNA GREAT MASTER JAG LEVDE PÅ ETT ANNAT SÄTT  JAG KÄNDE TRYGGHET, och kände av folk från BIG HEAVEN ELLER ANDEVÄRLDEN, jag levde då.  Men nu lever jag inte ,och jag vet inte om huset är för mörkt för ärkeänglarna och Great master då. Jag känner dem inte på samma sätt ,som när bodde hemma, då levde de med mig, ÄRKEÄNGLARNA HOPE OCH ANAEL var hela tiden hos mig ,och vi pratade hela tiden ,och tröstade mig när  jag blev orolig då.

Jag vet att Anael och Hope lever med GUD och lever i den energin  då. Jag vet inte om de har svårt att komma som de gjorde då, genom att jag flyttade in i en lägenhet ,som var rensad från mörka energier genom att jag flyttade till en nyrenoverad lägenhet.OCH LÄGENHETEN VAR FYLLD MED LJUS ENERGI OCH REN FRÅN EN MASSA MÖRKA ENERGIER DÅ. 

Jag vet att jag pratade med Anael och hope för ett tag sedan, MEN DET ÄR INTE SOM NÄR JAG BODDE HEMMA DÅ. Jag misstänker att det har med energin att göra då, genom att jag kan inte öppna hela tiden, genom att då känner min BIG PROTECTION av husets mörker. Och han har liten energi ,och vill ha sin energi att skydda mig och skriva som vi gör då.

Jag mår inte bra genom att ärkeänglarna VAR OCH ÄR MINA BÄSTA VÄNNER när man lär känna dem som jag gjort då, och Great master samma där då. Jag mår sämre och sämre att bo här, och slutar att prata med folk som är en väldigt social person då.

MEN HÖRT ATT DET KOMMER FRÅN KEWAN ,ATT JAG BLEV KNEPIG SOM ALDRIG HAR VARIT SÅ FÖRUT DÅ.

När folk pratar om tacksamhet , DÅ VET FOLK INTE VAD DE PRATAR OM DÅ, att jag ska vara tacksam att jag fick bo här ,som är en smäll i ansiktet på mig då. Jag minns en gång när jag kände mig tacksam ,då kom bara tårarna när jag fick hjälp med lägenheten vi flyttade in i, genom att vi bodde helt fel och flyttade galet ,som jag ångrade  bittert idag, men gjort är gjort då.

Jag kände enormt glädje och kärlek när jag var och hämtade nycklarna till lägenheten ,DÅ KÄNDE JAG MIG ENORMT TACKSAM genom att vi stökade till med flytten, och vi fick tillslut rätt ,och vi slapp till och med betala dubbla hyror då. Jag hade tittat ut lägenheten, genom att jag började bli extra känslig för andras energier som blev för mycket när jag bodde galet då. DE VAR SOM RENA HIMMELRIKET DÅ.

När man måste ha hjälp av människor, som man tror kan hjälpa mig, men blev bara fel när jag behövde få lite hjälp en tid då. Jag brukar lyssna på människor ,men vi verkar vara olika då när det handlar om att hjälpa till då. När jag måste ha mycket hjälp när jag skulle skilja mig, som bara blev pannkaka genom att jag hade så enormt liten energi när jag skulle skiljas från honom ,GENOM ATT VI HAR LEVT I ET I ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE ,SOM TOG ALL ENERGI FRÅN MIG.Jag har aldrig känt mig så dålig som då, och trött i kroppen och plus att möta på en tvillingsjäl ,som gjorde inte saken bättre för mig ,när jag ser hur sjuk jag blir ,när han håller sig undan då.

Det blev problem genom att ingen kan något om tvillingsjälar hur vi fungerar ,som gjorde saken mycket värre för mig då. JAG KÄNNER MIG DÖD INOMBORDS när han inte är hos mig eller pratade med mig då, genom att han stängde av när han mådde dåligt, som han gör nu, och för mig har det varit mycket bättre att träffa en man, som inte är tvillingsjäl ,genom att det försvårar för mig då. Jag får svårt att fungera normalt som stökar till extra för mig. Jag brukar kunna fixa mitt liv utan problem ,genom att jag har mycket kontroll på allt, men när jag mötte min tvillingsjäl, då blev allt bara värre genom att jag känner inte igen mig själv då.

Ni vet allt om min tvillingsjäl och mig ,men nu är fruktansvärt less och mår dåligt NÄR JAG INTE FICK RÄTT HJÄLPA ,och måste ha enormt mycket hjälp då genom min hälsa då. Jag hann en bit få hjälp då.

Jag vill bli klar nu att sitta här nu, genom att jag har låst mig från andra människor, och vill knappt prata med folk sen jag kom hit, som är en social person trodde aldrig det, att jag skulle hamna här då. Ibland känns livet slut ,genom att jag har tappat all kontakt utåt då. Jag är fruktansvärt arg och sur på allt ,NÄR FOLK VET VILKEN HÄLSA JAG HAR ,att jag måste sitta med mitt arbete då.

Jag är inte glad längre som jag var förut då. Jag brukar alltid hjälpa människor ,men får en smäll i ansiktet, och måste leva i lugn och ro första tiden GENOM ATT DE GICK IGENOM MYCKET MED MIG DÅ.

Jag tänker och tänker mycket tillbaka på allt ,som har hänt när jag BLEV VISAD AV GUD när han gick igenom med mig. Och folk kan få för sig en massa när plötsligt GUD dyker upp. Har Birgitta blivit religiös nu ,när hon tjatar om GUD hela tiden då ,och vem är han ,som hon skriver från honom.

Men jag har inte blivit religiös om folk tror det ,genom att folk ber till GUD som jag slutade för länge sen när jag gick ur Jehovas vittnen. Och folk kan få för sig, att nu har Jehovas vittnen varit på dörren och ringt på ,och försöker få in mig igen hos dem. Men jag kan lova att Jehovas vittnen var och ringde på dörren för några år sedan ,och jag berättade så glatt sanningen. Jag ville berätta hur bra jag mådde NÄR JAG HADE HITTAT MIN SKATTKISTA DÅ. För mig känns det så, när man börjar hitta allt och mycket andra saker ,som stämmer lite med bibeln då. Jag pratade om Jesus och Maria  och GUD, sa jag så lite som då. Idag kan jag förstå det mycket mer nu.

GUD ÖPPNAR DÖRREN OCH LÄMNAR UT ALLT NU SOM HAR VARIT HEMLIGT FÖRUT.

gates-of-heaven-background-7

Jag förstår vad som är vad idag, att GUD finns egentligen ,men en svarthårig man med blå ögon och ljusbrun hud som indianerna i USA. Han finns men springer inte till allt folk, fast folk ber till honom hela tiden då. GUD KOM ALDRIG TILL MIG UTAN FÖRSTÅTT ATT BAD TILL EN STOR ENERGI ,SOM  JAG BAD TILL GUD DÅ som är stark energi, som lugnar mig då. Men han dök aldrig upp hos mig GUD, men nu dök han upp 2017 ,men då fick jag problem som ingen vill byta med då. Men såg allt vad som hade hänt bakåt i tiden, och skulle ha ekonomi när Kewan dök upp då. Men åkte kana ganska snabbt nu. MEN FOLK FÅR REDA PÅ HUR HAN JOBBAR UNDER ALLA ÅR DÅ. MEN ALDRIG HÖRT SANNINGEN SOM NU. 

Men har inte blivit religiös överhuvudtaget, men när GUD dök upp, då var det bara att lyssna, och han visade vad han måste ha hjälp med, GENOM ATT DÅ KOM ÄKTA GUD TILL MIG ,och ingen energi som pratar med mig, utan äkta var han när han kom. Men väldigt kul från början ,tills jag sitter här då.

Jag har tänkt mycket på GUD som har mig på jorden, som har människor runt om, som ska hjälpa till då ,OCH NU SKA HAN HJÄLPA SVENSKA FOLKET, som han såg bara problem med då. Men hur har GUD tänkt, och du tänker rädda Sverige ,och folk runt mig är så lite intresserad av att rädda Sverige då?

Jag kan ta upp olika händelser med min blogg när GUD skrev sina egna ord, och nu sitter vi och känner in från GUD, genom att han satte oss på detta jobb, att skriva om Sverige eller andra saker vi tar upp om när vi känner av landet då. Att det måste vi skriva om och det måste vi skriva om, GENOM ATT GUD ÖPPNAR EN KANAL TILL MIG DÅ det vi måste skriva om då. Ibland kan jag vakna och sova eller plötsligt blir jag jättetrött när jag får upp från GUD ,och det handlar om olika teman vi får skriva om då. Nu har vi en lång lista igen att skriva om olika saker, genom att vi kan inte sättas oss på en gång och skriva då. PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN, HAN SITTER IHOP OCH SKRIVER MED MIG OCH GUD. 

Genom att min natt blir väldigt störd sen GUD dök upp ,och ALLT VI FÅR UPP OM MÅSTE VI SKRIVA OM DÅ. Jag tror ingen människa skulle vilja byta med mig, genom att jag sitter fast med GUD, och skriver tillsammans med PROTECTION. JAG KALLAS FÖR BIG PROTECTION. Vi sitter och får upp ,och det måste vi skriva om, att vi måste lägga ut på bloggen. Ibland är det varningar och ibland är det råd och hälsa eller andra saker vi ska lägga ut på bloggen.

Vi hjälper människor att må mycket bättre då GENOM ATT GUD KAN MÄNNISKOR SÅKLART och har öppnat en kanal nu.

MEN TÄNKER TILLBAKA när jag fick plötsligt hemska känningar i kroppen, och skakade som jag aldrig har gjort förut. Och kunde inte förstå vad som hände då. Jag får en bild av en man, som kliver upp ur vattnet och jag skakade hela tiden ,genom att jag höll på med annat då, men plötsligt känner jag det i kroppen, och bara skakar kan knappt skriva på bloggen ,genom att jag skakade så mycket och måste lägga ut på bloggen. Men  ser en massa skog och natur och vart är det då? Men idag vet jag vem jag såg och varför jag skakade i hela kroppen, genom att kunna VARNAR MÄNNISKOR FÖR TERRORISTER som fanns inom landet.

GUD har sagt att jag känner i Sverige om det händer något, och då får jag den känslan av terrorism, ATT JAG SKA VARNA DÅ. Jag ser idag att det var Stockholm genom att de har skog och natur ,men jag bara skrev när jag kände det i kroppen då. Men tog någon dag innan de small då. Jag har tagit upp om det förut ,att jag ska bara skriva och folk måste dela då ,genom att jag lämnar bara ut information då ,som kommer direkt från GUD och ser hela Sverige då ,och terrorism är väldigt farligt och folk kan råka illa ut då.

NÄR VI HAMNA HÄR, DÅ FICK JAG PROBLEM ATT HINNA VARNA NÄR JAG BOR HÄR GENOM ATT ENERGIN DRAR NER MIG. VI SKRIVER HELA TIDEN DÅ. Men kan inte öppna som jag vill då, men var mycket bättre när jag bodde hemma då. Men även tyst runt mig då. Men här kan vi missa ,genom att jag blir trött av vaken och sov nätter då. Jag ska skriva egentligen, men ibland fungerar det dåligt när jag hamnar här då. Men kan få ljud hela huset ,och dånar när GUD ska prata med mig. MEN BLIR SÅ NÄR FOLK ÄR DÅLIG PÅ ATT SKYDDA LÄGENHETEN SOM VAR A OCH O DÅ.

Jag var även ute och varnade tillsammans med ärkeänglarna och jag har lärt känna dem på riktigt då, och folk kan tro att jag hittar på. Det finns folk som kan ingenting om kan ärkeänglarna då. Jag misstänker idag att GUD har dem för mycket saker då .ÄRKEÄNGLARNA SER MYCKET LÄNGRE ÄN VAD VI KAN SE VAD SOM HÄNDER I FRAMTIDEN när de skrev från mig.

© copyrighet Ärkeängeln Hope Birgitta Andlig InspirationJAG HAR VERKLIGEN FÅTT LÄRA KÄNNA ÄRKEÄNGLARNA ÄRKEÄNGELN HOPE sitter tillsammans med mig i soffan då. Jag har inte tänkt på hur lång ärkeänglarna är då. När jag ser hennes långa vackra ljusa hår ,som ramar in hennes vackra ansikte, och har fullt med stora lockar i håret. Hon sitter så nära mig när hon berättade om hur stor ärkeänglarna är.

ÄRKEÄNGELN HOPE SÄGER ATT DE ÄR 5 METER, och hon visade sin stora fot som var ljus i huden då. Jag frågade hur hon kunde vara hos mig ,och var så lång 5 meter? Hope säger, ”jag tänker mig liten”, och visar hur hon viker in sina vingar på ryggen, då ser jag små vingar när hon har vikt ihop dem. Men sen vecklar Hope ut sina vackra jättestora vingar, och visar hur hon ser ut då. Hope har tunna kläder på sig ,och min klädsel gick det dåligt att flyga i, genom att jag hade målat skor, som har inte skor ärkeänglarna ,utan barfota är varje ärkeängel då. JAG HAR FÅTT RENSA MYCKET MED ÄRKEÄNGLARNA DÅ. DÄRFÖR FICK JAG MÅLA DET JAG VAR DÅLIG PÅ ATT FIXA MIG SJÄLV.

Det var samma med kläderna, jag hade målat efter min utveckling, GENOM ATT JAG RENSADE MED ÄRKEÄNGLARNA och jag retade mig på det ,genom att jag ville måla ärkeänglarna exakt ,som de såg ut då. Det var min dröm. Nu har jag fått se hur de fungerar på riktigt då.

Jag retade mig mycket när jag målade ärkeänglar när det uppdagas när ÄRKEÄNGELN ARIEL först sett honom ,som en kvinna när Ariel är en man då, och färgen rosa passade dåligt då, genom att han har en annan färg än rosa, men håret var okej då. Jag vet att Hope har inte den färgen som jag målat på henne då.

Jag vet att ÄRKEÄNGELN MIKAEL brukar komma och skoja med mig, när han flyger rakt ner och snurrar och snurrar ,och skämtar som vanligt ,men har blå kläder på sig, men tunna kläder har Mikael då. Han kan inte flyga med kläder jag har målat då. Mikael har lätt tunn kläder då. Mikael har  inte visat ett svärd nu. Han äger inget svärd då.

ÄRKEÄNGELN MIKAEL BRUKAR SKOJA ATT HAN SKYDDAR MIG DÅ , att han ska skydda mig ,och då måste han skydda mina barn och barnbarn alla jag räknar upp, då ska han skydda dem då. Folk har fått för sig det, genom att folk ber till en energi när de ber till alla ärkeänglarna då. Jag tänkte ibland ,hur ska han kunna skydda alla, att han kommer till varje människa ,MEN DET KAN HAN INTE SÅKLART, och samma med GUD kan inte komma till dem ,men folk använder energi då. Han visar inget svärd för mig och visade hur han är då.

Jag minns en gång när jag skulle iväg och hjälpa en vän hon hade trasslat till det rejält då och hon höll även på med hemsidan då. Jag är på till henne och ska hjälpa henne med hemsidan då. När jag har kommit en bit på vägen ,DÅ DYKER  ÄRKEÄNGELN URIEL UPP, och ser hans ljusa jättelånga hår. Uriels ljusa ansikte smälter in i mig, och hans jättestora vita vingar dyker upp bredvid mig då. Uriel höll på att förbereda för henne jag skulle hjälpa. Men han pratade och pratade hela tiden när jag var på väg till henne.

Och jag tappade plötsligt bort vägen till henne ,och jag visste vart hon höll till, ,men jag kom försent till henne ,och hade svårt att hitta till henne ,GENOM ATT URIEL MÅSTE PRATA MED MIG DÅ. Vi löste det bra när vi kom dit då. Det är fel färg. Uriel när sitter och målar honom. Jag försökte ändra om honom men kom inte så långt.

Men en gång när jag skulle ha en kund, då hör jag Aurora och kunde inte förstå vem hon var då. Jag tänkte jag måste ut och kolla på internet vem Aurora var då. Hon säger till mig ATT JAG MÅSTE LITA PÅ VAD JAG HÖR när jag hörde Aurora, men jag hade aldrig hört talas om henne då. Hon tyckte jag skulle sluta titta på internet och lyssna på henne att ÄRKEÄNGELN AURORA finns på riktigt då.

©Birgitta Andlig Inspiration Copyriht Ärkeängeln AdonaelJag minns även när jag såg bara en massa bokstäver hennes namn var svårt att skriva då. Jag hade aldrig hört hennes namn ADONAEL ,att det fanns en ärkeängel som heter så ÄRKEÄNGELN ADONAEL. Jag minns även hur ärkeängeln Hope sa till mig ,att kan jag inte höra orden ,då kan jag dem inte då. Jag sa till Hope kan du lära engelska genom att ni pratar engelska då?

ÄRKEÄNGELN HOPE ,SA ORDEN FLERA GÅNGER PÅ ENGELSKA kunde inte höra alls, och hon sa orden flera gånger då. Jag kunde inte ordet hon sa ,och jag måste kunna orden på engelska. Jag måste lära mig orden ,sen kan hon prata med mig när jag kan ordet. JAG  SKULLE GÖRA DET ENKELT FÖR MIG DÅ. Jag misstänker att ÄRKEÄNGELN ADONAEL hade jag aldrig hört talas om då ,och därför hade jag det svårt att höra henne då. Namn Aurora har jag hört  och kunde höra när Aurora skulle prata till mig då. Ärkeänglarna Adonael

arkeangeln-anael-birgitta-andlig-inspirationJag kan inte ta upp allt, men kände inte till ÄRKEÄNGELN ANAEL när hon dök, och var tvungen att hjälpa mig ,men även stänga ute människor som påverkar mig negativt då. Jag hade problem med Jonas ,genom att han drog ner mig ,och ska skriva boken då. IDAG FÖRSTÅR HUR VIKTIGT DET ÄR ATT JAG MÅSTE HA LUGN OCH RO.  

Jag tänker mycket på när skriver och ska hjälpa människor i Sverige till exempel invandringen som alla kan se idag vilka problem folk har nu.

Jag skrev från ÄRKEÄNGLARNA OCH GREAT MASTER, FÖR VARNA MÄNNISKOR för problem idag. Men folk kanske har lite tillit till ärkeänglarna eller mästarna då ,genom att folk kan så lite hur de fungerar då. Folk tog inte till sig ,som de måste göra nu när GUD är i farten och ska få människor att resa landet igen, genom att folk lider i Sverige ,som alla kan se hur landet ser ut bara mörker i landet. Det behöver inte komma från våran blogg, men folk kan se själva hur det är då. Men vi är rak och ärlig hela tiden när vi skriver då. Nu tog jag speciellt upp om ärkeänglarna hur de fungerar och nu. JORDEN HAR STORA PROBLEM IDAG och det är inte som förr i tiden då.

Hos mig dök ärkeänglarna upp, men jag måste lära känna dem på riktigt då, och därför fick inte kolla vad andra människor skrev om ärkeänglarna då. DET VAR VIKTIGT ATT LÄRA KÄNNA ÄRKEÄNGLARNA vilka de var då. Jag älskar att jobba med ärkeänglarna, men folk kan så lite, och därför tar jag upp om ärkeänglarna nu ,genom att GUD äger dem sa Hope till mig. Jag ser nu hur mycket folk är intresserad av ärkeänglarna idag. Vilka de var då.

MEN  GUD HAR REDSKAP när människor måste ha hjälp ,och GUD brukar säga att ärkeänglarna har så mycket jobb idag. Ärkeänglarna har en annan energi när de börja jobba med dem. Ärkeänglarna kommer när folk är intresserad då. Men folk får länka sig till en energi då.

Jag har hört långt tillbaka innan internet blev så utbredd ,att jag skulle sitta och skriva på internet, men då fattar jag det inte, MEN NU FÖRSTÅR JAG vad jag får göra nu.

Men jag har människor som ska hjälpa till om det händer något, genom att hann aldrig fixa min skärm när den gick sönder. JAG HADE KÖPT EN NY DATOR som jag blev tvungen när min kära trotjänare min arbetshäst började få problem, och hade byggt min  dator ,som jag en gång i tiden fick hjälp att bygga en dator då. Men fick problem och haft min dator i många år. Jag förstod att det kostar en hel del att byta ut allt, genom att mycket inom det tekniska går, så himla fort som synd var när det blev för mycket då. Jag måste byta ut då. Allt var inte trasigt i datorn, men jag måste ändå byta ut en massa saker då. Jag köpte mig en ny dator, men tänkte aldrig på skärmen när jag köpte nytt genom att skärmen fungerade klockrent ,och då byter man inte ut den såklart. Men var ute och kollade på en större skärm, men tänkte jag får ta det en annan gång genom att den höll då.

HAR JAG VETAT ATT SKÄRMEN FICK PROBLEM ,DÅ HAR JAG KÖPT DEN  SAMTIDIGT MED DATORN, då har jag köpt mig en ny skärm, men vem kunde ana detta då. När jag ändå höll på att köpa en ny har jag kunnat tagit en skärm till datorn. Idag när jag har människor runt mig, som jag ser har svårt att hjälpa till ,när krisen står inför dörren, genom att GUD måste sätta igång nu.

Jag måste få så mycket hjälp och den hjälpen jag får nu kan ingen människa bli räddad av om surfplattan dör ,och jag måste skriva ,men en dator som vi kom överens om när GUD dök upp. Men såg GUD vilket folk jag hade när det gällde viktiga saker ,att rädda en jord eller rädda Sverige ,genom att vi lämnar ut information om allt. Nu måste GUD hjälpa människor då. VI ÄR BARA EN KANAL NU. När vi är klar att skriva, då behöver jag inte samma hjälp som nu ,men vi kommer förlora mycket information och vi har fått upp mycket information nu.

Jag tycker att GUD skulle tagit människor SOM KAN  SAMARBETA BRA,och jag tänker aldrig fråga igen om en bärbar dator ,som jag blir tvungen att köpa när jag kan göra det, men då är vi klar med allt, men nu måste jag ha hjälp, men för det mesta med arga ögon när jag frågar. Och det brukar vara jag som köper datorn köpte första 1998 ,genom att jag satt och jobbade med datorn och då köpte jag en en perfekt dator hem ,genom att jag hade familj, men även till mitt arbete.

Men jag ser människor som kan samarbeta och DÄR BORDE GUD KOLLAT MÄNNISKOR . Jag är väldigt arg på allt, när jag måste stänga mitt arbete måste bara jobba med GUD och BIG PROTECTION nu och lita på folk. Han borde ha sett innan han började med Sveriges och jorden då ,hur det skulle gå då.

När folk ska ge eller hjälpa till, DÅ GER MAN FRÅN HJÄRTA och vill göra detta då. Men det inte rätt för människor när de visar för mycket motstånd ,och GUD har tillit som jag har inte nu, genom att jag ser hur det är då. Och för mig är det fel väg genom att folk ska älska det gör då. Det är inga problem vi fixar det för dig.

Jag har haft dom som har varit så ,men jag måste ha människor nu när jag går från huset en dag. Jag frågar aldrig människor ,som blir sur och arg genom att det tar bara energi från mig och jag måste försöka hålla min energi uppe då. Jag har en regel ,JAG FRÅGAR HELST INTE MÄNNISKOR ,SOM INTE VILL EGENTLIGEN LÅNA UT genom att pengarna känns inte bra för mig. Jag har måste fråga, men det har aldrig känt kul att ta pengar från dem. Jag hade önskat att jag hade människor som vill det ,utan en massa ilska. Och  hur ska GUD kunna hjälpa folk? Det blir inte genom mig känner jag, genom att jag har ett folk ,som har inte intresse att agera eller hjälpa till, då är det fel för mig GUD ,och jag håller på ge upp allt nu. Jag har önskat mig ett perfekt samarbete nu.

Du får titta till folk som kan det. Jag hamnar bara en massa konflikter av människor ,som inte vill hjälpa till GUD ,ska du ändra om människor nu? Jag måste sluta att jobba med mitt jobb, och sitta och skriva, men då måste GUD ta in människor som  vill och är stark,  som jag sett lite av nu. Jag har sett miljöaktivister som jobbar för det goda ,och vi gör samma sak för det goda. OCH DET ÄR  GUD SOM STYR ALLT DÅ. Det jag tänker på människor jag har runt mig ska känna som miljöaktivister då. Men vad har jag för nytta efteråt av dem när jag går från huset. Jag måste ha hjälp under tiden ,och inte efteråt då. Jag sitter och skriver och har inget val att skriva då. Förr skrev jag från ärkeänglarna eller Great master, men inte varje dag. Jag kunde ta kunder hur mycket jag ville, men nu kan bara ta kunder ,som måste ha mycket hjälp då ,annars kan folk gå till andra då. GUD som vill ha det så, och jag kan inte göra något åt det nu, tills jag blir klar och kan gå från huset nu.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.