RÖDRÄVAR – FOX

SER EN BILD PÅ TVÅ RÖDRÄVAR, SOM ÄR SKJUTEN den ena räven tittar på mig med bedjande ögon ,och ser även tårarna på rödräven när de ligger på stigen i skogen då.

Vad har hänt då, när vi får den bilden, då mår inte räven bra, när han tittar bedjande på mig, och bara tårarna rinner på räven när han ligger på stigen i skogen. Och  mycket rävar far illa idag ,GENOM ATT DET ÄR SKINNET FOLK SKA ÅT DÅ. Mycket rävar har problem, som kommer från folk som måste ha rävskinn då, genom att att båda rävarna var frisk. Men har blivit skjuten i skogen av folk som inte respekterar dem då. Såg först en räv ,och sen en räv till som hade blivit skjuten på en stig i skogen ,och folk tar skinnet såklart ,genom att folk äter inte räv direkt utan skinnet är folk pigg på då. DET ÄR FRUKTANSVÄRT IDAG ,ATT RÄVEN HAR DET SÅ, NÄR DET FINNS SÅ MYCKET FUSKSKINN, OCH ÄNDÅ FORTSÄTTER FOLK JAGA RÖDRÄVEN DÅ. 

VET NI HUR MYCKET SKINN DET GÅR ÅT TILL LÅNGKAPPOR DÅ???? DET GÅR ÅT MYCKET SKINN FRÅN STACKARS RÖDRÄVEN NÄR FOLK SKA VARA FIN DÅ. 

Det var så hemskt att se när rävarna låg där genom att rödräven har problem att leva ett normalt liv idag, ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP DETTA PROBLEM OM RÖDRÄVEN DÅ. Det är mycket jakt på dem, bara för att folk ska vara fin och det finns fuskpäls som är lika vackert att bära då. Men räven är utsatt för människor såklart och räven har fått mycket problem när vi såg det och förstår hur illa räven har det idag, annars har vi aldrig fått upp om rödräven som låg illa misshandlad och skjuten då.

Men rödräven var i skogen och där går mycket människor och räven kom väl för nära människorna som vi ser det och rödräven kan vara på olika ställen, genom att de jagar sin mat såklart, som folk kan förstöra för dem när vi såg hur de mådde och till och med skjuten, som alla förstår vart skinnet ska gå då ,genom att folk äter inte räv om inte folk har börjat nu genom mycket folk äter mycket kött då ,men rödräven visade sitt misslyckades så mycket OCH RÖDRÄVEN HAR SVÅRT ATT LEVA ETT NORMALT LIV. Rödräven rödrävens skinn var inget fel på utan vackert rödräv skinn som folk bara skjuter, för att de måste ha.

Och ska vi vara extra noga vem äter rödräven genom att djuren i skogen äter när de är hungriga, men folk var och nallade från dem och rödräven äter också från skogen. Folk kan även ta från rödrävens föda då genom att folk bara travar på, FÖR FOLK MÅSTE KOMMA ÅT SKINNET PÅ RÖDRÄVEN DÅ.

DET HAR KOMMIT SÅ MYCKET VACKRA FUSKPÄLS SKINN ,som ser så äkta ut och folk kan ta från dem genom att låta rödräven vara ifred nu.

Det är fruktansvärt att se ,när räven kan knappt leva rödräven när vi fick en bild 2 rödrävar var skjuten ,och en var så skadad när räven låg där. Men kommer dö såklart. Men folk vill fortfarande äga rävskinn från räven, annars har vi inte fått upp att rödräven har problem att leva, men den har problem att leva rödräven genom att folk måste ha skinnet från rödräven. MYCKET RÖDRÄVAR ÅKER MED DÅ, genom att folk måste ha allt såklart när det finns vackra fuskpäls, som man knappt ser skillnad på om det är äkta eller inte äkta då.

Men tydligen håller rödräven på få jättemycket problem att leva nu ,annars har vi inte sett dessa fruktansvärda bilder då. Hoppas att folk börja tänka på djuren ,istället för på sitt ego som är enormt stort idag ,när inte rödräven får vara ifred, då är det riktigt illa med människor, GENOM ATT DET HANDLAR OM FOLKS STORA EGO SÅKLART när de måste ha skinnet från rödräven ,och mycket rödräv far illa idag, och såg så plågad ut av bilderna vi fick upp då.

Men folk kan börja tänka på rödräven, istället för att tänka på sitt eget när det finns vackra fuskpäls överallt att köpa idag. Och måste ha från rödräven ,OCH  IBLAND EN KRAGE ELLER EN TOFS ,ELLER TAR FOLK MER SKINN FRÅN RÖDRÄVEN ,och ni ser hur det ser ut då. Hur folk är idag måste ha allt, och måste ha när det finns ,så vackra fuskpäls överallt, och det finns så mycket fuskskinn och fuskpäls kan folk köpa, istället för att skada djuren, som folk gör när vi såg rödräven  då.

ATT DET MÅSTE BLI ETT SLUT PÅ ATT JAGA RÖDRÄVAR när det finns så mycket annat fint, att sätta på sig ,och låt rödräven vara ifred nu och får leva, utan folk måste äga en massa skinn och päls från rödräven nu.

Haniel-1Men kolla på mössan, som var på modet ett tag måste ta från rödräven såklart, istället ta från fuskskinn då. Men har kommit fuskpäls som tur är då. Men löjligt en hel räv ska gå åt till en tofs eller kragen ,när det finns fuskskinn som tur är då. MEN FOLK HAR FRUKTANSVÄRT EGO IDAG ,NÄR DE TAR FRAM HELA TIDEN FUSKSKINN ,SÅ FOLK SKA LÅTA BLI STACKARS RÖDRÄVEN DÅ. 

LÅT RÖDRÄVEN VARA IFRED FÖR FOLK NU och låt rödräven leva idag genom att det såg riktigt illa ut det vi såg ,då har det gått för långt med människorna idag när vi såg allt detta då.

MAN MÅR ILLA PÅ MÄNNISKORNA SOM MÅSTE HA ALLT DE SER. Men ni kan klä er med mycket annat, än att ni måste ha rödräven på er när det finns fuskpäls då. Det är inget fel på fuskpälsen, genom att folk har utvecklat så mycket bra grejer, och låt rödräven vara ifred idag. OCH LÅT RÖDRÄVEN FÅ LEVA, istället för att skjuta ner den, för att ni måste ha skinnet från rödräven, och då är det riktigt illa ,och ser dåligt ut när det låg två friska rödrävar död, en höll på att dö ,genom att den andra var så skadad då.

Det måste bli en ändring på allt nu ,och låt rödräven leva och SLUTA TA  EN MASSA SKINN NI MÅSTE HA FRÅN RÖDRÄVEN DÅ. VISA STOR RESPEKT MOT DJURVÄRLDEN DÅ. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.