INBROTT

FÅR EN BILD AV EN MAN SOM HÅLLER PÅ ATT BRYTA SIG IN I ETT HUS. Ser ett gammalt hus ,som ligger högt när kollar på det med hög stengrund och ser en järntrappa huset är byggd runt 60 – 70 talet ,men är inte så stort hus det är ett blått trähus. Men ser en man står och pillar i låset ,och ska försöka att ta sig in i huset då.

Folk verkar vara borta och ser huset, så tydligt och varför fick vi den bilden genom att det är mycket hus, som kan bli utsatt för inbrott. Och det här huset skulle jag känna igen på en gång då. Vi försöker beskriva så tydligt vi kan ,och huset ligger inte ensam då utan finns andra hus då, GENOM ATT FOLK KAN BLI UTSATT FÖR INBROTT IDAG när folk vill ha pengar eller saker de kan sälja på svarta marknaden då.

Men enkelt för en tjuv ,att bryta sig in då genom att adressen finns på internet vart de bor ,och idag finns det ingen sekretess ,och lätt att hitta adress, men även hur mycket pengar de har då. MEN IDAG MÅSTE DET FINNAS SEKRETESS GENOM ATT SLIPPA BLI UTSATT FÖR INBROTT DÅ.

Idag går ingen säker idag GENOM ATT LANDET SVÄMMAR ÖVER MED MÄNNISKOR UTAN PENGAR.IBLAND STÅR MÄNNISKOR UTAN PENGAR DÅ. Och vad gör folk då? Vi fick bilden på huset och kan se att små äldre hus kan få problem och spelar ingen roll om huset är stort eller litet hus eller gammalt hus. Idag kan folk blir utsatt för inbrott då.

GENOM ATT REGERINGEN I FÖRSTA HAND HAR STÖKAT TILL SVERIGE NU.Och gett fel hjälp när folk kommer till Sverige, annars hade vi inte inbrott då ,och mycket husägare är orolig idag, genom att regeringen har tagit in folk ,som inte respekterar människor överhuvudtaget då. När de står utan pengar och måste ha mat vad gör de då?

FOLK BRYTER SIG IN DÅ och ingen går säker idag. Och det är bra att hjälpa varandra ha lite koll på grannarna om ni bor i villaområden, då kan ni hjälpa varandra, men bor folk utanför villaområden har eget hus ,då är det lite svårare att hjälpa varandra, genom att ni kan inte hålla koll till varandra om folk bor mycket längre ut från människor, att huset ligger avsides då. Det är problem idag när folk måste skydda sina saker idag. Och ni ska inte ha pengar hemma genom att pengarna vill folk ha, men mycket människor har kort idag.Men det finns människor som vill ha pengarna hemma och mycket äldre människor har det, då är det enkelt för folk, att ta pengar från dem. DET ÄR SVÅRARE ATT TA PENGAR FRÅN MÄNNISKOR SOM HAR BANKOMATKORT och pengarna på banken då.

Men det är bästa säkerheten, ATT HA INTE PENGARNA HEMMA IDAG när folk har fått mycket problem med inbrott då. Och försök att ha så lite pengar hemma idag och göm pengarna hemma kan fungera ,men då måste ni gömma på ett ställe folk inte tänker på alls, att folk kan ha pengar där då.

Men är säkrast med kort ,men folk kan försöka med allt idag GENOM ATT FOLK MÅSTE HA TILL SITT UPPEHÄLLE DÅ, som svenska folket fått stora problem med nu.

Men hur ska ni skydda hus från inbrott, att förlora en massa saker är inte så kul att förlora ,NÄR FOLK TAR DYRGRIPEN FOLK FÅR SYN PÅ ,OCH STJÄL DEN. Ibland har folk mycket intressanta saker, men tar inte det ,genom att folk har inte kunskap om värdet på saken, att de står framför dyrgripen då, genom att mycket folk kan så lite om gamla saker, och vad de kostar då.

MEN TEVEN OCH DATORERNA OCH MOBILER KAN FOLK MYCKET MER OM DÅ när de vill ta saker, och där kan folk bli utsatt för, att de förlorar viktiga saker om folk förlorar datorn eller mobilen. Folk kan ha mycket information i datorn, som de vill inte förlora överhuvudtaget, och viktigt att spara sina minnen som ni vill ha kvar då.

FOLK MÅSTE SLUTA KÖPA PÅ SVARTA MARKNADEN genom att få slut på problemet då, och hur många köper på svarta marknaden då? Det finns fortfarande folk som köper stulna tv apparater än idag ,genom att de får mycket billigare teve eller dator eller andra tekniska saker mobiltelefoner, som folk kan köpa på internet eller ute bland folk. Men för att få slut på det ,då måste svenska folket gå tillsammans idag ,och köp inte från människor överhuvudtaget idag när Sverige har så mycket problem, genom att hjälpa varandra idag, att minska på att köpa på svarta marknaden.

Genom att få slut på det när folk ser, att det är billigt, köp inte stöldgods om ni vet att det är från svarta marknaden, genom att folk stjäl och säljer på svarta marknaden. Och för att få slut, DÅ MÅSTE FOLK SLUTA KÖPA PÅ SVART MARKNADEN genom att hjälpa varandra även om ni vill köpa från person, men gör inte det ,för att få slut på problemet, sluta och köp på svarta marknaden, genom att hjälpas åt och mycket ungdomar kan köpa där, genom att de tänker inte på det genom att den saken kostar mycket mindre än i affären då.

Men alla som säljer måste ha i första hand en garanti på saken och andra viktiga papper, för att hjälpa varandra idag genom att mycket företag kan bli utsatt för inbrott. Och folk måste ha pengar idag, och genom att sluta köpa från svarta marknaden och hjälp varandra då. KÖPA FRÅN SÄKRA AFFÄRER DÅ genom att få slut på problemet.

Men  hur många kommer göra det KÖPA FRÅN AFFÄREN ELLER SÄKRA SIDOR PÅ INTERNET DÅ?

Vi ser mycket folk köper från sidor där privatpersoner säljer då ,och där finns det en uppsjö av människor, som vill sälja sina saker då. SVERIGE HAR DET EXTRA BESVÄRLIGT IDAG ,genom att folk tar inte hänsyn överhuvudtaget när folk måste ha pengar då.

FOLK SOM HAR HUS SOM STÅR ENSAM ÄR MER UTSATT ÄN ANDRA DÅ.De har mycket mer problem, genom att det är enkelt att göra inbrott utan att bli störd av någon granne då. Folk kan försöka att skaffa sig hundar, så illa är det idag. Folk har larm, men hur snabbt kommer folk och hjälper dem då? När folk har hund och  blir utsatt för inbrott ,då ser vi hunden. Men folk kan vara kallblodig och skjuter hunden när de ska in och så illa har Sverige blivit idag. Och det finns knappt säkerhet och trygghet idag, genom att människor måste gå ihop med varandra och hjälpa varandra på bästa sätt då. Hus som står ensam, är mer utsatt för inbrott än hus som folk bor i villaområden då. Det är mycket bättre att hjälpa varandra om folk får oinbjuden gäster då.

Men hunden är ändå en säkerhet, genom att hunden skrämmer iväg människor när hunden skäller ,och folk kan gå förbi då när hunden finns där, genom att de vet inte hur hunden är då ,eller så försöker de ändå att ta sig in i huset. Hundar är bra att ha, men kan även inte lita fullt ut på hunden, genom att folk kan skada hunden och skjuter ner hunden hur enkelt som helst då. Men hunden är ändå en säkerhet då, men om hunden klarar av det. DET ÄR VIKTIGT ATT HA SÄKRA HUNDAR SOM SKYDDAR ER DÅ. 

Sverige ligger illa till idag PÅ GRUND AV ALL INVANDRING IDAG och regeringen ger inte rätt hjälp, när de har sagt JA till dem. Ibland sitter mycket människor utan pengar lite pengar har folk när de måste göra inbrott då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.