KYCKLING – CHICKEN

VI FÅR UPP BILDER OM KYCKLINGEN HUR KYCKLINGEN MÅR  DÅ.

Får en bild av ett kycklingben och vingar, och ser hur de skär upp bröstet och delar på det, och folk äter mycket kyckling som finns i frysdisken då. Folk köper kyckling eller färsk kyckling, FOLK ÄTER MYCKET KYCKLING TILL MIDDAG IDAG eller till andra tillställningar har de kyckling på meny då.

Men ser först kycklingben, som vrider loss från kycklingen och vingarna och bröstet på kycklingen SÅG INTE SÅ FÄRSK UT, genom att de köper från olika ställen kycklingar, SOM ÄVEN KAN VARA SJUK NÄR KYCKLINGEN TILLAGAS DÅ, och då såg inte  kycklingbröstet så frisk ut när de höll på att dela upp kycklingen då.Folk steker kycklingen i en stekpanna den såg inte så bra ut då. Och mycket folk använder kycklingben och kycklingvingar och bröstet på kycklingen var inte så färsk.

Varför får vi upp om kycklingen då?

Genom att mycket folk äter kyckling som har inte så bra standard på ,och i frysdisken finns det kyckling från olika ställen olika gårdar där kycklingen HAR INTE DET SÅ BRA DÅ. Men folk tar inte reda på så mycket hur kycklingen lever idag.Och mycket fabriker köper kyckling från olika ställen, och även från utlandet tar de kyckling ifrån ,och fyller på i frysdisken massor med kyckling som folk äter av då.

Det är så mycket kyckling som är inte så nyttigt att äta, genom att mycket kycklingar kommer från gårdar ,som tar inte hand om kycklingen på rätt sätt då. OCH MYCKET FOLK KOLLAR INTE UPP HUR SJUK KYCKLINGEN VAR DÅ.Vi såg när folk delade på kycklingbröstet, att det var inte så färsk som folk äter så mycket av då. Och såg kycklingbröst, som folk delade på, såg inte färsk ut när de skulle tillagas då.

Men varför fick vi upp om kycklingen? Genom att folk äter kyckling och älskar att äta kyckling och både benen och vingarna på kycklingen äter folk. Folk köper bara vingar på kycklingen eller lår och bröst på kycklingen då. DET VERKAR INTE VARA SÅ NYTTIGT ATT ÄTA KYCKLING när vi såg hur bröstet på kycklingen såg ut då.

Men folk tänker inte på det ,genom att folk älskar att äta kyckling och det finns i frysdisken eller färsk kyckling ,som har vuxit enormt i dag. Och folk kan äta på restaurang kyckling ,VART TAR DE KYCKLINGEN IFRÅN, tar de från gårdar som är inte så bra, eller kollar de upp vart de kommer ifrån ,genom att folk ska kunna äta ,utan att bli sjuk ,och mycket restauranger kollar inte upp allt ,genom att de lagar mat till mycket folk och tänker inte på vart den kommer ifrån då.

Men folk ska vara lite aktsam GENOM ATT ÄTA SPARSAMT MED KYCKLING genom att kycklingen är inte bland det nyttigaste att äta ,och folk ska tänka på det. Och mycket kycklingar är sjuk som folk äter av då. Ni ska titta hur kycklingen lever idag, om ni tänker på det när ni står i frysdisken och ska köpa en kyckling. Men är ni så säker att kycklingen kommer från ett bra ställe då? Genom att tänka på det hur de lever. IBLAND LEVER KYCKLINGEN FRUKTANSVÄRT LIV när ni äter från dem, genom att mycket affärer har inte så mycket koll på det.

Genom att mycket folk köper och lagar till kyckling eller grillar kyckling ,och det är så mycket folk, som äter kyckling idag.Och de gillar att köpa grillat eller från frysen eller köper folk färsk kyckling, SOM ÄR LIKA ILLA DET, genom att ingen har koll på vart affären köper sin kyckling ifrån då. Och många tänker inte på det ens ,när affären tar från andra länder som har samma problem, genom att folk ska vara aktsam att äta kyckling, och folk älskar att äta kyckling och mycket familjer äter kyckling till middag idag.

Men folk måste börja tänka på sig själv, genom att inte äta varje dag kyckling ,och var extra sparsam att äta kyckling ,och tänk på hälsan nu, genom att folk vet inte hur kycklingen blir behandlad när de köper från affären då. Vart har de tagit kycklingen ifrån då. Det ska ni kolla upp då, och var extra noga vart kycklingen lever då. Och ät inte från gårdar där kycklingen har det dåligt ,genom att ni äter från en kyckling som är sjuk då ,GENOM ATT VARA EXTRA NOGA NÄR DET HANDLAR OM KYCKLINGEN, för att inte bli sjuk av den då.

Tänk på det att bara köpa från ställen där kycklingen har det bra då, MEN NI SKA INTE ÄTA KYCKLING VARJE DAG. MÅSTE BÖRJA SKÖTA OM DJUREN PÅ RÄTT SÄTT DÅ.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.