TITTÖGA – KEDJA

FÅR EN BILD AV ETT  TITTÖGA OCH EN KEDJA att bilden snurrar och ser tittögat då. Ser en hand som stryker över dörren tar bort tittögat .

Varför ser vi att tittögat tas bort och kedjan, varför fick vi den bilden?.Mycket folk har tittöga på dörren, men här ser vi de tas bort OCH VARFÖR DET? Ser en hand som slätar ut tittögat ,och tas bort tittögat då.

Folk har tagit bort mycket tittögat på mycket dörrar nya dörrar ,har inte tittöga och kedja då. Varför får vi den bilden då? Är det bra att ha tittöga och kedja på ytterdörren då? Idag är det mycket problem, och risk för mycket saker idag, genom att Sverige har inte det lugnt längre ,och mycket människor får problem idag. Vi ser tittögat tas bort, som är inte en säkerhet längre då, genom att tittögat har den funktionen, ATT MÄNNISKOR KAN SE VEM SOM STÅR UTANFÖR DÖRREN, och folk kan se när de har tittögat på dörren då.

Idag kan folk städa bort tittögat OCH TÄNKER INTE PÅ SÄKERHETEN LÄNGRE NÄR DE BYTER DÖRR. Nu har folk tagit bort på en del bostäder tittögat och kedjan ,som förr  folk satte in för sin egen säkerhet då. Men ser att tittögat tas bort och kedjan tas bort, genom att folk glömmer bort att sätta tillbaka som det var då.När folk byter dörrar och har ingen lust att sätta dit ett tittöga när de renoverat då, som folk verkar ha tagit bort då. Och nu finns det så mycket problem i Sverige och landet översvämmas med människor idag och plus mycket inbrott har landat fått problem med, genom att landet är inte tryggt längre, och folk verkar tagit bort kedjan och tittögat när landet fått så mycket problem med inbrott då.

doors-door-decorations-exterior-design-art-thumb640 (2)Men folk kommer måste gå tillbaka till den tiden ,och börja sätta in tittöga på dörren och plus kedjan på dörren ,som folk har börjat tagit bort ,som är en liten säkerhetskedja ,men kan folk komma in om folk har kedjan då? Folk får det svårare att ta sig in ,och kedjan är liten säkerhet, FAST ÄNDÅ TÄNKER INTE FOLK PÅ ,ATT KEDJAN KAN LÄTT RYCKAS BORT HUR ENKELT SOM HELST FRÅN DÖRREN när okända människor försöker ta sig in i lägenheten då. Att kedjan skyddar inte då, men kedjan ger lite problem för personen, som ska försöka ta sig in i lägenheten då, genom att folk kan sätta foten för dörren, och personen kan inte stänga dörren när de har foten för dörren då, och försöker ta sig in då.

Det är svårt att ta sig in, men starka personer kan ta sig in, och kedjan är bara en symbol, att de får problem, men säkerheten fungerar dåligt GENOM ATT STARKA PERSONER KAN TA SIG IN I LÄGENHETEN, fast kedjan sitter där, genom att bara dra i dörren. hårdare och hårdare och ser en arm som lägger sin arm mellan öppningen på dörren då. Och äldre personer är inte så stark ,att hålla emot när folk lagt armen mellan den. Att personen kan vrida sig ,som står ute och ska in då.

Kedjan är bara en symbol för förövaren då, att du kan inte komma in ,men i själva verket kan folk komma in. genom att använda styrkan då. KEDJAN ÄR INGEN SÄKERHET ALLS ,genom att det finns starka personer som lätt kan ta sig in när dörren är öppen då, genom att lägga sin arm mellan dörren och kedjan, och kan bryta loss och ta sig in när de sätter foten mellan dörren ,och armen då blir de starkare och kan börja bryta loss kedjan, och kedjan kan ni ha som en symbol. Men kommer det människor som verkligen vill in. De tar sig in hur enkelt som helst när de står i dörren med foten i mellan då, och sen lägger sin arm mellan dörren och kedjan då, och vrider loss då. OCH KAN TILL OCH MED TA LOSS KEDJAN genom att folk använder armarna när de tar loss kedjan då.

Kedjan kan ni glömma bort som säkerhet ,GENOM ATT DÖRREN SKA NI INTE ÖPPNA ÖVERHUVUDTAGET när ni ser okända människor utför dörren, som känns otrygg och aldrig sett dem. Nu svämmar Sverige över med människor, som kan ta sig in hur enkelt som helst då. Var aktsam mot er själv, genom att landet har fått onödiga problem då.

imagesDET ENDA SOM ÄR SÄKERT ÄR TITTÖGAT genom att ni behöver inte öppna för okända människor ni inte känner då. Det är en säkerhet att inte öppna för dem. Men folk kan sätta för finger i tittögat, men då ska ni inte öppna överhuvudtaget när de gör det.

MEN TITTÖGA ÄR EN SLAGS SÄKERHET, men folk har tagit bort tittögat på en del dörrar ,och måste sätta tillbaka tittögat på dörren ,genom att kunna se vem som står där ute, och sätter folk för tittögat, öppna inte om ni känner er inte trygg och säker att öppna dörren då.

SWEDEN SVERIGE BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONVi fick upp tittögat är bra att ha ,MEN KEDJAN ÄR INGEN TRYGGHET ÖVERHUVUDTAGET DÅ, genom att folk som är starkt tar loss kedjan ganska fort när de vill in, och då är det bättre att ha ett tittöga och behöver inte öppna dörren då.

Genom att förr satte folk in kedjan och det finns än idag,  att folk har en kedja som hindrar folk att ta sig in ,MEN SÅG NI HUR ENKELT DET VAR ATT TA SIG IN DÅ.  Tittögat är bäst att ha, men en del har tagit bort tittögat, och det bästa att sätta tillbaka tittögat ,då.

15ec6521

BÄTTRE ATT HA ETT TITTÖGA, DÅ SER NI VEM SOM STÅR UTANFÖR DÖRREN DÅ.

2 reaktioner till “TITTÖGA – KEDJA

  1. Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying
    your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to everything.

    Do you have any points for beginner blog writers? I’d really appreciate
    it.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.