ALKOHOL VID RATTEN – ALCOHOL AT THE RATS

FICK EN BILD AV EN BUSS, SOM KÖRDE LITE KNEPIGT DÅ och vad har hänt då när vi såg det.

Vi ser en man som sitter i bussen och kör ,men han verkar ha problem med någonting SOM KOMMER ATT UPPDAGAS TILLSLUT, varför vi tyckte han körde så knepigt och slirigt på vägen, och varför gjorde han det?

936a4fe87f9f535cbe54a62e909b9b3aVI SER ATT DET ÄR MÖRKT OCH VÄGEN ÄR SVART när han kör bussen, men han sitter bara och kör bussen, och det är så mörkt ute, han lutar sig över ratten när han kör bussen.

Han verka köra på natten när allt är så himla mörkt och svart ute ,och han gäspar lite grann, HAN VERKAR VÄLDIGT TRÖTT när han kör bussen och gäspar ,och gäspar hela tiden, genom att allt är så mörkt och tyst när han kör ,och ingen att han prata med utan bara kör bussen. Och ser en smal väg han kör på, att han verkar väldigt trött att köra bussen när han lägger sitt ansikte mot ratten. Och han somnade till en stund ,och är fruktansvärt trött när han sitter och kör, och vill bara sova då och tröttheten kryper i honom.

book_PawelKuczynski4VAD HAR HAN FÖR NÅGOT PÅ GOLVET DÅ?

Han har en flaska i handen GENOM ATT HAN HAR EN DEL SVÅRIGHETER MED   ALKOHOLEN ,och ingen har upptäckt det genom att han sköter det väldigt fint, men nu verkar han somna till.

Och vad som helst kan hända när han är ute och kör och är så trött, men ser han har en påse på golvet, och sticker upp en flaskhals ur påsen då.

Det verkar som ingen har upptäckt honom ,att han har problem med spriten därför vinglade han till när han kör ,och är samtidigt så himla trött, men han brukar sköta detta problem väldigt fint då.

Men vi ser att han kör på natten, och allt är så svart därute när han kör ,och det verkar som inte folk har upptäckt honom då, genom att folk måste vara nykter när de kör buss och andra fordon ,då finns folk som inte har blivit upptäckt ,genom att mycket tyngre fordon kan ha alkolås inbyggd, men den här har inte det och troligtvis har inte folk upptäckt honom, TILLS DE SÄTTER IN ALKOLÅS PÅ ALLA FORDON PLUS HONOMS DÅ, för att rädda folk i trafiken då.

Och han brukar köra sina sträcker ,och det är hans jobb och hur länge har han jobbat med alkohol i kroppen då när ingen har upptäckt honom. Och kört i många år med alkohol i kroppen då.Det är inte säkert för folk att åka med honom, OCH EN DAG KOMMER DET HÄNDA EN OLYCKA, om inte folk upptäcker honom i tid, men han verkar köra långa sträckor med bussen, och långt från andra som jobbar som honom. Och  folk kan sova genom att det är natt ,och ingen tänker på det genom att han har alltid skött det fint, så ingen upptäckt hans beroende av alkohol, som har problem med då.

Genom att han sitter själv och folk försöker själv sova när han kör, och han brukar köra mycket på natten, och är ensam som är vaken när han kör sin runda från olika ställen han kör då. MEN DET ÄR LÅNGFÄRDSBUSS HAN KÖR, och han finns där ute som sitter och kör från a till ö, men han verkar inte bli upptäckt ,att han luktar alkohol när han kör då.

Men varför ser inte folk detta?

Genom att han är en fara i trafiken då. Han åker iväg och ingen ser det genom att han visar inte allt som det verkar, att han luktar alkohol borde folk känna av då. Nej, han kan sin sak, genom att han är inte så full när han går bland folk, utan han dricker mer efter vägen, och folk sover och litar på honom, att de känner sig trygg, och han visar inte vad han har i påsen ens, så folk ser inte det, att han dricker efter vägen ,genom att  det är natt då.  Han är trött, men har inte så kul då, genom att det tråkar ut honom efter vägen ,och därför dricker han ibland mycket ,och ibland mindre, men nu när vi såg att bussen svängde till och körde ostadigt ,DÅ HAR HAN TAGIT MYCKET ALKOHOL EFTER VÄGEN DÅ. 

Men vi upptäcker honom då ,och mycket tyngre fordon har börjat sätta alkolås, DÅ SKULLE HAN ÅKA DIT PÅ EN GÅNG OM DE SATTE ALKOLÅS ELLER FÖRLORADE KÖRKORTET. Och det var lustigt att inte han hade alkolås, men han borde ha alkolås och mycket folk skulle bli rädda i trafiken, och mycket fordon borde ha alkolås även vanliga personbilar.

GENOM ATT SVERIGE LIGGER NÄSTAN I TOPP ATT DRICKA ,OCH  DET ÄR  VIN ELLER SÅ KOMMER VINDUNKEN FRAM. Och det verkar som hela Sverige accepterar allt ,och ser inte faran med vindunken, genom att folk dricker nästa dag ,och nästa dag och det är ingen saft ni dricker, det är alkohol, och då kan ni inte dricka varje dag, som folk faller under tar ett glas varje dag, och tror att det är okej, titta på busschauffören.

Han var full som halva Sverige kommer bli ,eller hela Sverige kommer dricka sen vindunken kom in i Systembolagets lager. FÖRBJUD VINDUNKEN. 

Och folk bara fortsätter att dricka och dricka ,genom att de har ingen urskiljning snart när vi såg busschauffören drack, då kan ni förstå, hur illa det är med svenska folket, SEN VINDUNKEN KOM IN I FOLKS HEM. Och tror att det är saft de dricker, köp saft ,istället för vindunken när ni måste dricka ,genom att vindunken är fullt med alkohol, och gör till och med reklam om vindunken, och svenska folket har ingen urskiljning alls, sen vindunken kom till världen, och på reklamen visar en vinflaska och vindunken, att nu kan ni dricka mycket mer när vindunken kom till världen.

Genom att svenska folket dricker det som saft ,och köp saft istället,  för att dricka vindunken hela tiden, GENOM ATT VINDUNKEN INNEHÅLLER EN MASSA ALKOHOL, och ska ni dricka, drick saft istället eller ta ett glas juice, istället för vindunken, och den borde förbjudas helt, genom att folk kan inte sköta sig överhuvudtaget.

GENOM ATT FOLK DRICKER FRÅN VINDUNKEN ÄR EN BÖRJAN TILL ATT BLI ALKOHOLIST, men ni kan börja tänka på det när ni känner suget att köpa en vindunk köp ingen vindunk ,för att ta vara på er nu, genom att allt är så accepterat ,och gör reklam till och med reklam om vindunken ,och folk måste börja använda alkolås, ser ni hur tokigt det har blivit i Sverige nu.

GENOM ATT BUSSCHAUFFÖREN VAR INTE ENS NYKTER , och ska vi ha det så nu, och folk måste sätta in alkolås ,för att ingen ska bli skadad ,ser ni hur tokigt allt har blivit folk kan inte ens låta bli alkoholen, när vi såg busschauffören vinglade till ,då tänkte vi så här. Men vad var det, när busschauffören slirar till och bara kände det då.

DET ÄR KLART VI MÅSTE KÄNNA IN DET ,och vad hittar vi då,  en man som dricker när vi började känna in honom steg för steg, kände vi in honom, genom att vi fick upp en knepig bild då ,men vad hittar vi en man som är trött och dricker och kör buss ,som vi började känna in hans färdväg mer och mer följde vi honom. Och  hade inte hoppas hitta detta ,att han var inte nykter ens, när han satt och körde då inte ens då ,men svenska folket måste börja att vakna upp, genom att så mycket problem har blivit sen vindunken kom till världen, att folk börjar bygga upp ett beroende och måste dricka då.

Haniel-1VARFÖR HAR SYSTEMBOLAGET DET I LAGRET ENS NÄR VI SER VILKA FEL SVERIGE HAR GJORT MED ALKOHOL, som kommer få problem genom att lita på att folk dricker inte, och sätt in alkolås, då har det gått för långt med allt när det har blivit så mycket problem med alkoholen idag. Och till och med hittade busschauffören, vad alkohol påverkad, men varför kan inte folk hjälpas åt nu ,och sluta och köp hem vindunken, genom att ni kommer dricka nästa dag.

Genom att det är så enkelt ,att gå ta ett glas och nu är det fredag, OCH KAN NI LÅTA BLI KÖPA HEM VIN VINDUNKEN när vi såg busschauffören ,då börjar vi förstå vilka problem Sverige kommer få ,när folk dricker vin som går och hämtar ett glas igen och igen ,genom att ingen förstår att drick inte nästa dag och nästa dag. Nu har folk hela helgen fredag tar folk ett glas och på lördag kliver de upp ,och kommer under dagen säkert ta ett glas ,och kommer fortsätta och fortsätta tills den är tom på söndagen ,genom att ni tar säkert sista glasen med vin, genom att ni tror att det är saft då.

MEN SVERIGE ÄR ILLA UTE NU.

31 reaktioner till “ALKOHOL VID RATTEN – ALCOHOL AT THE RATS

 1. I just could not leave your web site prior to suggesting
  that I really enjoyed the usual info an individual supply on your
  guests? Is going to be again continuously in order to check out
  new posts I needed to thank you for this wonderful read!!
  I absolutely loved every bit of it. I’ve got you book-marked to check out
  new stuff you I will immediately take hold of your rss as I
  can not find your email subscription hyperlink or e-newsletter service.
  Do you’ve any? Please let me recognize in order that I could subscribe.
  Thanks. http://www.cspan.net

 2. I could not resist commenting. Exceptionally well written! I truly love your
  site.. Pleasant colors & theme. Did you create this website yourself?

  Please reply back as I’m trying to create my own personal website and want to learn where you got this from or what the theme is named.
  Many thanks! I’ve been surfing online more than 3 hours today,
  yet I never found any interesting article like yours.

  It is pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the net will be
  a lot more useful than ever before. http://foxnews.net

 3. I have learn some good stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting.
  I wonder how so much effort you place to create this sort of fantastic informative website.

 4. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point.

  You definitely know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us
  something enlightening to read?

  1. hank you so much for liking my blog. I sit with GOD and BIG PROTECTION. I get up on everything that people do not know about. GOD shares with you.

   But may post about everything I get up about then. But he teaches people.
   He knows everything.

   But get to share the blog elsewhere. You can take from me. He wants to spread it.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

  1. hank you so much for liking my blog. I sit with GOD and BIG PROTECTION. I get up on everything that people do not know about. GOD shares with you.

   But may post about everything I get up about then. But he teaches people.
   He knows everything.

   But get to share the blog elsewhere. You can take from me. He wants to spread it.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 5. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this outstanding blog!
  I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your
  RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will share this site with my Facebook group.
  Chat soon!

 6. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what
  all is required to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost
  a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not
  100% positive. Any suggestions or advice would be greatly appreciated.
  Many thanks

  1. I have wordpress that has a lot of themes to choose from. But can buy themes or take free themes that are just as good.

   But WordPress has themes that are difficult, but also easy themes. But have to check for yourself what you understand themes. May have complicated themes but also simple themes. But can pay off the advertising, which is boring to have on the blog.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

  1. hank you so much for liking my blog. I sit with GOD and BIG PROTECTION. I get up on everything that people do not know about. GOD shares with you.

   But may post about everything I get up about then. But he teaches people.
   He knows everything.

   But get to share the blog elsewhere. You can take from me. He wants to spread it.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

  1. hank you so much for liking my blog. I sit with GOD and BIG PROTECTION. I get up on everything that people do not know about. GOD shares with you.

   But may post about everything I get up about then. But he teaches people.
   He knows everything.

   But get to share the blog elsewhere. You can take from me. He wants to spread it.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 7. Asking questions are actually nice thing if you are not understanding anything entirely, however
  this post provides pleasant understanding even.

 8. Definitely consider that that you stated. Your favorite justification appeared to be on the internet the easiest factor to
  have in mind of. I say to you, I definitely get irked whilst
  other people think about worries that they just do
  not understand about. You controlled to hit the
  nail upon the top and also defined out the entire thing without having side-effects , folks can take
  a signal. Will likely be again to get more. Thank you

  1. hank you so much for liking my blog. I sit with GOD and BIG PROTECTION. I get up on everything that people do not know about. GOD shares with you.

   But may post about everything I get up about then. But he teaches people.
   He knows everything.

   But get to share the blog elsewhere. You can take from me. He wants to spread it.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 9. Howdy are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get
  started and create my own. Do you require any html coding knowledge to make your own blog?

  Any help would be really appreciated!

  1. I have wordpress that has a lot of themes to choose from. But can buy themes or take free themes that are just as good.

   But WordPress has themes that are difficult, but also easy themes. But have to check for yourself what you understand themes. May have complicated themes but also simple themes. But can pay off the advertising, which is boring to have on the blog.

   Birgitta Spiritual Inpiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.