REGERINGEN GENOM TIDERNA

NU HAR VI FÅTT UPP ETT NAMN  hela tiden och vi hörde det i natt och hela tiden nu och vi måste såklart ta reda på varför vi hör flera gånger OLA ULLSTEN

Vem var Ola Ullsten? Han var en gammal politiker långt tillbaka. HAN SATT MED GAMLA MÄNNEN EXEMPEL OLOF  PALME.

VARFÖR FICK VI UPP OLA ULLSTEN OCH VEM VAR HAN PÅ DEN TIDEN genom att vi har en knepig och farlig regering idag, och alla kan se hur landet håller på mer ,och går i botten nu.

Varför fick vi upp honom GENOM ATT REGERINGEN HAR GJORT SÅ MYCKET TABBAR IDAG och fortsätter att sätta landet i gungning nu.

Vem var gamla politiker på det tiden ,genom att Ola Ullsten kom upp.Och vad gjorde han för Sverige ,OCH JOBBADE IHOP MED OLOF PALME THORBJÖRN FÄLLDIN på den tiden när de satt och styrde landet då.

Vi måste kolla på ola Ullsten när vi gick upp honom flera gånger nu, GENOM ATT REGERINGEN HAR STOR KRIS IDAG ,och har räknat fel i våra ögon, genom att folk har plötsligt fått så mycket problem idag. Hur gjorde den gamla regeringen när de kunde styra landet utan att få så stora problem som Sverige fått idag.

Sverige har fått bara mer och mer problem, som beror på människor som sitter vid rodret idag. NÄR VI HAR EN REGERING SOM KAN INTE ENS RÄKNA NU när landet ser ut som det gör idag .

Genom att regeringen kan inte ens urskilja idag, och ser inte faran idag när de säger JA ,DÄR REGERINGEN SKULLE SAGT NEJ DÅ. Men tänkt hela tiden mer på Sveriges då

Nu har Sverige fått mycket problem idag genom att folk som bor i Sverige måste nästan lämna landet, genom att ekonomin är illa idag, genom att regeringen sätter landet i gungning nu ,då har vi en regering som är livsfarlig ,och tar in människor SOM SKULLE SAGT NEJ PÅ EN GÅNG ELLER TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ.

Varför får höra namnet Ola Ullsten, HUR SKULLE HAN GÖRA NU genom att han satt med mycket människor och styrde ihop med andra då?

VI SER BLOMMOR ÖVER HELA SVERIGE EN SYMBOL GENOM ATT SKYDDA LANDET MOT PROBLEM DÅ. Vad ser vi mer om gamla politikerna? Sätter upp händerna mot detta problem ,genom att de sätter sig vid skrivbordet och räknar då. Vi får en bild av dem. Men kliar sig i huvudet, och kollar igen på stora problem Sverige fick då. VI HÖR NEJ HÅRT NEJ genom att de gillar inte att blanda för mycket i Sverige ,och så mycket som det är idag, har de sagt nej till så mycket invandring som är nu.

NEJ HÖR VI, och de vänder sig bort från det, genom att de vill inte öka på invandringen som är idag.

Vad tror ni regeringen såg på den tiden då? DE SLÄPPTE INTE IN FÖR MYCKET MÄNNISKOR I LANDET DÅ. Och nu har vi en regering som kan tyvärr inte räkna ett plus ett släpper in livsfarliga människor, som svenska folket blir utsatt för idag ,våldtäkter gruppvåldtäkter mord och bara en massa problem nu.

Folk får sämre socialt hjälp, SOM DEN GAMLA REGE REGERINGEN hade byggt upp även ändrade om pension för människor, och svenska folket fick det mycket sämre nu.

VAD HAR HÄNT MER

Våra bostäder skjuter i höjden höga hyror, och liten ekonomi har Sverige fått idag, och allt som den gamla regeringen har bygg upp.MEN SVERIGE BARA RASAR MER OCH MER NU, genom att vi har en regering, som inte kan skydda sitt eget folk idag. Och så illa är det idag ,när till och med sjuka människor som fått en stroke blev utan bostad ,och vart tog hennes bostadsbidrag vägen då, genom att hon fick sova ute, till och med det när folk är sjuk,då har hon rätt till bostadsbidraget såklart och plus en bostad. SER KONSTIGT UT HELA SVERIGE IDAG. FATTAR INGENTING AV ALLT IDAG. JAG VET FÖRR ,HUR DET VAR ,INGEN VAR ENS UTAN LÄGENHET DÅ. FOLK FLYTTADE UTAN PROBLEM DÅ. 

MEN VAD HÄNDER NU BARA PROBLEM MED HELA LANDET DÅ. Jag kunde se uteliggare, som drack ,och hade svårt att få tak över huvudet då. Men folk började upptäcka det ,och började hjälpa folk som hamnar utanför samhället då. Men nu går nästan inte en dag, att folk hamnar i knipa när de ska flytta ,som var hur enkelt som helst då. Men nu får folk problem med allt,som inte var på den tiden då.

Men vad har regeringen gjort, men kolla nu.

577367054_1080423

Genom att folk har hamnat utanför samhället idag. 

Förr fick folk hjälp,  men inte nu genom att de lägger så mycket pengar på invigningen idag. Och svenska folket får lida hela tiden. Regeringen har skadat ett samhälle som håller på att rasa samman idag, GENOM ATT DET SITTER FEL MÄNNISKOR VID RODRET IDAG ,och så illa är det idag med fel människor

Som har kommit inom politiken, som kommer skada Sverige enormt idag.

Varför fick vi upp Ola Ullsten ALLA FÖRSTÅR VILKA MÄNNISKOR SOM SITTER I RIKSDAGEN OCH STYR IHOP.Hur kommer detta sluta nu om ingen gör något åt det?

Det kommer bara bli problem hela tiden GENOM ATT DE HAR INGEN URSKILJNING FÖRMÅGA ÖVERHUVUDTAGET. Och äldre människor åkte kana idag plus sjuka människor åker kana idag, så länge vi har den här regeringen då. DET FINNS INGEN KÄNSLA ELLER RESPEKT FRÅN REGERINGEN IDAG.

Regeringen har inte tänkt, att folk ska kunna leva ett normalt liv när folk slutar sitt jobb och går i pension, då ska de sitta trygg även om någon dör ska de bo kvar i sitt gemensamma hem ,när någon av dem dör GENOM ATT DET HAR KOMMIT UPP NU ATT FOLK MÅSTE FLYTTA NÄR FOLK DÖR, DÅ ÄR DET NÅGOT FEL OCH SKA KUNNA BO KVAR DEN TID DE HAR KVAR ,OCH SLUTA KASTA UT FOLK NU. 

Folk får dåligt ,och den gamla regeringen började bygga upp ett skyddsnät, men nya regering har ingen koll på människor överhuvudtaget, säger JA till till slöjor, burka , niqab och hijab andra människor ,de skulle sett igenom väldigt noga då. Svenska folket går först såklart ,då går de först såklart ,och kolla över alla lägenheter och löner och för barnen ,genom att den gamla regeringen började bygga upp en bättre grund och bättre för skolan då. OCH ETT MYCKET BÄTTRE SOCIALT NÄT, som nya regeringen har rivit upp nu, genom att de måste lägga pengarna på invandringen och där går mycket pengar idag .

Sverige har fått problem ,som aldrig verkar ta slut idag, men vi hade en annan regering förut ,SOM KUNDE SKYDDA OSS MYCKET BÄTTRE DÅ.

MANIPULATION BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONVarför fick vi upp namnet hela tiden Ola Ullsten, jo för att visa när det sitter fel folk vid rodret idag, och därför har svenska folket jättestora problem idag, och blir utsatt för GROVA VÅLDTÄKTER GRUPPVÅLDTÄKT OCH FOLK  BLIR LÄTT MÖRDAD,genom att ingen går säker idag när regeringen sagt en massa JA till folk ,SOM INTE ENS PASSAR IN NÄR FOLK KOMMER FRÅN EN FÖRTRYCKT KULTUR OCH BÄR BURKA NIQAB HIJAB  SOM TÄCKER SITT ANSIKTE DÅ. MEN ÄVEN FOLK SOM BÄR SLÖJOR HAR SVÅRT MED ARBETE DÅ.

DET ÄR DEN VÄRSTA FARSOTEN VI FICK DÅ GRUPPVÅLDTÄKT OCH VÅLDTÄKTER PÅ LÖPANDE BAND. 

När en del muslimska länder HAR SAGT NEJ TILL ATT BÄRA KLÄDERNA genom att de passar inte in då.

MEN KVINNOR OCH TJEJER OCH SMÅ BARN OCH FAMILJEN KÄNNER SIG INTE LÄNGRE TRYGG, ATT GÅ ENSAM ,GENOM ATT SVERIGE HAR FÖRVANDLAS TILL  RÄDSLA, ATT GÅ UT, VEM MÖTER VI DÄR UTE NÄR VI GÅR UT DÅ???? FOLK ÄR RÄDD FÖR GRUPPVÅLDTÄKT OCH VÅLDTÄK DÅ. Men varför har vi sån vansinnig regeringen idag, men har barn själv, men hur tänker de när de tar in farsoten till kvinnor och tjejer och små barn då. Vad tänker regeringen när första gruppvåldtäkten dök upp då????? Ingen har haft så förut då. Folk kan bli våldtagen, men inte gruppvåldtäkt från förtryckta länder ,men tänker ingenting när männen hänger med kan vi lita på dem?????

GENOM ATT MÅNGA AV KVINNORNA VISAR KNAPPT EN FOT GENOM ATT DE TÄCKER SIG DÅ. MEN FANNS INGEN VARNINGSIGNAL ,HUR DE TÄNKER OM OSS NÄR FOLK FRÅN FÖRTRYCKTA LÄNDER KOM HIT DÅ???

Sverige har börjat till och med SAGT JA TILL BÖNEUTROP som SKULLE SAGT NEJ TILL.Ni ser vilken knepig regering och livsfarligt för oss. Vi ser vart de kommer ifrån som måste ha böneutrop då. Förr flyttade muslimer till Sverige ,och hur klarar de sig utan böneutrop. Men nu klarar inte muslimerna utan böneutrop, och vilka har flyttat in i Sverige ,som måste ha allt nu, men förr klarade sig utan böneutrop, men gick till moskén då. Varför går inte det bra längre, att acceptera som andra gjort i många år. Men tog hit folk som styr regeringen, som är livsfarligt att tillåta allt nu. REGERINGEN GÅR BURKAS OCH ANDRA FOLK FOTSPÅR, ISTÄLLET FÖR ATT SÄJA NEJ TILL ALLT TOK NU.

Custom-Family-Portrait-Oil-Painting-Maria-Waye-Four-Children-family-fine-art-garden-daughters-sons-brothers-sisters-sfwgoodTA SEDEN DIT DE KOMMER FÖR ATT FÅ DET LUGNT DÅ. VI MÅSTE LEVA DÅ.

f779a5b645cc1b0804c3e6d33e37ad53Men ser ni, vi har fått människor som kräver och kräver, som är inte svensk och aldrig haft böneutrop ,som folk från förtryckta kultur måste ha, men förr gick det bra med en moské, men inte längre. Men regeringen ger allt tillåter allt, TILL OCH MED BÖNEUTROP HAR VI FÅTT. 

MEN VILKEN KUL REGERING VI HAR ,som ser inte skillnaden muslim eller kristen då. Vi har lite klockringning ibland när folk gifter sig, eller till andra högtider då.

Hur ofta ska de hålla på med böneutrop ,och höra på en människa som ropar ut ,och jag vill inte vakna till ,att någon står och skriker då. Jag börjar tappa all tillit till regeringen ,och hoppas ATT DE SÄTTER BÖNEUTROP, SÅ LÅNGT BORT FRÅN MÄNNISKORNA och jag vill inte vakna till böneutrop ,genom att jag bor i Sverige ,och aldrig varit med om det. Det räcker när man ser på teven när folk har böneutrop ,och kan inte ens sova när jag har sett andra muslimska länder har böneutrop. Annars får man flytta då. Nu är det regeringen som sagt JA, och då kan de ha nära dem, istället för svenska folket ska lida av det. Säger de JA då får det stå för det. Nära regeringen då .genom att de är så himla pigg att förstöra för svenska folket ,som aldrig haft toket att vakna till då.

Jag sitter och tänker på om de hade böneutrop när jag sitter och skriver, och ska ha väldigt lugnt runt mig då. Jag fick flytta då, GENOM ATT DET SKULLE ALDRIG FUNGERA FÖR MIG ,om han satte in fönster ,som kom inget litet ljud igenom då .Allt var tyst min morgon, som blir förstörd genom att jag sitter och mediterar, och måste ha knäpptyst ,för att komma till ro då.

Eller vaknar av det, när jag vill börja min dag i lugn och ro. Bara tyst runt mig och strosa omkring i mitt hem. Jag vill alltid ha tyst när jag vaknar ,sitta och äta min frukost i lugn och ro då. Jag älskar att sitta ibland med ett ljus och meditera lite grann när jag äter min frukost då. Tyst älskar jag att börja morgonen med. Ibland går igenom, vad jag tänkt mig att göra inför dagen då. JAG MÅSTE HA KNÄPPT TYST ANNARS SKULLE JAG UPPLEVA EN MASSA STRESS AV DET.

Förr i tiden flyttade folk till Sverige, men då  fick de inte pengar från Sverige, utan fick vänta på uppehållstillstånd när de kom hit. Och många fick jobba svart  mens de väntade på uppehållstillstånd då. MEN TOG INGENTING FRÅN FRÅN SVENSKA FOLKET DÅ. Om folk ville gå skolor fick de fixa det själv, som vi får göra då . Han fick nej när kom till Sverige, och även till och med åkte ut då. Minns mycket väl vilket stök det var. Han fick söka igen från Turkiet innan han kom till Sverige. Men vi gifte oss ,men regeringen var mycket hårdare på den tiden då. Han höll även på att åka ut när vi hade fått vår första dotter då. De ändrade sig som tur var. Men regeringen var inte som regeringen är idag ,och släpper in allt då. Han bror försökte stannar i Sverige, men han fick åka hem då. Hans kusin fick stanna.

Jag kan inte skriva om allt folk, som jag lärde känna då. MEN VI KOLLAR PÅ REGERINGEN NU därför ser vi stor skillnad på regeringen idag och då.

Vi förstår mer och mer VARFÖR VI HÖRDE OLA ULLSTEN och han hade även mycket kontakt med utlandet då.

Men vad har Sverige nu, en livsfarlig regering SOM HITTAR PÅ VÄRRE SAKER NU. Jag minns min förra man som kommer från Turkiet och är kurd. Han ville att hans föräldrar kom hit när de blev gamla och fick bo bra då. Men han kom inte så långt ,genom att de är död nu. Men han har fått betalt det själv då ,genom att hans föräldrar bodde i Turkiet då.

Vad gör regeringen idag ÖSER UT PENGAR även till dem ,men på hans tid fick de aldrig hjälp med pengar ,som de lägger pengar hela tiden, som tyvärr Sverige har inte råd med överhuvudtaget då .

MEN DÄRFÖR HAR FOLK PROBLEM IDAG  ,får till och med sova ute SOM ALDRIG FOLK GJORDE FÖRR. Det var folk som drack alkoholist kunde blir utan bostad, tills folk började orda för dem. Nu blir mycket folk utan bostad då.

Folk som kan inte leva ihop KAN KNAPPT SKILJAS IDAG genom att hyrorna och ekonomin vägar inte rätt idag när folk får så mycket problem att leva idag.

FÖRR KUNDE FOLK FLYTTA HUR ENKELT SOM HELST DÅ. De fick alltid en bostad utan problem då. Idag får folk sova ute genom att sociala gick alltid in förr. Mycket bättre bostadsbidrag fick folk, och kunde täcka upp det.

Idag blir mycket folk lidande GENOM ALL INVANDRINGEN. När vi har en regering ,som inte kan tänka ens när de säger JA till  burka, och folk som bär slöjor och niqab hijab. Och vad ska alla kvinnorna  göra i Sverige ,som kan inte ens jobba då. Det blir männen som kan jobba då.

Vem ska betala för dem? Antingen får Sverige ge extra pengar eller får männen ut och jobba ,genom att ingen kvinna kan jobba och klara av sitt uppehälle arbeten. De går aldrig ut och jobba  ,DÅ MÅSTE REGERINGEN LÄRA DEM TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ.

Men hur långt har landet kommit idag  REGERINGEN HAR ÄNNU INTE  ÄNDRAT OM MÄNNISKOR ,då har regeringen problem, genom att vi har människor inom regeringen som tänker inte ens på det. Och folk som vill ,att folk tar seden dit de kommer då .Vi har en splittrad regering idag .

Men vi måste ändå ha trust till regeringen och de borde TITTA MOT GRANNLANDET hur de gör då. Lära sig ta hand om människor ,de tänker mer på sitt folk, än vad vår  regeringen gör för sitt  folk .

När folk är SJUKSKRIVEN,DÅ SKA FOLK HA HUNDRA PROCENT som grannlandet har  Varför klarar sig folk så bra då genom att ge rätt pengar när folk är sjukskriven, genom att folk har fortfarande utgifter, fast de är sjukskriven genom att det rullar ändå samma utgifter när folk är sjuk . Samma med pension folk måste även leva efter de har jobbat klart ,men då kommer största smällen ,då finns det så lite pengar då.

Regeringen har till med VARIT SÅ FRÄCK OCH TAGIT PENGAR NÄR DE SKA GÅ I PENSION, som de ska ha när de ska gå i pension ,fick halverat sin ekonomi. Vart tog den vägen till flyktingarna såklart, så illa är det. Regeringen stjäl från människor ,som har jobbat hela sitt liv då. Folk försöker överklaga, men fick nej såklart genom att allt går till invandringen idag .

Det spelar ingen roll hur mycket ni kan bli lovad pension GENOM ATT REGERINGEN KAN RIVA UPP BESLUT IDAG, och tar inte längre hänsyn till svenska folket längre ,och landet ligger illa till, genom att vi har en livsfarlig regering idag , som tänker bara på att ta in mer och mer nu.

Regeringen får gärna hjälpa människor då får de ta från egen ficka, genom att de tar från svenska folkets ficka då. REGERINGEN FÅR TA FRÅN SIN EGEN FICKA NÄR DE HJÄLPER MÄNNISKOR,  GENOM ATT SVERIGE HAR INTE ENS RÅD.

Vi FICK UPP NAMNET OLA ULLSTEN,DÅ FÖRSTÅR NI VILKEN LIVSFARLIG REGERING VI HAR IDAG

17 reaktioner till “REGERINGEN GENOM TIDERNA

  1. Thank you for liking the blog. Today, people can get to know GOD, who lives year after year for millions of years. But no one knows him.

   He lives and works year after year. But his life lives in the BIG HEAVEN, the place is called that. Called the planet. He works with teams, but he leads everything and decides everything.

   But today you get to see BIG PROTECTION AND PROTECTION, which he uses year after year.

   BIG PROTECTION, PROTECTION is born to the earth and no one sees GOD’s job when he starts countries.

   But he has started Sweden and Kurdistan, by needing help today. But many countries are living wrong today.

   But countries he has his finger in the game now. But he wants people to live well when living on earth.

   But he wants to stop wars and problems now, the earth is getting hit today. But war-torn Muslim countries, he wants to stop the problems that are now.

   Kurdistan was his goal to turn people around. Now you can get to know his work, which he teaches you now.

   But he sends out knowledge to people today. He hands out, then can learn from him. He has knowledge of everything. I sit and write from GOD together with PROTECTION. But hand out everything today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Thank you for liking the blog. Today, people can get to know GOD, who lives year after year for millions of years. But no one knows him.

   He lives and works year after year. But his life lives in the BIG HEAVEN, the place is called that. Called the planet. He works with teams, but he leads everything and decides everything.

   But today you get to see BIG PROTECTION AND PROTECTION, which he uses year after year.

   BIG PROTECTION, PROTECTION is born to the earth and no one sees GOD’s job when he starts countries.

   But he has started Sweden and Kurdistan, by needing help today. But many countries are living wrong today.

   But countries he has his finger in the game now. But he wants people to live well when living on earth.

   But he wants to stop wars and problems now, the earth is getting hit today. But war-torn Muslim countries, he wants to stop the problems that are now.

   Kurdistan was his goal to turn people around. Now you can get to know his work, which he teaches you now.

   But he sends out knowledge to people today. He hands out, then can learn from him. He has knowledge of everything. I sit and write from GOD together with PROTECTION. But hand out everything today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 1. You really make it appear really easy with your presentation but I to find this matter to be really one thing that I feel I might by no means understand.
  It kind of feels too complex and very large for me.
  I’m looking forward on your subsequent put up, I’ll attempt to get the grasp of
  it!

  Here is my web site gem 918kiss 2

  1. Thank you for liking the blog. Today, people can get to know GOD, who lives year after year for millions of years. But no one knows him.

   He lives and works year after year. But his life lives in the BIG HEAVEN, the place is called that. Called the planet. He works with teams, but he leads everything and decides everything.

   But today you get to see BIG PROTECTION AND PROTECTION, which he uses year after year.

   BIG PROTECTION, PROTECTION is born to the earth and no one sees GOD’s job when he starts countries.

   But he has started Sweden and Kurdistan, by needing help today. But many countries are living wrong today.

   But countries he has his finger in the game now. But he wants people to live well when living on earth.

   But he wants to stop wars and problems now, the earth is getting hit today. But war-torn Muslim countries, he wants to stop the problems that are now.

   Kurdistan was his goal to turn people around. Now you can get to know his work, which he teaches you now.

   But he sends out knowledge to people today. He hands out, then can learn from him. He has knowledge of everything. I sit and write from GOD together with PROTECTION. But hand out everything today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 2. I’m really impressed with your writing abilities and
  also with the structure to your blog. Is this a paid subject or did
  you customize it yourself? Either way keep up the excellent high quality writing, it’s uncommon to look a great blog like
  this one these days..

  my web-site 918kiss plus

  1. Thank you for liking the blog. I sit and write from GOD, which no one even knows. But now people are getting to know him through the internet.

   He wants to pass on to people knowledge from him.
   He enlists the help of BIG PROTECTION PROTECTION when working with countries. But no one even knows his home.

   But live year after year BIG HEAVEN. But he helps countries still know his hand. He has a finger in the pie. He has started with Sweden plus Kurdistan, other Muslim countries are living wrong. He wants to change things.

   You may share until all the blog GOD distributes.

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Thank you for liking the blog. I sit and write from GOD, which no one even knows. But now people are getting to know him through the internet.

   He wants to pass on to people knowledge from him.
   He enlists the help of BIG PROTECTION PROTECTION when working with countries. But no one even knows his home.

   But live year after year BIG HEAVEN. But he helps countries still know his hand. He has a finger in the pie. He has started with Sweden plus Kurdistan, other Muslim countries are living wrong. He wants to change things.

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Thank you for liking the blog. I sit and write from GOD, which no one even knows. But now people are getting to know him through the internet.

   He wants to pass on to people knowledge from him.
   He enlists the help of BIG PROTECTION PROTECTION when working with countries. But no one even knows his home.

   But live year after year BIG HEAVEN. But he helps countries still know his hand. He has a finger in the pie. He has started with Sweden plus Kurdistan, other Muslim countries are living wrong. He wants to change things.

   You may share until all the blog GOD distributes.

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Thank you for liking the blog. I sit and write from GOD, which no one even knows. But now people are getting to know him through the internet.

   He wants to pass on to people knowledge from him.
   He enlists the help of BIG PROTECTION PROTECTION when working with countries. But no one even knows his home.

   But live year after year BIG HEAVEN. But he helps countries still know his hand. He has a finger in the pie. He has started with Sweden plus Kurdistan, other Muslim countries are living wrong. He wants to change things.

   You may share until all the blog GOD distributes.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.