NÄR ANDEVÄRLDEN KNACKAR PÅ

Jag hade jag tänkt skriva klart ett inlägg, som jag fick avbryta nu ,och plus hade tänkt lägga ut om ÄRKEÄNGELN RAFAEL HAN GAV EN BRA MEDITATION när han pratade med mig, och ville bara dela med mig till er.

Genom att vi har inte så kul idag när jorden ser ut som den gör ,och Sverige ska man nästan inte nämna då genom alla problem ,och folk får lida av idag. Jag har skrivit mycket meditation från ärkeänglarna mest till kurser, eller till boken eller andra saker, men nu kände jag att jag vill dela med till er.  POSITIVA SAKER TILL ER GENOM ATT ÄRKEÄNGLARNA ÄR BRA PÅ DET .

Men jag vet inte när jag blir klar med meditation till er genom att jag måste avbryta igen och igen ,när jag har nästan bara mobilen att skriva från. Jag satt med min surfplatta och och började skriva ner från ärkeänglarna. Jag tjurar på att skriva med dåliga saker genom att slippa bråk. JAG HANN ALDRIG FIXA DET VIKTIGASTE EN NY SKÄRM GENOM ATT DEN FUNGERADE PERFEKT NÄR JAG KOM HIT. KAN BLI FEL NÄR MAN TAR MOBILEN OCH TRYCKER IN FEL ORD, SOM STÄMMER DÅLIGT, MEN MÅSTE FIXA EN DATOR DÅ.

PAPPA KAN SKÄMTA OM MITT DÅLIGA SAMARBETE DÅ. Pappa ser hur illa jag sitter idag ,och måste skriva från GUD. Han kan man inte springa ifrån GUD verkar ha ögon både här där. Pappa tog upp om GUD, och förstod vad jag fick gå igenom kan inte göra något åt min situation alls. Genom att GUD såg att mina pengar var borta när han skulle börja att jobba med oss BIGPROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN SATT MED PROBLEM DÅ. 

Det jobbigt för mig ,genom att det tar aldrig slut och GUD ska reda upp med alla eller kollade, vad som hänt, då dyker det upp hela tiden folk från Andevärlden ,genom att reda upp nu ,då  kom pappa som jag skriver och berättade om . Efter honom knackade det i golvet igen ,då kom farmor ,och måste rätta till lite från min pappa. Ibland är det aldrig lugnt här. JAG SITTER DÅLIGT TILL MED PENGARNA GENOM ATT DET SKULLE FUNNITS MER PENGAR DÅ. 

JAG SITTER OCH FÖRSÖKER FIXA INLÄGG NU, men det är svårt att göra det när jag har fått problem med min ena surfplatta. Och har en surfplatta att ta till ,som är till och med seg då. Då knackar det i golvet, då dyker min pappa upp ,som har varit död ett tag ,och retas och skojar med mig om kul samarbete jag har. Han skojade om det, och tänkte han kan få byta med mig ,och sen kan jag prata och höra hur mycket han gillar det. Han skulle springa från samarbetet jag har. JAG HAR VÄRLDEN SÄMSTA SAMARBETE OCH KAN LOVA DET.

Han skämtade om det HUR GUD SKA KUNNA RÄDDA SVERIGE OCH JORDEN med samarbete jag har. Han visade mig en rosa bärbara dator, som jag själv hade sett ut en HP. Jag håller med min pappa sämsta samarbete och vill bli klar nu. Jag har frågat om hjälp när jag sitter så illa, och berättade hur viktigt datorn var för mig . Jag nämnde det i två dagar , men har lagt ner och fråga dem, genom att han blev så arg och skrek hela tiden höll på att åka ut. Jag frågar inte igen. Det är alltid jag som köper och fixar dator eller mobiltelefoner eller surfplattan då. Jag får fixa sen ,fast det är nu som allt är viktigt för folk ,att få reda på nu.

Vi försöker hela tiden hela tiden upplysa om allt vi känner in nu ,GENOM ATT DET ÄR GUDS JOBB, ATT RÄDDA ETT SJUNKANDE SKEPP SVERIGE, genom att landet måste ha hjälp nu.

Men när pappa kom på besök och var överlycklig, ATT HAN SLAPP FÖDAS I SVERIGE och var klar med det.

PDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är htb1pxtmh_akl1jjszfcq6xfspxa1.jpgAPPA MÅSTE RÄTTA TILL GAMLA SAKER SOM HAR HÄNT MIG DÅ. Han skojade om mitt fina samarbete GUD hade gett mig ,som fungerar väldigt dåligt när jag måste ha hjälp idag.

Och GUD har börjat med Sverige, och han frågade först om det var hans eller Sveriges problem när jag satt här, sa lite om folk jag bor med nu. Och lite om annat folk då.

Han skämtade lite om det och sen började han dra upp om olika saker ,men han hade aldrig tänkt ,att jag fick så mycket problem, MEN PRATADE MYCKET OM FARMOR OCH FARFAR DÅ.

GENOM ATT VI FICK VÄXA UPP DÄR, och han hade som inget att sätta emot henne ,genom att jag var farmors gullunge ,och hade svårt sätta sig emot, genom att jag skulle aldrig bott så länge bara hälsa på ibland. Han hade tyckt bättre om det genom att ta hand om mig själv.

Jag såg aldrig det pappa pratade om ,hur fel det var att bo hela tiden där, genom att farmor och farfar hade inte den skolan ens, och fick problem ibland när jag måste ha hjälp ,och vet att han har rätt, att jag som andra som går i skolan måste ibland ha hjälp med det läraren lär ut. Måste ha hjälp med läxor ibland. Och jag har fått suttit mycket med mina barn när de gick i skolan när läraren inte hjälpte dem då. Eller bara satt och hjälpte dem men läxorna .Jag satt med grannens barn när hon höll på att lära sig läsa då. Jag förstår vad han pratade om då. Jag har inte fått rätt hjälp när jag måste ha det, genom att alla barn måste fråga föräldrarna ibland. Jag älskade att bo där DET VAR LUGNT HOS FARMOR OCH FARFAR OCH HADE BONDGÅRD DÅ. Men när jag blev äldre började tänka mer mot stan då.

JAG VERKAR GÖRA UPP MED ALLT NU, genom att farmor var och pratade om vad pappa pratade om då. Jag fick skriva enormt många sidor från pappa, och lite från farmor då. Hon såg på sitt sätt genom att pappa var 22 år ,och tyckte och tänkte om det. Jag vet hur hon kunde vara, genom att sagt är sagt, och ingen kunde knappt gå emot henne då. Hon bestämde mycket och svår att gå emot farmor. Men jag älskade henne ändå, genom att hon var alltid lugn mot mig, men var bestämd mot mig. Hon höll aldrig på att skrika mot mig då. Jag visste när det var nej.

JAG FLYTTADE TILL GÖTEBORG för att ta igen mycket jag kom efter med då. Men fick läsa matte, och gick ibland på dubbla lektioner ,och det handlade om läraren som kunde inte lära ut rätt, eller krånglade till det mer. Han skrev på tavlan jättelångt tal då.

Men jag väntade tills rätta läraren dök upp, och minns en kompis till mig, hon gick till sin man ,genom att han var bra på matte och jobbade på Volvo. VI FICK ALLTID GÖR SÅ. Jag tog en annan lärare när vi hade honom, och hon tog sin man när hon måste ha hjälp. Vi stod med samma matte tal till läraren ,han räknade ut det kort ,och den andra läraren skrev siffror över hela tavlan då, exakt samma tal räknade han ut kort när han räknade ut det. Vi lärde oss ,vem vi skulle fråga eller vänta, tills vi hade honom då.

Jag har verkligen sett NÄR VI FICK FEL HJÄLP ,eller läraren lär ut knepigt och andra lätt när han räknade ut. Vi var väldigt irriterad på det.

Jag minns även min mellersta dotter Yasmine hade en lärare på gymnasiet ,som kunde inte lära ut rätt. Jag har varit med mer och vaken genom att hon måste ha betygen såklart. HON FICK BYTA GRUPP där hon hittade sin favorit lärare då. Hon höll på med bokföring ,och hon gick Samhälle ekonomi hon gick den linjen då. Hon fick ett bra betyg från gymnasiet då.

Men när pappa kom kände jag mig rädd ,genom att jag bor här och inte bästa stället ,som han påpekade OM DÅLIG HJÄLP, och ska rädda Sverige och jorden. Och då kan GUD vända på allt, som han berättade för mig ,genom att han såg folk som  har inte hjälpt mig, som gör att GUD får problem. Han såg pappa ,fast hade inte med att göra. Han hade sålt huset till sin son för billigt pris då. Pappa visade bilden när jag och mina barn och barnbarn var och hälsade på den gången innan han dog .

MEN HAN SKULLE HAFT MER PENGAR NÄR HAN DOG genom att han sparade till när han fick pension ,genom att pension var dålig ,och då hade han pengar till det. Han hade lagt undan mycket pengar som är borta ,som jag min bror skulle dela på när han dör. Genom att folk känner dem skulle skratta åt det, genom att de kände dem. Min bror jobbade på två banker som chef. Vad har de gjort då?

HAN SA DET FLER GÅNGER, ATT DET FANNS PENGAR TILL MIG. Jag har kunnat haft pengarna när jag fick pension och klarar mig bra.  Men har haft kvar mitt hem såklart och levt bra. Och haft kvar min lokal och mitt hem, men har varit mer lycklig  än vad jag är nu.

Men pengar fanns som är borta ,men han måste prata med mig, genom att jag trodde det var min pappa då. Pappa fru har aldrig gillat mig hur kan hon göra så ,och det är en gåta hur det fungerar i bankvärlden då. Han hade satt pengar på sparkonto där sparar de allt. JAG OCH MIN BROR SKULLE DELA PÅ DÅ.

Jag har gått igenom med LADY NADA OM JULEN NÄR JAG VAR 5 ÅR. Jag fick kolla där genom att vi har haft problem med pappa och hans fru. Lady Nada såg pappa har flera konton de hade då. Jag minns mycket väl, hur det var alltid min bror skulle ha allt ,och spelar ingen roll ,vad det var då. Jag vet hon behandlade mig orättvist, och hade ingen lust att gå dit ibland .Jag var inte hennes dotter, men hade ändå rätt till pengar som han hade då.

681571Båda jobbade ,och hon satt som chef , och han hade väl inte så dåligt när han jobbade    på Volvo bilförsäljare på Volvo. Jag minns mycket väl hur bankens papper såg ut när jag öppnade arvet från honom. Det var under 100 000:- , men nu får jag se tresiffriga tal. Hon kan ha flyttat om efter sen jag fick pappret från banken då. HON SÅG UT SOM DEN FATTIGASTE PENSIONER,SOM HAR LEVT ETT GOTT LIV.

PAPPA tog även upp OM MIN TVILLINGSJÄL som han gillade inte så mycket, genom att jag fick problem när GUD måste hjälpa folk. Jag blir sjuk nu genom att han stänger av Facebook ,eller kommer och går kommer tillbaka då. Men jag mår dåligt när han gör så. Han har börjat med Kurdistan ,men det är GUDS jobb. Han har oss på jorden då .

PAPPA SÅG ALDRIG VART JAG KOM IFRÅN, och kunde se idag , då skulle han ändra på allt för mig. Men var mest tyst på den tiden då. Jag hade den grunden som kommer från farmor och farfar, att klara sig själv när man växte upp. Det satt i mig, som jag känner nu. När jag tänker tillbaka på mycket saker han tog upp om då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.