REGERING GENOM TIDERNA

Vi får upp hela tiden om regeringen idag, men gamla regeringen hur han var då. NAMNET INGEMAR MUNDEBO HÖR VI FLERA GÅNGER NU. Vi MÅSTE KOLLA HUR HAN JOBBADE PÅ DEN TIDEN genom att vi har fått en knepig regering nu, som tar väldigt lite ansvar då.

Han tog ansvar, men såg andra saker om landets ekonomi, som var även balansgång på den tiden, genom att regeringen hade även problem med människor som ville till Sverige,men på ett annat sätt. När folk kom till Sverige på den tiden gav inte så mycket hjälp till dem.  GENOM ATT DE VAR  INTE  SÅ PIGG PÅ INVANDRING PÅ DEN TIDEN DÅ utan länder som bodde närmast Sverige grannländerna hjälpte de.

VI HADE ÄVEN KRIG LÅNGT TILLBAKA Genom att mycket folk kom från Norge och Finland på den tiden ,och hade en del uppgifter att hjälpa människor när andra länderna inte kunde hjälpa till ,genom att Sverige är neutralt land genom att hålla fred mellan länderna ,och regeringen hjälpte människor i svåra tider som var vanligt på den tiden.

Men var aldrig så intresserad av andra länder som människor levde långt från oss, genom att de såg mer problem med länder som var inte som oss då. Och  ville helst inte ta in för mycket folk i Sverige, genom att så mycket folk som kommer idag ,DÅ HAR INGEMAR MUNDEBO OCH HANS REGERING SAGT NEJ DÅ genom att de såg mycket olikheter mellan Sverige och andra länder, och ville inte öka på det, genom att svenska folket är inte lika som dem, och Finland och Norge och Danmark var andra människor som de måste hjälpa under kriget, sa JA till dem.

Men  länder som låg långt från oss var de inte så  intresserad att hjälpa då ,genom att de hjälpte folk när Norge och Finland hade problem, men tittade aldrig mot andra länder ,som låg långt bort ,genom faran och kunde lite om folk även om de hade kontakt med länder. Men ville helst ha folk från nordiska länderna när de hade bråk i länderna ,genom att norska folket kunde knappt leva då när Hitler satte igång sitt upptåg ,och stökade till för mycket människor när han var igång då. DET VAR REGERINGEN LÅNGT TILLBAKA SOM BARA HJÄLPTE DEM.

Men Sverige har haft fred länge ,och har fortfarande fred idag ,men har sagt nej till mycket folk om det var som idag. Den gamla regeringen hade mer koll på folk då,genom att de var rädd att blanda för mycket folk i Sverige då. Om folk kom till Sverige, DÅ VAR ARBETET EN HELT ANNAN SAK DÅ,genom att folk kan söka jobb då.

Hur skulle regeringen på den tiden GÖRA DÅ när det väller in människor till Sverige, genom att vi har en regering som säger ja hela tiden nu.

Får en bild att regeringen VÄNDER SIG IFRÅN, ser de håller i svarta kläder, som är SLÖJOR OCH BURKA NIQAB NIQAB HIJAB folk som täcker sig BÖNEUTROP.

BILDEN ÄR NEJ genom att de ser problem då. Och ekonomiska problem om de sade JA. Lägger handen över Sverige som ett skydd ,kostar för mycket pengar. De tittar mot hus lägenheter, får en bild av en ljus person och gamla människor ,vi ser går med rullator hemtjänsten hör jag måste de lägga pengar på .

Hör sjukhuset sjuka människor måste ha hjälp och pengar då.  Sjukförsäkringen skulle de värna om när folk är sjukskriven då. De såg på annat sätt då. De byggde upp ett annat system när det gällde pensionssystem, SOM DEN HÄR REGERINGEN HAR RASERAT DÅ.

FÖR DE ÄR INTE SÅ PIGG PÅ ANDRA LÄNDER OCH GLÖMMER BORT SVENSKA  FOLKET DÅ. Tar in bland annat farliga människor in i landet har ingen urskiljning förmåga den här regeringen ,genom att de hjälper fel folk .

Ska bara hjälpa människor när länderna har krig, men den här regeringen hjälper även människor som har inte ens krig. När Sverige har inte råd ,då måste de bara säga ja till folk som har krig då. De måste få tak över huvudet då. Men den här regering har gjort så mycket tabbar och fel idag ,och därför har vi ett mörkt land MED GRUPPVÅLDTÄKTER VÅLDTÄKTER ELLER FOLK BLIR MÖRDAD IDAG .

VI HAR EN REGERING SOM ÄR LIVSFARLIG I VÅRA ÖGON när vi ser hur landet har rasat bit för bit ,genom att regeringen hjälper fel människor idag ,och de skulle sagt NEJ till allt svenska folket får utstå nu.

2 reaktioner till “REGERING GENOM TIDERNA

    1. Idag är det en annan regering, än förr i tiden som visar vilken dålig regering vi har idag. Men plus att ingen kan samarbeta med varandra som är bland det viktigaste att gör då. Jimmie Åkesson har stora problem att komma in i regeringen då genom att folk är så himla rädd för honom ,som är som andra människor en annan politik han bedriver då.

      Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.