LUCIA

Idag har Sverige fått problem med något vi aldrig haft förut ATT FIRA LUCIA SOM VI GJORT I MÅNGA ÅR.

Jag har firat Lucia ,och mina barn har firat Lucia SOM HAR ÄLSKAT ATT FIRA LUCIA OCH KÖPTE LUCIAKRONA ,OCH LUCIANATTLINNE MED RÖDA BAND RUNT MIDJAN. Det var väldigt noga med röda sidenband. Och varje år hade vi den stressen att fixa ljusen ,så ljusen på kronan lyser då. Och barnen fick visa upp för föräldrarna ,som de älskande att göra ,att vara med i luciatåget ,DÅ VAR BARNEN SÅ LYCKLIG OCH SJÖNG FÖR FÖRÄLDRARNA.  

Det var pepparkaksgubben och stjärngossar ,och tomten fick alltid vara med en liten tomtenisse måste såklart vara med, även tomtemor måste absolut vara med, FÖR ATT FÅ TILL HELA LUCIATÅGET SÅKLART. Och barnen lyste det om ,genom att få vara med i luciatåget, och glädjen lyste igenom ögonen på alla barnen då.

Ibland blev det flera Lucia i luciatåget ,och ibland mycket tärnor i luciatåget, MEN GLÄDJEN FÖR BARNEN, ATT FIRA LUCIA VAR EN KUL TRADITION FÖR BARNEN ATT FIRA LUCIA. Barnen älskade att klä sig i Luciakrona, då var barnen jätteglad när de fick fira Lucia. Men kunde visa hemma hur kul det var att klä sig i Luciakrona och med rött band ,som var viktigt att ha,så det blir riktigt när de kom och visade upp sig i vita lucialinne då, som var höjdpunkten då.

Mina barnbarn älskar och att klä sig i Luciakrona och tomtenisse när de ville vara tomtemor,istället för lucia och det var olika från gång till gång. MEN BARNBARNEN ÄLSKAR FIRA LUCIA SOM MINA ANDRA DÖTTRAR DÅ.

DET ÄR EN GAMMAL TRADITION. 

Men vad har hänt med Sverige nu?????. Folk har fått problem ATT FIRA DET VANLIGASTE VI GÖR FIRA LUCIA med stjärngossar och tomtar ,och pepparkaksgubben är för det mesta med mina barnbarn har älskat att klä ut sig till det. Men även tomtarna är med då.  Barn kan vara så ombytlig, ibland då är det bara lucia och ibland tomar och tomtemor och pepparkaksgubben då.

VAD HAR HÄNT MED SVERIGE NU?

Vi tror inte det är sant vanligaste att fira Lucia nu, har fått jättemycket problem då. Men landet har fått problem med både det ena än det andra idag. Och till och med Lucia, SOM TILLHÖR VÅR TRADITION LJUSDROTTNINGEN, SOM JAG SJÄLV TYCKTE DET VAR KUL ATT FIRA.Och nu går folk ut med förbud mot ,att de ska förbjudas en jättekul grej för alla barnen, som har någon gång firat Lucia då.

Vi ser vart allt tok kommer ifrån nu genom invandringen som har TAGIT IN MÄNNISKOR ,SOM BÄR BURKA NIQAB HIJAB SLÖJOR, som går emot en tradition vi har i Sverige. Och svenska folket håller på bli tokig på en regering som stökar till hela tiden för svenska folket nu.MÅSTE ÄNDRA OM FOLK SOM KOMMER HIT ,OCH VI SKA FORTSÄTTA FIRA LUCIA.

Regeringen går deras fotspår hela tiden, SÄGER JA TILL ALLT DE VILL HA, och till och med böneutrop säger regeringen JA till. Och och nu förstör regeringen för barnen, som fick problem med ,att fira Lucia som har haft så länge den traditionen då.

MEN VARFÖR LÄR INTE REGERINGEN FOLK TA SEDEN DIT DE KOMMER NU, istället för att förstöra för folk. Det kom människor från muslimska länder förr ,men höll aldrig på så här ,utan de accepterar folk ,och kunde själv vara med i luciatåget då, genom att det är en kul sak för barnen då.

Sverige har sagt JA  till ett folk SOM KRÄVER HELA TIDEN  BÅDE DET ENA ÄN DET ANDRA ,som måste sätta stopp ,och föräldrarna och barnen ska inte måste gå ut med listor ,om det vanligaste vi har nu. Vi har haft det så länge då.

Och gillar inte folk luciafirande, låt bli att gå dit, men låt svenska folket fira det nu, den 13 december då. BARNEN KAN STANNA HEMMA DÅ ,förr fanns det barn som inte kunde vara med, folk, som var med i Jehovas vittnen ,genom att de  gillade inte det. Men vilken tur att jag blev inte gammal där. Jag vill att mina barn skulle fira Lucia. Barn från dem var hemma då.

De får göra samma sak för muslimska barn, om de inte vill vara med. STANNA HEMMA DÅ ,och låt svenska barnen fira sin Lucia ,istället för att förbjuda stanna hemma om det passar inte dem ,istället för att stöka till för svenska folket nu. Det håller på att gå för långt nu, genom att har vi Lucia ,DÅ HAR VI DET. 

Och har de flyttat hit, då måste de lyssna och lära sig följa svenska folkets kultur. Och vill inte barnen vara med på Lucia stanna hemma ,OCH DÄRFÖR TOG VI UPP OM JEHOVAS VITTNEN där var det ingen som gick emot att vi firar Lucia då.  Jehovas Vittnen sa ingenting om folk firar lucia ,men barnen fick stanna hemma då. Men nu kommer det folk från fruktansvärda förtryckta länder, som ska ha på sitt sätt.

VI SKA FORTSÄTTA ATT VIRA LUCIA SÅKLART DÅ MEN TA SEDEN DIT NI KOMMER. 

REGERINGEN MÅSTE GÅ EMOT DÅ, OCH LÅT SVERIGE BEHÅLLA SIN LUCIA  LÄR DE LEVA, istället för att gå i samma fotspår som sitt eget hemland de kommer ifrån. Har folk flyttat hit, då följer de allt som Sverige bjuder på ,bland annat Lucia och annat som vi firar då. Men var medveten när ni flyttar till Sverige då. Ingen ska ändra sig för ni kommer hit då. Det fungerar inte så genom att vi firar Lucia ,och kommer fortsätta med det även om ni flyttar hit, då tar ni seden dit ni kommer, och lägg er inte i oss, utan ändra om er när ni kommer hit då. Men ingen mer gnäll från er utan nu bor ni i Sverige ,annars kan ni inte flytta hit då.

Vi kommer fortsätta fira vår Lucia då.

REGERINGEN MÅSTE ÄNDRA OM ALLA MÄNNISKOR SOM KOMMER HIT ,OCH SPECIELLT FOLK SOM BÄR Burka, Niqab , Hijab och slöjor och heltäckande kläder. Svenska folket måste börja säga till allt tok vi fått in i landet nu ,genom att de har en fruktansvärd hårt styre ,och trycker ner alla kvinnor och flickor då. Och  kommer de till Sverige ,då ska de ändras om såklart TA SEDEN DIT DE KOMMER NU annars kommer vi få ännu mera problem. De styr allt nu och ska ha på sitt sätt nu.

REGERINGEN MÅSTE SÄTTA HÅRT MOT HÅRT NU. Vi måste bevara vår kultur,  och värna om vår kultur ,och ta seden dit de kommer då.

Det räcker nu, de ska inte ändra om Sverige nu, utan de ska lära sig att leva efter oss och lagar vi har. Och kommer folk hit från dessa förtryckta länder,då måste de lära sig att leva här ,och inte ändra om oss då, ANNARS KAN DE LÄMNA SVERIGE om de inte gillar oss ,eller vår kultur och accepterar vår kultur ,kan lämna landet.

MEN MYCKET LÄNDER HÅLLER PÅ ATT FÖRBJUDA BURKA NIQAB HIJAB som är perfekt ,att länder hjälps åt. Och det är till och med muslimska länder,som har börjat att förbjuda det. Folk vill leva 2019 och inte medeltiden ,som de har fastnat i då ,utan folk vill utvecklas som, har inte kommit så långt i sin utveckling som andra länder då.

NU SKA SVERIGE FÖRBJUDA BURKA NIQAB HIJAB SLÖJOR för att få landet lugnt nu

6 reaktioner till “LUCIA

 1. I’m very pleased to discover this page. I need to to thank you for ones time just for this wonderful
  read!! I definitely enjoyed every part of it and i also have
  you book marked to look at new stuff on your website.

 2. Hello there,

  My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at wordpress.com promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?

  We are in the midst of updating our do-follow broken link resources to include current and up to date resources for our readers.
  .
  If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know.

  Thanks,
  Aly

 3. Fascinating blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog shine.
  Please let me know where you got your theme. Kudos

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.