MÄNNISKOR MAN MÖTER UNDER LIVET

IDAG TÄNKER JAG TILLBAKA PÅ PRINSEN FRÅN  DUBAI när jag sade ja till honom på Facebook.

HAN HADE EN VACKER BILD JAG DROGS TILL DÅ. Han satt i solen ,och man såg han från sidan ,men var så vacker bild på honom när han satt och tittade upp mot solen. Och satt i sina arabiska kläder men var så vacker bild på honom.

Han kontaktade mig och skrev till mig ,och jag gillade honom på en gång GENOM ATT JAG KÄNDE EN LUGN ENERGI FRÅN HONOM när jag satt och chatta med honom då.

Men jag tänkte inte så mycket på hur mycket pengar han har ,genom att jag är inte den personen alls UTAN VI PRATADE OM OLIKA SAKER han var intresserad av mig. Vi satt och pratade, och han frågade mig om olika saker då.

Vi kom inte så långt vi pratade några dagar ,men han var härlig att prata med GENOM ATT HAN INGAV ETT ENORMT LUGN RUNT SIG.

JAG TÄNKER TILLBAKA PÅ DET genom att jag har problem med pengarna eller köpa bärbar dator, som jag måste ha nu. Men jag hade inte problem då ,än att jag bor här och han ville stanna i sitt hemland känner jag .

Folk kan tänka och tycka, varför frågade du inte prinsen om pengar ,som är så enormt rik. Men jag är inte den personen överhuvudtaget ,ATT UTNYTTJA MÄNNISKOR,för att de har jättemycket pengar skulle aldrig falla mig in att göra det för min egen vinning då.

Jag kan inte utnyttja människor som har känt fel för mig. Det har varit annat om vi fortsatte prata med honom ,och jag säger ,att jag är jättearg på allt genom att jag kan inte nästan skriva, det är fel på datorn då. Det har varit en annan sak då, utan jag älskar inte prata om pengar när jag sitter och pratar med människor MAN HAR SÅ MYCKET ANNAT ATT PRATA OM, än att sitta och prata om pengar då.

DET KÄNNS NEGATIVT ATT  SITTA OCH PRATA OM PENGAR och jag kan inte utnyttja människor då. Men jag har även Kewan min tvillingsjäl att tänka på då. Det har gått dåligt om det har blivit mer.Jag kan inte lämna Sverige säger GUD utan måste hålla mig i Sverige. Han har aldrig valt att bo här då. Men folk kan tycka och tänka om araberna ,men jag har träffat på mycket araber ,som är trevligt folk. Jag gillade hans utseende så mycket och hans sätt .Jag kände energin från honom ,att han var en lugn person. JAG ÄLSKAR LUGNA PERSONER DÅ.

Men människor som har jättemycket pengar de pratar inte om pengar OCH JAG HAR HÖRT DET FÖRUT. Men han pratade inte om pengar, genom att han har massor av pengar som han kan bada i.Men satt ändå i en enkel tunn vacker klädsel på bilden, genom att de har varmt, så jag förstår det, att de har varm då.

Jag tänkte på hur jag är, men pengar älskar jag att äga, men älskar att inte prata om pengar GENOM ATT DET SKAPAR INRE STRESS.

Vi kan prata om pengar och planera saker då. Men det första jag gör prata om pengar ,MEN DET GÖR INTE JAG ,andra skulle utnyttja situationen när de har problem med pengar. Det finns tyvärr människor som inte är som mig, eller så är det fel att inte ta chansen när jag sitter och pratar med honom.

DET FINNS INTE I MIN VÄRLD jag glömmer bort mig själv jag tänker inte ens på pengar när jag sitter och pratar då.

HAN VAR KUL ATT PRATA MED.50133387_297124547612541_3219716589859373056_n

2 reaktioner till “MÄNNISKOR MAN MÖTER UNDER LIVET

  1. Thank you for liking the blog. Today, people can get to know GOD, who lives year after year for millions of years. But no one knows him.

   He lives and works year after year. But his life lives in the BIG HEAVEN, the place is called that. Called the planet. He works with teams, but he leads everything and decides everything.

   But today you get to see BIG PROTECTION AND PROTECTION, which he uses year after year.

   BIG PROTECTION, PROTECTION is born to the earth and no one sees GOD’s job when he starts countries.

   But he has started Sweden and Kurdistan, by needing help today. But many countries are living wrong today.

   But countries he has his finger in the game now. But he wants people to live well when living on earth.

   But he wants to stop wars and problems now, the earth is getting hit today. But war-torn Muslim countries, he wants to stop the problems that are now.

   Kurdistan was his goal to turn people around. Now you can get to know his work, which he teaches you now.

   But he sends out knowledge to people today. He hands out, then can learn from him. He has knowledge of everything. I sit and write from GOD together with PROTECTION. But hand out everything today.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.