NU MÅSTE JAG HA TILLIT VARJE DAG

Jag börjar fatta all skit jag får utstå nu genom att jag TRODDE  ATT JAG SKULLE FÅ FIRA JUL som andra människor gör, men GUD verkar vilja ha mig ännu sjukare nu, och sitta och skriva från honom, och jag hatar allt vad tvillingsjälar är och vad de  gör.

Jag struntar i min födelsedag, GENOM ATT JAG HAR ALLTID HAFT BRÅK PÅ MIN FÖDELSEDAG, och speciellt innan min födelsedag var det bråk. Det blev så när jag bodde med Anders Ömer höll aldrig på som Anders gör då. Det var jobbigt att fylla år när det var bråk. Jag oroar mig innan födelsedagen, genom att han tog bort min glädje att fylla år då. Därför började jag hata att fylla år tills Johlie började hjälpa mig att acceptera att fylla år. Barnen hade sina kalas och Anders var det aldrig problem att fylla år fick tårta och annat då.

MEN MIN GUIDE JOHLIE HON ÄNDRADE OM FÖR MIG GENOM ATT BÖRJA FIRA MIN FÖDELSEDAG, det alltid var bråk när jag skulle fylla år då. Hon sa till mig, att min födelsedag är viktigt att fira då, genom att hedra sig själv och ingen kan styra över din egen födelsedag då. Det är bara du som bestämmer, hur du vill göra på din födelsedag då. Vill du sitta ensam på födelsedagen gör det, genom att ingen kan styra över din födelsedag då. Vill du gå ut och äta gör det . Eller gå och fika med Linn, och bjud henne på din födelsedag och du gör som du vill då.

Jag började göra som Johlie sa. Hon styrde min dag ,att sätta på mig kläder man gillar ,genom att det är födelsedag då. Jag gjorde som hon sa och klädde mig i kläder jag gillade då. BJÖD LINN PÅ TÅRTA PÅ WEDEMARKS  DÅ. Jag fortsätter själv att göra andra saker jag gillar då. Jag såg   filmer jag gillade. Ibland köpte jag även hem mat.

Jag började ändra om min födelsedag. Jag styrde hur jag ville ha det på min födelsedag ,genom att det är jag som bestämmer då. JAG MINNS SISTA FÖDELSEDAGEN JAG HADE I MITT HEM ,då hade jag beställt en jättegod tårta och lagade god mat, genom att jag fick som jag ville då. Jag kände mig nöjd och glad den gången.

När jag kom hit ,då var det slut att fira födelsedag. Jag fick ta bort allt när jag kom hit. Men firade ändå min födelsedag i mitt hem, men nu blev det slut på allt när jag kom hit då. NU ÄR DET SLUT PÅ ALLA FÖDELSEDAGAR  Men Johlie hjälpte mig att älska mig själv som det vackert heter då. Till ingen nytta Johlie då. För mig är det bättre att ha det som det har varit genom att jag lärde mig acceptera det genom att vara tyst och inte prata om det då.

Jag sa till Anders när jag fyllde år ,då blev han sur och ingen brydde sig om en tårta ens .Jag fick vackra blommor från barnen då. För mig har det varit en kamp att fylla år och vill inte ens prata om det .Folk får fylla för mig och tänker inte på det ena.  Men det är jobbigt när jag kommer in på min egen födelsedag då .Jag tyckte det var kul när Johlie sade åt mig och jag gillade det .Det kändes speciellt när hon började hjälpa mig att fira min födelsedag. JAG SAKNAR MIN JOHLIE, vill att hon ska komma tillbaka till mig.

NU JULEN EN ANNAN RYSARE BARNEN OCH BARNBARNEN Jag kan inte ens fira eller ge det jag vill ge dem då. Först födelsedagar och NU JULEN. Det knäcker mig mer och mer .Jag vill leva ensam från allt utom att ha något att göra med det. Det knäcker mig mer genom att jag hamnade här bara problem fick jag då. Jag trodde jag fick börja ett nytt liv då.

Jag hatar allt ,men kan inte ta mig här ifrån genom att  PROTECTION sitter och vaktar mig och skyddar mig nu och har bara fått en massa rysningar om allt nu.

Jag ger upp och någon annan kan ta detta jobb. Ni som skriver VACKRA SAGOR OM TVILLINGSJÄLAR ,som ni hittar på för ni kan inte ett skit har jag upptäckt om oss.

Tvillingarna twin soul ät bara en massa vackra sagor och jag kommer bli galen innan jag kommer från huset .Genom att GUD testar och kollar folk om folk hjälpt mig. Han testar folk om de kan skydda mig.. Men jag måste skydda mig själv snart, genom att det kommer upp det ena än det andra och blir sjuk av Sveriges ,som han måste börja med och jag fått bara problem sjukare och sjukare och argare blir jag .Jag måste slopa julen i år igen och trodde jag var klar att skriva. Och blir utan jul igen GENOM ATT JAG ÄLSKAR ATT FIRA JUL med allt som hör till då.

Jag brukar sätta upp röda vackra gardiner i köket och vardagsrummet  till julen som räcker ända ner i golvet .JAG VILL GÖRA VACKERT TILL JULEN  genom att jag älskar att pynta över allt ,men ljusstaken och adventsljusstake finns inget här av då. Han har en ljusstake i köket. Jag minns jag var så trött när jag höll på att skilja ,men julen skulle jag ha ändå och sitta och titta på allt eller tända ett ljus och bara sitta och titta på ljuset. Julen är viktig för mig då.

Jag måste  ställa in jul efter jul sen GUD dök upp genom att låsa fast mig .Jag kommer försöka ta mig ifrån huset genom att jag älskar fira julen, men nu hatar jag julen och advent, genom att jag började alltid att fixa det vid den här tiden. Det är en rysare för mig varje gång de pratar om julen då. Genom att jag har fått lagt ner allt och mår sämre när jag närmare julen jag kommer. JAG SKULLE VARA KLAR HADE JAG TÄNKT MIG.

Men på julen brukar jag gå runt lugnt i mitt hem pyssla med det vi har under julen och äter gott och en massa annat gott som hör till. Jag brukar börja min dag med att äta risgrynsgröt på morgonen och gott tunnbröd till med gott pålägg då. JAG BURKAR BÖRJA I LUGN OCH RO BÖRJA FIRA JULEN SÅ. Och sen fika under dagen och godis och knäck som hör alltid till att äta knäck eller annat gott jag har gjort.  Vi äter middag och julmust och lite senare äter vi gott på kvällen. Alkoholfri glögg.

Men förra julen var det samma sak och jag har bestämt att inte fira julen när jag får inte göra på mitt sätt i mitt eget hem. Och därför väntar jag varje dag att få lämna huset GENOM ATT KUNNA BÖRJA MITT LIV  MITT EGET LIV OCH LEVA IGEN. 

Här går det tyvärr inte leva genom att energin är mörk och ÄRKEÄNGELN RAFAEL SA ATT HUSET ÄR BYGGT PÅ GAMMAL GRUND. Jag minns att Rafael visade en mörk grund. Han hade gummistövlar på sig genom att bara visa hur mörkt huset var ,som kommer från grunden då. Rafael var mörk längst ner på stövlarna och jag förstod mer av det.

GUD utsätter mig och andra runt ,genom att han kollar Sverige nu och jag hatar att vara en bricka i spelet nu. Jag vill bli fri nu. GUD TÄNKTE ÖVER FÖR  MIG och såg inte vad han gjorde då när han fick reda på pengarna som var borta för mig ,genom att reda upp det som aldrig tar slut.

Och jag vill börja fixa mitt liv NY BÄRBAR DATOR OCH EN NY FIN SKÄRM  27- 29 , men bo här blir det dåligt av allt för mig .

Jag måste börja kolla upp nu genom att jag vägrar bo här och jag kan aldrig möta Kewan ,som är en tvillingsjäl som GUD OCH LADY NADA SA. Men för mig blir det bara mer och mer problem när GUD dök och säger ,ATT JAG MÅSTE VÄLJA KEWAN och var är han nu?

Han är fortfarande i England och kommer att sitta där genom att jag litar inte längre på ingen ting längre ,men BIG PROTECTION säger att han måste tillbaka till mig .Jag börjar inte bryr mig så mycket om vad de säger längre ,för mig är det inte kärlek längre ,då hade han suttit och planerat allt när han dök. Han drog  första  gången och var borta i 27 dagar. Jag g fick nästan en hjärtan den gången blev jätterädd då. HJÄRTAT SLOG OCH SLOG OCH JAG MÅDDE DÅLIGT DÅ.

Jag kommer från en relation SOM LADY NADA OCH GUD KALLAR DET FÖR DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE som var bara för mycket för mig .Jag ska ta mig ifrån Anders genom att vi måste skiljas då och måste leva i lugn och ro och börja sagta bygga upp ett nytt liv igen.

Jag hade alltid Kewan framför mig hela tiden fanns han med. JAG  OCH LADY NADA  SKREV ETT LÅNGT BREV TILL HONOM, genom att testa Kewan då. Genom att Lady Nada måste testa honom att komma till Sverige då. Han har inga pengar och jag måste försöka fixa mitt liv .Hon såg att Kewan kan bli sjuk då därför försökte hon han komma till Sverige .

Men Kewan kom och gick som har stökat till för mig och är jätterädd att han är borta då,  men jag får vara sjuk ett helt liv, GENOM ATT JAG KÄNNER  HONOM INOM MIG. KÄNNER AV HONOM och kan inte skaka av mig honom .Men ska jag leva såhär ,då vet jag inte vad jag ska göra då Jag vill inte ha ett liv och känna honom inom mig då. Det kommer bli konstigt liv känna och se honom .Jag ser hans ansikte hans hår ögonen ser jag ofta och hans kropp ser ofta ibland. Eller ett ben bara som är ute och går .GUD kan väl inte mena att jag ska ha ett skit liv och leva så.

Genom att GUD visade hur Kewan tog bort Facebook som jag börjar att hata mer och mer. Han klippte bort förr och kom tillbaka då. JAG ORKAR SNART INTE MED Jag måste från huset då och börja mitt liv .Jag kan annars inte skriva snart. Nu har jag en mobil och en surfplatta som är dålig att ladda då.

JAG KOMMER KLÄTTRA PÅ VÄGGARNA SNART  GENOM ATT BO HÄR DÅ.

54 reaktioner till “NU MÅSTE JAG HA TILLIT VARJE DAG

 1. It is the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
  I have read this post and if I could I wish to suggest
  you few interesting things or tips. Maybe you can write next articles referring to this
  article. I desire to read more things about it! It is appropriate time to make some plans for the future
  and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could
  I desire to suggest you some interesting things or advice.
  Perhaps you could write next articles referring
  to this article. I want to read even more things about it!
  It is appropriate time to make some plans for the longer term and it’s time to be happy.
  I’ve read this put up and if I could I desire to recommend you few attention-grabbing issues or tips.
  Perhaps you can write subsequent articles referring to this article.

  I want to read even more issues about it! http://cspan.co.uk

 2. Something that sets the web page apart is the stats section which provides historical and comparative data on sports markets
  like the form of horses on certain tracks with time, or even the recent form and head-to-head records of two football teams
  playing each other. You should be aware probability
  & the law of averages will explain, that if you toss a coin a hundred times, you’ll roughly get
  about fifty heads & fifty tails, but to obtain there you can easily get seven or eight uninterruptedly of the side, always save this in mind when playing the roulette wheel, as I have personally had thirteen reds & eleven blacks uninterruptedly at different times, playing on the roulette wheel.
  Certain bookies will tie in complimentary bonuses in other
  places of their site. https://duthel.org/microgame/

 3. I’ve looking on internet based around 3 hours presently,
  at this point I never noticed every intriguing content for
  instance your own house. It’s quite truly worth more than enough for my situation.
  Personally, in case just about all webmasters in addition to web owners
  generated excellent articles any time you managed,
  the on-line world might be significantly more very helpful than ever before.

 4. For a nice and discovering for one piece for just a high-quality reports in this particular sorts of section .
  Looking into for Search engines My partner and i at last discovered your blog.
  Searching tips Hence i’m ready to convey we possess an remarkably decent weird beginning to feel I ran across the things
  I did. I just without a doubt will assure to help don’t
  ignore this great site and give the software a hunt commonly.

 5. Simply want to say your article is as surprising. The clarity
  in your submit is simply spectacular and i can think you’re
  a professional on this subject. Fine with your permission let me
  to seize your feed to keep updated with drawing close post.
  Thank you a million and please continue the rewarding work.

  1. Thanks so much. We give out to people all the time, and people get to pass on to other people.

   By saying GOD, people can also take as much people as they want from the blog.

   He wants to share knowledge with people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 6. Hi there! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew
  where I could find a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and I’m having
  difficulty finding one? Thanks a lot!

 7. I do trust all of the concepts you’ve presented in your post.
  They are very convincing and will certainly work. Nonetheless, the posts are very quick for starters.
  May you please prolong them a little from subsequent time?
  Thank you for the post.

 8. Please let me know if you’re looking for a article author for your weblog.
  You have some really great posts and I feel I would be a good asset.
  If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine.

  Please send me an email if interested. Thanks!

  my web blog :: mega888 test id

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 9. I blog often and I seriously appreciate your information. The article has truly peaked my interest.
  I will bookmark your website and keep checking for new information about once per
  week. I opted in for your RSS feed as well.

  Here is my web-site download kis918

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 10. An outstanding share! I have just forwarded this onto a coworker who has been conducting a little homework
  on this. And he in fact bought me breakfast because I discovered it for him…
  lol. So allow me to reword this…. Thanks for the meal!!
  But yeah, thanks for spending the time to talk about
  this subject here on your blog.

  Stop by my homepage; xe88 apk for android

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 11. Hello there! I know this is kinda off topic however ,
  I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa?
  My website addresses a lot of the same topics as yours and I believe we could greatly benefit from each other.
  If you’re interested feel free to send me an email.
  I look forward to hearing from you! Fantastic blog by the
  way!

  Here is my blog :: ex888 Apk

 12. Hello to every body, it’s my first pay a quick visit
  of this website; this web site includes awesome and actually good information for readers.

  Also visit my blog post – puccy888

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 13. Just want to say your article is as surprising. The clearness
  for your put up is just nice and that i could think you’re knowledgeable in this subject.
  Well together with your permission let me to snatch your feed to stay updated with impending post.

  Thanks a million and please keep up the rewarding work.

  My homepage … 918kaya ewallet

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 14. I just couldn’t go away your website before suggesting that I extremely loved the standard information an individual
  supply in your guests? Is gonna be back often to check up on new posts

  Feel free to surf to my homepage; mega888apk download (thpswiki.com)

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 15. Hello there I am so thrilled I found your website, I really found you
  by accident, while I was researching on Digg for
  something else, Anyways I am here now and would just like to
  say thanks a lot for a tremendous post and a all round thrilling blog (I also love
  the theme/design), I don’t have time to read through it all at the moment
  but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the
  fantastic b.

  Here is my page mega888; wiki.lessdead.com,

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 16. I have been surfing on-line greater than three hours today, yet I by no means found
  any fascinating article like yours. It’s beautiful worth sufficient for me.
  Personally, if all website owners and bloggers made good
  content as you did, the internet can be much more useful than ever before.

  Here is my site test id mega888

  1. I have no problem uploading the blog. Quickly uploads photos. I have Google Chrome.

   You sometimes have trouble uploading photos. You have a browser that does not work the way it wants to.

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Thank you for liking the blog. I sit and write from GOD, which no one even knows. But now people are getting to know him through the internet.

   He wants to pass on to people knowledge from him.
   He enlists the help of BIG PROTECTION PROTECTION when working with countries. But no one even knows his home.

   But live year after year BIG HEAVEN. But he helps countries still know his hand. He has a finger in the pie. He has started with Sweden plus Kurdistan, other Muslim countries are living wrong. He wants to change things.

   You may share until all the blog GOD distributes.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.