SPIRALTRAPPA

Vi FÅR EN TYDLIG BILD AV EN KNEPIG TRAPP ,som går till en källare. Den här trappan är brun och trappstegen går runt trappan, och en stång som går ner till en mörk källare då

Varför får vi den här bilden? TRAPPAN KALLAS FÖR SPIRALTRAPPA ,vi fick den bilden av en spiraltrappa, som går ner till en källare. Men trappan ser ut att vara gammal och har litet utrymme under golvet ,folk kan gå ner till källaren, och har det som förråd eller annat har folk där, genom att kunna använda mycket av huset, har folk använd en spiraltrappa under golvet då, för att förvara saker där.

MEN VARFÖR FÅR VI  EN BILD AV EN SPIRALTRAPPA  NU? 

Folk hade det när de skulle hämta saker då, men spiraltrappan ser gammal ut men inte gjort av trä utan någon slags plåt då.Trappstegen går runt en pelare ner där folk förvarar sina saker, som ligger under golvet, och kan bara gå ner och hämta det ska ha då genom att de förvarar saker under golvet, som verkar ha suttit väldigt länge genom att DET ÄR ETT GAMMALT SYSTEM PÅ SPIRALTRAPPAN DÅ. 

Men vi får upp spiraltrappan, men den är väldigt gammal OCH SER LITE SLITEN UT EFTER ÅREN SOM GÅTT. Folk ska använda den nästan varje dag när de ska ha sakerna ,som de har i källaren då.Men trappan har hängt med mycket längre än vad folk tänker på ,genom att de går där varje dag ,och tänker inte på åren som går genom att de måste ha spiraltrappan när de ska ner i källaren.

FOLK HAR SPIRALTRAPPAN IDAG ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP DET ,som sitter fast knepigt ,genom att det är ingen vanlig trappa då utan trappstegen sitter fast runt en stor tjock pelare, som folk går upp och ner och förvarar saker då.

Det kan vara allt möjligt de förvarar där, men har sina år på nacken genom att folk tänker inte på att spiraltrappan är jättegammal trappa då. Och en del folk glömmer bort att se över den, annars har vi inte fått upp spiraltrappan överhuvudtaget, genom att vi fick upp den, och då måste  folk se över trappan SOM FOLK HAR I GAMLA HUS ,då har folk spiraltrappan som de använder till förråd. Och mycket folk byggde spiraltrappan genom att enkelt tar sig ner i källaren där de förvarar både det ena än det andra då.

DET ÄR KLART ATT FOLK MÅSTE SE ÖVER SPIRALTRAPPAN genom att mycket folk tänker inte på det ,utan är van att ha det systemet och haft det mycket länge. Och finns i gamla hus ,som finns över hela Sverige sitter spiraltrappan både här och där under golvet på många gamla hus då.

Spiraltrappan måste folk se över, genom att folk kan glömma bort, att se över den när folk använder den ofta ner till sina utrymmen under golvet då. Viktigt att se över, FÖR ATT SLIPPA ONÖDIGA OLYCKOR I TRAPPEN DÅ.

Ibland tänker inte folk på att kolla spiraltrappan utan är van att springa i den nästan varje dag då. Vi fick upp spiraltrappan OCH DÅ ÄR DET EN VARNING TILL ER SOM HAR DEN annars har vi inte fått upp det.SWEDEN SVERIGE BIRGITTA ANDLIG INSPIRATION

3 reaktioner till “SPIRALTRAPPA

  1. What’s Taking place i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It absolutely helpful and
    it has helped me out loads. I hope to give a contribution &
    help other customers like its helped me. Great job.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.