SJÄLVFÖRSVARS KURSER

VI MÄNNISKOR SOM HOPPAR UPP OCH NER OCH HAR VITA KLÄDER och bara hoppar upp och ner bär byxor på sig då. VI FÖLJER EN BILD.

VARFÖR FICK VI DEN BILDEN av en person, som har vita byxor och hoppar upp och ner hela tiden ,såg den bilden då?

Folk har kläder till olika saker idag. Ibland till träning ,ibland till andra saker har folk ,och gör kullerbyttor fick vi se. Folk tränar olika sporter ,som har blivit på modet idag, att träna och träna olika saker,för att hålla kroppen i trim hela tiden, då går folk och tränar idag. Och mycket folk tänker inte på vad kroppen får utstå ibland, genom att det handlar om ATT ALLTID HA BALANS GENOM LIVET, och träning går mycket folk på idag och hålla hälsan i trim.

GENOM ATT FOLK MÅSTE TRÄNA OCH SKYDDA SIG IDAG genom att lära sig skydda sig idag ,då kommer mycket sporter som vi har egentligen inte i landet ens. Det kommer från andra länder mycket sporter idag. Och svenska folket köper allt idag ,genom att vara med hela tiden ,och tänker inte ibland vad olika sporter innebär. IBLAND KAN FOLK VARA OTRÄNAD OCH BÖRJAR UTSÄTTA KROPPEN för den en än den andra sporten ,genom att följa med andra människor ,och bli inspirerad av andra människor idag ,genom att gå och träna, som har mycket med modet att göra att hänga med då.

Det har blivit så idag, och folk måste lära sig att skydda sig mot våld i samhället, då har det kommit mycket olika sporter mot våld att skydda sig, som har blivit mycket vanligt idag än långt tillbaka ,förr hade Sverige inte behov av så mycket olika sporter som nu. Och folk börjar testa och tränar olika sporter idag och många kan vara våldsam mot kroppen. Folk som inte är van att utsätta sin kropp idag, DÅ KAN DE SKADA SIN KROPP när kroppen utsätts för mycket idag.

Men folk måste testa och träna och även små barn kan börja tidigt. OCH MÅNGA UNGDOMAR MÅSTE VARA INNE SÅKLART, att hänga med i gänget är väldigt viktigt idag ,att vara inne bland ungdomarna idag.

Idag kommer mycket hårda sporter som kan skada kroppen när de håller på för mycket ,genom att alltid hålla balans i allt, som mycket ungdomar glömmer bort när allt är en tävlan hela tiden ,ATT VARA INNE ÄR EXTRA VIKTIGT IDAG ser andra tränar ,och då måste de göra det genom att vara inne bland ungdomarna idag.

Det är tufft för mycket ungdomar idag ,genom att alltid hänga med på allt nytt ,träna sig att slå tillbak som boxningen är för våldsam idag, eller andra träningar då. Som blir mycket fel för kroppen genom att skelettet är inte så starkt på vissa människor. Och en del har föds med  bättre skelettet ,än andra kan ha skador vid födseln ,som folk tänker inte på när de går på en del träning som kommer i framtiden att visa sig .Och små barn har MYCKET MJUKARE KROPP än vuxna då,men folk kan testa olika sporter, som även kan stöka till för hälsan då genom att skelettet är inte så mjukt NÄR NI BLIR ÄLDRE och ska till ,att träna som yngre gör mycket lättare då.

Idag har det kommit mycket olika sporter som utsätter hälsan för människor som inte är van att träna ,men mycket folk är rädd idag, genom att mycket folk börjar till och med träna när de är äldre ,och SOM ÄR FRUKTANSVÄRT FÖR KROPPEN, genom att att de är inte van att träna, och när folk blir äldre,då är inte kroppen så mjukt som för yngre människor då .

Men folk måste tänka sig för, och lära sig självförsvar är problem för människor som är mycket äldre, GENOM ATT SKELETTET HAR BLIVIT HÅRDARE och är inte så mjukt som för yngre människor då.

Folk måste tänka på det, att kroppen har inte samma mjukhet som när ni var ung ,genom att på kursen finns det så mycket träningsmetoder.Ni måste tänka på det, att inte utsätta kroppen då ,genom att mycket självförsvarskurser har kommit till Sverige på grund av ,ATT SVERIGE LIDER ENORMT IDAG ,SOM SAMHÄLLET FÅR UTSTÅ IDAG. VÅLDTÄKTER ELLER  GRUPPVÅLDTÄKTEN och folk blir mördad och rånad på pengar .

Och listan blir lång idag MYCKET VÅLD SVERIGE BLIR UTSATT FÖR NU. 

Men har kommit mycket självförsvarskurser ,för att skydda sig själv,men folk måste tänka på ,ATT EN DEL KURSER PASSAR INTE ALLA PÅ GRUND AV ÅLDERN ELLER DÅLIGT SKELETT,som gör att ni kan skadar kroppen mycket mer med hårda träningar, som kroppen orkar inte med då, på grund av åldern, genom att yngre klarar av det mycket lättare då, men även yngre måste tänka sig för.

GENOM ATT HA BALANS GENOM LIVET och inte överanstränger er då.Och kroppen måste ha hela tiden balans och håll balans hela tiden och inte köra för hårt med kroppen då.

Men svenska folket måste hålla sig vaken, genom att inte gå på alla ställen när kurser för självförsvar ,som folk springer på idag. Men det äldre människor som är inte van som kan halka på det,men känner ni efter första kursen ,ATT NI FÅR ONT, DÅ PASSAR INTE KURSEN ÖVERHUVUDTAGET att gå och träna självförsvar då.

Men Sverige översvämmas av olika kurser som kommer från olika kulturer. Och en del är ni inte ens van, som ställer för er, genom att ni lockas till kurserna som en del passar inte för. Och är ni äldre måste ni ta det lugnt och håll balans hela tiden, genom att känna efter när ni har varit på träningen. NI KÄNNER HUR KROPPEN FUNGERAR OCH KROPPEN KÄNNS EFTER TRÄNINGEN DÅ.

VI FICK UPP VARNINGEN TILL FOLK som vill börja på olika ställen, att träna genom att mycket äldre kan börja ,som är inte van och tänker inte på det ,varför de börjar få ont i kroppen eller på vissa kroppsdelar då.

TA DET LUGNT OCH HÅLL BALANS NÄR NI PROVAR NÅGOT NYTT och  kroppen är inte van att utsätta sin kropp för det.398062 (1)

5 reaktioner till “SJÄLVFÖRSVARS KURSER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.