NÄR RASET KOMMER FÖR SVERIGE

VI  SER EN BILD DÄR JAG HAR BOTT DÅ. Ser en person utanför som kastar ut en nyckel till den som står utanför lägenheten på PASTORSGATAN 3

Vi ser trappuppgången ser någon sitter på ett tak ,och det är taket som är byggt över bilarna en carport. Personen hoppade från taket.Taket gick under mitt sovrumsfönster genom att jag bodde längst ner bara 1 trapp ,och folk hade även carport eller parkering på gården. Pastorsgatan låg centralt BARA NÅGRA STEG FRÅN  STAN.

MEN DET ÄR ETT LUGNT STÄLLE man hörde inte trafiken som gick utanför,fast jag bodde bara några steg till city tog inte långt tid att gå ner till stan, men väldigt lugnt bodde jag. Folk visste knappt vart Pastorsgatan låg en liten gata.

MEN VARFÖR FICK VI UPP PASTORSGATAN?

Ser fönsterna i köket är svart, tre fönster hade jag, i köksfönstret ,men efter ett tag ser vi en person, som har stort stort afrokrul.

Afrokrull stort afrokrull. Han springer in till köket och ser det snabbt, MEN NÅGON BOR DÄR ÄR INTE SVENSK. Men han kan komma från Afrika när vi såg håret på honom. Han sprang genom lägenheten då. Jag såg för ett tag sedan, en svart man och en kvinna, som hade ett barn som var och ringde på min dörr flera gånger, genom att jag bodde längst ner då.

Och vi hade suttit och skrivit om våldtäkter och gruppvåldtäkter om svarta män ,OCH DET GJORDE SITT DEN GÅNGEN ,genom att jag blev fruktansvärt rädd ser en svart man står utanför fönstret, som tittar upp mot mig. Blev orolig som andra skulle bli när vi nyss sitter och skriver om våldtäkter och gruppvåldtäkter då.

Men han gick in i trapphuset och gick upp till en lägenhet ,som Rikshem hade erbjudit till dem. Men väntade att se om de tog lägenheten, men de kom och gick och kollade runt där, genom att de pratade med grannarna som var killar ,då få de hjälpa dem. När folk flyttar in ska de alltid ringa på min dörr. Och ska fråga om det ena än det andra. Nu var det deras tur att hjälpa till då. Jag retade mig på, att de hade så lite kläder på pojken, genom att han var inte så gammal alls, och stod barbent och hade gummistövlar och tunna kläder, och kommer från dessa länder ,GENOM ATT SVERIGE ÄR INTE ETT VARMT LAND. Och den årstiden var det kallt. Jag tänkte säga till om pojken men sen glömde jag bort det. Det verka inte som folk tänker på pojken, och kallt land det kan inte vara kul för ett litet barn att komma till Sverige.

De andra grannarna har bott länge,men vet att föräldrarna kommer från annat land. Jag gillar att prata med dem trevlig att prata med, genom att de har bott länge i landet då. JAG GILLAR MÄNNISKOR och känner folk som är svart ,men Cecilia pappan är svart och hennes mamma vit känner även hennes bror och gillar dem. Men det blev för mycket för mig bor själv i lägenheten.

Jag har varit så glad och gillat folk från andra länder kul och GÄSTVÄNLIGA MÄNNISKOR, som jag har lärt mig tycka om dem. Jag minns en ung kille kom och ringde på hans tjej fyllde år ,och då blev vi bjuden på 2 tårtor då. Jag minns de ringde på dörren och stod med tårta i handen då. Jag har lärt mig från Göteborgs tiden då .

VARFÖR FICK VI SE DETTA?

MEN HÖR ÄVEN SJUNKANDE SKEPP ,som började snurra i huvudet på oss, varför hör vi det ,och vad händer på Pastorsgatan som är ett lugnt fint område, som jag älskade när jag bodde där ,vad händer där nu? VI GILLAR INTE DET SOM HÄNDER IDAG. 

När vi hör sjungkandeskepp, VAD GÖR RIKSHEM MED BOSTÄDERNA DÅ?

GENOM ATT AKELIUS SÅLDE  MYCKET LÄGENHET TILL RIKSHEM ,som var hel renoverad från topp till tå ,allt var renoverat. Och Akelius började renovera mycket lägenheter. Mycket lägenheter Rikshem köpte in var helrenoverat från topp till tå, som även jag bott och älskade. MEN HUR KOMMER LÄGENHETERNA SE UT OM RIKSHEM HYR UT TILL DEM ,SOM KOMMER FRÅN SVARTA LÄNDER?

VI SER EN SVART ENERGI DÄR. Folk går inne med skona, har ingen kunskap, hur folk tar hand om ekgolven ens då. Golven ser ut som flisor och repor går inne med skor på ekgolven. Vi ser att ekgolven kan bli fullt med flisor och repor ser köket får sig en smäll genom att folk får inte undervisning ,hur de ska sköta om sin lägenhet.

MEN AKELIUS VAR NOGA när de hade börjat fixa lägenheterna, då fick folk nytt och ändrade om saker i lägenheten om de hade tänkt lite fel ,då fick de fixat då genom att de skötte om mycket lägenheter som de hade renoverats av dem.

Genom att Akelius började renovera väldigt mycket lägenheter. De tog hand om mycket gamla lägenheter , men fick sig ett ansiktslyft då. Akelius renoverade mycket innan de sålde till Rikshem då. RENOVERAD FRÅN TOPP TILL TÅ OCH BYTTE UT GAMLA SAKER DÅ.

När andra kom efter kollade noga igenom innan folk flyttade in ,GENOM ATT BEHÅLLA DE HADE RENOVERAT FRÅN TOPP TILL TÅ.  AKELIUS HÖLL DEN STILEN. Folk fick samma som de hade renoverat då. Hade folk lämnat och förstört ekgolven, då bytte de ut genom att behålla som lägenheten var, i samma skick som när de renoverat från topp till tå.

VARFÖR FÅR VI UPP DET? Genom att Akelius tänkte inte som Rikshem då ,genom att nästa person gick Akelius igenom kollade när människor flyttade in vem som fick bo där. Men Rikshem gör inte så mycket åt lägenheten om den har blivit problem med ,eller måste fixa den innan någon annan tar över den då .

GENOM ATT DE SER ÖVER LÄGENHETER PÅ OLIKA SÄTT genom att lägenheten var det klinkers i hallen och badrummet och kakel,och i varje rum var det ekparkettgolv över allt var renoverat från topp till tå ,och var värmeslingor i badrummet och ljus och vit lägenhet då. Vita skåpluckor och keramikhäll med fin fläkt. De var väldigt noga när folk flyttade in då.

MEN VARFÖR HÖR VI  ETT SJUNKANDE SKEPP och ser huset jag bodde i då ,genom att det var bra område Pastorsgatan då. Vad har hänt genom att vi ser folk och huset då Akelius sålde det till Rikshem och varför hör vi och ser det .

Genom att olika bostadsbolag tänker olika hur de vill sköta om sina lägenheter idag och har olika syn på det, GENOM ATT LÄMNA ÖVER TILL RIKSHEM HUR TÄNKTE NI DÅ?

Genom att vi fick upp Pastorsgatan och ett sjunkande skepp, är svårt att förstå när vi hör det, genom att de tänker på olika ,hur de ska sköta om det .Och gör folk fel idag eller förstör lägenheten när de flyttar in ,då får folk problem från människor som inte skött om den. För att slippa problem, ATT DE SKÖTER OM LÄGENHETEN NÄR DE FLYTTAR IN DÅ.

Men såg  folk kan bo där som kommer från Afrika OCH KOMMER FRÅN INVANDRINGEN DÅ, eller bor det människor från andra länder som är född i Sverige eller flyttat till Sverige långt tillbaka då.

Genom att vi hör sjunkande skepp och vad händer då?

Folk får bo där GENOM ATT DET FATTAS BOSTÄDER FÖR FLYKTINGARNA IDAG .Och många har problem med bostäderna, och då ser vi folk från Afrika bor där, genom att strömmen av människor som kommer från Afrika hjälper regeringen idag.Och  får mer JA än andra länder då, genom att de är intresserad av att hjälpa dem.

Men folk får bo där om de betalar själv ,men nu kommer mycket pengar från regeringen som betalar för dem dyra lägenheter idag. Och regeringen har inte råd då med så mycket dyra lägenheter OCH FÅR INGEN UNDERVISNING ALLS HUR DE SKÖTER OM SITT NYA HEM när de flyttar till Sverige ,och där gör regeringen enormt fel genom att sätta folk i dyra nyrenoverade hem innan de kan lägenheten de bor i då.

MEN HAR SVENSKA FOLKET HAMNAT PP SIDAN IDAG Genom att Rikshem säger JA till människor som de hjälper inte rätt,genom att ge rätt undervisning hur hemmet sköts om då.

Men Akelius lämnade alltid ut ett helt häfte HUR DE SKA SKÖTAS OM DÅ, ,men hör sjukande skepp och vad händer där?

Genom att lära människor ta hand om saker och ting när de flyttar in, men Rikshem hyr ut till flyktingar idag och får välja en lägenhet utan att lära dem sköta om lägenheten då GENOM ATT  UNDERVISA MÄNNISKOR  NÄR DE FLYTTAR IN genom att lägenheten kan bli förstörd ,genom att Akelius såg till dem som Rikshem tänker inte på då ,genom att de har gått ihop med andra människor ,att hjälpa flyktingarna att få en bostad ,men lägenheten kostar mycket idag.

Men regeringen lägger pengar på dem och kan förstöra för människor som bor där ,GENOM ATT LUGNA GATAN KOMMER FÖRSVINNA MER OCH MER ,genom att området var det så lugnt. Men vi börjar se att huset kommer få problem då när vi såg snabbt en bild på en fönsterruta i dörren som var trasig och det fanns inte förr.

Men Akelius var mer noga med lägenheten än vad Rikshem var, genom att de hyrde inte ut till folk som hade problem de kollade upp folk. Men Rikshem kollar inte upp på samma sätt och mycket folk idag kan få mycket lägenheter förstörd, genom att de får ingen undervisning idag och MYCKET PENGAR GÅR TILL ATT UNDERHÅLLA EN LÄGENHET ,genom att regeringen hjälper inte människor hur allt fungerar, genom att Pastorsgatan kostar mycket pengar att renovera,  som hade jättestort behov att göra det.

Men nu kan mycket lägenheter bli förstörd det Akelius hade renoverat från topp till tå kunde en 3:- kosta över 8000:-  8400:-  kostar min då. Men folk som bodde en våning upp fick betala över 9000:- en 3:a. Och mycket 4:a kostar 11000:- och 2:a kostar över 7000:- . En 1:-a kosta en jätteliten 1;a över 4000:-. Rikshem har lägenheter som kostar 10 668:’ , 7748:-  men även som kostar 18 000;-. NYRENOVERADE LÄGENHETER DÅ.

Men vad händer SKA DE FÖRSTÖRA HUSET ,genom att att vi hör sjukande skepp och ser folk utanför huset folk på taket som hoppar från taket, kastar ut en nyckel kan alla göra när porten  är låst då.

Sverige får det ännu sämre genom att inte lära människor ta hand om sin lägenhet när de hyr av dem, istället för att förstöra lägenheten som regeringen lägger för mycket pengar på, genom att regeringen har inte råd när de har så dålig ekonomi då. Men hyr ut dyra hem SOM KAN FÖRVANDLAS TILL EN SOPTIPP GANSKA SNABBT.

Rikshem har köpt in mycket lägenheter från Akelius ,och de har lägenheter som kostar 18000:- OCH DET HAR HÄNT FÖRUT, ATT LÄGENHETEN HAR FÖRVANDLATS TILL EN SOPTIPP, MEN ETT HELT HUS TILL EN SOPTIPP DÅ.Huset var helrenoverat då från topp till tå hade folk renoverat, men förvandlas till en soptipp ganska snabbt när de hyrde ut till flyktingarna, som kan ingenting om hemmet, utan förvandlas till en soptipp, genom att regeringen lär inte människor sköta om hemmet utan måste lära dem. MEN MÅSTE FÅ MYCKET UNDERVISNING DÅ.

GENOM ATT ALLT KOSTAR PENGAR IDAG och vem får betala den notan då?

Ni kan räkna ut, svenska folket får mer och mer problem idag. Och mycket lägenheter kostar mycket pengar ,som regeringen betalar till dem. OM DE FICK BETALA SJÄLV ,DÅ ÄR DET EN ANNAN SAK ,men nu betalar regeringen dyra lägenheter ,och kommer förvandlas till en soptipp ,genom att de hjälper inte människor när de flyttar hit. MÅNGA LÄGENHETER KOMMER FÖRVANDLAS TILL EN SOPTIPP OM FOLK INTE FÅR UNDERVISNING DÅ. 

MEN ERBJUD FOLK LÄGENHETER, SOM ÄR INTE SÅ ÖMTÅLIG DÅ, som gamla lägenheten långt tillbaka, och sen kan folk flytta och betala den lägenhet folk vill bo i. Men först måste folk få undervisning, hur lägenheten sköts om, och då kan de bo i gamla lägenheter, tills de kan bo i bättre hem då. Men sätta folk som kommer från länder som kan ingenting, det bäddar för att fördärva lägenheten. Men folk har till och med inte fått kunskap ,hur en spis fungerar, och steker på plattan på grund av att regeringen verkar fått tunghäfta, och inte talar om ,så här fungerar lägenheten spis och frys och fläkt med mera då.

Och då ska de inte HYRA UT FÖR DYRA LÄGENHETER tills folk lär sig då.

Nu fick jag se Pastorsgatan och vad kommer att hända då,genom att vi hörde ett sjunkande skepp ,och   FÖRSTÅR VI ATT SVERIGE ÄR ILLA UTE IDAG.

Genom att landet har fått problem att folk sover ute, ISTÄLLET FÖR ATT ERBJUDA EN LÄGENHET PÅ PASTORSGATAN ,genom att det finns bostäder ledig där. Men även lägga ett bidrag till svenska folket ,och då kan de bo där, istället för att lägga pengarna på flyktingarna ,och kastar ut folk ,istället för att hjälpa folk då.

Men Sverige får mer och mer problem idag, och nu fick vi upp Pastorsgatan , då förstod vi hur huset kommer att bli när vi satt och kände in huset då. KASTAR UT SVENSKA FOLKET ,och betalar för flyktingarna ,istället för att hjälpa människor idag .

Idag har folk börjat samla till folk som bor ute, och blir utan bostad och får sova ute då. Hör ni hur det låter nu. Ni tycker som oss, ATT DET ÄR REGERINGENS SAK att skydda svenska folket då. Förr fick folk samla till folk som var utan bostad, genom att de hade problem med alkohol eller droger då. Folk började samla till dem genom att hjälpa dem på rätt spår, att få tak över huvudet.

Men nu får svenska folket igen börja samla för människor, som har fått problem att behålla sin bostad. Det kan komma från skilsmässor eller dålig pension, eller folk går på bidrag  eller sjukskriven ,men vems fel är det idag REGERINGEN SÅKLART SOM SKA BETALA FÖR DEM, ISTÄLLET FÖR ATT LÄGGA PÅ INVANDRINGEN. Men det är Sverige i ett nötskal ,som har slutat ta ansvar nu när folk får sova ute idag.

Ni kan kolla på listorna över bostäder ,att det finns bostäder då. På vissa ställen finns det bostäder ,och då måste regeringen hjälpa dem såklart, GENOM ATT DET HANDLAR OM SOCIALA IDAG, HUR DE HJÄLPER FOLK IDAG.

Regeringen verkar verkligen älska folk från en del länder, SOM KAN TILL OCH MED HAR SVÅRT MED JOBB,genom hudfärgen kan folk reagera på då. Men det spelar ingen roll om de är röd eller svart grön, genom att det handlar om pengar som regeringen har inte råd med nu.

REGERINGEN MÅSTE HJÄLPA MÄNNISKOR NÄR DE FLYR FRÅN KRIG ,men regeringen har hjälpt människor ,som har inte krig bara att de är fattig då. Och svenska folket kommer få det fattigt tillslut, vem hjälper Sverige när vi faller bit för bit idag. Och vem hjälper oss med pengar då ,när ni har gett bort alla pengarna till dem då.

MEN VI HAR EN LIVSFARLIG OCH EN FRUKTANSVÄRT REGERING IDAG och det måste bli ett stopp nu. Det finns folk inom regeringen .som ska inte ens sitta i regeringen överhuvudtaget idag ,genom att de sänker landet bit för bit nu.

HUR SKA VI  VÄCKA UPP REGERINGEN IDAG? Vi ser framtiden med Sverige.Och folk måste väcka upp regeringen då. Nu handlar det om Sverige som kommer få stora problem i framtiden då.

MEN HJÄLP MÄNNISKOR I SINA hemländer det är en annan sak, men nu måste de flytta folk till Sverige ,genom att de är fattig och Sverige kommer bli lika fattig som dem, om inte regeringen vaknar upp då.Hjälp folk som springer från krig idag. DET SYNS TYDLIGT PÅ PENSIONÄRERNA ,MEN ÄVEN FOLK SOM ÄR ARBETSLÖS ELLER SJUKSKRIVEN ,VILKA PENGAR DE FÅR DÅ. MEN MÅSTE GE MYCKET TILL SVENSKA FOLKET DÅ. MÅSTE ÖVERLEVA DÅ.

Men låt fattiga länder få hjälp från Sverige ,genom att det finns mycket fattiga länder. Men folk måste inte flytta till Sverige ,genom att vi har inte råd då. Afrika svarta människor ,men det finns länder i Europa som lider idag genom krig och bråk och REGERINGEN MÅSTE HJÄLPA DEM SOM HAR PROBLEM NU.

GENOM ATT REGERINGEN KAN INTE SE KLART IDAG och har en regering som ser inte klart när folk får sova ute, och hjälper andra människor, då är något fel på regeringen som gör så GENOM ATT TA HAND OM SVENSKA FOLKET SOM BOR HÄR. Ni har folk som kom på 70-talet ,de ska också de tas om hand genom att de bor här nu.

Ni måste börja göra rätt genom att mycket svenskar får lida idag ,genom att regeringen kan inte se klart NÄR LANDET FÅR MYCKET MÄNNISKOR SOM BÄR BURKA, NIGAB,HIJAB OCH SLÖJOR heltäckande kläder, som vi fått problem med, och hjälper inte folk, ta seden dit de kommer då.

MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER 

VI HADE EN MYCKET BÄTTRE OCH TRYGGARE  REGERING  FÖRR, genom att nu kan regeringen ändra om pengar ni ska ha ,när ni ska få pension ,genom att de lägger på invandring hela tiden. Och svenskarna får ännu mera problem ,och regeringen var inte så på gamla tiden.

VI HAR HJÄLPT MÄNNISKOR  FÖRR som kom från krig ,men vi åkte inte i backen som nu.

DET VAR INTE KUL ATT SE NU

En reaktion till “NÄR RASET KOMMER FÖR SVERIGE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.