MIN TVILLINGSJÄL MY TWIN SOUL BIG PROTECTION – PROTECTION

IDAG VAKNADE JAG UPP AV EN HÄRLIG DRÖM JAG DRÖMDE OM MIN TVILLINGSJÄL KEWAN att jag var ute och gick och han ringde mig.

JAG KÄNNER GLÄDJEN  I KROPPEN när han ringer och vi pratade och pratade ,och jag förstår, att han kommer tillbaka till mig igen ,GENOM ATT JAG FICK EN HÄLSNING FRÅN KEWAN DÅ.

Jag håller på bli tokig på allt ,och vill bara bli klar nu och träffa honom på riktigt min tvillingsjäl, att få slut på mitt största problem då. Men i drömmen pratade vi när jag var ute och gick, och det kändes så verkligt för mig, ATT HAN HÖRDE AV SIG NÄR JAG VAR UTE OCH GICK. 

Jag hatar detta liv så mycket väntar på att bli klar nu.

JAG KÄNNER AV MIN TVILLINGSJÄL SÅ MYCKET OCH FICK ETT SÅ KONSTIGT LIV när jag mötte honom. Jag ser honom inom mig ser hans ögon och hår ,eller hela hans ansikte är så nära mig. Ibland känns det, som jag hör honom när jag hör I love you eller pussar på mig. Ser hans mun. Eller känner hela honom inom mig. Jag vet att vi har våra chakran tillsammans då. Vi är för det mesta sjuk mår dåligt av det när vi lever så här då.

Jag trodde väl inte att jag skulle få såhär NÄR JAG MÖTTE KEWAN DEN NATTEN PÅ FACEBOOK DEN 7 JANUARI 2016 när vi började prata och prata ,och han var så kul att prata med. Jag fick  så mycket uppmärksamhet och glädje och kärlek från honom då. FICK SÅ MYCKET ATTENTION AV HONOM. 

Kewan gav foton på sig själv. Han plockade på Facebook upp en massa foton på mig, OCH GAV HELA TIDEN ATTENTION.Han plockade upp foton ,och bara sa mer och mer vad han gillade mig. Han överöste mig hela tiden med glädje att han gillade mig. BIG PROTECTION OCH PROTECTION GUD har sagt att Kewan öppnade hjärtat på en gång när han såg bilden på mig. Han kände så mycket kärlek för mig.

Jag lovade att han skulle få en ny bild på mig, genom att så mycket foton var gamla foton genom att jag älskade inte ta foton på mig själv, bara på andra tog jag massor av foton då. Jag började på natten när Anders sov ,och tog en massa foton på mig själv. Jag ville sminka mig och måla mig och kläder som passar mig. KEWAN FICK FOTON AV MIG PÅ NATTEN. Det var natten mot min födelsedag. Jag var jätterädd att han inte skulle gilla mig älska mig, genom att jag visste inte om hur han fungerade då, att han kände kärlek när han såg mig då. Tvillingsjälar twin soul känner på en gång när han hittade mitt foto.

Kewan började ganska snabbt och frågade mig att komma till England. Kom till mig ,och han visade ringar att han ville gifta sig med mig. Jag trodde först att han skämtade med mig ,men det var så han ville då. Jag tog inte alla gånger honom på allvar ,genom att han var så ung då. JAG VISSTE INTE ATT HAN VAR MIN TVILLINGSJÄL ÄN NÄR LADY NADA SA DET. Han tjatade på mig ,att jag måste komma till honom genom att han älskade mig. Han sa flera gånger ,att du måste älska mig. Men jag var rädd att erkänna från början vad jag kände för honom.

Kewan frågade varje dag att jag ska komma till honom då. Jag började funderade på hur jag ska fixa allt .Jag sa, du måste vänta till sommaren juni juli kanske jag kan fixa det.Jag hade inget pass genom att jag har aldrig behövt det. Jag ville åka till honom ,och han fanns bara honom i mitt huvud. .JAG ÄLSKADE KEWAN. Jag har kunnat sprungit till England.

KEWAN GAV BARA ATTENTION på mina foton. Vi pratade varje dag. Vi höll på med  foton att skicka mellan oss. TILLS HAN RINGER TILL MIG. Jag ser mobilen ringer från camen ,och jag började skaka och blev jätterädd att förlora honom ,genom att jag tänkte på hans ålder 24 år ,och han kommer aldrig älska mig mer när han ser mig. Jag svarade inte först ,och han skriver till mig varför jag inte svarar då. Du kan inte engelska skriver han. Men det var inte hela sanningen, genom att jag var fruktansvärt rädd ,och det såg inte han när jag inte svarade då.  Men svarar, jag har glömt mycket engelska, fast jag har lärt mig engelska i skolan då. Jag kunde inte säga till honom att jag kände panik när han ringde ,och kände panik och rädd och bara stirrade på surfplattan jag satt med då.

Men jag svarade tillslut på camen på Facebook och var jätterädd, genom att jag har velat ha kvar Kewan ,och vi skickar bilder på varandra. Vi skrev till varandra. Gav mycket kärlek i texten han visade när han skrev till mig. Det var en sån härlig tid när han skrev jättefint till mig. Jag älskade den tiden så mycket. Men öppnade camen tillslut KEWAN VAR SÅ KÄRLEKSFULL MOT MIG ,och allt jag var rädd för försvann på en gång då. Genom att jag kände så mycket kärlek från honom. Jag  var så kär i honom hela mitt hjärta hade öppnats för honom då.

Vi började prata hela tiden på camen på Facebook. Han ville prata hela tiden. KEWAN HADE HUMOR PÅ DEN TIDEN när han ringde och sitter med en massa folk runt sig. Han öppnar camen och tittade först på mig med glimten i ögat, och lyste humor i hans ögon. Det lyste om hela honom och visade folk han satt med ,men såg humorn i hans ögon när han vände kameran mot folk då. Han är så hemlighetsfull och såg glimten i ögat på honom, hur han skämtade med dem ,genom att de var inte beredd att han öppnade kameran ,och visar dem för mig då. Men såg hans ögon lyste av skämt.

Jag minns när han ringde och han fick sig ett gott skratt åt min hårrulle jag hade i luggen när han ringde då. Jag satt och jobbade vid datorn ,men han skrattade så mycket åt min hårrulle då. Han jobbar hos en frisör, men rakar män. Såg även video han har tagit bort på Instagram då. Kewan och en kompis till honom satt i bilen OCH SKÄMTADE HEJ VILT MED VARANDRA DÅ. De pratade och skämtade och började skratta åt deras skämt ,men förstod inte kurdiska då. Men ögonen på Kewan sa allt då.

Ibland när jag inte kunde prata utan han måste prata när han ville. Och ibland kunde jag vara duschen och han ville att vi pratade. Men sa ,jag kan inte prata kan förstöra min mobil, jag har en Samsung galaxy 6. När han skulle prata ,DÅ MÅSTE HAN PRATA DÅ. Jag vet varför ,men det gick väldigt dåligt när man står i duschen då. Jag måste skydda min mobil då.

Jag blev förtrollad av honom ,men han såg bra ut. Han var så fin när han tittade på mig och han hade ett så vackert ansikte som man kunde smälta  in i då. JAG SMÄLTE AV HELA AV HONOM. 

När jag fick pratade med honom ,och fick se Kewan  på riktigt på camen ,då var jag såld hela jag, GENOM ATT HAN VAR SÅ HIMLA FIN  OCH VACKER HELA HAN. Ibland satt jag bara och beundrade hans ansikte, genom att jag bara smälte in i honom. Han var så vacker med sitt jättelånga hår då. Jag minns jag blev lite full i skratt genom att han hade lika långt hår som mig då. Jag har långt hår, som går ända ner till rumpan på mig nu.Han hade jättefint hår, tjockt och härligt hår ,som jag har bara velat rört vid. Jag har inte så tjockt hår som honom då. Men jag önskade att jag hade det. Jag såg på en del foton på honom ,att han hade flätat sitt hår. Han har tatueringar som folk har idag. Han har fint skägg, som mycket killar har idag. Han är jättefin i sitt skägg. Han har jättefina bruna ögon ,SOM JAG ÄLSKAR SITTA OCH TITTA PÅ DÅ. 

Kewan sa många gånger,  I love you och pussade mig på mobilen, och visade vad han kände för mig. Jag gjorde samma sak sa, I love you pussade på mobilen då. JAG VAR RIKTIGT KÄR DÅ DÅ. JAG KÄNNER ÄKTA KÄRLEK FRÅN HONOM.

Nu har klippt sitt långa hår ,som jag gillade så mycket då GENOM ATT HANS LÅNGA HÅR RAMADE IN HANS ANSIKTE SÅ MYCKET. Jag minns vad kul han var när han ringde mig och skojade ibland, men idag har det varit lite av det. Han kunde ringa mig och sitter bara kollade på mig, och han hade uppsatt hår i en knut på huvudet ,men han var så vacker att se på. Hans bruna ögon var så vacker då. Han satt med sin andra hand och rörde på sin knut lite grann. Han skakade sin knut genom att han var på väg in i duschen då. Jag förstod att han måste tvätta håret genom att han skulle väl upp och jobba då. HAN VAR SÅ VACKER ATT TITTA PÅ DÅ. KUNDE INTE TA ÖGONEN FRÅN HONOM DÅ. JAG VAR JÄTTEKÄR I HONOM. Han förtrollade mig då.

Vi hade så kul, och han sa flera gånger, HUR MYCKET HAN ÄLSKADE MIG att jag måste komma till honom då. Han pratade om att gifta sig med mig. Jag trodde först han skämtade med mig när jag såg hans åldern 24 år, men han menade allvar med mig,. Men han tog mig med storm, jag kunde inte låta bli att prata med honom då. JAG DROGS HELA TIDEN TILL HONOM kunde inte låta bli att prata med honom då. Det gick inte springa ifrån honom utan sprang till honom, genom att jag var fast med honom då. Men tänkte på vad andra skulle säga ,genom att vi har hög åldersskillnad mellan oss då. Men jag ville bara till honom då.

JAG FRÅGADE LADY NADA VEM HAN VAR HON SA, ATT DU MÖTT DIN TVILLINGSJÄL, genom att han var så ung blev jag lite orolig, men hon sa ”du har mött din tvillingsjäl.” Jag förstod att han var en man jag ville leva med när man möter sin tvillingsjäl. Han kunde verkligen få mig leva igen genom hans sätt och kärlek jag kände från honom. Jag blev jättekär i honom, genom att mitt hjärta öppnades när vi möttes då. Mina barn eller andra människor kan inte göra så mycket åt det genom att vi har en stark energi mellan oss , som är svårt att bryta då.

Jag sa till Yasmine, att jag har en plan att lämna Anders och har träffat en kille och för mig är det mycket enklare att lämna Anders då, genom att det fanns en rädsla att lämna honom. Men visste att det var det bästa att göra det ,för att komma framåt då. JAG VET ATT JAG BLEV VARNAD AV TERRY EVANS genom att jag hade drömde två drömmar om Terry Evans när han bodde i Jämtland. Jag ser han kommer ut och möter mig där han sitter och tar emot folk då. Andra drömmen minns han ,sa lite om då genom att jag och han satt bredvid varandra, och folk på vardera sida då. Vi satt vid ett långbord. Han sa något slags samarbete med mig. Jag sa ingenting om det. Han pratade om Anders att han stoppade mig att gå framåt då. Han tyckte jag skulle lämna honom då. Jag minns när jag gick och lärde mig kanalisera Helene som lärde ut då. Hon tyckte jag skulle lämna honom då genom att hon såg hur han var då. Jag älskade honom och svårt att lämna honom då. Jag minns hur det var med Ömer, jag kan älska dem när jag måste lämna dem.

IBLAND KAN JAG VARA FRUKTANSVÄRT TJURIG när jag fick hjälp genom drömmen då. Jag beställde inte på en gång tid hos Terry Evans. Monica en vän till mig ringde och frågade mig om jag kunde hjälpa henne, genom att Terry Evans skulle ha seans då. Hon gick och lärde sig hos honom och höll i fikat då. Jag åkte dit och satt sålde biljetter då. Jag pratade med honom ,men även att jag måste beställa en tid med honom ,men han sa att han hade lång kö. Terry sa att han kände sig välsignad att hjälpa mig. Han kunde skoja med mig ,genom att jag gömmer mig och han visade scenen som jag var livrädd för då. Jag kunde följa med honom då. Han körde sina skämt ,men han förstod hur det var med mig då. Rädsla som stoppar mig många gånger då. Jag fick tid snabbt genom ett återbud då.

När jag skulle ta steget ut och lämna Anders efter alla år, och varningar och måste lämna Anders. Jag satt uppe mycket på nätterna när han gick och lade sig. Det blev mycket sena nätter då ,men började stänga av mycket från honom genom att jag satt uppe natt efter natt. Men måste stänga av kärleken som är svårt att göra då. Ibland grät jag för honom GENOM ATT JAG VILLE ATT HAN SKULLE ÄNDRA SIG. Jag visste någonstans att vi kommer få problem snart ,och kände mig rädd ibland, genom att det är svårt att lämna honom, genom att jag har starka känslor för honom då.

8e082899c1c9b8eb2929c2a00dd4624aMen plötsligt dyker det upp en bild framför mig, som kommer och går då. Sitter en man och väntar på mig. 

Den här bilden påminner mycket om Kewan när jag mötte honom. Men han har bruna ögon.

MEN JAG HADE SETT KEWAN LÅNGT INNAN HAN DÖK UPP, en man som satt och väntade på mig. Han hade mörka ögon och mörkt hår. Jag kunde inte förstå vart det kom ifrån, genom att jag kände rädsla i kroppen när jag såg bilden på Kewan då. Idag kan förstå, han har stökat till enormt för mig. Men då fattar jag inte bilden som dök upp lite då och då när jag såg bilden på honom då. Jag minns jag berättade för Ella som är en vän till mig. Hon fattade ingenting när jag berättade om bilden jag såg. Vad är det för karl jag ska möta då. Jag var rädd när jag såg bilden, men kunde inte själv förstå vem han var jag ska möta då.

Men Kewan dök upp den 7 januari 2016 och det var han som satt och väntade på mig, som jag var så rädd för då. När han kom var känslan borta och kände mig inte ens rädd då utan glad och full av liv då. HAN GAV SÅ MYCKET KÄRLEK OCH  ATTENTION OCH GLÄDJE DÅ. Men bilden Kewan skickade till mig var exakt den bilden jag såg långt innan han dök upp, men han förtrollade mig helt. Det fanns ingen rädsla alls. Jag hade stoppat honom, då har jag och aldrig sagt JA på Facebook då. Men känslan jag kände innan för honom ,och var rädd för honom var helt bort när han dök upp då. Jag tänkte inte ens på det UTAN VAR FÖRTROLLAD AV HONOM. Jag hade till och med glömt bort bilden då, men såg han innan vi skulle mötas då.

Jag frågade Amira en vän till mig vem Kewan var då. Jag ville ta reda på vem han var genom att Kewan snurrade till det ,och jag höll på att rota i 40-talet ,men han dök upp för mig. HON SÅG EN MAN SOM SATT OCH VÄNTADE PÅ MIG OCH SKYDDADE MIG DÅ. Men pratade även om andra liv ,och fick upp tråkigt liv 1800-talet och jag höll på med 40-talet ,som jag gillade att rota i då. Därför blev det snurrigt för mig ,genom att jag trodde att jag träffade Kewan på 40-talet ,MEN DET VAR HAN MIN PROTECTION ,SOM JAG SITTER OCH SKRIVER MED NU. Han stökade till det genom att det kom fram långt efteråt då. JAG HAR TVÅ TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL, PIG PROTECTION KALLAS JAG FÖR KEWAN FÖR PROTECTION. De var tyst om det ,tills det uppdagades för mig ,och allt blev bara mer snurrigt för mig då. Folk skulle inte ha vetskap om det därför var de tyst då. GUD som har det så.

Jag fick problem med mina barn ,genom att Yasmine blev arg på mig ,och sa vad hon tyckte om Kewan, genom att han var bara 24 år och hon gillade inte det. Men jag blev sur på henne GENOM ATT JAG HADE EN PERFEKT PLAN att lämna Anders då. Jag sa till henne om min plan ,att jag kan komma till Norge sen jag har varit hos Kewan. Jag måste först till honom då. Jag ville att Yasmine skulle förstå mig.

När Kewan dök upp, då satt jag en del nätter i soffan och visste inte hur jag skulle komma vidare i mitt liv ,GENOM ATT ANDERS STAL MYCKET ENERGI FRÅN MIG, och hade svårt att komma igång igen då. Jag måste lämna honom ,för att komma in på rätt väg i livet ,genom att jag måste ha tyst när jag jobbar och han kunde aldrig acceptera mitt jobb. Jag tog upp om författaren ,hur de levde en del författare, så han skulle förstå mig, att jag har ett jobb att sköta då. Försökte ta upp om författaren och liv många levde ,att de kunde inte ha folk som stimmade, utan lugn och tyst när de skriver, annars blev det ingen bok och lön till dem, genom att pengarna kommer från böckerna då.

När sitter vid datorn som var mitt jobb, och han kunde bara komma in i rummet när jag satt och skrev och jobbade. Han gillar inte att jag satt vid datorn och jobbade då. Jag tappade tråden många gånger genom att jag måste ha tyst och energi till det. Jag kom efter med mycket jobb ,och tänkte och kände jag måste lämna honom då ,genom att få mitt liv att fungera bättre då. Han var arg på mig eller på saker och ting. Han är känt för sitt humör då. Han kunde förstöra när jag skulle ha seans eller kurser eller kunder man visste inte vart man hade honom då. Jag sa till honom om det. Han tyckte att han kunde vara arg genom att folk kan vara arg. Det var inget konstigt att vara arg då. IBLAND SOV JAG PÅ LOKALEN NÄR JAG MÅSTE HÄMTA KRAFT ELLER SATT OCH PLANERADE MITT JOBB. 

Han såg till att lokalen försvann och måste börja titta igen på lokal ,och hade en perfekt lokal i 13 år. Det fanns en till som stökade till när man fick dåligt samarbete då. Vi måste flytta från en lägenhet ,som gjorde mig sjuk och känsliga genom att den var fylld av mörka energier då. Vi måste flytta då ,även läkaren såg det när jag var på hud, att det är mitt liv det handlar om då, genom att jag måste ändra om min situation då ÄVEN KUTHUMI SADE TILL, ATT JAG BLIR SJUK ATT BO DÄR. Jag pratade även med en läkare på hälsocentralen om min lägenhet ,att den var jobbig min lägenhet då. Jag måste söka en lägenhet som passade min hälsa då. Jag måste ha lättsamt där jag bor då. Och jag hade inget val än att flytta för att må bra. Jag måste jobba mer genom att jag var utförsäkrad ,och måste bo perfekt med min hälsa då.

Jag vill att folk säger nej, istället för att säga JA när det handlade om samarbete då, genom att då måste man samarbeta då. Det blev problem med boken DEN FRIA VILJAN jag har tagit upp om det förut då. GUD OCH ÄRKEÄNGELN HOPE OCH GREAT MASTER LADY NADA STÄNGDE BOKEN .Genom ett dåligt samarbete ,och jag fick slita mycket med boken då. Och jag var oftast trött när det inte fungerade för mig ,och måste ha energi till det. När jag går tillbaka idag , då ser jag alla fel med boken när man frågar fel människor ,som kan så lite om böcker då. Men skulle sagt NEJ på en gång, för att inte ställa till problem för mig då. Det blev pannkaka av allt när man frågar människor som kan så lite eller är så lite intresserad av det.

Jag sett författare som jobbar perfekt ihop med människor ,som tar hand om texten, men sköter om resten då. Det var så det skulle vara då. Jag skriver ner texten från ärkeänglarna och någon annan tar hand om det jag skrev ner då. Jag känner idag att boken har kunnat bli bra när man får direkt från ärkeänglarna då. Jag måste rensa först med dem, men sen vända den till folk som har kunnat få mycket kunskap från dem, TILL OCH MED VAR ÄRKEÄNGELN LUCIFER MED I BOKEN ,som mycket folk kan så lite om då, vem han är då. Men kunnat få bort mycket rädslor som folk bär på, som kommer från kyrkan eller andra sekter ,som föräldrar har skrämt barnen för djävulen och allt med demoner ,som de skrämmer folk för, fortast det har hänt något, då är det djävulen verk eller Lucifer ,som de kan så lite om när de skrämmer för Lucifer , som brukar stå på ljusets väg ,och vill att folk ska stå på ljusets väg. Han kan se till att folk tar sig från mörkret ,som en del kan råka illa ut ,genom att Lucifer är en ljus ärkeängel, som mycket folk har missuppfattat då. Men Lucifer och andra ärkeänglarna var med. ÄRKEÄNGELN ARIEL SOM SATTE IGÅNG BOKEN FÖRSTA KAPITLET

Jag tänker mycket tillbaka kunde starta upp en lokal efter mammas arv genom att jag fick renovera mycket då och fixa saker dit. MEN BYGGDE UPP LOKALEN EFTER ÅRENS SOM GICK.

Jag sa till Anders flera gånger om det, att jag måste ha lugnt när jag sitter med människor och ska hjälpa dem eller ska en grupp med människor, att jag måste ha lugnt runt mig då. Därför började jag att fundera på att lämna honom genom att sätta igång och jobba på riktigt skaffa en lokal igen sen jag har lämnat honom då. Det var min plan genom att jobba i lugn och ro då. JAG FÖRSÖKTE SITTA HEMMA OCH JOBBA MED KUNDER ELLER KURSER DÅ. Men jag fick egentligen inte göra det för bostadsbolaget, att sitta hemma utan måste kolla på lokal igen. Men måste ändå ta kunder på mobilen då. Eller jag skrev ner till folk. Men satt igen på linjen och vägleda folk .Men var fruktansvärt less på det ,genom att jag satt så för många år sedan när jag hade lokal. Jag blev inte så gammal där genom att jag blev så less på det.

När Kewan dök upp var det som en ny öppning för mig.Jag tänkte att Yasmine skulle acceptera det, genom att hon berättade om Anders då. Hon sa en del saker om hans humör. Jag trodde jag skulle få draghjälp då. Hon sa mer och mer om Anders att hon vill inte att barnen bor hos oss genom att hon var rädd att Anders skulle bli arg. Därför har hon varit ovillig att bo under samma tak med Anders när hon fick barn då. Jag har alltid sett till att inte bråka när barnen och barnbarnen har varit hos oss. Jag sa att Kewan är en annan person mycket lugnare än Anders då. Jag försökte förklara för henne om tvillingsjälar genom att vi är det. OCH FÖR MIG ÄR DET BÄSTA ATT BO IHOP MED HONOM DÅ som hon gick emot. Jag ville bli fri allt genom att jag och Anders bråkade hela tiden och var trött efter honom och vill bli fri då och börja leva igen.

TWIN SOUL TVILLINGSJÄL LOVE BIRGITTA ANDLIG INSPIRATION BIG PROTECTION

Jag sa till Kewan att jag har barn och barnbarn då. Han svarade, inga problem me barnen, de kommer älska mig. Det blev inte problem med honom som det blev då. Han sa ,DET VAR LUGNT BARNEN OCH BARNBARNEN ÄLSKAR HONOM DÅ. Inga problem. Han behövde inte ens tänka på barn eller barnbarn när jag tog upp om det ,genom att jag tänkte på honom att han fick inga barn då. Men det var lugnt han hade redan barn mina barn och barnbarn då. Det räcker med dem då. Jag har tänkt mycket på det och tycker synd om Kewan då genom att jag älskar barn då. Jag tänker att han missar som jag älskar barn då. Men även tänkt vilka vackra barn med honom, men tiden är förbi för mig då.

Men satt mycket och prata med Kewan på Facebook ,och Nathalie frågade vem pratar du med? Nathalie fick höra om Kewan ,att jag gillade honom och hon har sett Anders humör många gånger. Jag fnittrar lite grann när jag pratade om Kewan. JAG VAR SÅ GLAD OCH UPPRYMD DÅ. Men Nathalie säger hela tiden ta bort honom. Jag säger,det är svårt att göra det ,genom att jag dras till honom hela tiden då. Hon säger ta bort alla bilder på Kewan ,men det är svårt att göra det ,GENOM ATT JAG KÄNNER SÅ MYCKET KÄRLEK FÖR HONOM. Jag vill åka till England och träffa honom och hon blev galen ,och fick för sig så mycket dumma tankar om honom. Hon trodde att han var någon värsting som var så lugn då. Men trodde både det ena än det andra om Kewan då. Men sa, att Kewan är lugn ,men han är inte som dem bara för han kommer från Kurdistan då. DET GICK INTE IN I NATHALIE DÅ. 

JAG SA ATT KEWAN VAR LUGN OCH SNÄLL som jag vill leva med då. Nathalie blandade in sin pappa ,då ringer han och få mig att släppa honom och hotade  med allt. Jag blir arg och säger till, att han kan inte styra mitt liv längre då. Jag sa att det finns svenskar som har samma åldersskillnad som oss. Men han måste lägga sig i som gick dåligt då. Jag sa, han är kurd som dig.Det hjälpte inte alls, han gillade inte Kurdistan då. Jag tänkte kurd som kurd att de känner varandras kultur då. Jag blev arg och sur och tog bort honom från facebook, genom att jag var rädd att han skulle kontakta Kewan,och stöka till för mig och honom då. Jag vet hur han kan vara då.

MEN NATHALIE SKREV TILL KEWAN, men han svarade inte som vanligt då. Han svarar när han vill då. Jag kan den mannen då. Men han skulle ens svara på Nathalie messenger då. Han var ung som passar inte dem fast jag älskar honom då.

Jag pratade med min yngsta dotter Linn, sa inte så mycket om det, genom att hon sa till mig att lämna hennes pappa, GENOM ATT DET VAR BARA BRÅK HELA TIDEN när hon var hemma hos oss då. Hon sa det den julen när hon firade jul hos oss. Det var 2015 innan Kewan dök upp ,som hon sa det ,och hon tyckte att vi skulle lämna varandra då. Men minns den julen väldigt väl när jag mår dåligt när vi hamnar i såna konflikter om julen då. Men vi hade bestämt en del saker inför julen ,att hon gör det och tar med sig då. Men jag brukar alltid pynta kvällen innan då. Jag brukar duka för julgröt vill vi äta på morgonen då. Men har alltid haft den traditionen då. Julgröt och tunnbröd och allt pålägg som hör till då. Men går och myser hela julafton och gör i ordning allt vi vill äta under julen ,fika och kakor och bullar eller annat gott knäck och godis som hör till, men sitta och mysa under julafton och går inte en meter då. JAG VILL HA LUGN OCH RO RUNT MIG DÅ.

Jag är inne hela julafton som jag gjorde när jag var barn då. Jag älskar att ha den tradition kvar då. Men äter julmat och julpaket då. Att allt är så lugnt att gå runt i mitt hem ,och göra ordning till kvällen då. Men vi hamnade i så mycket konflikter då ,genom att allt var inte klart, som jag vill ha det, jag gör ordning kvällen innan, men även mat kan jag frysa in då.  Jag gör ingenting på julafton utan bara äter och mår gott då. JAG VILL HA DEN TRADITION KVAR GENOM ATT JULAFTON ÄR SPECIELL FÖR MIG DÅ.

Linn berättade hur hon mådde av alla bråk, och ville inte hälsa på ibland då. Hon mådde dåligt av det. Jag minns den julen när hon tittade på mig, och säger det vi måste skiljas, GENOM ATT LINN SÅG HUR JAG MÅDDE DÅ. Hon var mycket orolig för mig då.

Linn gillade inte att jag och Kewan träffas på Facebook då, och varit annorlunda om vi möts ute. Hon brydde sig inte om åldern, de var nästan lika gammal. Han är 1 år yngre än henne då. Hon är ung tänker inte som andra då. Linn hade en kompis som hade lite som oss då. Jag minns hon berättade för mig det. LINN SA INGENTING OM OM DET.

Men har pratat med Linn om 2014, att hon hade redan då började oroa sig för mig. Jag minns mycket väl hur 2014 var ,när jag går tillbaka hur det var, men satt fast och hon såg mer och kände av mig. Men hon sa ingenting till mig, men hon kände av hur jag mådde då. Hon tog på sig mig ,genom att hon blev så orolig över mig, och hon såg hur jag levde då. Jag har själv kollat på mina foton när jag var och firade jul hos Nathalie.  Yasmine och hennes familj var med då. Barnbarnen var med och firade jul då. Jag och Linn som åkte ner ,och hon bjöd mig och Anders. Vi fick biljetten i julklapp. Yasmine och Nathalie gav mig i julklapp en tågbiljett. De ville ge oss en julklapp, men Anders stannade hemma och ville inte med då. JAG HAR VÄNTAT LÄNGE PÅ ATT FÅ ÅKA FIRA JULEN MED BARNEN OCH  BARNBARNEN SOM JAG HAR ÖNSKAT LÄNGE DÅ. MEN HAR ÖNSKAT DET LÄNGE GENOM ATT JAG SAKNAR DEM.

IBLAND KUNDE NATHALIE ÅKA UPP EFTER SEN DE HADE FIRAT JULEN genom att hon har Samir och hans mamma och hans mormor och morfar. Men fick för första gången träffa hans mamma när vi firade julen 2014. Hon var sjuk hela tiden ,men hon är död idag. Men Nathalie har lämnat Samir då. De har gått skilda vägar ,men har två barn ihop som jag älskar mina barnbarn då.  Men Samir mamma var mycket sjuk ,och när jag var i Göteborg då hade vi bestämt att träffas då. Vi pratade en gång på telefon ,och sa vi måste träffas då. Men Nathalie fick hjälpa till hos henne när hon blev sjuk. Hon fick ha mer koll på henne då. Hon hade folk som städar hos henne. Emilia och Klara gick till sin farmor när de jobbar då. Nathalie hade även dagis till barnen då. Det var när hon måste ha hjälp med barnen då. Men hon blev sjuk hon led av en massa sjukdomar. Men rökte mycket ,som gjorde att hon blev sjuk av rökningen då.

Jag hade länge pratat om julen, men de kom aldrig någonstans då genom avstånd eller någon, som jobbade hela tiden ,och hinder i vägen då. Det var något som jag alltid önskat firar med barnen och barnbarnen då. Yasmine firar mycket med hans familj och Natalie firade med släkten till hennes karl farmor och farfar till dem ,och när hans mamma levde då. Jag träffade hans mamma innan hon dog. Det var sista julen hon firade genom att hon var sjuk länge då. JAG OCH LINN FICK FIRA MED DEM. Jag känner att det är tomt utan barnen och barnbarnen ,genom att de bor så långt från mig i Oslo och Göteborg.

Men det  fanns ett enormt mörker runt mig genom att mina ögon var död. Jag var glad att få åka till dem, men samtidigt väldigt trött när jag tittar tillbaka på det.  Jag sa aldrig eller visade vad jag kände då, GENOM ATT JAG HADE ETT INRE ARBETE som jag kom ingen vart med då. Jag gick runt och tittade, om jag kan bo i Göteborg, kan jag bo där igen GENOM ATT BO NÄRA MINA BARN OCH BARNBARN DÅ. Det är nära till Oslo bara tåget tar ca 4 timmar till Yasmine då. Jag kan starta upp ett mycket bättre liv i Göteborg, genom att jag har större kundkrets i Göteborg ,genom att jag har varit där haft kurser och konsultationer då ,och kände folk i Göteborg. Och det skulle bli en mycket bättre ekonomi för mig. Jag vet att Nathalie och Yasmine såg som mig ,Östersund är för litet eller för många som håller på, som jag sa till Yasmine när vi satt och pratade om det. Men jag har Linn fast hon är vuxen och bor själv fanns en hake där, hur jag än vänder och vrider mig , så hittade jag problem då.

Genom att hitta någon att dela med eller andra saker då. Jag minns Nathalie sa till mig ,att du kan väl testa då? Prova på genom att du känner till Göteborg leta en plats du gillar då, där du vill bo. Jag började titta lite grann mot Göteborg ,men kom inte så långt då. Jag måste fixa pengar till allt, genom att inget är gratis då. MEN JAG VISSTE ATT JAG KUNDE FIXA MITT LIV MYCKET BÄTTRE plus ekonomin mycket bättre, genom att jag pratade med en del folk ,som har flyttat och fått igång allt då.

Men vägen var lång det gick bra ,att flytta till Göteborg när jag var 20 år ,men jag hade Ömer med mig då. NU MÅSTE JAG GÖRA ALLT SJÄLV DÅ. Jag pratade även med Anders om Göteborg om han har följt med mig till Göteborg, men han har svårt att röra på sig då. Nathalie tog upp om Falkenberg ,genom att vi var där en sommar liten stad som Anders gillade ,och nära till Göteborg. Men har även pratat om andra ställen utanför Göteborg då. Jag vet att mycket lägenheter jag gillar där kostar en massa då. Det finns fina platser i Göteborg. Jag gillar folket genom att de glatt folk.

Men nu sitter här och tittar på allt.

Vad jag måste göra för att få ett bättre liv då.

Jag gick bara runt och kollade på saker och kläder eller andra saker ,men blicken var död då. Jag minns att jag och Linn pratade om det bara för ett tag sedan. Jag visste jag MÅSTE FÖRÄNDRA ,OCH LÄMNA ALLT som var svårt att göra. Det ser jag nu att det är svårt att göra det, genom att det kostar att skilja sig ,som jag fick verkligen uppleva nu. Jag hann aldrig fixa allt, för att kunna skilja mig då. När Kewan dök upp då fick jag jordens problem, genom att jag hann aldrig fixa min ekonomi. En ny lokal ,som gick som de gick genom att jag måste ha hjälp då, att ordna till en ny lokal då. Jag måste ha ekonomi som folk har sopat undan för mig då. Tack vare dåligt samarbete, och då blev det som det blev för mig, och står ensam för det mesta då. Men måste börja om, och det är bara jag kan då. Det är min plan då. JAG FÖLJER DEN PLANEN DÅ.

Jag fick krypa tillbaka igen till Anders , men började 2014 ,som jag var tyst om då, att lämna Anders ,genom att kunna börja om mitt liv. Jag minns mycket väl när vi pratade om det, genom att jag var rädd att ta steget rakt ut. För att få lugnt måste jag börja planera för det. DET VAR KEWAN SOM KOM 2016 och satte igång mitt liv då ,men ser hur det slutade för mig då. I kaos då, men jag försökte i alla fall, att börja ta steget ut till friheten då.

Jag fick problem med barnen som jag hade velat sluppit, genom att jag kan inte göra så mycket åt det. Jag har behövt jättemycket stöd när jag skulle lämna Anders GENOM ATT JAG LEVT I ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE, som gjorde saken bara värre för mig. Jag måste ha mycket hjälp att bygga upp mitt liv på nytt ,genom att jag var fruktansvärt trött efter förhållandet med honom. Jag blev bara orolig att lämna Anders ,genom att jag fungerar så i destruktivt förhållande då. Ena dagen bra ,men inte andra dagen. Jag blev osäker och sjuk.

Beautiful-Angel-angels-40699203-736-857Jag kan förstå idag hur mycket hjälp jag måste ha, för att få leva i lugn och ro ,och ingen är arg och skriker fortast man säger något då. Jag vill att människor ska sitta och prata i lugn och ro utan att bli arg ,genom att vi har olika åsikter om olika saker då. Folk ska kunna diskutera över olika saker ,och planera med varandra på snällt sätt, att acceptera och respektera människor då. Man känner att det är kul att sitta tillsammans och ge varandra energi av det, GENOM ATT TA FRAM GLÄDJEN OCH KÄRLEKEN OCH OMTANKEN OM MÄNNISKOR DE SITTER OCH PRATAR MED. Alla har rätt att tycka och tänka då ,utan att slå ner på människor utan hjälpa varandra och samarbeta med varandra, när någon faller, då lyfter den andre upp den andre, genom att hjälpa till när någon faller då.

ATT ALLTID LYSSNA OCH STÅ VID SIDAN OM NÅGON FALLER, DÅ HJÄLPS DE ÅT UTAN BRÅK OCH KONFLIKTER utan respekterar människor och hjälper till om någon får problem. Det är ett perfekt samarbete mellan dem. Det handlar om omtanke och kärlek då.

Jag orkade inte med människor som var arg eller hade humör då, genom att jag var skadad av Anders alla år ,som stökat till för mig ,GENOM ATT JAG KAN REAGERA VÄLDIGT NEGATIVT PÅ MÄNNISKOR ,som är arg och har humör, genom att mitt inre är redan skadad, genom att jag levt för länge med honom som har stökat till för mig då.

JAG MÅSTE HA EN LÄNGRE TID SÅ MYCKET KÄRLEK OCH LUGN OCH RO måste ha så mycket kärlek och lugn och ro en längre tid, för att komma tillbaka igen ,genom att leva med lugna människor utan bråk ,för att ta tillbaka mitt liv igen. Och bygga upp ett nytt liv i lugn och ro ,som tar tid att komma tillbaka igen. Genom att jag var helt utan energi och enormt trött ,och då måste man vila länge och bygga upp energin som saknades hos mig. Jag orkade knappt vara bland människor, genom att jag älskade att gå runt i min lägenhet där allt var tyst och lugnt då, genom att jag hade inte ljud på ibland. Och för det mesta hade inget  musik eller teven på då genom att vila från det.

Jag hade trygghet från ärkeänglarna och Great master som pratade med mig och lugnar mig ,och BIG PROTECTION SOM GAV MIG MYCKET HEALING SOM VAR UNDERBART ATT KÄNNA VÄRMEN FRÅN HONOM OCH KÄRLEK. Jag fick mycket hjälp med ryggen en bit, men måste få mer hjälp från dem. Han hjälpte mig med mitt trasiga bäcken, som jag har berättat om för er. Som han fixade då. Men måste ha mycket mer hjälp. Nu ser jag vilka bekymmer jag fick när jag kom hit ,genom att han kan inte ge som förut ,som jag hatar hamna här ,genom att allt är så mörkt här, och han har enorm energi ,som jag har fått känt på då. Men nu har han inte så mycket energi när vi bor så mörk energi. Han skyddar mig och vi skriver nu från GUD då. Vi är sammankopplade vi två.

Men  den vägen kraschade för mig, genom att jag tål inte människor som är arg eller skriker mot mig. Jag  blir sjuk av det genom att jag har levt med en man som har varit arg. För mig blir det en kamp varje dag genom att man tål inte det UTAN JAG MÅSTE HA LUGN OCH RO OCH KÄRLEKSFULLA MÄNNISKOR RUNT MIG DÅ.

Jag kände mig så ensam ,genom att ingen ville hjälpa mig och stötta mig när jag träffa  Kewan, OCH JAG MÅSTE HA HJÄLP genom att känna mig lugn inför framtiden.

Jag minns när jag oroar mig för mycket över åldersskillnaden ,DÅ SÄGER MIN GUIDE JOHLIE RING HELEN. Jag skulle ringa en kvinna som gått kurs eller fått hjälp av mig. Jag berättade för henne om mitt problem med Kewan. Hur barnen såg på det. Hon fattade ingenting vad jag sa då. Hur barnen ser på det.

HON SÄGER ÄR DET KÄRLEK, DÅ ÄR DET KÄRLEK DET SKA INGEN STYRA ÖVER  DET  genom att älskar man varandra, då älskar man varandra då. Hon levde själv med en äldre man än henne då. Hon berättade om sin mamma ,som levt i två äktenskap med liknande ålder som mig då. Hon lever inte idag. Hon sa att hennes bror hade samma som mig. Hon tyckte att ingen ska styra mig annars blir man olycklig då.

Jag minns jag skrev till Kewan när jag var rädd orolig ,när jag hade pratat med henne genom att lugna ner mig själv då. ÄR DET KÄRLEK, DÅ ÄR DET KÄRLEK DÅ. JAG MÅSTE FÖLJA MITT HJÄRTA DÅ. Kewan han brydde sig inte om åldern eller vad folk skulle säga, utan det var jag som var orolig över det. Han spelar ingen roll om jag var 100 år ,så älskade han mig då.

Jag minns en kund som var till mig när jag berättade om mina barns syn på det. HON TYCKTE DET VAR LÖJLIGT LÅT MAMMA FÅ LEVA DÅ, istället för att hålla på som de gör. Hon hade en son ,som satt och tittade på äldre kvinnor genom att han drogs mot dem. Han tyckte kvinnorna i hans ålder var barnsliga då. Hon sa, du kan kolla på dem ,men han var lite orolig att göra det. Han måste göra det han vill då.

Jag fick inget stöd då. Den enda som GAV STÖD DET VAR  LADY NADA och jag var rädd och kär då. Jag blev tystare för varje dag ,men hade mitt mål framför mig hela tiden dag som natt då. Jag visste vem jag vill leva med då. Jag hade även pratat dem folk som tyckte att mina döttrar var dum mot mig då. Låt hon få leva då.

Jag visste inte hur tvillingsjälar fungerar utan trodde på olika sagor om tvillingsjälar ,att allt skulle bli ett perfekt liv. Men för mig blev det pannkaka ,och minns när Lady Nada varnade mig, när jag skriver om när tvillingar gömmer sig. Och då höll Kewan på att gömma sig för mig GENOM ATT HAN BÖRJADE MÅ DÅLIGT SÄGER  GREAT MASTER LADY NADA TILL MIG. Jag var den som kunde reagera negativt på Kewan när jag kontakta honom eller ringde till honom eller skrev till honom, genom att jag fick för mig  både det ena än det andra när han inte hörde av sig då. Hon varnade mig genom att jag kommer få problem med honom ,och då blir jag drabbad av honom när han drar sig undan, då blir jag sjuk, genom att jag känner mig död när vi inte pratade med varandra.

Jag minns att mästarna sa till om det, att vi måste prata med varandra GENOM ATT HÅLLA UPPE ENERGIN MELLAN OSS. Vi känner glädje för varandra, som Kewan inte verkar förstå eller ser ,utan håller på att dra sig undan ,och då blir jag drabbad av det. Lady Nada sa att han är ung, och han känner mycket mer känslor, som han kan må mycket dåligt av när vi bor såhär då.

JAG ÄLSKAR KEWAN SÅ MYCKET SÅ DET GÖR ONT I MIG Jag var feg när han höll sig undan ,som kan folk som jobbar med folk, och det är ett skämt i mina ögon då. Men när det gäller Kewan, har samma rätt som andra människor att jag kollar upp honom då. Men han är 24 år när vi träffades då. Men jag springer inte ens efter män då. Jag har aldrig varit så. Men måste ändra om mig, som hjälper folk i vanliga fall då. Jag trodde alltid det värsta att han ändrat sig då. Men han kom alltid tillbaka då. Men jag har kunnat varit ärlig med honom då. Men även att jag mår dåligt när du är borta då. Men män för mig stökar till ,att vara ärlig för honom då.

Jag trodde han hade slutat älska mig. Jag minns en gång när jag sitter och väntar och väntar att han ringer ,och jag skriver och frågade varför han inte hör av sig då GENOM ATT JAG VILLE ATT HAN HÖRDE AV SIG DÅ. Det var för han var så ung, och jag mycket äldre då. Därför var det enklare för mig att han ringde då.

Jag blev modig och ringde honom och det spelar egentligen ingen roll vem som ringer då, som Ella sa den gången, genom att jag höll på att fjanta på då. Om du älskar honom kan du ringa honom då. Jag gjorde det tillslut, men ringde, väl vid fel tidpunkt, som stökade till för mig, GENOM ATT VI MISSUPPFATTADE VARANDRA DÅ genom att han hade egentligen inte tid, att prata med mig ,och blir irriterad och känner ilska från hans ögon. Han hade vänner hos sig då. Jag tål inte så mycket då och missuppfattar honom, genom att jag levt med Anders och Ömer båda arg då. Jag blev lite rädd att ringa, men sa att du måste ringa när du är ensam och inte har kompisar där. Han ringde sen när han var ensam då.

Ibland blev det galet då genom att jag måste ringa när MIN GUIDE DONOVAN OCH BIG PROTECTION SÄGER TILL MIG ATT INTE RINGA DÅ

De varnade mig, genom att de visste hur Kewan mår då ,att jag kan missuppfatta saker och ting då. Donovan säger till mig ,att Kewan är arg samma säger han jag sitter med ,att Kewan är arg, men jag skriver ändå till honom, då skriver han plötsligt till mig ,att han älskade inte mig. Mitt hjärta slog hundra volt den gången, och blev arg och rädd och skrev tillbaka en massa saker till honom ,att han har lurat mig hela tiden då. Men jag trodde jag skulle få hjärtattack ,genom att mitt hjärta slog och slog hela tiden då. Men sen ringde han upp mig på camen på Facebook, och blev vänner igen. KEWAN VISADE JÄTTEMYCKET KÄRLEK OCH SA FÖRLÅT TILL MIG ,men jag blev så rädd att förlora honom då. Men han var arg på allt misstänker jag, genom att han gjorde så, där mot mig då. Det har suttit i genom att jag blev jätterädd efter den gången. Han var väldigt kärleksfull och sa förlåt till mig då. Puss och kram, han älskar mig då. Men jag blev rädd efter den gången då.

JAG ÄR DÅLIG PÅ ATT RÄDDA DET JAG ÄLSKAR ALLRA MEST I VÄRLDEN efter mina barn och barnbarn då. Jag som sitter med människor har hjälpt så mycket människor när folk mått dåligt ,och Kewan är också en människa ,som jag egentligen ska kolla upp lika mycket när andra har problem då.Jag blir sjuk att leva såhär, och kommer knappt någon vart när jag fick så dålig hjälp, att leva ett perfekt liv, som jag var på väg in i då. Men har svårt när jag sitter här ,genom att jag kan hamna i bråk med Anders eller ,att bara bo här gör mig sjuk inombords att bo här.

Jag ska ha koll på Kewan är svårt ibland, genom att jag har fullt upp med mig själv och mina barn och barnbarn, det är enda röra för mig. Jag vill att Kewan tänker på mig lika mycket som jag tänker på honom då. Vi hjälps åt ,och pratar med varandra ,genom att vi har en plan ihop ,som jag ser blir galet ,för att rädda oss själva då, GENOM ATT PRATA MED VARANDRA SOM ÄR BÄST FÖR OSS ATT GÖRA DÅ. Genom att vi blir sjuk när vi inte pratar med varandra då. Men han tar bort Facebook som GUD visade den gången ,och det lät som det small, först försvann jag och sen Facebook. Jag såg en bild när Kewan går i England ,och det regnade ute där han går ,han sätter sig ner på trottoaren och viker sig dubbelt och gråter då. Jag blir bara mer och mer orolig på allt nu.

Jag minns en gång, då känner jag att att jag måste prata med Kewan eller visa mig eller leka katt och råtta lek med honom. Men jag hann aldrig så långt den gången att prata med honom då. Jag mår fruktansvärt dåligt av det när han gör sådär , genom att jag blir lidande av det. Han försvann första gången 27 dagar, men han hade Facebook kvar ,men kunde inte skriva eller ringa till honom. Och den gången trodde jag att jag fick en hjärtattack genom att mitt hjärta slog och slog hela tiden på mig.  Han gör så när han mår dåligt, och jag önskade att han pratade med mig när han mår inte bra. Han tar bort   hela Facebook. Men det kändes skönt när han kom tillbaka igen. Jag blir tokig på hans sätt mot mig GENOM ATT JAG VILL ATT HAN RESPEKTERAR MIG, men ibland vet jag inte vart jag har honom då.

Jag minns en gång var jag väldigt uppåt, och glad när jag höll på att prata med honom från Algeriet, då var som en omvänd hand och skojade och skrattade med Kewan när han ringde mig sent på natten. Och jag håller på med mitt hår, som är jättelångt och håret måste jag lägga åt sidan, genom att håret åkte både hit och dit, VAR JAG JÄTTEGLAD NÄR VI SATT OCH PRATADE PÅ CAMEN DÅ.

Jag tänker på att det är svårt att rädda människor eller rädda mitt förhållande nu när jag mår som jag gör då. JAG MÅSTE HA SÅ MYCKET KÄRLEK OCH GLÄDJE OCH LUGN OCH RO, som är svårt nu ,genom att jag mår dåligt eller blir stressad och fått tillbaka det jag hade i ansiktet förut ,FÅTT TILLBAKA KLÅDAN SOM FÖRSVANN FRÅN MIG när jag lämnade en lägenhet där jag kunde inte bo. Men blev bra efter flytten min ,men nu är det tillbaka igen ,som jag hatar nu, genom att jag kan inte koncentrera mig nu.Jag vet vad jag måste göra lämna huset, för att bli fri det då. Genom att mitt ansikte känns fruktansvärt torr och kliar och vilken tur att jag har Argan oljan då. Det blir som vitt mjöl i ansiktet då. Måste ha fett hela tiden.

Men plus träffa Kewan genom att han fick bort det på mig, genom att jag började må mycket bättre med honom då. Det kom tillbaka när jag förlorade min lokal ,och sen fick jag problem med mitt ansikte. Men då dyker Kewan upp, och ger mig så mycket kärlek och glädje och attention.Jag blir mycket bättre i huden, och allt försvinner från mitt ansikte. Jag blev som en ny människa när Kewan dök upp .Jag blev fri från bekymren när jag träffade Kewan ,det var rena rama dunder medicinen när jag träffade honom och där hjälper inga salvor eller andra medel UTAN JAG FICK KÄRLEK OCH ENORMT MYCKET ATTENTION. DET KOMMER FRÅN MITT INRE DÅ. KEWAN VAR MIN MEDICIN DÅ.

Men mycket kommer från Anders eller andra människor som tog min energi då. Ibland måste man stänga av människor de tar mycket energi från mig.

Jag minns jag skrev ibland till Kewan, att du älskade inte mig när han var dålig på att höra av sig, att han hade andra då. Men han svarade Crazy fick jag till svar då. Ibland har han sagt ,att jag saknar inte honom, men brukar svara ,att jag saknar han varje dag då. Jag kände jag skulle bara ringa till honom ,och han öppnade camen på en gång, och jag ser att det är inte bra med honom. Jag ser tårar i hans ögon, frågade hur han mår ,men han vägrade att säga någonting till mig, fast jag såg hur det var med honom OCH JAG VISSTE ATT JAG MÅSTE LÄMNA ANDERS GENOM ATT FÅ LEVA MED KEWAN ATT DET ÄR VI TVÅ.

Genom att Kewan lämna och gick när han mådde dåligt, då blev jag lidande av det genom att mitt inre håller på att dör inom mig när Kewan lämnar och går då. JAG HADE ÖNSKAT, ATT KEWAN VAR EN VANLIG MAN NÄR JAG SKA BÖRJA OM MITT LIV ,som jag satt och planerade med mig, han ringer upp mig varje dag, genom att det är vi nu och  vi ska planera framtiden ihop då. Jag sitter kvar i mitt eget hem ,som är min lägenhet och Kewan pratar med mig, då fick jag enormt mycket styrka att ringa sociala igen och igen ,genom att dra in barnen igen eller Kewan då. Men mitt liv blev värre och värre när Kewan inte pratar med mig. Jag blev sjuk och då kom grå dimman över mig ,och var på väg att lämna allt då. Igen såg mina tankar den gången, att leva som vi ler idag är rena vansinne för mig då. Jag kan inte ens skydda mig när ingen såg mina signaler, att jag höll på att försvann från jorden då. Det är svårt att rädda sitt liv då ,men plus Anders gjorde sitt till ,varför ska jag få hjälp då. Det gick åt andra hållet och ingen ens räddade mitt hem ,fast GUD hade pratade med Jonas i 4 timmar om att skydda mig ,men ändå åkte jag i en soppåse då.

Genom att jag har all rätt att få hjälp genom att jag var till två läkare på hud och hälsocentralen då plus Stockholm ,då måste jag få  hjälp första tiden. Jag  hade inget val att få  hjälp första tiden för oss då. Jag har en sjukskrivning långt tillbaka att jag blev utförsäkrad då ,och måste jobba mer i min lokal och ta emot kunder och kurser och En seans i ljus och ärkeänglarnas seminarier då. JAG MÅSTE JOBBA MED MITT EGET DÅ.

Jag har från läkarna i Stockholm en stor genomgång med dem, såg att det var bäst att jobba med eget då. Jag har ett företag ,som sociala satte sig emot och jag måste leva ensam, som de förstörde för mig genom att jag måste lämna Anders när Kewan dök upp då. Genom att Kewan kommer och går ,då kan jag inte jag rädda mitt hem då. Det är andra som måste hjälpa mig, genom att jag får problem att fungera när inte Kewan har kommit till mig då. Genom att ingen förstår hur tvillingsjälar fungerar, då blev det pannkaka av allt genom att ingen förstår mig ,hur jag fungerar när Kewan håller sig borta från mig, att jag bryr mig inte om vad som händer när jag fick nej första gången. Jag struntar i det ,vill bort och struntar i följderna som blev ,GENOM ATT MITT MITT INRE FUNGERAR INTE ALLS  ,utan då måste andra hjälpa till när det blev problem med mig, genom att putta sociala igen och igen ,genom att hjälpa mig då. Jag måste ha hjälp en liten tid, som de sade nej till då. Jag sa betala bara hyran då. Jag måste lägga ner ett företag, som jag har byggt upp ,bara för att de är dålig på att hjälpa till då. Jag valde ett hem som jag hade valt ut en längre tid skulle bo där då.

Men fick hjälp förut att flytta till den lägenheten genom att kvinnan på sociala sa till mig att flytta ,men jag hade lokal men sa ingenting den gången ,men såg att jag och Anders måste flytta då. Men såg att jag drogs ner i energin, och hade inget val än att flytta till en nyrenoverad lägenhet. Som var renoverad från topp till tå. Lägenheten var fri från mörka energier då. Ibland är det bra att folk förstår folk som är känslig ,att vi har inget val än att hitta ett hem som passar mig då. Men hon hade sett det okända på teven ,men då förstod hon mitt stora problem, att jag måste flytta då. JAG VAR ÖVERLYCKLIG NÄR JAG KOM DIT. 

Jag vet att jag rensar fruktansvärt mycket nu och rensar genom Kewan mycket när han lämnade mig igen. Jag får rensa på djupet GENOM ATT VI RENSAR VARANDRA, OCH HITTAR PROBLEM VI HAR DÅ GENOM ATT LÖSA UPP DET. Men Kewan började även ändra om mycket efter sen GUD öppnade hjärtat på honom. Vi  har följt och sett hur han blev sen GUD öppnade hjärtat på honom ,att han går och visar upp, hur folk är eller problem folk, som kommer från honom då. De har sagt att han kommer ändra om när han har gått klart att visa GUD hur folk är.

Vilka problem folk har då. Vi får se det. Ibland är det inte så kul när han visar upp för oss genom att jag blir drabbad av det. Ibland känner jag inte igen honom då, GENOM ATT HAN ÄNDRAR OM NÄR GUD ÖPPNADE HJÄRTA DÅ ,och då är inte tvillingsjälar twin soul ,så kul att möta då, genom att han har förändrats mycket då när GUD satte igång honom då. Han var så himla lugn när jag mötte honom, nu har han förändras genom att han visar hur jorden ser ut. Hur folk är som kommer från hans länder. Jag har varit fruktansvärt less på det, och vill att Kewan går klart någon gång ,och kan komma till mig då. Folk kan ingenting om tvillingsjälar twin soul genom att de går där folk har problem idag. Nu håller han på att visa GUD, som jag hoppas han blir klar med då. Kewan följer jordens problem nu. GUD ÖPPNADE HJÄRTAT FÖRST GENOM ATT GE KÄRLEK TILL KURDISTAN DÅ.

Men vägen blev lång för mig ,genom att jag trodde att vi fick ett fantastiskt liv ihop genom att Lady Nada sa, att du mött din tvillingsjäl, att allt var så fantastiskt då. Men han lämnar mig, och jag blir sjuk och kan inte koncentrera mig. Kewan kommer tillbaka igen och igen och igen flera gånger lämnar han Facebook och, jag bor i Sverige och han i England då. NÄR VI ÄR KLAR KAN JAG SE EN BÄTTRE FRAMTID MED HONOM DÅ.

JAG HAMNADE HÄR OCH GUD TESTAR MÄNNISKOR RUNT MIG DÅ, genom att kolla om människor hjälper mig. GUD HAR LÅST FAST MIG OCH PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN, och måste skriva och jag har två tvillingsjälar twin soul ,och en sitter och skriver med nu, men en bor i England då. Det uppdagas att Anders  var en tvillingsjäl ,genom att jag hade gått för Sverige och GUD kallade honom för PROTECTION ,och jag såg aldrig det. GUD kollar hela tiden runt ,genom att jag måste ha människor som hjälper mig, som jag kan lita på då. Han kan testa människor som jag tycker är väldigt jobbigt att han gör det.

JAG VILLE LEVA MED MIN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL MIN KEWAN det vill jag nu. Men jag håller på bli galen när GUD måste göra såhär.  Jag blir galen när han gör såhär mot mig då .Han kollar om människor hjälpte mig innan jag förlorade mitt hem ,och väntade ut människor ,hur folk reagerar på mig, genom att folk skulle hjälpt mig rätt då, men blev så mycket fel när folk skulle hjälpa mig då. Det blev extra jobbigt när GUD kollade runt mig ,men även folk har gjort fel ,och vem blir drabbad då? Jag såklart blev drabbad av allt ,genom att han kollade  människor, och han skulle börja med Sveriges och jorden då. GUD säger, har de inte hjälpt till säger han, då måste de göra det. Han såg långt tillbaka, som är svårt att ändra på. GUD testade hela tiden lägenheten när jag var så fruktansvärt rädd och orolig runt mitt hem, då kollade han människor runt mig ,genom att han ser att Sverige är dålig på , att hjälpa till då. Att hjälpa varandra  då. FOLK SKULLE HJÄLPT MIG ATT BEHÅLLA MITT HEM DÅ. Han kollade hela tiden innan jag förlorade mitt hem, hur folk runt mig reagerar på mig. Om de kan rädda mig då, och därför drog han ut på tiden då.

Nu drömde jag en härlig dröm och vill bli fri nu.  Jag  blir sjuk att leva här, jag måste bli fri nu . Leva mitt liv med Kewan nu. Jag måste bli hel nu. Nu är jag halv och vill bli hel. JAG KOMMER ÄLSKA LIVET ATT KÄNNA MIG HEL DÅ.

En reaktion till “MIN TVILLINGSJÄL MY TWIN SOUL BIG PROTECTION – PROTECTION

  1. Don’t work like you’re beyond options – Men and women quite function much the same way so far as the amount of immediate affection they could allow from a person they haven’t recognized for an extended time.

    If you start panicking and acting insecure about her
    seeing somebody new you’ll drive her away. Also, this will likely create
    jealousy with your ex’s heart and tempt the crooks to speak to
    you again.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.