ALLA MÖRKA TV PROGRAM

IDAG SER FOLK PÅ MÖRKARE OCH MÖRKARE FILMER. Det finns inget stopp ,och urskiljning idag, mörka filmer gillar mycket folk att kolla på idag, som mycket folk dras till då.

MEN VARFÖR KOLLAR FOLK PÅ MÖRKARE OCH MÖRKARE PROGRAM. Vi fick se en bild av allt mörker runt allt folk kollar på då. Alla filmer är bara mörker i ,och kommer nya hela tiden mörkare filmer då.

Folk går på bio eller ser på teven mörka filmer, som även skrämmer människor enormt. Varför sitta och kolla på skräckfilmer ,SOM INGEN BLIR GLAD OCH UPPLIVAD AV utan skapar en mörkare värld inom er?

Och världen blir mörkare och mörkare värld, genom att ni måste se skräckfilmer ,som varken gör er glad av mörka filmer, SOM KAN PÅVERKA NEGATIVT genom att mycket folk kan påverkas av mörka filmer ,som hela tiden matar hjärnan med. Ännu mer mörker som ni fyller på med.

OCH FOLK SOM MÅR INTE BRA PÅVERKAS NEGATIVT AV MÖRKA FILMER, som ska påverkas positivt av härliga filmer där folk kan skratta åt ,eller filmer där kärleken tar plats i filmen, hela tiden kul filmer ni kan skratta åt ,eller härliga kärleksfilmer romantiska filmer ,som lyfter människor mycket mer än mörka skräckfilmer gör ,som sänker er inre värld ,som ni matas med varje dag bara mörker och skräck, som mycket folk tittar på nu.

Genom att världen har blivit mycket hårdare idag ,och folk måste titta på, och kan inte urskilja vad som är rätt eller fel idag, utan måste titta på filmerna. Och folk kommer med nya skräckfilmer ,OCH SOM GÖRS AV MÄNNISKOR , SOM HAR SVÅRT ATT URSKILJA LJUSET HOS DEM, genom att oftast bär de själv på ett mörker, som folk inte tänker på ,utan få gå hela tiden i deras fotspår hela tiden.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 71r0wh3wg-l._sy606_.jpgISTÄLLET FÖR ATT LÄRA SIG URSKILJA MÄNNISKOR när de kommer med nya filmer ,att många är även våldsamma filmer folk dödar varandra, som mycket våldsfilmer går ut på idag ,att mörda varandra att föra krig mot varandra, genom att folk matas hela tiden med krigsfilmer och andra mörka filmer där folk dödar varandra hela tiden. DET TITTAR  FOLK PÅ IDAG MÖRKA FILMER ,och folk lever i krig och folk springer från krig idag.

Men mycket folk sitter hemma eller går på bio, för att titta på våldsfilmer och skräckfilmer NÄR FOLK FÅR SPRINGA FRÅN VÅLD OCH KRIG, då sitter folk och tittar på krigsfilmer eller andra våldsfilmer, som folk springer från krig och problem folk har i sina länder.

Men mycket folk gillar att titta på våldsfilmer skräckfilmer, som folk matas av ,genom att förvärra er inre värld ,ISTÄLLET FÖR ATT SE PÅ HÄRLIGA ROLIGA FILMER ELLER KÄRLEK ROMANTISKA FILMER ,SOM FOLK MÅR BRA AV än att titta på våldsfilmer och skräckfilmer som ingen människa mår bra av.

GENOM ATT FOLK SOM SKRIVER OCH REGISSÖRER BÄR  EN INRE VÄRLD AV MÖRKER DÅ, som folk sitter och kollar på som tänker inte sig för ,att de bär på ett enormt mörker, som kommer ut genom varje film de gör då.

Men folk älskar att gå, och titta på andras folks mörker, som ni matar in varje gång ni tittar på mycket våldsfilmer och skräckfilmer, att mycket filmer ska ni inte kolla på då genom att ni bygger upp ett inre mörker inom er ,GENOM ATT  FILMERNA GER INGEN GLÄDJE INOM ER, genom att ni ser på andras mörker som gör livet negativt .

Genom att se för mycket skräckfilmer eller våldsfilmer SKAPAR OREDA INOM ER när ni tittar på, för mycket på dessa negativa filmer ,som finns så lite glädje i då. Det  kan bli för mycket av mörka filmer då, genom att folk tänker inte på hur det påverkar er, genom att ni tittar på mörka filmer då ,och matar in andras mörker ,som har skrivit filmen och regissörer, som kan göra så mörka filmer ,som folk tittar på då. Folk får se hur hans eller hennes inre värld är då.

Men mycket folk måste kolla på filmer där folk dödar varandra ,och kör med mycket våldshandlingar ,som mycket folk kan påverkas negativt av då ,som folk kan inte se där. Det finns människor, som älskar att se andra blir mördad och styckad, att ni matas hela tiden av det. Ni ser hur människor blir utsatt i filmen SOM KAN PÅVERKA MYCKET MÄNNISKOR NEGATIVT, genom allt våld i filmen.

Och titta hur världen börjar se ut idag bara våld matas det ,genom filmerna eller ni går på bio, genom att folk dras dit och måste se våldsfilmer eller skräck, som görs av sjuka människor ,som bär på ett enormt mörker inom sig bara mörker bär de på. Och folk kan inte upptäcka det ,genom att mycket folk följer med strömmen då, som folk tänker inte på då ,att mycket filmer är mörk, SOM FOLK SKA BÖRJA URSKILJA NU.

Och titta på allt våld i samhället, som kommer från mycket våld folk tittar på,att döda och skjuta ner människor då ,genom att teven matas folk med för mycket våld då, Och folk ska inte se andras våld ,utan titta på filmer eller program DÄR FOLK ÄR GLAD ELLER UNDERBARA FILMER och inte titta på mörka filmer då eller mörka program.

Titta på program där folk får lida negativa program där folk blir utsatt för stora problem. VARFÖR TITTAR FOLK PÅ SORG OCH PROBLEM, ,genom att matas med andras problem, istället för att att se på kul saker där folk visar upp kul saker eller romantisk program ,genom att folk behöver inte se på andras problem. Och mycket tv program går ut på hela tiden, att ni matas med andras problem, som bara blir negativa program för dig, genom att titta på kul på program.

Istället för mörka tv program där folk får problem i programmet de sänder då ,istället för att stänga av teven eller byt kanal ,GENOM ATT SLIPPA SE  ANDRAS MÄNNISKORS OLYCKOR, som ingen tjänar på då, genom att sitta och se andra människor problem ,som ingen människa blir glad av att matas med andras problem. De sänder nytt på teven nya mörka program med, så mycket våld folk får matas av hela tiden tittar folk på andras problem, som mycket tv program går ut på då, bara mörka program tar tv in.

Istället för ljusa program som ni vinner mycket på det ,istället att sitta och titta på så mörka negativa program ,som folk får lida mycket i programmet ,de köper tv in. Och  vem vinner på det, att se andras olyckor ingen vinner på det. Genom att ni tar in det själv och kan inte urskilja ,vad som är rätt eller fel idag ,GENOM ATT NI ÄLSKAR ATT SE ANDRA LIDA  I PROGRAMMET där folk får lida eller andra problem, genom att det finns ingen glädje i programmet, som ni tittar på folk.

Folk blir nedslagen eller mördas de ELLER MÖRKA PROGRAM DÄR POLISEN ÄR INBLANDAD ,där folk matas av polisen ,som visar upp ett mörkt samhälle, som folk älskar och matas med polisens jobb, som ingen vinner på då, utan sitta och se folks problem, och mycket negativa program med mycket våld polisen kör med.

Och varför ska folk titta på det, bara våld, hur glad blir ni sen när ni har tittat på det,genom att ni kan inte urskilja människor, som blir drabbad av allt, de blir utsatt för då GENOM ATT  DET HÅLLER PÅ ATT BLI EN VARDAG, att sitta se bara våld som finns ingen glädje i programmet då.

Det har kommit mycket negativa program, att lära sig acceptera allt våld , som ni måste vända er från nu ,GENOM ATT VÄRLDEN HÅLLER PÅ ATT BLI TOKIG IDAG ,genom att älska se andra människor lider genom många program ,som måste börja bli ett slut på.

FOLK  MÅSTE TITTA PÅ ETT VÅLDSFRI  SAMHÄLLE, som folk måste börja vakna upp ,genom att få slut på all våld , då måste folk börja gå ifrån mycket våld program, genom att få slut på mycket våld ,genom att ni sitter och tittar ,och ser inte hur ert inre börja att byggas upp ,genom att sitta och titta på program efter program som tv köper in ,genom att sluta titta på våld, som ingen blir lycklig och glad av.

UTAN VÄND ER MOT DET genom att inte titta på folks problem då, genom att börja bygga upp en negativ värld, som ingen tjänar på då För att få ett bra samhället ,då ska du stänga av teven eller byta program, genom att sluta matas av andras problem till ingen nytta för dig ,genom att hålla er ifrån ett våld samhälle. Du kan stäng av teven eller byt kanal ,genom att slippa se andras problem, som blir negativa program för er ,genom att försök att hålla er ifrån, så mycket du kan. Folk ska göra det genom att bygga upp ett bättre samhälle, genom att sluta titta på negativa program .

Mycket folk kan börja få en fel vinkel av programmet ,och mycket program är mycket våldsamma människor ,som folk blir drabbad av, och ni är inte där och ser när det händer dem. Vad som är rätt eller fel, och det ska ni inte avgör när ni sitter och kollar på program  då. Och program som är så mörka och negativa program ,som ni ska vända er emot och stänga tv eller byt program ,som är så mörkt OCH TITTA PÅ ANDRAS LIDANDE DET BLIR ALDRIG BRA ,istället för att stänga av teven eller byt program då.

Men Sverige matas hela tiden som mycket andra länder gör, och det är ett våld samhälle ,som tv program visar upp.  OCH NI SOM HAR BARN LÄR DEM ATT URSKILJA det ni tittar på nu, genom att lära barnen vad som är rätt eller fel nu.

En reaktion till “ALLA MÖRKA TV PROGRAM

  1. Levitra Without Rx In The United States Canadian Pharmacy Alli Cheapest Price Cytotec Birth Defects Nonsteroidal Anti Inflammatory Drugs [url=http://levicost.com]levitra 40 mg[/url] Levitra Auf Naturbasis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.