LANDET ÄR MÖRKT

IBLAND ÄR DET SVÅRT ATT FÖRSTÅ ALLT VI SER genom att kunna skyddas sig själv är inte lätt när saker och ting fungerar dåligt, då är det inte så lätt att förstå, vad allt betyder det man ser då.

När bilderna bara kommer upp om hur allt är, ett land som Sverige är ett land som kommer falla i backen tillslut ,genom att landet är svårt att skydda idag, genom att så mycket konstiga saker händer nu .Vi har ett mörkt land med människor ,som hjälper till ATT SVERIGE HÅLLER PÅ ATT FALLA MER OCH MER I BACKEN DÅ.

Men varför har det blivit så mycket upp och ner med allt idag? Varför har vi ett land som Sverige, så mörkt idag när folk har svårt att göra något åt det då?. MEN HAR SVERIGE SLUTAT SE NU eller är det folk som kan se, hur landet faller bit för bit i sär ,eller kan regeringen se det, när de sitter tillsammans idag, eller är det fortfarande samma problem som landet har fått ,utan har gjort något åt det då?

Men det är svårt att skydda ett land när vi har politikerna, som har svårt att se ,genom att det sitter människor där SOM BORDE SLUTA SITTA MED I RIKSDAGEN, genom att de kan inte se klart när Sverige har fått ännu mera problem. Och hur har landet blivit idag ,när ingen kan skydda landet att falla i backen nu .

MEN FÖRR HADE VI EN ANNAN MYCKET BÄTTRE  REGERING.Men nu har vi människor ,som är så enormt blid, och ska sitta i regeringen idag, som måste bli en ändring på idag, genom att landet ska överleva idag utan hamna så här illa idag, och lever på 2018 ,och ska ha det mycket bättre då.

Men har fått det mycket sämre idag genom att folk tar inte hand om människor ,som redan bor här. OCH HUR SKA LANDET FÅ DET LJUST IGEN ,kan någon trolla med sitt trollspö och vips så har landet fått det bättre nu?

Men så enkelt är det inte, att bara trolla ,men om vi kunde gjorde vi det ,MEN DET ÄR REGERINGEN SOM HITTA TILLBAKA och rädda människor och hjälp människor, som springer från krig ,men andra måste ni säga nej till nu, genom att landet måste överleva idag.

Men hur ska det göra det när det finns människor inom regeringen, som tänker baklänges, som är livsfarlig för Sverige nu. Som har bara stökat till mer och mer utan hjälp människor nu, ATT LÄRA DEM TA SEDEN DIT DE KOMMER när landet har svämmat över med människor ,SOM BÄR BURKA, NIQAB, HIJAB OCH SLÖJOR HELTÄCKANDE KLÄDER som passar inte in i landet alls, att folk täcker sig från topp till tå då. Och då blir Sverige en stor kontrast till dem, som är inte van att leva som vi gör, utan de kommer hit och lever kvar på medeltidens kultur då.Och folk har det så illa, genom att landets styre sitter fast och vi lever 2018 ,och många andra länder lever som oss. Men folk från burka eller andra som bär heltäckande kläder sitter fast ,och ingen i Sveriges regering ser det. Det finns dem inom regeringen, som vill att de ska ta seden dit de kommer då. Men måste börja jobba mot det nu. Genom att hjälpa människor då. TA SEDEN TID DET KOMMER GENOM ATT DE HJÄLPER HELA FAMILJEN, ATT LEVA SOM SVENSKA FOLKET LEVER IDAG.

Det kommer folk som kommer från ett sånt hårt styre ,att regeringen måste hjälpa dem, att leva ett normalt liv i Sverige. Folk måste  leva som vi lever idag genom att de ska överleva när de bor i Sverige ,ANNARS FÅR DE DET DÅLIGT genom att svenska kvinnor jobbar ,och det gör inte de.

Men när de kommer hit måste de ta seden dit de kommer till Sverige ,genom att folk lever inte som dem. Och nu måste regeringen hjälpa dem när de bor här ,ta seden dit de kommer då ,annars kan de lämna landet, GENOM ATT SÅ MYCKET LÄNDER HAR ÄNDRAT OM IDAG Och de lever fortfarande kvar på medeltidens ,som knappt folk lever idag, och trycker ner kvinnor som behöver mycket hjälp nu.

Nu har mycket länder sagt nej till att bära burka, niqab och hijab OCH DET ÄR  MUSLIMSKA LÄNDER, SOM HAR SAGT NEJ TILL DET. Och nu måste regeringen börja agera mycket mer, genom att lära människor ta seden dit de kommer när folk kommer hit.

Vi skulle få slut på mycket om Sverige gjorde rätt idag, genom att svenska folket har fått mycket problem när de kom till Sverige ,genom att de ser ner på oss ,genom att de har inte samma kläder som oss ,OCH VI BLIR ETT GRYMT MÅL FÖR GRUPPVÅLDTÄKTER ELLER VÅLDTÄKTER FÖR DEM ,OCH KVINNORNA OCH TJEJERNA ELLER SMÅ BARN BLIR GRYMT UTSATT FÖR GRUPPVÅLDTÄKTER OCH VÅLDTÄKTER IDAG när inte regeringen ser vart allt kommer ifrån nu.

REGERINGEN HAR SÅ LITE KOLL PÅ MÄNNISKOR DE SÄGER JA TILL, som de skulle lärt sig om, hur de lever i sitt hemland. Och när de kommer till Sverige ,då blir det fest för många  killar och män ,genom att ha kul med oss, istället för att ha kul med en åsna som får stå som sexobjekt då, men nu har de kul MED MYCKET KVINNOR OCH TJEJER OCH SMÅ BARN ,SOM BLIR SJUK EFTER DEN SMÄLLEN DÅ,genom att kvinnor och flickor blir så fruktansvärt misshandlad, och flera män på dem, då kan ingen kvinna eller flicka överleva knappt, genom att bli så illa misshandlad ,och gruppvåldtäkter gör kvinnor och flickor sjuk hela livet, som inte regeringen verkar förstår ,vad de gjort när de sa JA till dem ,utan att kolla på hur de lever ,och hur de tänker om kvinnor då.

Nu har de kommit till Sverige och ska ha allt TILL OCH MED BÖNEUTROP SOM KOMMER FRÅN DEM, som  regeringen inte såg eller lärt sig om ,att de kommer från en mörk kultur och fruktansvärt förtryckt folk, som regeringen skulle ha sett och lärt sig om då.

Genom att rädda så mycket kvinnor och flickor, till och med flickorna som är bara 9 år har blivit utsatt, och förstört ett helt liv ,SOM REGERINGEN BLUNDAR FÖR  DÅ. Som ska leva ett helt liv då. Hon har också rätt att leva som sina klasskamrater då. Men hon kan få problem med skolan ,och kunna koncentrera sig efter den smällen då. Och kunna leva ett normalt liv kan vara svårt efter den gruppvåldtäkten.Men kan vara förstörd inombords, eller hennes underliv kan vara skadad då.

Men en får till och med bo kvar i Sverige SOM SKULLE SKICKATS HEM MÄNNEN MED EN ENKELBILJETT PÅ EN GÅNG ,och aldrig visat sig i Sverige mer ,då först kommer landet få det lugnt ,genom att skicka hem när de har skadat dem, men istället så skyddar de männen, som skulle lämnat landet på en gång aldrig visat sig i Sverige överhuvudtaget då.

EN LAGBOK TILL VARJE FAMILJ ELLER MÄN SOM KOMMER ÖVER GRÄNSEN TILL SVERIGE DÅ. PÅ ALLA PLATSER, SOM MÄNNEN DYKER UPP EN LAGBOK TILL DEM. 

bok

MEN I LAGBOKEN FÅR MÄNNEN ELLER FAMILJEN LÄSA VAD SOM HÄNDER MED DEM. Åker hem på en gång med en enkelbiljett får aldrig ens komma tillbaka till Sverige ,utan utvisas på heltid får aldrig ens se åt landet igen ,genom att männen har skadat kvinnan eller flickorna eller små barn, får inte ens stanna kvar i skolan om de går i skolan ,får inte ens byta skola utan lämna Sverige på en gång, och får aldrig återvända till Sverige då.

MEN DET SKULLE BLI LUGNT I HELA SVERIGE GENOM ATT INGEN VILL ÅKA HEM NÄR MÄNNEN OCH FAMILJEN HAR KÄMPAS SIG HIT DÅ. Men en del folk har till och med köpt falska pass genom att ta sig från landet. Men det finns många länder som lämnar inte ens ut pass ,utan måste till och med köpa dyra pass att ta sig till Sverige då. Men ingen av dem skulle ens våga köra med gruppvåldtäk eller våldtäkt.

Men vi har en regering som är farligt och skrämmande när de inte börja se, HUR  SVÅRA SAKER LÄTT KAN TA SLUT ,snabbt få slut på gruppvåldtäkter och våldtäkter. Det kan snabbt ta slut, genom att männen får lämna landet som har kämpat sig hit då. De skulle inte köra med gruppvåldtäkter och våldtäkter om de visste att de åkte ut med en enkelbiljett. De skulle aldrig ens testa då genom att de är rädd att åka ut då. Det spelar ingen roll om det är krig i hemlandet männen åker ändå hem ,genom att de har förstört ett helt liv då.

MEN REGERINGEN MÅSTE BÖRJA GÖRA RÄTT NU genom att landet har fått för mycket problem folk kan knappt leva idag .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.