GUD – GOD

JAG HAR HÖRT KNACKNINGAR PÅ FÖNSTRET IDAG plus i på golvet igår ,men orkade inte ta reda på vad de vill mig, genom att allt är så jobbigt på pressad nu. Jag sitter vid bloggen ,och rättar ett inlägg som jag ska lägga ut, då kommer Anders in i rummet och frågade ,vad han hörde i vardagsrummet då.

Jag kände igår att jag blev störd när jag skulle skriva samma idag. HAN STÖRDE MIG GUD ,och jag känner när han är i farten då. Jag pratade aldrig med honom, men jag förstår vem han måste nå fram till nu. Genom att vi har problem nu.

Han visade mig en penna att skriva ner på ett papper, och han säger, lättsamt med gamla tidens jobb, och nu är det dator som gäller, GENOM ATT DET KOMMER UT MYCKET SNABBARE TILL MÄNNISKOR, än förut som drog ut på tiden, och förr fick folk inte snabbt som med datorn nu. Folk fick vänta på brevet innan de kom fram till dem.

Idag är ett problem borta ,genom att sätta sig ner vid datorn och ta in all information till folk, genom att mycket underlättar för folk ,ATT TA IN  INFORMATION FRÅN INTERNET. Förr fick folk köpa böcker ,som håller på att försvinna mer och mer.

IDAG KAN ALLA SE ,ATT DET STÅR SNART EN DATOR I VARJE HEM Genom att folk måste ha Internet, och inte skriva på papper idag. Folk kasserade gamla tjocka skärmar och köpte nya skärmar, genom att folk måste ha internet. Folk går ifrån att skriva ner på papper som var gamla tiden då.

Men det är hälsning, att skogen ska sparas då. GUD NÅR UT SNABBT, GENOM INTERNET DÄRFÖR VISADE GUD ,HUR LÅNGT TID DET TAR att skicka ut till folk idag. Alla adresser till folk frimärken m.m., men genom Internet når GUD ut nu, genom att lämna ut till er.

Vi skrev långt från honom, men det han ville förmedla om ,hur bra dator är nu, genom att han kan hjälpa folk ,och papper och penna tog för lång tid nu. Folk behöver bara sätta sig vid datorn, och läsa vad han skriver till er nu. DET ÄR VIKTIG MED DATORN GENOM ATT NÅ UT TILL FOLK NU. 

GUD HAR BÖRJAT MED SVERIGE OCH JORDEN 

2 reaktioner till “GUD – GOD

 1. If she does, you need to be cautious as she may well be a prostitute or has a few other issues.
  With these types of dating services, providing will be
  spending your evenings along. Because if you might be someone thinks of the items
  they’ll say next or 3 steps ahead, then they aren’t hearing you at all.

 2. If she does, you need to be cautious as she generally is a prostitute or has a few other issues.
  The older ones of course develop an eye to the local talent this also
  leads to unexpected encounters using father in unfamiliar surroundings where
  he displays talents that no-one in the family suspected he had.
  Remember that even though weddings are entertaining, they’re able
  to create stress.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.