SPRUTAN

VI SER EN SPRUTA NÅGON TRYCKER PÅ DEN OCH DET KOMMER UT VÄTSKA FRÅN SPRUTAN ,och varför ser vi en spruta som någon trycker ut en vätska från den?

Folk tar sprutor, och har kommit mycket olika sprutor för olika problem som folk använder för olika problem. Och folk tar sprutor för olika problem de har. Men måste ta sprutan FÖR OLIKA PROBLEM DE HAR MED HÄLSAN.

MEN HUR BRA ÄR DET ATT TA EN SPRUTA där folk använder mycket sprutor ? Sprutan innehåller mycket olika ämnen, som de har tagit fram på marknaden idag.

Men det har kommit enormt mycket sprutor som folk kan använda då, men innehåller olika ämnen ,som sprutan innehåller då.Som folk har tillverkat av olika företag, som har framtagen från olika forskningar SOM INGEN KAN SE VAD SPRUTAN INNEHÅLLER FÖR MEDEL DÅ.

OCH FOLK TA EN SPRUTA GENOM ATT LÄKAREN HAR TAGIT FRAM EN SPRUTA till olika saker de måste ha den till. Folk köper allt när läkaren tar fram sprutan till folk ,ta den sprutan är bra för olika saker då.

MEN HUR BRA ÄR ÄMNET SOM FINNS I SPRUTAN DÅ?

FOLK TAR FÖR GIVET NÄR DE GÅR TILL DOKTORN, och ta en spruta och den är inte farlig, genom att folk litar på forskaren ,som har tagit fram sprutan mot sjukdomar och den kan hjälpa dem.

Men hur säker är folk idag och trygg, att ta sprutan läkaren har gett dem? Hur säker är läkarna, att den inte skadar folk och får problem i framtiden om de tar en spruta? Det kan ingen patient  se när de ligger på sjukhus, vad sprutan kan skada dig, GENOM ATT DE LITAR PÅ LÄKAREN SÅKLART, genom att ni har så mycket tillit till läkaren såklart ,läst länge och kan sin sak ,och jobbar med människor då.

Men hur säker är läkarna på alla medel de använder mot det ena än det andra det forskas fram hela tiden nytt? Och läkaren litar på stora forskningar ,som kommer från olika forskare ,som  har tagit fram olika medel mot olika problem folk har. Och mycket folk litar på dem såklart ,och kollar sällan upp själv ,GENOM ATT LÄKAREN LITAR MYCKET PÅ FORSKAREN DE HAR TAGIT FRAM DÅ. 

Men hur mycket av det är säkert, de sprutar in olika ämnen  i kroppen då?Hur säker är folk att inte få problem av det GENOM ATT MYCKET SPRUTOR KAN INNEHÅLLA MEDEL DE SKA INTE HA I KROPPEN DÅ, genom att mycket problem med hälsan kan visa sig i framtiden när folk går till läkaren, att mycket ämnen som ni sprutar in i kroppen kan komma långt efteråt ,genom att ni har gett kroppen stora problem då genom att inte kolla upp sprutan, hur den kan påverka dig .

Ni skulle kollat upp innan ni tog sprutan då ,genom att det finns så mycket sprutor på marknaden idag ,som ni måste själv hålla koll innan ni tar sprutor GENOM ATT BE OM INNEHÅLLET ,SOM SPRUTAN INNEHÅLLER DÅ genom att skydda er själva, att kolla upp innehållet innan ni tar sprutorna.

GENOM ATT MÅNGA KAN VARA FARLIG  JÄTTEFARLIG ,och kan inte ha den nära kroppen, och inte ens ta den sprutan när ni ser ämnen som är i sprutan, som ni måste sållas ut ,genom att mycket kan förvärras i framtiden för er. Och ni som har små barn var noga med ,att kolla innehållet i sprutan, för att slippa problem i framtiden, genom att inte lita på allt, och många ämnen är skadligt att använda i kroppen på er.

OCH LÄS OM INNEHÅLLET ÄMNET NI TAR I KROPPEN ,hur ämnen påverkar er genom att kolla upp allt ,genom att inte  köpa allt idag, genom att folk måste hela tiden själv  ha koll på det, genom att skydda sin hälsa hela tiden då .

Genom att läsa om det, ta reda på vad ni tar i kroppen, genom att mycket ämnen är skadliga för kroppen som ni tänker inte på, genom att ni litar på allt läkaren lägger fram till er. MEN NI SKA LITA PÅ ER SJÄLVA OCH INTE KÖRA ALLT det folk springer till läkaren och tar en spruta då. Och kollar inte ens upp, att det finns ett giftigt ämnen i sprutan då.

MEN FOLK MÅSTE VARA VAKEN IDAG, ,genom att skydda sitt eget liv, men folk blir rädd när det kommer upp larmrapporter om olika virus ,och folk har blivit sjuk och börjar forska fram mot olika saker det hjälper för ,genom att folk har fått en epidemi och folk har blivit sjuk av det.

Och läkaren började köpa hem mot de har forskat fram, genom att folk är rädd att bli smittad, och sett folk dött, men tänker inte sig för ,och tar sprutor mot det. Men kan innehålla ett ämne ,SOM KAN SKADA DELAR I KROPPEN ,och folk slutar att kolla upp om olika medel som finns i sprutan. Och tänker inte på skadan ni kan få, genom att ämnet ska ni inte ta i kroppen överhuvudtaget då ,genom att ämnet är farligt att ta i kroppen .Och folk har hört att den innehåller ett ämne ni ska inte ta i kroppen överhuvudtaget då.

MEN FOLK KAN BLI MANIPULERADE när det händer ,och går och tar en spruta  som ni inte skulle gjort då, genom att innehållet är farligt ,att ha i kroppen och ibland blir folk förblindad av allt. Och  tänker inte på när de tar sprutan ,att de skulle inte ta den genom att den innehåller en massa ämnen som är ett gift i, SOM NI INTE SKA HA DÅ.

Men när det kommer epidemi, då måste ni läsa och sålla ut, men mycket sprutor är inte så farlig, men det finns sprutor ,som ni ska vända er ifrån då, GENOM ATT ALLTID TA TILL VANA, ATT KOLLA UPP INNEHÅLLET som är enorm säkerhet för er ,och även tänka på små barnen ,genom att vara noga och kolla upp innehållet i sprutan ,FÖR ATT SKYDDA BARNEN DÅ.

8 reaktioner till “SPRUTAN

  1. Thanks so much for liking the blog then. But have the right to share the blog as you want then.

   It is GOD who has started a great work to help people today. You can share as you please then.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.