KÄNSLIGA SMÅ BARN

SER EN BILD PÅ ETT LITET BARN SOM ÄR CIRKA 2 ÅR  barnet har ljust hår ,inte så långt hår sött litet barn på cirka 2 år.

Men varför ser vi den bilden?

Det handlar mycket om att ge barnet riktigt trygghet när de lever då. Ibland kan barn vara rädd ,och så mörkrädd och många föräldrar kan göra fel när de ska ge barnet trygghet. Föräldrarna måste hela tiden ta ansvar över sitt barn. När barnen är små, då är det extra viktigt att se till dem. Ibland kan barn drömma hemska läskiga drömmar. Barnen kan sova väldigt oroligt hela tiden, genom att de kan uppleva mycket hemska saker i drömmen, och vill inte sova själv då ,genom att de drömmer om hemska saker då. OCH DET ÄR  BÄST AV ALLT ATT DE FÅR SOVA HOS FÖRÄLDRARNA när de är liten och rädd, genom att det är bästa tryggheten de kan få då, att sova bredvid mamma och pappa då.

IBLAND KAN BARNEN VARA FRUKTANSVÄRT OTRYGG på grund av olika saker händer för dem. Men genom att hjälpa barnen till ett trygg liv, då måste föräldrarna låta barnen sova hos dem i sängen, genom att det känns tryggt för ett litet barn, att sova hos föräldrarna när de är orolig, då är det skönt att barnen få sova i sängen hos föräldrarna då ,genom att känna trygghet som lugnar barn enormt när barn är liten då.

Ibland är barnen extra känslig när de föds och känner av andevärlden. De känner av andra saker som inte föräldrarna är van med då. DE HAR FÖTT ETT BARN, SOM ÄR EXTRA KÄNSLIG OCH KÄNNER AV ANDEVÄRLDEN och barnen känner sig otryggt att sova själv då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20f31f89bdc48e9c724f93404d7c3235.jpgMEN LÅT BARNEN SOVA HOS FÖRÄLDRARNA genom att de kan vara fruktansvärt rädd och otrygg när de sover själv ,och känner sig inte alls trygg. Och föräldrar kan ha barn som är mer öppen och känslig ,och behöver mycket trygghet, och då är det bäst att sova hos föräldrarna när de känner sig rädd ,och är inte trygg när de sover ensam ,då ska ni låta barnen sova hos er BÄDDA NER BARNEN HOS ER DÅ. Det är det bästa att göra så för barnen när de känner sig inte trygg då.

Ibland kan det följa med barnen när de växer upp ,och känner sig inte trygg att sova själv, då är det viktigt att låta barnen sova hos er ,genom att inte göra det sämre för barnen då. DET BÄSTA FÖR BARNEN ATT KRYPA NER  I SÄNGEN HOS FÖRÄLDRARNA DÅ.

Men mycket barn kan vara rädd när natten kommer ,OCH BARNEN KÄNNER DET KYMIGT NÄR MÖRKRET KRYPER INPÅ SKINNET PÅ DEM ,OCH KÄNNER ATT ALLT ÄR MÖRKT  NÄR DE LIGGER ENSAM I RUMMET  DÅ. Och det det bästa för barnen, att ha en lampa tänt i rummet när barnen sover och slipper mörkret kryper inpå skinnet på dem.

Ibland kan barnen bli störd av människor, som stökar till ännu mer ,och bli rädd att sova när de är öppen för andevärlden då. Kan komma gamla släktingar från andevärlden och barn är inte van att känna av dem, som känns extra jobbigt när barnen är små. Men även jobbigt när de växer upp. Det är bra för barnen  att krypa ner i sängen när de vill, genom att det är det allra bästa för dem. BARNEN KÄNNER SIG TRYGG I FÖRÄLDRARNAS FAMN när de känner av för mycket folk de känner av då.

Ibland kan det bli en otrygg natt ,och måste sova hos föräldrarna sina, men det känns extra trygg att göra det. Men mycket barn kan lida av det, och föräldrar får dålig sömn, ,MEN DET BÄSTA FÖR BARNEN LÅT  BARNEN SOVA HOS ER NÄR DE ÄR RÄDD OCH KÄNNER SIG INTE TRYGG DÅ. 

Ibland måste barn fortsätta sova hos föräldrarna, och det är inget fel överhuvudtaget då, genom att känna sig trygg som har vuxit upp med dem. Och det är det bästa att sova hos dem. Ibland föds barn känslig och öppen ,och då är föräldrarna den bästa platsen för dem. Barnen känner trygghet från dem när de kryper ner i sängen hos dem, som är det bästa för barnen att göra ,GENOM ATT TA BORT RÄDSLAN FRÅN DEM som är det bästa av allt att göra så.

Det finns mycket barn som är rädd ,och måste lugnas ner hos föräldrarna och krya ner i sängen hos dem. Men många kan vara rädd för mörkret ,och är fruktansvärt mörkrädd ,OCH DET BÄSTA AV ALLT TÄND LAMPORNA genom att det underlättar för barnen när de sover, genom att mycket barn kan uppleva en massa saker och är mörkrädd. Och när natten kommer, då blir det mycket värre och värre när de ska sova då.

Tänd lampan och ibland flera lampor genom att ljuset tar bort mörkret ,som kryper inpå kroppen ibland då. Barn och vuxna kan vara mörkrädd ,då är det bästa att tända lampan GENOM ATT STÄDA BORT SÅ MYCKET ORO när lampan tänds. Ibland flera lampor i sovrummet när barnen sover, genom att slippa känna mörkret krypa inpå skinnet då.

MEN ÄVEN ÄLDRE MÄNNISKOR KAN KÄNNA AV DET, att mörkret kryper inpå kroppen deras ,och det bästa att tända en lampa då eller flera lampor då.

Ibland kan mycket lägenheter eller hus ,ha mycket mörk energi i hemmet deras, som inte alla tänker på när de flyttar in i gamla hus eller lägenhet SOM ÄR FULLT MED MÖRK ENERGI ,som kommer från andra människor som bott där då.

DET BÄSTA ÄR ATT FLYTTA IN I NYTT genom att få slippa mycket problem ,och speciellt för människor som är öppen får lida av det när de bor där. Och det finns mycket hem ,som föräldrar och barn kan få problem av då. Och försök och var vaken när ni flyttar in , och kolla upp noga innan ni skriver på ett kontrakt på lägenheten.

GENOM ATT GÅ DIT FLERA GÅNGER OCH KOLLA OCH KÄNNA IN DÅ. Och det är samma med hus ,genom att folk kan köpa gamla hus ibland ,som är fullt med mörka energi, som kommer från andra människor då .

Folk som är öppen ska tänka på det.

ATT BO I RENA RENA ENERGIER GENOM ATT BEHÅLLA SITT  INRE LJUS DÅ.  

6 reaktioner till “KÄNSLIGA SMÅ BARN

  1. Hello! Do you know if they make any plugins to assist
    with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.

    If you know of any please share. Thank you!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.