REGERINGEN TAR DÅLIGT ANSVAR IDAG

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ REGERINGEN IDAG, som ska skydda ett land de stå och lovar idag, att rösta på  mig och rösta mig genom att vårt parti är bäst då.

Och folk röstar har den tron, att partiet kan lösa saker för dem, genom att folk litar alldeles för mycket på regeringen idag, genom att så mycket folk lägger sig i hur landet ska se ut då. Men vi har ändå en livsfarlig regering när de inte tar ansvar för svarta männen, som kommer från Somalia. OCH VAD GÖR MÄNNEN DE KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKTER, SOM HAR BLIVIT VÄLDIGT PÅ MODET DÅ stora rubriker om vad kvinnor och tjejerna blir utsatt för då.

Men de tar det inte så allvarligt en våldtäkt eller gruppvåldtäkter det går över ,som inte går över då. Kvinnor och tjejer får problem ,alla kan förstå hur de mår efter den gruppvåldtäkten eller våldtäkten, om ni tittar på bilderna, hur kvinnor och tjejer har blivit utsatt för männen då.Och en del tjejer och kvinnor är så misshandlad, och sönderslagna efter den gruppvåldtäkten eller våldtäkten då. Genom att de är Inga nallebjörnar de möter på då. DE KÖR MED GROV MISSHANDEL man kan knappt se ansiktet på en del ,genom att de har förstört ansiktet på dem.

Hur kan de leva efter den gruppvåldtäkten eller våldtäkten ,och är så fruktansvärt misshandlad och sönderslagna  efter den våldtäkten då? KAN KNAPPT LEVA EFTER DEN MISSHANDELN MÄNNEN KÖR MED DÅ.

Jag lade ut bilderna på bloggen som visade hur kvinnor och tjejer såg ut efter den gruppvåldtäkten och våldtäkten ,genom att varna kvinnor och tjejer ,att stanna inne eller att någon som följer dem. De ska inte gå ensam när de ska ut nu.Men kunde inte ha bilderna kvar i biblioteket på bloggen ,genom att jag kunde inte titta på bilden, som kom upp ibland när jag måste titta efter bilderna då. Det är så fruktansvärt obehagligt att se bilderna på dem. Jag rös bara jag tittade på bilden då. Jag har bilderna på Facebook där ser man inte på samma sätt. VI FATTAR INTE VAD REGERINGEN HÅLLER PÅ MED DÅ.

Men har inte regeringen sett hur kvinnor och tjejer sett ut efter misshandeln och gruppvåldtäkt med många män? Men har inte regeringen sett hur kvinnor och tjejer sett ut efter mötet med männen då? ELLER SÅ ACCEPTERAR NI MISSHANDELN OCH GRUPPVÅLDTÄKTER OCH VÅLDTÄKTER, genom att de får fortfarande gå där ute. Och ni skyddat männen såklart, genom att ni låter dem stanna som skulle skickas hem med en enkelbiljett såklart.

Men fick ett land i mörker ,genom att regeringen säger JA till svarta män ,och har inte ens koll på hur de fungerar i samhället när männen ser en vit kvinna eller vit tjej. HUR MÄNNEN FUNGERAR NÄR MÄNNEN SER EN VIT KVINNA ELLER TJEJ ,SOM GULD I  MÄNNENS ÖGON genom att de kan inte låta bli oss överhuvudtaget, genom att de har inte vita kvinnor eller tjejer i hemlandet ,men när de kommer till Sverige, då kan de knappt låta bli oss och speciellt yngre killar då.

De är väldigt intresserade av oss, vi är som guld i männens ögon ,OCH MÄNNEN KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKT OCH VÅLDTÄKT NU . Och nu har det blivit för mycket av det genom att regeringen tar inte ansvar och kollar upp, hur killarna är från Somalia. Hur de fungerar i samhället när männen kommer till Sverige då.

Genom att ingen inom regeringen tänker på hur killarna fungerar då när de kommer till Sverige, GENOM ATT SVENSKA KVINNOR OCH TJEJER ÄR VÄLDIGT POPULÄRT och vit i huden ,som mycket svenska kvinnor och tjejer lever i Sverige .

När männen ser kvinnor och tjejer ,då blir det så stor kontrast och även huden bli som guld i deras ögon. DE VILL HA KUL MED SVENSKA KVINNOR OCH TJEJER Männen önskar det när de kommer till Sverige, genom att vi är vacker att se på , för svarta männen blir vi som guld i männens ögon, att de vill ha kul med tjejerna eller kvinnor .

Genom att vi är vit och vacker i männens ögon ,som mycket kvinnor och tjejer kommer få problem med nu ,genom att regeringen har inte läst på om männen ,genom att får de inte ha sex, eller kan inte röra kvinnor eller tjejer, DÅ GÖR DET ÄNDÅ även om inte tjejen vill, då har männen sex mot hennes vilja då.

Plus svarta männen kör även med gruppvåldtäkter ,som andra männen regeringen har sagt JA till. Varför har de inte kollat upp männen innan de har sagt JA till männen då. Genom att Sverige kommer få problem, genom att svenska kvinnor och tjejer  är populärt bland svarta männen då. MEN ÄVEN KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKTER OM MÄNNEN INTE FÅR SOM DE VILL DÅ.

Men regeringen måste börja ta ansvar och börja göra rätt OCH SKICKA HEM VARJE KILLE  MED EN ENKELBILJETT ,för att få lugnt i landet igen, genom att ingen kvinna och tjej kan freda sig snart, genom att landet har blivit mörkt nu.

DET SPELAR INGEN ROLL OM DET ÄR KRIG I LANDET genom att börja göra rätt annars kommer svenska folket och tjejer bli sjuk av allt nu ,genom att regeringen har sagt JA till till män som de har ingen koll på då.

Det här inte rätt att Sverige bjuder ut oss och kom och ha kul med svenska kvinnor och tjejer.DET FINNS INGEN RÄTTVISA ALLS  NU. Vi väljer själv om vi vill ha kul med män från andra länder ,och en del kan gifta sig med människor från andra länder då.

MEN NU HAR REGERINGEN SÅLT OSS, kom och ha kul med kvinnor och tjejer, och blir fruktansvärt misshandlad.  De slår ner oss och hoppar på oss mot vår vilja ,och ska vi ha ett land i skräck nu?.Den ena våldtäkten efter den andra ,och sen kommer gruppvåldtäkten även den efter varandra då.

Och i våra ögon har regeringen bjudit ut oss GENOM ATT DE TAR INTE ANSVAR FRÅN FÖRSTA GRUPPVÅLDTÄKTEN ELLER VÅLDTÄKTEN DÅ. Vad hände då efter första gången regeringen hörde talas om gruppvåldtäkter och våldtäkter?

Det hände ingenting, TYVÄRR HAR VI EN FARLIG REGERING ,SOM RYCKER PÅ AXLARNA MOT SÅ FRUKTANSVÄRDA GRUPPVÅLDTÄKTER OCH VÅLDTÄKTER SOM KVINNORNA OCH TJEJER FÅR BLI UTSATT FÖR NU. Till och med barn i sina bästa år som håller på växa, och vad möter de på? En våldtäktsman hon är 9 år, Men vi har en regering ,som till och med bjuder ut en liten flicka på 9 år en vidrig regering, som måste börja vakna upp nu .

Det är inte okej längre, att utsätta kvinnor och tjejer utan vi har faktiskt ett eget liv, att leva ,och kunna möta på kärleken på eget sätt, som inte flickan på 9 år fick göra då, UTAN KILLEN FÖRSTÖRDE UNDERLIVET PÅ HENNE ,genom att hon har inte så stort underliv, men som ingen människa har rätt att göra så. SKADA HENNE DÅ INGEN HAR RÄTT TILL DET. EN ENKELBILJETT HEM TILL HEMLANDET DÅ.

Men regeringen har sagt JA till andra länder, än bara svarta människor ,och bjuder ut oss ,istället för att säga nej till män ni kan ingenting om då. Det verkar som inte regeringen känner till folk från dessa länder, utan bara säger JA, utan vetskap om männen då.Hur de fungerar som använder åsnor som sexobjekt SOM KOMMER FRÅN EN HÅRD FÖRTRYCKT KULTUR och folk visste om det.

Men regeringen verkar inte känna till, att männen använder åsnor då. När männen kommer till Sverige ,DÅ DUKAS DET UPP FULL MED KVINNOR OCH TJEJER genom att männen kan inte titta på sina egna kvinnor och tjejer ,genom att det är förbjudet att göra det .

Men männen får ha kul med kvinnor och tjejer MOT SIN VILJA  DÅ utan att fråga då.

MEN REGERINGEN MÅSTE BÖRJA GÖRA NÅGOT ÅT GRUPPVÅLDTÄKTER OCH VÅLDTÄKTER ,genom att skicka hem varje kille med enkelbiljett ,då först får vi slut på alla gruppvåldtäkter och våldtäkter ,genom att ingen kille skulle utsätta sig för det , när de har kämpat sig ända till Sverige då.bokGE MÄNNEN OCH FAMILJEN EN LAGBOK OM SVENSKA TJEJER OCH KVINNOR OCH BARN. Vad som händer om de kör med gruppvåldtäkt och våldtäkt ,att de åker hem med en enkelbiljett utan att visa sig i Sverige mer. Boken ska lämnas ut på skolor och andra ställen som männen dyker upp idag genom att skydda kvinnor och tjejer och små barn mot fruktansvärd våldtäkt och gruppvåldtäkter, som vi har problem med nu genom att få lugnt i landet då. Vi känner oss trygg att gå som vi vill då. 

Men nu måste regeringen börja ta ansvar genom att ingen kvinna eller tjej ska behöva bli utsatt för det. DET ÄR REGERINGENS PROBLEM ATT SKICKA HEM MÄNNEN NU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.