ÄRKEÄNGELN URIEL KOM PÅ BESÖK ÄRKE VINGAR ARCH WINGS

IGÅR KOM DET FOLK IGEN FRÅN ANDEVÄRLDEN OCH KNACKADE I GOLVET OCH ÄVEN FÖNSTRET, som vanligt störde mig när jag sitter och skriver på bloggen och måste berätta viktiga saker för mig börjar bli less på allt.

MEN VILL DELA MED MIG SÅKLART om viktiga saker till er såklart, genom att jag vill bara bli klar och kunna fixa mitt liv då.

Men GUD verkar aldrig bli klar nu.

VI KÄNNER ATT DET ÄR EN ÄRKEÄNGEL MEN  ÄRKEÄNGELN  URIEL, MEN HAN KAN INTE KNACKA DÅ. Men hörde knackningar först genom att Uriel kan inte knacka då. Det kan någon annan göra åt honom. Jag ser en mörkhårig man med, men han försvinner då.

MEN SEN BÖRJADE VI SE EN MASSA SAKER och får hur  mycket bilder som bara kom efter varandra då. MEN ARCH WINGS ÄR RÄTTA NAMET PÅ ÄRKEÄNGLAR SOM KALLAS FÖR ÄRKEÄNGLAR. Men håller på att rätta till det. Men skriver på den här sidan. Kan inte rätta överallt. Men är stor och mäktig Arch wings 5 meter lång som går över jorden.

V SER ANDEVÄRLDEN OCH BIG HEAVEN DELAR PÅ SIG I TVÅ DELAR och ser hur ljuset kommer från BIG HEAVEN ett starkt ljus kommer från BIG HEAVEN.

SER ÄRKEÄNGELN URIEL han har vita kläder och ljust långt hår som har lockar då och vita jättestora vingar bär Uriel. Han  kommer närmare och närmare mig ,och känner av honom jättemycket, genom att hans ansikte smälter in i mig. Jag ser hans ansikte och vita hår så nära mig.

Jag är som ett med ärkeängeln Uriel.

URIEL VISAR MED SIN LJUSA HAND ATT HAN VILL PRATA MED MIG. Det här huset är ett gift för dig, genom att du kan bli sjuk av huset när du vistas här för länge .

GENOM ATT HUSET ÄR BYGGD PÅ EN MÖRK GRUND, och har mörk grund under huset när han byggde på en mörk grund ,och vad händer då?

FOLK KAN BLI SJUK AV HUSET, folk som känner av för mycket ,och för att skydda sig själv, är att inte vistas i huset för mycket ,genom att huset finns en mörk grund, som folk tänker inte på när de bygger. Vad som har varit i grunden när de sätter upp huset ,genom att de har inte kunskap om hur människor kan bli påverkad av det, när de sätter ner huset på en mörk grund.

OCH VAD HAR HÄNT DÄR genom att Sverige är ganska gammalt och mycket händelser finns i grunden, huset är byggt på då.

Genom att folk tänker inte på när de bygger ett hus ,vad gamla händelser kan påverka huset när de bygger huset, vad som händer när folk sen ska bo där, genom att energin är mörk från gamla saker när de byggde huset på en mörk grund ,som folk inte tänker på ,HUR MÄNNISKOR KAN BLI SKADAD I HÄLSAN när de börjar att bo där ,genom att grunden kommer från gamla händelser ,och när folk börjar bo i huset, då skapar de gamla minnen som finns kvar idag.

Genom att huset har inte fått ,så mycket rensning på gamla energier OCH DÅ BLIR HUSET ÄNNU MÖRKARE ÄN VANLIGT DÅ, genom att städa gamla energi kan ta tid för en del människor, att renovera huset från mörka energi ,och när folk börjar renoverar gamla hus, kan ta långt tid att städa gammal energi ,som tar lång tid, genom att allt måste bort när de rensar energier ,genom att ändra om allt i huset kan ta tid då.

Men när har renoverat från topp till tå, allt är  borta från den tiden idag ,men grunden från mörka energier finns fortfarande kvar ,fast huset har renoverat från topp till tå ,då finns fortfarande mörka energin kvar under huset. Om folk tänkte på det när de bygger hus ,ATT KOLLA IGENOM ALLT INNAN NI BÖRJA BYGGA,FÖR ATT BETALA HÄLSAN FULLT UT.

GENOM ATT SITTA OCH KÄNNA IN INNAN NI BYGGER ETT HUS, som är bland det viktigaste att göra då.

Folk tänker inte på hur ett hus kan skada människor när de flyttar in, GENOM ATT FOLK HAR  SVÅRT ATT TRO  PÅ ,ATT HUSET KAN STÖKA TILL DERAS HÄLSA DÅ.

Genom att ingen har kunskap om det, men vi har kunskap om det GUD OCH JAG ÄRKEÄNGELN URIEL VET HUR HUSET SER UT.

Folk kan vara öppen och känslig som förstör för dem ,genom att de känner av vissa delar i huset ,som gör att de har svårt att vistas för länge i huset, GENOM ATT ENERGIN ÄR MÖRK ,OCH KRYPER IN KROPPEN PÅ DEM NÄR DE VISTAS FÖR LÄNGE i HUSET DÅ.

Folk kan vara där, folk som inte är öppen och känner av allt i huset, DÄRFÖR ÄR DET EXTRA SVÅRT ATT LEVA OCH BO I HUSET, folk som känner av att huset ,har så mycket gamla minnen kvar ,som gör att huset är ännu mörkare för dem, som lever och vistas där.

Genom att energin är mörk och har svårt fixa saker, genom att grunden är mörk från början ,OCH DÅ BLIR DET SVÅRT ATT AGERA, OCH FIXA HUSET FULLT UT ,när grunden drar ner allt i huset ,och känsliga människor som är öppen har problem att renovera då.

GENOM ATT ENERGIN GÅR RUNT HELA TIDEN ,OCH DÅ BLIR DET INGEN RENOVERING, genom att energin är problemet ,och energin är mörk redan från grunden, som folk inte kan förstå hur mörk energi kan påverka människor enormt ,och speciellt för människor ,som är öppen har problem att vara för länge i den energin som är så mörk energi då.

Nu bor Birgitta och Anders hemma hos hans pappa ,som har svårt att fixa saker till honom, genom att Birgitta har BIG PROTECTION SOM SKYDD när hon bor med dem nu. Och hon kan inte vara här utan honom nu, GENOM ATT HON BLIR MER OCH MER SJUK AV HUSET, genom att huset är för mörkt för henne att vara där .

Men  GUD satte henne i stora problem, när han såg människor runt henne inte kan förstå, ATT HON MÅSTE  BO KVAR I LJUS ENERGI, SOM HAR ÖPPNAT MYCKET MOT OSS ,OCH GÅTT MED ÄRKEÄNGELN ARIEL OCH ANDRA ÄRKEÄNGLARNA BÖRJADE HON ÖPPNA SIG MER OCH MER. 

GENOM ATT  MED OSS ,OCH HAR ÖPPNAT FÖR ATT LEVA I LJUS ENERGI ,och kan inte leva här i detta hus, genom att hon har öppnat mot oss ,och jobbar med oss ,som gör att hon inte kan leva i mörka energier, som folk inte kan förstå, vilken enorm skada det blev för Birgitta.

Genom att hon kan egentligen inte vara i huset, genom att hon har öppnat så mycket ,och då kan inte hon leva i huset nu, genom att hon har ett stort jobb på jorden ,och gått där mycket människor är intresserad av nu andevärlden. OCH HON HAR ÄVEN BYGGT SIN BANA TILL BIG HEAVEN DÄR VI LEVER ,och mycket  andra människor kommer från BIG HEAVEN LADY NADA ÄR EN AV DEM SOM KOMMER FRÅN GUD. 

OCH BIRGITTA HAR GÅTT DEN VÄGEN DÄR FOLK GÅR  IDAG .Birgitta går vägen mot BIG HEAVEN, genom att följa människor när de öppnar upp till högre till högre ,men människor som är öppen och intresserad av BIG HEAVEN även ANDEVÄRLDEN sätter sig i stora problem, genom att ni öppnar till högre saker, men tänker inte på vad som händer när ni fortsätter att öppna, genom att ni blir mer och mer känslig, som Birgitta är idag .Och mycket folk föds även öppen idag ,som har en mening att följa en plan att följa.

Men det finns människor, som inte föds som Birgitta gjort nu, men även henne döttrarna är öppen, men inte alla ,SOM LINN OCH BIRGITTA ÖPPEN OCH KÄNNER AV DÅ.

Men hur ska de skydda sig mot, att slippa problem som hon. Genom att många med Birgitta HAR BÖRJAT GÅ  OLIKA KURSER där anhörig är så intressant att få kontakt med då.

Och börja mer och mer öppna genom att folk har ett jättestort intresse då ,och öppnar mer och mer, genom att de måste följa andra människor OCH KAN BLI MANIPULERADE, GENOM ATT GÅ DEN KURSEN OCH TÄNKER INTE PÅ PROBLEM DE FÅTT när de gick på kursen ,att ni börjar bli mycket mer känslig ,som ni tänker inte på överhuvudtaget på ,vad ni ställt till. När ni hade så litet kunskaper om vad som händer med er när ni börjar gå där.

När människor föds med en känslig kanal ,då måste ni vara aktsam ,och rädd om er själva ,genom att kunna skydda ert liv nu. Genom att mycket hem ni kommer till eller flyttar in i kan vara mörk då. OCH ÄR NI EXTRA KÄNSLIG,  FÅR  HÄLSAN EN TÖRN DÅ, genom att ni tänkte inte er för, genom att ni var intresserad av andevärlden då.

Men ingen har upplyst er om faran, GENOM ATT NI FÅR PROBLEM ATT BO PÅ OLIKA STÄLLEN ,genom att ni måste renoveras från topp till tå när ni har öppnat så här då.

DET HÄR KAN FOLK STÖTA PÅ IDAG när ni flyttar in i olika hus och lägenheter ,när ni inte tänkt er för ,vad som händer när ni börjar gå alla kurser ,som kommer hela tiden nya och nya då.

MEN JAG VARNAR ER FRÅN ÄRKEÄNGELN URIEL, att vara rädd om er själva när ni lever på jorden ,och inte öppna för mycket, genom att ni kommer få ännu mer problem med bostäder och hus då.

Folk kommer få mycket problem när de börjar öppna mer ,genom att de är så intresserad av det .DET BLIR ÄVEN PROBLEM MED BARNEN genom att föräldrarna börja intresserad av andevärlden då

5 reaktioner till “ÄRKEÄNGELN URIEL KOM PÅ BESÖK ÄRKE VINGAR ARCH WINGS

 1. I loved as much as you will receive carried out right here.
  The sketch is attractive, your authored material stylish.

  nonetheless, you command get bought an shakiness over that
  you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

 2. Hello! I know this is kinda off topic but I was
  wondering which blog platform are you using
  for this website? I’m getting fed up of WordPress because
  I’ve had problems with hackers and I’m looking at alternatives for another platform.
  I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

 3. is a relied on QQ Online poker Online as well as Bandar
  Ceme Online gambling website that gives
  on the internet card games such as Online Online Poker, DominoQQ, Capsa
  Online, Ceme Online, Ceme99, Online Gambling Online Casino
  Poker Sites. QQ Online Poker Ceme, the best and most safe on-line texas hold’em
  representative website with 24 hour IDN Online Texas hold’em solution. For those
  of you Lovers of the video game Online Online and who wish to play wagering Online Poker,
  Online Ceme, Domino QQ, City Ceme, Online Betting, Bandar Capsa Online in 1 ID

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.