VÅLD I SAMHÄLLET

Vi FICK UPP EN BILD PÅ EN KVINNA SOM FÖRSÖKER SPRINGA FRÅN EN PERSON,för att skydda sig själv.

Och försöker snabbt ta kontakt med någon person, genom att personen är rädd och någon försöker skada kvinnan OCH ÄR VÄLDIGT RÄDD ,att bli utsatt för något, genom att hon vänder sig sig om och springer från någon person då.

Vad kan ha hänt då?

HON HÅLLER PÅ ATT BLI ANTASTAD AV EN PERSON ,som kommer skada henne och försöker ta sig undan från den hon försöker springa från då.

Men hon har blivit utsatt för något och måste försöka rädda sig själv. Men Sverige har fått mycket problem med folk ,som inte respekterar oss den här kvinnan springer ,för att skydda sig själv då och så kan mycket folk bli utsatt idag, genom att ingen går trygg längre. Och Sverige är inte som förut då UTAN LANDET HAR FÅTT PROBLEM MED FOLK SOM INTE RESPEKTERAR KVINNOR OCH TJEJER OCH BARN. 

Men kvinnan springer och är rädd ,och mycket kvinnor och tjejer idag, kan bli utsatt för brott genom att landet svämmar över med människor som inte respekterar oss. OCH REGERINGEN TAR INTE ANSVAR FÖR MÄNNISKOR LÄNGRE och många kvinnor och tjejer går inte trygg längre då.

Kvinnan och tjejer kan lätt bli ett offer idag ,en vanlig bild i svenska samhället KVINNOR OCH TJEJER MÅSTE SPRINGA FRÅN VÅLDTÄKTER OCH GRUPPVÅLDTÄKTER ,så ser samhället ut i idag en tydlig bild vi fick av Sverige idag. Och det kan hända vem som helst idag, att bli mördad och våldtagen ,genom att ingen av männen respekterar oss.

Och så ser samhället ut i idag bara våld  och våldtäkter och fått problem med så mycket gruppvåldtäkter ,som ingen kvinna eller tjej vill bli utsatt för, GENOM  ATT ETT HELT LIV SUDDAS UT FÖR DEM, genom att många kommer bli sjuk inombords när de blir utsatt för gruppvåldtäkter, som kommer skada hela livet som har ett helt liv.

MEN EFTER GRUPPVÅLDTÄKTEN KAN KNAPPT KVINNOR OCH TJEJER ÖVERLEVA  EFTER DEN SMÄLLEN,, men det är en vanlig bild i svenska samhället idag och värre och värre kommer det bli.

Genom att regeringen har tagit in in folk som inte kan respektera svenska folket och bara förstör mer och mer samhället DÄR INGEN GÅR LÄNGRE TRYGG NU.

Men för att slippa alla dessa problem,  MÅSTE  MÄNNEN SKICKAS HEM MED EN ENKELBILJETT till landet de kommer från, genom att få slut på största problem Sverige har blivit utsatt för idag ,genom att männen skulle aldrig röra en kvinna eller tjej om de visste, att de åkte ut från landet, ingen skulle ens testa då.

Men det är en vanlig bild i svenska samhället idag. Vi fick upp om regeringen då OCH MÅSTE BÖRJA RÄDDA MYCKET LIV, för att slippa bli utsatt för gruppvåldtäkter och våldtäkter ,genom att att skicka hem varje kille med enkelbiljett,då först får vi lugnt i Sverige då.

OCH MYCKET BILDER PÅ TJEJERNA OCH KVINNORNA HAR SPRIDITS GENOM INTERNET ,hur kvinnor och tjejer sett ut efter gruppvåldtäkten eller våldtäkten. Och har varit så misshandlad och skadat i ansiktet och nästan slagit sönder tjejerna och kvinnorna ansikte och blivit så förstörd.

OCH INGEN VERKAR TA ALLVARLIGT PÅ DET ,hur tjejer och kvinnor får utstå idag, ingen respekt finns det  kvar längre, genom att svenska kvinnor och tjejer har fått stora problem att gå ut ensam, genom att de vet inte vart de håller till männen.

bokGENOM ATT SLIPPA BLI NÄSTA OFFER HÅLLER SIG  KVINNOR OCH TJEJER SIG INNE. Men ibland måste de gå ut, och kan bli nästa offer om inte regeringen gör rätt då, att slippa bli nästa offer ,och börja skicka hem männen med en enkelbiljett , för att få slut på ett jättestort problem Sverige har nu.

MEN DET RÄTTA EN LAGBOK TILL VARJE KILLE SOM KOMMER HIT, MEN ÄVEN TILL FAMILJEN SOM FLYR HIT ,EN LAGBOK TILL ALLA STÄLLEN MÄNNEN DYKER UPP I SVERIGE DÅ. Det ska stå i lagboken, att de åker ut från skolan om killarna går i skolan då. Men får även lämna Sverige även om hemlandet har krig då. Men för att få slut på Sveriges största problem. Tala om vad som händer om männen rör en tjej eller kvinna eller barn ,att de åker hem på en gång får lämna skolan om de går i skolan, men sen en enkelbiljett hem till sitt hemland då. Men ingen kille skulle ens försöka våldta en kvinna eller tjej eller barn och tjejer ,utan fritt i Sverige från värsta problem som vi har aldrig haft förut då.

Vi har barn att värna om och vill slippa se den bilden i samhället längre ,GENOM ATT SKICKA HEM MÄNNEN MED EN ENKELBILJETT, för att få slut på allt lidande landet bli utsatt för då. Nu måste regeringen börja ta tag idag genom att att få slut på allt lidande.Och det är inte rätt att bli utsatt som de blir idag. Och ingen kvinna eller tjej ska bli utsatt för gruppvåldtäkter och våldtäkter ,ingen ska behöva möta det i samhället idag.

KVINNOR OCH TJEJER SKA LEVA FRITT IDAG och inte måste springa från gruppvåldtäkter och våldtäkter idag genom att respektera kvinnor och tjejer idag, genom att ta allvarligt på det ,genom att regeringen gör inget åt det och rycker på axlarna ,ISTÄLLET FÖR ATT SKYDDA SVERIGE MOT PROBLEM, ,istället för att ha det såhär nu.

Men ska vi acceptera den bilden vi såg, hur illa vi blir utsatt för gruppvåldtäkter och våldtäkter? NEJ VI SKA INTE ACCEPTERA DET ALLS. Vi har barn och barnbarn och vi kan bli ett offer i samhället idag, genom att vi gick ut fel tid på dygnet idag .

MEN IDAG KAN ÄVEN ÄLDRE MÄNNISKOR BLI UTSATT FÖR VÅLDTÄKTER, OCH TAR EN VANLIG PROMENAD.  90 ÅR ÄR INGET KONSTIG IDAG ,MEN SÅ SER LANDET UT IDAG GENOM ATT REGERINGEN HAR TAGIT IN VÅLDTÄKTSMÄN MEN SVARTA MÄN DÅ.

Men det måste bli en ändring i Sverige , NY LAG FÖR MÄNNEN skicka hem männen med en enkelbiljett ,för att få slut på allt lidande vi har nu ,genom att hjälpa kvinnor och tjejer och små barn från stora problem nu. Och då måste ni göra så ,och får inte visa sig alls mer i Sverige, DÅ BLEV DET SNABBT SLUT PÅ ALLT LIDANDE PÅ VÅLDTÄKTER OCH GRUPPVÅLDTÄKTER genom att ingen vill lämna landet då.

Om det är krig eller bråk i hemlandet skicka hem männen med en enkelbiljett ,GENOM ATT RESPEKTERA KVINNOR OCH TJEJER DÅ och då kan de inte tänka på ,att det är krig eller bråk i hemlandet, utan har de skadat oss ,då  får de lämna landet och det skulle snabbt ta slut på största problem Sverige fått nu .

Men med enkla saker kan vi snabbt få slut på allt lidande landet går igenom ,genom att ta allvarligt på det genom att hjälpa kvinnor och tjejer, GENOM ATT BÖRJA SKRÄMMA UPP MÄNNEN PÅ EN GÅNG ,att ni blir utvisad med en enkelbiljett till landet ni kommer från och aldrig får återkomma till Sverige då.

När männen ser vad som händer med andra männen snabbt slut, männen skulle inte ens testa att våldta kvinnor och tjejer längre. Det skulle bli snabbt slut och lugnt i Sverige då,genom att göra rätt mot kvinnorna och tjejer och små barnen. DET SKULLE BLI SNABBT SLUT PÅ ALLA GRUPPVÅLDTÄKTER OCH VÅLDTÄKTER DÅ. Genom att männen vill inte lämna landet ,genom att de skulle bli rädd och inte titta åt en tjej eller kvinnor små barnen ,som kan förstöra ett helt liv, men hem på en gång utan ens tänka skicka hem dem på studs med en enkelbiljett,  och snabbt slut på Sveriges värst problem landet fått nu.

Vi vill få slut på, att se den här bilden på kvinnor och tjejer måste  springa från våld och våldtäkter och gruppvåldtäkter nu. Vi ska kunna gå ut utan att ha detta hemska samhället, GENOM ATT REGERINGEN DROG IN FOLK SOM KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKTER OCH VÅLDTÄKTER ,som landet svämmar över med nu.

Genom att regeringen kollade inte upp folk innan. HUR FOLK ÄR INNAN DE SAGT JA, som kommer även från förtrycket kultur och från andra som inte respekterar oss då .

MEN VÄND LANDET I EN LJUS RIKTNING NU, genom att hjälpa kvinnor och tjejer idag och ingen ska behöva bli utsatt för det, som landet svämmar över av nu. ANNARS BLIR KVINNOR OCH TJEJER, OCH BARN SJUK ETT HELT LIV OM NI INTE GÖR RÄTT NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.