HELA SAMHÄLLET ÄR SVAGT

SER EN KVINNA OCH EN MAN  SOM SKRIVER PÅ ETT PAPPER.Hon sitter vid ett bord när de de skriver på ett papper han står bakom henne när de skriver på ett papper då. De känner glädje båda två när de har skrivit på pappret då.

VARFÖR FÅR VI DEN  BILDEN AV PARET att de skriver på ett papper och vad betyder det?

Vi känner så mycket glädje när de håller på att skriva på ett papper, som kan betyda mycket för dem.IBLAND SKRIVER FOLK PÅ PAPPER där de har tillsammans skrivit på ett papper då. Livet kändes bra för dem ,och mycket glädje när de skrev på papper ihop ,genom att de gör något gemensamt för dem två , där båda tyckte det var bra då.

Folk skriver på idag olika papper ihop ,och det här paret skrev på ett papper NÄR DE BOR I SIN LÄGENHET, genom att vi såg att de bodde i en lägenhet paret och skrev på något tillsammans .Och kände så mycket glädje över att de skrev på något tillsammans. Men var glad båda två över beslutet de tog ihop, över ett viktigt papper som de tog ett beslut tillsammans. De tog  beslut över saker de känner känns rätt att göra då.

Men vi såg mannen stod bakom kvinnan och kände de gjorde något tillsammans, SOM ÄR VIKTIGT ATT SKRIVA PÅ EN DEL PAPPER IHOP, genom att de har en gemensam sak ihop och då tar de beslut över över det .

Men paret gör det ihop och de kände så mycket glädje båda två när de tog ett gemensamt beslut ihop.Och mycket folk skriver på viktiga papper ihop, genom att de lever ihop och delar på olika saker när de lever ihop,då är det viktigt att hjälpa varandra. De skriver på pappret ihop med varandra, GENOM ATT DE GÖR EN GEMENSAM SAK IHOP, som är extra viktigt, att hjälpa varandra när de lever ihop då.

Men ibland kan även saker gå fel när de stå och skriver på ett viktigt papper ihop, GENOM ATT MYCKET PROBLEM KAN KOMMA LÅNGT EFTERÅT när de är så glad över sitt beslut, att  de skrev på ett papper ihop då.

Men mycket par kan falla efter ett tag genom att pappret innehöll viktiga saker ,som folk ser inte när de skriver på ett papper ,genom att de är så glad ihop över beslutet när de skriver på ett papper, att det kan komma stora problem GENOM ATT DE  SKREV PÅ DEN GÅNGEN EN LÄGENHET, som de visste inte vad som skulle hända efter vägen då ,genom att båda var så glad och upprymd efter sitt beslut ,att någon av dem skulle få problem i framtiden ,genom att de blev sjuk och kunde inte betala delen ihop och andra får problem, genom att ingen kunde räkna ut ,att de fick problem ihop ,GENOM ATT DE HADE SKRIVIT PÅ ETT HYRESKONTRAKT ,men båda var glad och nöjd över sitt beslut och båda kände glädje när de skrev på kontraktet.

Men mycket kan hända efter vägen när de skriver på GENOM ATT DE KAN INTE SE FRAMTIDEN när de är jätteglad över lägenheten de skrev på då, att efter vägen kan folk måste lämna varandra och får svårt att göra det när de sitter med dyra lägenheter då.

GENOM ATT KOLLA UPP INNAN NI SKRIVER PÅ GENOM ATT KOLLA UPP ALLT,genom att mycket kan hända efter vägen när någon av dem måste lämna varandra då .Ibland finns inget skydd, genom att hyran var för dyr att betala den själv. Och kan hamna i jättestor kris när den ene personen måste lämna varandra ,genom att de vill gå vidare med en annan person, då kan de få problem när de skrev på en dyr lägenhet ihop, genom att den andra personen hade dålig ekonomi ,men båda hade inte så hög ekonomi ,men kan bo och dela på allt ihop, genom att de delar på allt när de bor ihop då .

Men mycket lägenheter är dyr och mycket nybyggda lägenheter är dyr idag. NU HAR FOLK FÅTT PROBLEM MED DET när de ska leva ihop ,då tänkte de inte på den viktigaste delen såklart ,genom att de är så glad och lycklig över att de skrev på ett kontrakt ihop.

Men tänkte inte överhuvudtaget på, OM DE LÄMNAR VARANDRA genom att dessa tankar finns inte hos dem såklart, genom att det ser de när de måste lämna varandra ,då först ser paret att de fick jättebra problem att behålla lägenheten.

GENOM ATT DET FATTAS PENGAR TILL ANDRA DELEN  när de ska betala lägenheten, och mycket folk kan falla på det, genom att ni sitter med dyra kostnader ihop ,och tänker inte då vad som kan hända då, genom att ni lever ihop och tänker inte på framtiden då om något händer er, att ni kan få problem med bostaden då.

Genom att ingen går så långt och tänker så, än när de står där och ska betala ensam, som fungerar dåligt för människor som har liten ekonomi då.DE KAN TILL OCH MED HAMNA UTANFÖR SAMHÄLLET OCH FOLK HAR SKYDD IDAG, genom att folk kan till och med få sova ute när den ena måste lämna varandra, om ingen annan skriver åt dem.

Genom att så illa är Sveriges idag. FOLK MÅSTE FÅ BIDRAG, att de hade ett skydd genom att folk måste kunna bo själv utan att hamna i jättestora problem. Men ingen inom regeringen verkar vakna upp idag ,GENOM ATT DE SKA HA ETT SLAGS BOSTADSBIDRAG ,och folk kan klara av tuffa hyror när de måste lämna varandra då Folk kan dö och sitter med dyra hyror då.

Haniel-1NÄR NÅGON LÄMNAR VARANDRA ELLER DÖR, DÅ SLÅR BOSTADSBIDRAG IN PÅ EN GÅNG. SÅ DEN ENA KAN BO KVAR DÅ.

Men förr hade inte folk ,så mycket problem som nu. När folk går i pension,då kan de få problem GENOM ATT DE LÄGGER PÅ FÖR LITE PÅ PENSION IDAG. 

GENOM ATT FOLK KAN TILL OCH MED BLI NEKAD LÄGENHET genom att ekonomin är inte så hög då, även om de själv vet att de kan klara av hyran själv och lever snålt idag. De kan även neka ,fast ni vet att ni klarar av hyran då. Men kan säga nej till er, så illa är det, att de kollar i folks plånbok då, genom att de kan inte se hur ni lever då.Att ni är van att leva på små pengar ,och klarar er som inte de kan förstå ,genom att bostadsbolaget förstår inte det genom att de lever på andra löner.

MEN ÄVEN DÄR SKA EXTRA BOSTADSBIDRAG SLÅ IN ,NÄR FOLK SÖKER DÄR GENOM ATT KUNNA ÖVERLEVA, OCH TAK ÖVER HUVUDET SOM ALLA SKA HA DÅ. GENOM ATT MÅNGA LÄGENHETER ÄR DYR IDAG FÖR EN ENDA PERSON ATT BETALA DÅ. Men folk kan inte bo ihop, bara för att rädda sitt liv tak över huvudet då. Men alla har rätt till bostad ,och folk kan ha dålig ekonomi arbetslöshet eller sjukskriven, eller dålig pension, men det det dräller med arbetslöshet i Sverige, men för den delen ska folk få tak över huvudet då. GENOM ATT INGEN  I SVERIGE FÅR 100 PROCENT, OCH DÅ BLIR DET PROBLEM FÖR FOLK.

KOLLA HUR MYCKET FOLK FÅR FÖR ATT ÖVERLEVA DÅ. DET ÄR SKRÄMMANDE ATT SE DÅ. 

Men folk skryter inom regeringen att vi är ett välfärdsland, men kolla på hur landet ser ut det är ett skämt ,och lockar hit flera människor, som kan knappt ta hand om sitt eget folk ,MEN REGERINGEN ÄR ETT SKÄMT DÅ.

Folk får knappt tak över huvudet är vi ett välfärdsland? Nej såklart.

Men folk kan halka på hyran när de ska få tak över huvudet OCH NU HAR VI KALLT I SVERIGE DÅ, Alla har rätt att leva och även om ni måste bo själv då.

Men regeringen måste börja rädda människor idag GENOM ATT GE DEM ETT BIDRAG TILL HYRAN, genom att folk får inte hyresbidrag om de bor själv, bara när de har barn och pensionärer och folk som har ett speciellt bidrag när de är sjuk en längre tid får de bidrag då.

MEN NU MÅSTE REGERINGEN BÖRJA VAKNA UPP genom att alla lägenhet kostar att hyra ,genom att mycket folk får liten lön och måste även betala en bostad och måste ,antingen ge ett extra bidrag till hyran eller måste folk få höjd lön då, genom att kunna betala hyran själv då. Det är bara det som räknas när ni hyr en lägenhet ,KAN NI BETALA SJÄLV OM DET HÄNDER NÅGOT DÅ?

Ni måste titta på lönen ,kan ni hyra lägenheten själv när ni tittar på lönen, KAN DU RÄDDA DIG SJÄLV NÄR DU KOLLAR DET genom att säkra er själv, genom att så länge inte regeringen har vaknat upp och ge ett extra bidrag,då måste ni hålla er vaken eller byter jobb.

Ni måste det med riktigt pensionsgrundande lön då.Om ni går på arbetsförmedlingens bidragen,då täcker inte hyran upp om ni måste bo själv, genom att regeringen måste lägga ett extra bidrag till dig ,genom att nya lägenheter kostar mycket idag  eller nyrenoverade lägenheter kostar mycket idag. Och därför måste regeringen börja ge extra bidrag när lönen är liten då, GENOM ATT DET ÄR SÅ STOR OBALANS I  SAMHÄLLET  IDAG. 

Det finns folk som har jättebra ekonomi ,men finns människor som har dålig ekonomi och har svårt att betala själv hyran då, bara om de bor ihop OCH DÄR MÅSTE DET FINNAS SKYDD OM DET HÄNDER NÅGOT ,då får de bidrag genom att rädda människor i samhället idag.

Förr fick folk extra bidrag när de fick pension

och vart har dessa bidrag tagit vägen nu?

Genom att folk med liten ekonomi FICK ETT EXTRA BIDRAG ,för att klara av hyran då. Folk fick extra bidrag utför ett annat bidrag ,för att klara av hyran och leva då ,genom att de fick först bostadsbidrag och sen efter bidrag från sin tjänst i samhället. När folk får pension då måste de även överleva genom att folk får urdålig pension och en del bättre pension och det beror på vart de har jobbat då. EGENTLIGEN SKA DE HA SAMMA PENSION SOM ALLA MÄNNISKOR DÅ.

MEN FICK ÄVEN SÖKA ETT EXTRA BIDRAG, för att klara av överlevnad i samhället, som skulle gå till hyran och mat och andra viktiga saker då. Folk fick även tak över huvudet då. Folk som hade lite lön eller varit mycket sjukskriven fick ändå pengar ,att kunna överleva när de gick i pension då. Extra pengar, för att täcka upp allt då.

MEN VAD HAR DESSA BIDRAG TAGIT VÄGEN NU???????, Genom att nu kan folk hamna utanför samhället, och kan till och med får sova ute ,och till och med folk ,som är jättesjuk och fått en stroke ,till och med dem hamnar utanför samhället och fick sova ute. DET ÄR NÅGOT GALET IDAG.

Och vart tog hennes pengar och bidrag vägen eller handlar det om att vi har en annan regering idag ,SOM INTE TAR ANSVAR LÄNGRE utan lägger alla pengar på invandringen idag. Men folk hade en annan regering ,genom att ingen sov ute utan fick extra bidrag folk som hade liten lön från sitt jobb ,och fick tillägg på det ,för att klara sitt uppehälle då.

Men vad gör den här regering de kastar ut svaga människor i samhället ,HAR INGET HJÄRTA ALLS DEN HÄR REGERINGEN sitter och styr landet i botten när de inte hjälper människor i landet.

GENOM ATT FÖRRA REGERINGEN HADE SVERIGE EN MYCKET BÄTTRE REGERING,som tänkte på människor, men vad gör den här regeringen?

REGERINGEN HAR SLUTAT ATT TÄNKA ALLS genom att  förr kunde regeringen tänka mycket mer än nu. Även om pension var liten då ,men de tänkte ändå på svenska folket genom att de såg till ,att hyran gick in i pension då.

Men vad gör den här regeringen ,de tar nästa bort allt när man ser sjuka människor fick sova ute, DÅ ÄR DET NÅGOT FEL HOS REGERINGEN,genom att förr fick folk bidrag till bostad och mat och annat då.

Vi vet att regeringen kan göra fula saker mot folk. De tar bort halva pension som de var lovade pengar när de gick i pension. De skyllde på allt ,varför de måste ta pengar från dem. MEN VET VART PENGARNA GICK. Men vi vet att så mycket går till invandringen idag, och plus har extra bidrag har försvunnit, men så gör den här regeringen, och folk blir till och med utan bostad, så länge vi har den här regeringen kommer vi få ha dessa problem. De försökte till och med överklaga beslutet de fick om pension sin. De var ingen mening, genom att regeringen tog pengar som de var lovade ,att leva på när de fick pension då. Fick en halv pension som de hade inte tänkt att få då. Men de kan göra så mot mycket folk idag.

Men förr fick folk bidrag och nu har vi dyra lägenheter idag och även som köper kostar mycket pengar idag. Men samhället är svagt idag, genom att ingen går längre säker ,SÅ LÄNGE INTE REGERINGEN TAR ANSVAR NU, för hela svenska folket då får vi ha det såhär.

Det ska inte vara såhär

En reaktion till “HELA SAMHÄLLET ÄR SVAGT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.