JULBORD

FICK UPP EN BILD PÅ SILL, som nästan alla människor äter till jul och påsk och midsommar eller äter flera gånger i veckan sill, som är enkelt att att tillaga till potatis och sill ,som mycket folk gillar att äta då.

Nu kommer julen med sill i olika former folk gör även egen sill, GENOM ATT SILLEN MÅSTE VARA MED PÅ JULBORDET SÅKLART och många människor gör egen sill. Och vill höja upp julen med sill som ska vara med på julbordet såklart.

MEN HUR NYTTIG ÄR SILLEN, genom att jag fick upp en bild av sill ,som mycket folk äter till julaftonen då. Men finns i olika former av sill då.

Men fick upp sillen och den kan vara problem för en del människor, genom att den görs på ett sätt SOM GÖR ATT FOLK KÄNNER AV SILLEN NÄR DEN LIGGER I SIN LAG, och själva sillen har inte folk så mycket koll på vart egentligen sillen kommer från då.

Genom att folk måste ha sill och tänker inte ibland vart den kommer ifrån ,utan folk måste ha sill på bordet, SOM KOMMER FRÅN LÅNGT TILLBAKA som sillen  åt till olika tillställningar, men var ändå en föda på matbordet de kan göra sill på olika sätt.

Men långt tillbaka var det en maträtt folk åt mycket av ,GENOM ATT DET FANNS TILLGÅNG TILL SILL.Och fisken fiskas på olika vatten och folk kunde leva med en fiskare då och var mat på bordet för en hel familj då.

Men allt utvecklas i snabb takt genom att göra om mycket runt sillen ,och började hitta på nya recept runt sillen. Och där kommer sillen in idag GENOM ATT SILLEN LÄGGS I EN LAG SOM ÄR FÖR STARKT för mycket människor och är rå när ni äter sillen som ligger i burk med lag då.

SOM HAR BLIVIT POPULÄRT ATT TILLAGA SJÄLV kryddsill senapssill eller annan stark lag ni tillagas i då. Det kommer med olika recept hela tiden ,och folk hittar på eget ,och mycket julbord är fylld med mycket blandat med bland annat sill som folk äter idag.

Men mycket folk äter sill, MEN DET FINNS FOLK SOM INTE ÄTER ALLS SILL det utan ratar den ,genom att den är för stark sillen eller de gillar inte sill överhuvudtaget sill ,och då finns det annat på julbordet då.

Men folk älskar att äta sill som är inlagd i en lag, som mycket folk äter idag och enkelt att ha till middag med sill och potatis då. MEN INGEN MÄNNISKA TÄNKER PÅ VART FISKEN KOMMER FRÅN genom att mycket vatten kan vara förstört. Och det är bra att kolla upp vart fisken kommer ifrån, genom att mycket vatten kan vara så nedsmutsad mycket vatten idag, genom att människor har inte tagit hand om vattnet då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är e7921cda5289536e9b0ff0b8f4729449.jpgOCH DÄRFÖR MÅSTE NI VARA EXTRA AKTSAM när ni äter sillen idag ,genom att även sillen har fått sig en törn ,som mycket annan fisk fått och mycket fiskevatten är förstörd från folk, som inte kan ta ansvar längre och därför är det viktigt att kolla upp vart sillen kommer från då.

Men mycket folk tänker inte på det idag genom att folk vill äta sill och mycket barn idag äter inte sill som ligger i en lag UTAN VUXNA ÄTER SILLEN och måste tänka extra på att alla tål inte lagen sillen ligger i då.

Och nu är det jul OCH TÄNK PÅ ATT ÄNDRA OM  RUNT JULBORDET hitta på nya kul mat recept till julbordet genom att piffa upp julen då, genom att mycket folk lever kvar i samma gamla julbord.

Men en det finns människor som går mer och mer över till gröna sidan på julbordet idag, genom att de äter inte kött som mycket julbord innehåller idag ,GENOM ATT MYCKET FOLK ÄTER GRÖNT JULBRÖD, men finns som fortfarande vill ha sill och skinka som tillhör julbordet då.

Men många  människor äter även kalkon till jul .,kalkon skinka ,men mycket kalkon far illa idag, som grisen idag.. Och mycket folk köper kalkon SOM ÄR LIKA ILLA DET som att köpa grisen, genom att det handlar om hur djuren lever idag ,och då kan ni gråta över mycket djur ,som far illa idag bland annat grisen har det fruktansvärt liv idag.

GENOM ATT INGEN LÄR KÄNNA GRISEN SOM DEN ÄR DÅ , som  är som andra djur i skogen och vill gå runt och röra på sig då . Och mår bäst att få leva som hundar gör blir ompysslad som hundar och mycket katter får.

MEN GRISEN HAR KÄNSLOR som alla människor är född med känslor ,och kan leva som andra djuren gör då. Men det finns människor, som tur är, har upptäckt grisen får gå fritt som är det bäst för grisarna att göra då .

MEN  HAR KÄNSLOR kolla på minigrisarna hur de är till sättet, som folk börjar ha som husdjur ,och grisar finns i olika storlekar. Och grisar kan bli lyckliga grisar och folk förstår att de har känslor grisarna då.

Men samma med kalkon att folk tror att det är bättre, men det måste bli en jättestor förändring runt djuren idag. Men har så illa idag OCH  LEVER INSTÄNGD PÅ EN JÄTTE LITEN YTA ,de får leva på då. Bara väntar på att bli mat till folk ,men djuren måste även få leva som andra djuren lever idag.

MEN TÄNK PÅ DJUREN 


	

2 reaktioner till “JULBORD

 1. Hello! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
  I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked
  hard on. Any tips?

  1. But you have virus programs, which should warn do not open, it is a virus.

   But read WordPress, but saw that we must have virus software, which protects the blog.

   But usually get viruses from Facebook where is the plague.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.