IDOL

IBLAND ÄR DET SVÅRT ATT TA SIG FRAM GENOM MUSIKEN NI GILLAR ATT KOMMA FRAM MED.

OCH MÅNGA MÄNNISKOR SÖKER TILL IDOL och har ett hopp ,att de som sitter i juryn och röstar fram dem, att de gillar er smak av musik ,som handen i handsken då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är singing-young-woman-with-microphone-pop-art-vector_1441-727.jpgMen alla har inte den turen att få stå och lysa som en stjärna, GENOM ATT DET HANDLAR OM VAD JURYN GILLAR NÄR NI STÅR FRAMFÖR DEM, som hjälper er fram i musikvärlden då. Ibland går det bra för dig. Men ibland går det inte bra, genom att de som sitter där gillar inte det du sjunger och spelar då.

MEN DE KAN GILLA DIN MUSIK och du tar dig med storm , och tar med dig in i musikvärlden ,som är en ny början för dig ,där du får enormt mycket hjälp ,att lysa som en stjärna bland alla människor då.

Men det finns ett bra tips till er som söker till IDOL testa och sjung för andra som kan musik, DEN LÅT SOM DU BLOMSTRAR MEST I NÄR DU SÖKER TILL IDOL. Ibland då kan du försvinna bland alla som söker, fast du kan sjunga jättebra ,men kan försvinna genom att du väljer fel låt när du kommer till dem då.

Det är viktigt att välja rätt genom att ni är så olika ,men låten ni väljer kan lyfta fram er genom att rösten och texten är som handen i handsken ,genom att en del låtar kommer du inte fram ens ,men så väljer du en låt, som du lyser över andra då. TESTA OLIKA LÅTAR OCH SJUNG TILLSAMMANS MED FOLK SOM KAN MUSIK DÅ.

Men plocka upp ,och sjung för folk om den passar din röst, eller så passar den låten din röst bäst då. Men det är jätteviktigt att du väljer rätt låt, som lyfter fram dig när du kommer till IDOL då. Din röst passar den låt ni väljer då. Det är så olika stilar, men viktigt att tänka på det, ni som vill komma längre, DÅ ÄR DET EXTRA VIKTIGT ,ATT VÄLJA RÄTT LÅT NÄR DU SÖKER TILL IDOL DÄR DIN RÖST KOMMER FRAM ALLRA BÄST DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 9a6f295829342e15cb6fe0e56d5d43ff.gifdet extra viktigt att välja rätt låt när du ska söka till IDOL.

Men ibland så gillar du låten ,men ibland så passar den inte dig då. Genom att ni är olika människor som är viktigt att välja rätt låt för din röst ska komma fram bra då.

Men de ser dig såklart ,som hjälper dig fram på en bana SOM ÄR TUFFT FÖR MYCKET MÄNNISKOR ATT GÅ DEN VÄGEN, genom att det handlar om att de gillar dig då.

Men du får så mycket hjälp att ta dig framåt och kan komma som en jätterädd person, men de ser dig och blir väldigt intresserad av dig GENOM DIN SÅNG OCH MUSIK DÅ.

MEN SEN FÅR DE HJÄLPA MED ALLT, att våga växa som musiker som är inte så lätt att göra ensam, utan där får du hjälp att växa som musiker och mycket hjälp att ta dig fram då. Och speciellt är självförtroendet viktigt att ta sig fram i.

MEN MÅNGA SOM GÅR GENOM IDOL har vuxit enormt ,genom att de kan den biten, som jobbar med människor och få dem att växa i självförtroendet, som alla inte har när de kommer till Idol. De kan komma rädd som liten fågel och står skakar och är jätterädd när de söker dit.

Men plötsligt vänder deras liv enormt ,GENOM ATT DE SÄGER JA TILL DIG. Och sen växer du för varje gång när du ska ut och sjunga och spelar och kastar av dig den tunga rocken då. När du kom in första gången när du stod och var så rädd. Men under resans gång har ditt självförtroende vuxit enormt, och kan till och med vinna Idol ,som du hade inte trott om dig. Men du fick hjälp av människor som kan musiken och gillar din musik.

Det som är viktigt när barnen håller på med musiken, ATT FÖRÄLDRARNA ÄR DELAKTIG HELA TIDEN genom att det är en tuff värld att ta sig fram i. Det är viktigt att föräldrarna är barnens stöd under resans gång, och stötta sina barn genom att hjälpa dem framåt då.

SOM ÄR DET VIKTIGASTE FÖR BARNEN att få stöd och hjälp från föräldrarna då.

Men Idol är bra för människor att växa när de säger JA till dig. Men du måste ändå fortsätta att lita på dig själv. Ibland gillar inte Idol din musik ,men du kan ändå gå andra vägar, för att jobba med musiken då.NI SOM FÅR NEJ FORTSÄTT OCH TRO PÅ ER SJÄLV SOM ÄR BLAND DET VIKTIGASTE ATT GÖRA DÅ. Att ha tillit och hitta andra möjligheter då att jobba med du vill göra då.

Men folk kan tappa tillit när Idol säger nej, men tänk på att vi är olika människor som gillar olika musik och röster, som är viktigt att Idol gillar din röst när du sjunger då. Men har inte Idol intressen för dig, då kan du gå en annan väg genom att mycket handlar om hur folk sjunker även om du kan sjung. Men rösten spelar stort in när IDOL säger JA till folk . DET ÄR SOM HANDEN I HANDSKEN NÄR FOLK FÅR JA FRÅN DEM. Det handlar om olika musikstilar folk har.

MEN DET FINNS ÄNDÅ MÄNNISKOR SOM GILLAR DIG OCH DIN MUSIK OCH RÖST. Men du kan tappa tillit om du får nej från dem. Men tänk på att vi är olika människor som gillar olika röster när de sjunger då.

DU SKA FORTSÄTTA HÅLLA KVAR DIN DRÖM, fast de sa nej till dig. Håll ändå kvar drömmen när du vet med dig själv att du kan sjunga då.

HÅLL KVAR DRÖMMEN 

4 reaktioner till “IDOL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.