BOKSTÄVER

VI FICK SE STORA OCH SMÅ BOKSTÄVER,som vi kan förstora eller minska i olika texter, som vi gör stor eller liten bokstav, för att förtydliga saker och ting som är extra viktigt att förstora texten eller vanlig text vi skriver på olika bloggar eller hemsidor eller annat vi vill förstora då.

MEN VI FICK UPP DEN BILDEN och vad kan det betyda då?

Ibland vill folk förstora en text som alla inte gör då, genom att folk tänker olika om olika saker när de skriver på bloggen eller hemsidor eller annat folk skriver ner till folk. Att många människor är olika där, men många människor VILL ATT SAKER OCH TING LYFTER FRAM BUDSKAPEN I TEXTEN, genom att förstora texten där de vill lyfta fram i temat de skriver om då.

Det är lätt att se där människor, vill lyfta fram extra ,och viktiga saker i texten. Ibland viktiga händelser folk vill berätta om att förstoras texten,lyfter fram budskapet mycket enklare än vanlig text folk skriver.  Ibland tänker inte folk på det, ATT MYCKET KAN FÖRSTÄRKA DET VI LYFTER FRAM  I TEXTEN DÅ.

Och där är det olika människor som skriver så, genom att många tänker inte på hur olika budskap lyfts fram i en text ,kan innehålla mycket intressanta saker, men kan bli mer intressant och lättare att läsa texten ,som tar upp viktiga händelser ,att bara förstora texten lite grann hjälper läsarna mycket bättre, genom att budskapen de lägger ut kan texten kännas mycket bättre att läsa då ,genom att förtydliga saker GENOM ATT SKRIVA STOR TEXT ,DÅ KOMMER BUDSKAPEN FRAM MYCKET BÄTTRE DÅ.

Ibland tänker inte folk på det när de skriver ,att det är mer kul för läsaren när de förtydliga texten i olika händelser ni lyfter fram då, ATT NI SER BUDSKAPET MYCKET BÄTTRE  när ni förtydliga med stora bokstäver där ni vill lyfta fram temat ni har lagt ut om då.

OCH DÄR ÄR NI OLIKA SOM SKRIVER DÅ.Men folk gillar olika sätt att skriva på eller enkelheten kan vara lättsamt för en del ,att inte göra så mycket åt temat ni håller på med då.

3 reaktioner till “BOKSTÄVER

 1. I was excited to find this website. I want to to thank you
  for ones time due to this fantastic read!! I definitely
  loved every bit of it and i also have you saved to fav to look at new information on your website.

 2. Wonderful article! This is the type of info that are supposed to be shared around the net.
  Shame on Google for not positioning this publish upper!

  Come on over and talk over with my web site . Thank
  you =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.