LIVET KÄNNS TUFFT IDAG


NÄR JAG VAKNADE
UPP IDAG KÄNNS LIVET MÖRKT
OCH TUFFT FÖR MIG.

OCH FOLK KAN TÄNKA TYCKA OM OLIKA SAKER OCH TING det är bara att skaka av sig och gå vidare igen Birgitta.

Men så enkelt är det inte för mig genom att jag är sjuk inombords. Som ingen kommer förstå HUR TVILLINGSJÄLAR FUNGERAR DÅ. Det är inte så enkelt som alla tror när jag fick så mycket problem då. Som jag aldrig kunde drömma om då.

🤣🤣🤣OCH SÄMSTA SAMARBETE GUD KUNDE HITTA TILL OSS och visst är han kul, som jag visste på förhand ,hur det skulle gå då. Men GUD måste ha trust, som verkar bli värre och värre då.

När jag hamnade här måste Jonas vara den som pratar och lugnar ner mig ,och även ATT HA KOLL PÅ ANDERS, genom att  det är inte så kul längre, genom att folk förstår inte krigaren, som jag och Anders gått för Sverige då.

VI KAN KNAPPT VISTAS I SAMMA RUM NÄR BÅDA HÅLLER PÅ ATT RENSA AV OSS DÅ. Anders har varit arg förut. Men nu är han värre än någonsin ,och ibland känner inte folk igen honom ,genom att han har ett värre humör nu. Jag får ännu mera problem när jag bor här, genom att vi är klar med varandra då. Nu håller han på att städa av sig ,som gör saken värre för mig ,och har varit på väg många gånger ut genom dörren, och vet inte vart jag ska ta vägen då. Jag måste ha knäpptyst utan en massa ljud runt mig. Och även mycket kärlek ,som jag får lite av här då. Det är det värsta av allt då. Männen på Facebook har gett mig glädje och kärlek attention då. De lyfter dagen när jag sitter och pratar med, kul och lugna människor, då kan jag må mycket bättre genom att jag mår dåligt att vara här då.

Genom att jag säger saker ,SOM SKA FÖRÄNDRAS DÅ ELLER VISAR SAKER GENOM ATT ALLT KOMMER FRÅN GUD Och han kan flyga i taket på en gång då. Hans pappa Roland har problem han är gammal 92 år ,och har hjärtfel och ska ha lugn och ro då. Men det är svårt att bo med Anders, genom att han blir så arg när han håller på att ändra om då . Han pappa ville ringa polisen genom att han blir så orolig då. Säger till mig, gå och stäng dörren nu.

Han vill att Anders ska lugna ner sig då. Pappa hans brukar fråga varför det händer på natten när folk ska sova då. Men börjar prata och sen är cirkusen i full gång då. Jag måste ringa Jonas när jag vet inte vad jag ska göra då. Jag är inte så pigg på att ringa en polis genom att jag vill inte ha dem här ens ,GENOM ATT DE KAN FELTOLKA MÄNNISKOR ,SOM KAN SÅ LITE OM MÄNNISKOR, HAR JAG SETT FÖR MYCKET AV NU. Det blev inget av med det. Det är bättre att skaffa sig en hund eller en riktig man vid min sida då.

Men Anders kan åka iväg när det blir som värst ,genom att han är fruktansvärt jobbig för mig. Ibland hotar han med en än det andra ,och då brukar Peder dyka upp ,GENOM ATT VISA, ATT NU MÅSTE DU VARA TYST ,att genom att det kan hända farliga saker för mig .Och därför brukar han ta sin hand, och visar att han drar handen för munnen med fingrarna då. Jag kan råka väldigt illa ut då och måste vara tyst, tills han har lugnat ner sig då. Ibland lever man i skräck när jag inte fick hjälp då. Jag kan försvinna fort från jorden när jag bor med Anders då. Ibland när det går för långt brukar jag krama honom och prata med honom ,så han lugnar ner sig då. Han blir lugn då.

ROLAND BRUKAR FRÅGA OM ANDERS ,hur har vi kunnat bo ihop när han ser hur arg han är. Jag har berättat för honom hur vi haft det. Plus att Linn ville att vi delade på oss ,genom att hon såg alla bråk ,som var inte så kul när hon hälsade på mig. Hon mådde dåligt av det.

Jag hatar när han kastar ur sig en massa skit ,då mår jag extra dåligt, genom att jag kan inte göra så mycket åt situationen nu NÄR GUD HÅLLER PÅ ATT RÄTTA TILL SAKER OCH TING. Jag blir så less och önskade att Anders var lugn och snäll ,genom att vi kan inte göra något åt situationen genom att fick problem när jag måste bo själv då. Men har vi haft lokalen kvar ,då har det varit mycket enklare då ,genom att jag måste vara själv genom att komma igång med att skriva och få healing då.

Jag har kunnat bo hemma och eller på lokalen eller tvärt om då ,GENOM ATT JAG MÅSTE HA TYST NÄR  BIG PROTECTION DÖK UPP  och Anders är inte tyst och jag måste ha tyst efter honom ,genom att vi har levt i destruktiv förhållande då.

Men har  PROTECTION SOM SITTER OCH SKYDDAR MIG. JAG ÄR BIG PROTECTION Vi måste skriva då och måste själv ha stor hjälp då.

Jag blir sjuk av allt ,och då valde GUD ut Jonas ,genom att han måste skydda mig för Anders, genom att vi har problem med Kewan nu, annars har han kommit som var meningen, att jag måste ha min lägenhet kvar då. DET HANDLAR OM PENGAR SOM JAG OCH KEWAN MÅSTE HA DÅ.

Jonas är inte den tryggaste person att prata med, genom att han ger inte den hjälp jag måste ha .Och känna mig trygg och prata med mig när Anders är arg. Jag hade hoppats på ,att ha det lugnt runt mig ,genom att kunna prata med lugna människor ,som gjort livet mycket enklare. Genom att jag blir rädd ibland när han sätter igång och vet inte vart jag ska ta vägen då. Jonas är inte en lugn person ,som jag hade önskat ,genom att han gör det värre för mig. Ibland hoppar han på mig, som kan inte göra något åt saken jag sitter i då. Han ska prata lugnt med mig och dela bloggen åt GUD. VI MÅSTE SAMARBETA DÅ.

För människor kan Anders visa en annan bild skratta och skämta med folk ,tills han kommer hem, då får jag problem genom att han drar ner mig. Och jag vill bli klar och få träffa Kewan på riktigt ,genom att jag har sett, ATT HAR ETT LUGNT SÄTT NÄR JAG PRATADE MED HONOM DÅ Jag måste ha kärlek runt mig för att fungera som människa då.

Det här är den jobbigaste tid jag har varit med om då. Jag måste ha människor som lugnar och skyddar, GENOM ATT  JAG BLIR SJUK INOMBORDS  NÄR ANDERS SÄGER EN MASSA SAKER DÅ och kastar en massa  ilska mot mig. Jag har skadat mig själv ,som aldrig i hela mitt liv gjort då. Linn såg det och frågade mig, genom att för henne går det inte ljuga då. Jag har sett andra gjort det,men inte jag har gjort det, men förstått att de mår dåligt då. Anders är en person som kan göra det ,som jag blev så tokig på när han slår och slår huvudet i väggen eller slår sig själv ,genom att han lever med inre stress då.

OCH DÄRFÖR ÄR ANDERS FARLIG FÖR MIG och därför har vi fullt med folk från andevärlden ,och Peder hans bror eller andra för att varna mig, var tyst och sitt i ditt rum och säg ingenting till Anders utan sitt tyst ,men även ärkeänglarna kan dyka upp genom att berätta eller lugna mig. Jag har aldrig hört förut ,så mycket knackning  i golvet  och fönstren eller slår nen en sak, som är svårt att göra då.

Pappa och mamma och farmor och farfar då. Hon som slog ner var en fru till en död bror Ronny och Karin var arg på allt, speciellt familjen var hon arg på. Jag förstod varför vi haft problem. Har även kommit folk som jag inte känner, men måste prata och varna. DET KOMMER FOLK HELA TIDEN DÅ.

Peder sa, att Anders är så stressad av allt och han tål inte så mycket ,genom att han har aldrig varit stark utan led förut av psykisk problem sa han. OCH DÄRFÖR MÅSTE HÅLLA MIG LUGN därför måste jag hålla mig , som är inte så lätt nu. Och därför pekade GUD ut Jonas då. Anders vill prata med Peder ,men Peder har sagt ,han måste vänta då ,genom att han tar inte in när han är så stressad då. Jag har försökt att säga saker till Anders ,för att lugna ner honom ,att Peder pratar med dig när du lugnat ner dig, genom att du lyssnar inte och då tar du inte in det han vill säga då.

Anders hörde för någon dag sedan, att någon prasslar med en tidning då. HAN FRÅGADE VEM HAN VAR DÅ?. Jag kollade upp det, men fick plötsligt så ont i magen när jag stod och kände in där Roland sitter, hans pappa sitter då. Jag sa,jag måste flytta mig kan inte stå där när jag fick ont i magen då. Jag fick en bild av Roland och bilden blev halv då.

Jag sa det är Roland genom att jag ser en grå mustasch men svart hår måste vi kolla på det, vad det är då. Men ANDERS HAR ÖVERHUVUDTAGET INTE NÅGOT TÅLAMOD DÅ. Han säger, vi får ta det sen då. Vi har inte kollat upp det genom att det är Anders som måste kolla det genom att någon ville komma fram då.

Men det är Anders i ett nötskal som Peder brukar varna mig när han är i gång och vill inte lyssna då. Anders är mer intresserad av UFO och alla spöken program som det dräller av. VI KAN ÅKA  IN I EN MASSA KONFLIKTER om alla mörka program och alla spöken program som han måste se. Jag blir less att titta på alla spöken program ,genom att jag har kontakt hela tiden med andevärlden då.

Jag blir urless på det NÄR JAG JOBBAR MED BIG HEAVEN OCH ANDEVÄRLDEN och ser alldeles för mycket nu hur många program är då.

Anders får sitta själv och ser han drar in sin pappa i alla program, som Roland brukar säga finns inte bara hemska program ,finns det inga roliga program längre. Jag försöker hitta roliga kul program och kärlek GENOM ATT JAG MÅSTE FYLLA PÅ MED KÄRLEK OCH GLÄDJE IBLAND. 

När jag bodde hemma då kunde vi hamna i STORA KONFLIKTER OM TV PROGRAM och satt ibland på natten och såg mina program, genom att han måste alltid styra teven. Som vi kunde hamna i olika stora konflikter om då. Men han har får gett mycket vika här ,genom att min dator är problem med nu genom att skärmen dog och måste ändra om och välja en bärbar dator då. Men har jag fått bott kvar har köpt mig en stor fin data skärm, men nu kan jag inte det utan det får framtiden utvisa då.

Men jag önskade bli klar till nyår och drömde om att fira med människor som respekterar mig. JAG HADE EN  ÖNSKNING INOM MIG, att Kewan och jag fick fira ihop nyår ,men har inte kommit så långt ens ,genom att här blir det inget nyår då.

Jag ser hur Anders gör till nyår och för mig blir det bara problem . Han hade köpt en tårta till mamma och ska fira där en stund med henne. Men jag brukar knappt få tårta på min födelsedag OCH HAR BLIVIT VAN, att sluta fira födelsedag. Nu har jag inte egna pengar och på födelsedagen måste jag fixa själv och då blir jag utan tårta ,när jag får inte köpa själv. Ibland har Linn hjälpt mig att fira födelsedagen då.

Jag hatar min födelsedag som man ska älska, men för mig är det bara bråk innan min födelsedag och på min födelsedag då. Jag  fick hjälp av min guide Johlie ,att fira födelsedag och bjöd Linn på fika på stan. Men när jag bor här blir det inget firande även med nyår ,genom att mitt liv har blivit förstörd nu. VARFÖR FIRA DÅ???

GUD SOM HÅLLER PÅ ATT REDA UPP NU

För att han ska reda upp alla fel folk har gjort mot mig då. Och Jonas var en av dem GUD såg ,som gjorde inte saken bättre för mig när HAN SÅG HUR JAG FICK PROBLEM MED BOKEN DEN FRIA VILJAN. Alla bråk som vi hade och höll på att bli sjuk av honom då. Genom att Jonas sa JA till att hjälpa mig ,som skulle sagt NEJ i mina ögon då. Jag har kunnat fråga någon annan person som älskar att hjälpa mig då, som även kan den biten med böcker som Jonas kan inte och jag har aldrig skrivit en bok då. Jag har skrivit små häften till tarotkorten eller kursmaterial men aldrig böcker då.

Men jag kände jag ville skriva en bok och speciellt från ärkeänglarna ,SOM HAR SÅ MYCKET ATT GE TILL MÄNNISKOR genom att jag har lärt känna ärkeänglarna då. Jag såg chansen att dela med mig från dem.

MEN GUD VAR  BRYDD ÖVER ÄRKEÄNGELN ANAEL genom att hon var hos mig så mycket och Anael lever hos GUD både hon och ÄRKEÄNGELN HOPE då. Det kom fram tillslut, att Anael blockerat mig att inte prata med Jonas genom att han tog för mycket energi från mig. Jag har sett det själv ,men jag vill vara snäll mot Jonas tycker synd honom, genom att hans föräldrar har inte varit dem bästa att hjälpa honom därför har jag hjälpt honom mycket då.

MEN GUD OCH GREAT MASTER LADY NADA OCH ÄRKEÄNGELN HOPE STÄNGDE BOKEN FÖR OSS. Genom att Lady Nada har fått honom att förstå om hur samarbete ska gå till då. Han fick vara i kyrkan igen som han gillar inte alls då. Men för lära sig att samarbeta genom att hans musik blir lidande av det ,genom att det är hans dröm att spela bland människor då. Jag ser det hela tiden hur viktigt det är att kunna samarbeta som Jonas har svårt göra då.

Det här kan jag inte göra något åt genom att GUD såg allt hur det var ,då säger GUD till mig ,”att har han inte lärt sig om samarbete, då ska han lära sig det.” GUD var så irriterat på mycket saker, men även med Jonas genom att han har förstört mycket för mig. Bland annat lokalen var inblandad GENOM ATT VI GICK IN I ETT SAMARBETE DÅ ,men jag fick problem när jag måste flytta den gången genom att jag hade flyttat galet. Jag minns att GREAT MASTER JUNGFRU MARIA VAR OCH VARNADE JONAS NÄR HAN SATT OCH SPELA ORGEL.

Det  kom problem GENOM ATT FLYTTEN BLEV TUFF FÖR MIG alla dubbla hyror som blev för mig. Och då fick lokalen kris genom att det fattas pengar till hyran och jag måste leva på mitt arbete då Jag jobba dubbelt när jag hade betalat en hyra ,då måste jag igen samla till hyran jag kom efter med.

GENOM ATT MIN GUIDE JOHLIE VARNADE MIG. Det var dyra hyror när det var nyrenoverat från topp till tå då. Men jag fick ihop hyran, men lade pengar på fel lägenhet och fick inte se den innan utan måste betala hyran innan vi fick flytta in då. Jag fick en chock genom att där kan vi inte bo genom att lägenheten var jättefin men för liten för oss. Min guide Johlie varnade mig varje dag, att vi måste släppa lägenheten då. Hon kunde säga till mig, ”vart ska du sätta den här saken eller den saken ”genom att köket och lägenheten var för litet.  Fick inte plats tänkte till och med bygga om köket som var omöjligt. Men den var mycket billigare än den vi inte tog.

Men var ändå tvungen att ta den som kostar mycket mer då, som vi skulle tagit på en gång då. Men fick aldrig tillbaka pengarna, som vi hade önskat och lägga på rätt lägenhet då. Men ingen fick se lägenheten innan man flyttar in och betala hyran då. Akelius hjälpte oss få bort lägenheten, genom att vi var inte så glad utan jättemycket besviken då.

De sa det var lätt att hyra ut och de var snäll och höll en hel månad lägenheten vi skulle flytta in i då. De frågade även om vi kunde flytta om månaden passade då. Sen fick vi äntligen flytta in i lägenheten. Men till och med lov att kolla innan vi flyttade in då. IDAG SER VI ATT DE GJORDE FEL DE SKULLE LÄMNA TILLBAKA PENGARNA DÅ.

JUNGFRU MARIA VAR HOS JONAS DEN GÅNGEN, genom att varna om problem för honom. Han hade gått en del kurser eller annat och kände till Maria då. Han sa till mig att Jungfru Maria har varit hos honom.

Men  fått ett arv efter sin pappa då och jag vill inte stöka till för honom, genom att han måste köpa en del saker då. Men hon var där hela tiden, för att varna honom att han måste hjälpa till med lokalen. MEN BLAND ANNAT JONAS MAMMA MANIPULERADE JONAS och andra runt honom, att inte hjälpa folk får klara sig själv då. Jag har ett företag , som måste räddas med små pengar då.

MEN INTE KRISTIN PÅ SWEDBANK SA DET ,genom att jag och Anders kommer få jättestora problem om du inte säger till Anders, att låna från sin pappa som är det bästa att göra ,för att slippa ränta på pengarna då. Hon tyckte det ,genom att rädda mitt liv då och ekonomin ,genom att hon kunde mig och visste hur jag jobbar då. Och flytten tog hårt på mig genom att jag hade inget val då.

Jag mötte henne flera gånger under 1 vecka och frågar om Anders varit och frågat sin pappa då. Han sa nej ,genom att han gillade inte det jag jobbar med då. Han ville inte lägga pengar på det utan på Anders bil då.

DET BLEV SÅ SOM KRISTIN VARNADE MIG FÖR .Jag sitter illa idag när ingen ställde upp på mig. Jag har mött Kewan som gör inte saken bättre för mig och honom. Genom att jag blir sjuk inombords, som inte folk förstår hur tvillingsjälar fungerar när vi inte lever ihop nu. Vi har det tufft nu. Vi brukar inte ha det så här dåligt säger PROTECTION. JAG KALLAS FÖR BIG PROTECTION SOM HAN VAKTAR NU.

ELLER HÅLLER JONAS PÅ ATT LÄRA SIG SIG AV FELEN, genom att hans mamma tyckte jag kunde dö, som inte Linn och mina flickor vill då. Mamma hans har gjort så mycket fel, och därför satt jag och hjälpte hennes son.

JAG MÅSTE SKRIVA OM ALLA VARFÖR JAG OCH KEWAN FICK PROBLEM OCH ÄVEN ANDERS FICK PROBLEM NU. Varför jag ännu inte mött min drömprins ,genom att GUD tog Jonas att lära honom hjälpa till nu

Och GUD kan ingen gå emot genom att Jonas kände när GUD ÖPPNADE HJÄRTAT PÅ HONOM ,och blev arg på allt ,genom att han åker på att hjälpa till med Sverige och jorden nu. Jonas sa ,att kändes när han öppnade hjärtat på honom då. Det var ingen härlig känsla han fick. Jag minns att Anders blev sjuk när han öppnade hjärtat på honom då. Han ville bara dö kändes det som och mådde dåligt av det . Nu känner han ingenting alls då.

Jag hoppas att han kan förändra människor ,genom att jag får sitta här och lida genom att pappa till Anders är också boven i dramat nu ,SOM GUD HÅLLER ATT REDA UPP, OCH MÅSTE BO HÄR, genom att  folk är inte så pigg på att hjälpa till då.

Här får ni fortsättning min kärlekssaga så.

JAG HADE ETT FANTASTISKT LIV ATT BÖRJA MED EN NY MAN OCH MÖTA PÅ MIN TVILLINGSJÄL KEWAN ,som en del inte acceptera att det var fel i deras ögon. Men inte för mig när någon som såg mig och gav mig uppmärksamhet och kärlek och glädje, någon som skrattar och är glad och lugn man.Jag mötte på Kewan tog mig med storm plus mitt hjärta tog han ,genom att han kommer och går och jag kan inte gå vidare en enda dag ,GENOM ATT ATT KEWAN DÖK UPP DEN 7 JANUARI 2O16  OCH TOG MITT HJÄRTA DÅ.

Jag visste inte om hur tvillingsjälar fungerar den gången när han dök upp. ATT JAG HAR MÖTT PÅ DET VACKRASTE EN KVINNA KAN MÖTA PÅ I SITT LIV. Han var bara 24 år ,men älskar mig och tar mig med storm. Men jag har mött på det vackraste en kvinna kan möta under sin livstid ÄKTA KÄRLEK ,som kommer från en så ung man och ger mig allt.

Det gick inte bryta kontakten utan jag dras till honom genom att att vi dras mot varandra då. JAG MÅSTE LÄMNA ALLT NÄR KEWAN DÖK UPP DÅ. Han kunde enkelt ta mig från Anders när vi satt och pratade och skicka bilder mellan oss.

Och han började ringa mig på Facebook och kunde se honom. Men jag kände en enorm energi från Kewan och den är väldigt svårt att springa från då. Genom att han tog mig från Anders och jag hörde på natten signalen från mobilen eller surfplattan signalerna från Kewan. Jag blev galen och glad och måste till honom kunde inte släppa honom. MEN KEWAN HAR EN ENORM ENERGI ,FÖR  ATT TA MIG och börja gå som de säger då. Det är en energi jag kan inte springa ifrån. Det är omöjligt att göra det när Kewan mötte mig. Jag blev fast med honom.

Men det går inte ta sig undan Kewan, genom att han bryter isär mig och Anders när han dök upp på natten den 7 januari 2016 ,då började han bryta isär mig från Anders. Han såg till att jag och Anders gick skilda vägar då. Han började tjata på mig, ”kom till England”, sa han flera gånger och hans energi spring till honom, genom att jag glömde bort allt .JAG VAR KÄR OCH MÖTA ÄKTA KÄRLEK. Det kan inte folk förstå hur jag fungerar då. Det är en energi som är svårt att förklara hur den fungerar då. Jag klev över alla hinder, ingen kunde stoppa mig genom att Kewan har en enorm energi då. JAG KÄNDE BARA GLÄDJE OCH KÄRLEK I KROPPEN  DÅ.

Kewan gav mig foton på sig själv och även jag gav foto då. Men han gav hela tiden foton. När jag tittar på honom, då dras jag till honom OCH JAG MÅSTE TILL HONOM DÅ, genom att energin fungerar så från honom då. Han skrev alltid vackert till mig. Kärlek som gjorde att jag ville ha mer av honom. Jag vill till honom då .Bara vara med honom då.

KEWAN SÅG JAG LÅNGT INNAN HAN DÖK UPP, en man som satt och väntade på mig .Han har mörkt hår och bruna ögon, som jag blev så orolig över och kände mig rädd ibland. Men berättade för en vän om mannen som satt och väntade då. Genom att jag kände en del oro för honom då. Hon kunde inte förstå vem han var ???En man som sitter och väntar på mig. Men han gav mig exakt den bilden som kom och gick. Jag tänkte aldrig på när han dök vem han var, som satt och väntade på mig då. JAG KÄNDE BARA GLÄDJE OCH KÄRLEK OCH ATTENTION FRÅN HONOM DÅ.

Det går inte bryta isär oss genom att mina två äldre döttrarna försökte få mig att släppa DET VACKRASTE JAG MÖTT OCH VAR UPP ÖVER ÖRONEN SÅ KÄR I HONOM DÅ. Jag har inte förr tittat åt så unga män då. Jag brukar inte titta åt män utan det är männen som får titta på mig. Men yngsta dottern sa inte så mycket än om Facebook. Hon var inte så glad åt det.

När jag började få problem med folk som inte förstod oss, då började jag stänga ute dem genom att jag var rädd att bli påverkad av dem. OCH DE FÖRSTOD INTE ATT JAG MÖTT PÅ EN TVILLINGSJÄL, SOM ÄR BLAND DET VACKRASTE JAG MÖTT PÅ DÅ. Jag blev rädd att förlora honom ,genom att jag vill leva med honom. Tvillingsjälar har den energin att de vill leva ihop. Vi har en stark energi som är svårt att bryta av. Han hade en enorm energi, för att börja med mig. Det är en mening att vi mötts och då kan ingen hindra oss, genom att vi ska leva ihop genom att vi har ett jobb på jorden då .Det är GUD som äger oss.

Jag frågade vad hans kompisar eller föräldrar skulle säga? Men de kan inte säga något om vår relation då. Det är han som väljer då. HAN SA ATT HAN BRYR SIG INTE OM DET. Det är hans val. Och jag  kunde även bråka om åldern, men det spelar ingen roll om du är 100 år,  ÄLSKAR JAG DIG .Jag kunde hänga upp mig mycket på det.

Men Kewan vet inte om ATT HAN KALLAS FÖR TWIN SOUL,TVILLINGSJÄL, BIG LOVE OCH PROTECTION SOM GUD KALLAR HONOM OCH MIG OCH ANDRA PARET DÅ. Men för människor ,då kallas vi för tvillingsjälar men dyker upp på jorden när jorden fått problem, då föds vi och GUD GER KÄRLEK TILL SVERIGE OCH KURDISTAN.

 GUD ANVÄNDER MÄNNEN TILL DET och de vet inte om det när GUD öppnar hjärtat på dem och då brukar paren lämna varandra då. Men går tillbaka till varandra när tiden är inne för det . I Sverige kan de lämna varandra ,genom att landet är gjort att de ska rensa varandra då.

Det är kvinnorna som måste rensa med män de levt med. MEN MÄNNEN HAR BARA SAMMA KVINNA NÄR DE FÖDS DÅ. Men tvillingsjälar måste rensa varandra på djupet och de känner till problem de sitter i. Nu får vi även rensa jobbiga händelser vi haft ,genom att Sverige är gjort så. Men vi måste alltid rensa varandra på djupet då, genom att vi känner varandra väl då. Och vet vart det sitter hos oss.

Men andra liven hade vi inte samma problem, som i Sverige GENOM ATT VI LEVDE IHOP OCH RENSAR BARA FÖRRA VI HAFT DÅ genom att söka efter blockeringar vi har. Och andra liv vi haft hade vi bara ett liv att gå igenom med varandra då. Men GUD gav kärlek till landet vi föddes i då. Men kan inte komma till alla länder när jorden har länder där vi får mycket problem då.

,Men männen drar sig undan när GUD GER KÄRLEK TILL LANDET och kan misstolkas då när de måste dra sig undan genom att GUDS ENERG ÄR STARK DÅ när han öppnar hjärtat på männen då. De kan känna av det en tid att de mår inte bra. Det känns när han öppnar hjärtat på männen. Men de vet inte om det. Men efter en tid går de tillbaka igen när det har gått över då. Männen känner av när de är på väg att lämna varandra då. Genom att de ska ge kärlek till landet då. Men de går alltid tillbaka till varandra då. De mår dåligt när de måste lämna varandra då.

 I  SVERIGE BLEV DET STORA PROBLEMET FÖR OSS  därför får jag och Anders vakta Linn genom att hon måste även hon som mig rensa på djupet och går med Sverige med folkets då. Hon får problem som jag fick genom att hon dras där problem finns då. Vi ska ändra om problem folk har då genom att vi får Sverige att ändra om mycket saker som är fel nu.

Men Linn och Niklas kommer gå tillbaka till varandra som kommer bli lugnt för dem då. De träffas och rensa som jag och Kewan håller på med då. MEN FICK EN VACKER BILD ATT NIKLAS TAR LINNS HAND NÄR HON ÄR KLAR DÅ. Men hon och han fortsätter med varandra som kommer bli underbart för mig att se ,de gå tillsammans igen känns underbart att se. Och framförallt lugnt för alla runt Linn då.

Men det blir ett enormt lidande SOM MAMMA ,SOM  MÅSTE SKYDDA OCH VAKTA HENNE, genom att hon är halv som jag är nu. Jag måste skydda Linn hela tiden, så att inget händer henne då. Hon känner många gånger att hon har ingen mamma längre när jag bor här som blev fel för oss. Men hon har mig genom att jag får släppa allt ibland när hon mår inte bra då. Vi åker till henne eller pratar på mobilen då.

Jag har fått hört från  PROTECTION ATT GUD MÅSTE BÖRJA MED SVERIGE DÅ. Jag och Linn och Niklas och Anders fick stora problem då. Genom att vi följer med Sverige då och vad händer då? Jag kunde aldrig drömma att Linn och Niklas fick dessa problem,men går med Sverige, som gör att vi fick stora problem då. Jag har 2 döttrar som har fått samma skola från mig och lärt dem vad som är rätt eller fel då. De har familjer båda två nu. Linn och Niklas var på väg att gifta sig och Linn vill ha barn som är hennes högsta dröm, att få barn och gifta sig.

Jag minns hur glad hon var när äntligen Nicklas ville förlova sig då. Men hade väntat länge på det. 9 år fick hon vänta,men de hann förlova sig sen small det när GUD öppnade hjärtat på dem. Men kärlek till Sverige som stökar till för dem då.

LINN VAR SÅ LYCKLIG DÅ OCH VISADE SIN FÖRLOVNINGSRING DÅ och skulle gifta sig då.

Jag hade önskat att hon mötte en annan man, än en tvillingsjäl som Sverige ser ut idag. Bara en massa problem fick de då. Jag såg när GUD hade öppnat hjärtat på dem ,såg en mörk grå värld de hamnade i då. Jag tittade på fotot hon lade ut på dem två. DET VAR MÖRKT RUNT DEM. De var ihop i 9 år , satt och planerar bröllop och hade det framför sig då. GREAT MASTER  LADY NADA SA TILL LINN  ATT  DE VAR TVILLINGSJÄLAR. 

Jag trodde aldrig att Linn och Niklas skulle få så mycket problem då. Men jag förstår varför Lady Nada sa det efter den smällen ,att de kommer alltid tillbaka till varandra då. Hon visste såklart vad som kommer hända dem när hon sa att de är tvillingsjälar då. HON KAN DEN BITEN OM TVILLINGSJÄLAR, genom att hon själv har haft det såhär då.

Hon sa till mig ,ATT HON VAR GLAD ATT VARA HEMMA och vill inte alls till jorden, genom att hon såg bara problem med allt Jag och Linn fick jättestora problem nu.Hon förstod att jag mådde inte så bra när hon såg allt runt mig då. Hon ser att Linn mår inte bra alls. Jag  är så arg på allt när jag såg vilket skit liv Linn fick, efter GUD öppnade dem då. JAG HAR GRÅTIT MÅNGA MÅNGA MÅNGA TÅRAR FÖR LINN NU.

Jag har sagt till Linn, att det är inte ditt fel överhuvudtaget då genom att det är Sveriges fel, att Linn fick så mycket problem, genom att hon dras där landet har problem med då. VI VÄNTAR BARA PÅ ATT BLI KLAR DÅ.

Jag och Linn fick dålig hjälp när hon försökte få hjälp av sociala då. Genom att rädda min lägenhet genom att Linn måste ha mig kvar på jorden nu, som ingen verkar fatta då. Att mamma är viktig för Linn, att gå till mig när hon mår inte bra alls då. ATT FINNAS TILL FÖR LINN ÄR EXTRA VIKTIGT ATT MAMMA FINNS KVAR. 

Hon behöver mig, som mor och dotter HON BEHÖVER TRYGGHET OCH KÄRLEK OCH GLÄDJE DÅ.. Att någon att prata med och lugna ner henne då. Vi behöver varandra såklart. Ett hem att komma till som alltid haft öppet för henne , att komma gå som hon vill. Komma hem till mig när hon vill genom att dörren står alltid öppen för Linn ,alltid är dörren öppen att komma hem till mamma då. Linn fick sova hos oss när hon ville genom att dörren står alltid öppen för Linn och alltid välkommen hem min älskade dotter som är min älskling då. Men det gäller alla barnen och barnbarnen.

Nu fick vi jättestora problem både jag och Anders GENOM ATT JAG MÅSTE HA MIN LÄGENHET KVAR, genom att Linn har nästan inget skydd när hon och Niklas lever inte ihop nu utan träffas ibland, som de måste göra då. Men Linn kan inte bo själv nu. Och rädd för spöken som hon  hela tiden känner av och ringer efter oss då. Nu var Peder hos hennes pappa hennes bror, som är död för flera år sedan då .Men efter honom kom ÄRKEÄNGELN HOPE OCH MÅSTE PRATA MED LINN OCH LUGNA NER HENNE DÅ, men även säga till om problem hon måste nu ändra om då.

När hon är rädd, då kan hon gå ut mitt i natten och Sverige är inte så säkert längre då. OCH DÄRFÖR FÅR VI ÅKA I SKYTTELTRAFIK när hon måste ut eller andra saker händer runt henne. Ibland får någon sova hos henne när hon blir orolig. Det blir Anders genom att jag måste sitta och skriva och känna in Sverige då .Hon har bara 2 rum och då kan jag inte sova där ,genom att jag måste ha ett rum att sitta i och skriva då. Jag måste ha lugnt när jag sätter mig och skriver då. Egentligen är det inte så lugnt här,men har inget val.

Genom att sociala kan inte hjälpa oss UTAN KASTADE BORT LINN STÖRSTA HJÄLP, genom att det är endast jag som kan hjälpa Linn ,som sociala gjorde så mycket fel då. Jag måste skilja mig ,som ni såg och Anders måste kliva åt sidan när Kewan dök upp då. En enda soppa av allt nu .Sociala är dålig på att hjälpa människor när jag var enkelt för dem, bara en tid som jag behövde lite hjälp från dem. När någon lämnar varandra, då fattas den delen de lägger tillsammans  då. Och nu måste jag lägga allt, som blev svårt och måste få hjälp med hyran då. Jag sa till dem betala hyran då och får fixa resten själv genom att hyran är hög för att fixa allt själv.

GENOM ATT JAG HADE RÅD FRÅN TVÅ LÄKARE ,att lämna ett ställe som gjorde att jag kunde inte jobba fullt ut. Båda läkarna säger att jag måste flytta då, genom att jag är utförsäkrad och måste jobba mycket mer och hade lokal och fanns den lösningen då. Men flyttade till en lägenhet som passar mig ett lugnt område fast nära stan.

Men trodde inte jag skulle få problem med min ekonomi genom att jag hade ett jobb då. Men sociala vägrar  hjälpa mig en kort tid ,genom att jag måste komma igång mer med mitt företag då när jag hade lämnat Anders MÅSTE HA TIDEN ATT KOMMA IGÅNG.

Och mycket ensam tid genom att måsta ha healing och mycket annat och sitta och skriva då. Måste komma tillbaka till livet då genom att jag var fruktansvärt trött då. Hela min kropp måste vila orkar knappt prata med folk då. Jag ville bara vila och trött efter Anders GENOM ATT JAG LEVT I DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE DÅ.

Men jag orkade knappt prata med dem och ville bara vara fri då och även det var jobbigt då Genom att Kewan kom och gick ,då blev jag sjuk.. OCH SÅ FUNGERAR JAG, att jag brydde mig inte överhuvudtaget då när de sa nej. Jag orkade inte ens bråk, som jag kan vara bra på i vanliga fall,men inte den här gången genom att jag brydde mig inte om mig själv. Därför måste andra människor hjälpa till och se till att jag fick behålla lägenheten då.

Men mina döttrar skulle varit mer på dem och ringt och bråkat på dem. Men de lyssnade på sociala och är rädd att gå emot dem, som de  måste gjort då, genom att jag måste bo kvar i mitt hem. Men även Anders är dålig på att samarbeta och hjälpa till när det gäller viktiga saker då. SKULLE GÅTT EMOT ALLT GENOM ATT RÄDDA MIN LÄGENHET DÅ.

De lämnade mig och ingen brydde sig över mig. Och gick emot sociala då. Yasmine vände sig emot mig och pratade inte med mig alls, genom att hon gillar inte Kewan, ringde inte henne genom att jag var rädd att förlora kontakten med Kewan genom att jag var rädd och osäker då och pratade jag med henne då. Jag kan tagit bort kontakten med Kewan om hon har pratat för mycket med mig. JAG HADE BARA ETT MÅL KEWAN  GENOM ATT VI ÄR ÖPPEN MOT VARANDRA DÅ. Jag sitter fast med Kewan som är svårt att ta sig från och vill att de acceptera honom då.

Nathalie hon slutade jag prata med genom att hon lyssnade inte på mig. Hon ville att jag tog bort honom. Jag kände mig ensam då och för mig har det varit enklare om de respekterar mitt val ,istället för att vända ryggen och sa saker som gjorde ont i mig  då. Genom att jag var kär och vill vara med honom då .JAG ÄLSKADE HONOM. 

Jag ville prata om honom som andra gör och blev tystare och tystare om Kewan då. Jag gick runt i min tysta värld, och ville prata som andra pratade om kärlek och hur mycket jag älskade honom, och var fult i andras ögon, men inte för mig genom att jag har mött på en tvillingsjäl, som är inte som andra män då. VI KÄNNER ÄKTA KÄRLEK NÄR VI MÖTS DÅ.

När när gäller barnen eller Anders har jag varit i farten och bråkat och skyddat dem när det har varit fel då. Men det verkar inte som de har lärt sig från mig ,att bråka och gå emot när de gör fel mot mig. OCH DEN HÄR GÅNGEN SKULLE DE GÅTT EMOT OCH STRUNTA VAD SOCIALA SA, den här gången skulle de gått  emot och  hjälpa till då genom att få behålla min lägenhet ,som jag älskade så mycket .Och är rädd, att jag får svårt att hitta det som är perfekt då.

Genom att jag gick gata upp och ner när jag letade lägenhet och tillslut hittade jag min lägenhet då. Jag minns att Linn berättade för mig när vi var ute och gick, ATT HON DRÖMDE ATT VI FLYTTADE TILL OMRÅDET VI FLYTTADE TILL DÅ. Det var något år innan vi flyttade dit.

JAG MÅSTE HA LÄGENHETEN KVAR , och var på väg att mista sin mamma, genom att det fanns bara en utgång för mig döden, genom att jag tänkte inte hamna som mycket svenskar gör sova ute sociala är dålig på att hjälpa till idag. Men det var Anders pappa som började oroa sig för mig. Han erbjöd mig att bo här som var inte bästa lösningen alls när jag har långt till stan och Linn, då är det inte kul ,att bo här som aldrig har bott såhär. Jag flyttade hemifrån när jag var 16 år ,men mycket yngre människor gjorde så på den tiden.

Jag är så pigg på att hjälpa människor, men när jag behöver extra  hjälp och mådde dåligt, då blir det dålig hjälp genom att de kan inte lyssna på mig när jag måste ha hjälp ,GENOM ATT JAG HAR ALLTID VARIT DEN STARKASTE I FAMILJEN, SOM ÄR PÅ GOTT OCH ONT och blir jag dålig, då står han  och vet inte vad de ska göra då. Det är jobbigt att alltid vara starkast i familjen ,genom att jag måste också få vara människa och känna mig svag och liten ibland. Men barnen gjorde inte som jag sa då. De skulle lyssna på mig då, och inte  på folk som inte känner mig  alls. Barnrumpor som sociala hade anställt som var typisk har mött vettigt folk förut då.

Det blir jag less när jag faller, DÅ ÖNSKADE JAG ATT JAG HADE EN TRYGG OCH STARK MAN VID MIN SIDA DÅ.  Anders har aldrig varit så genom att det är jag som är den starkaste i familjen då. Nu vill jag ha lite balans båda hjälper varandra då. Jag har fått varit kvinna och man många gånger då.

Men sa du får lägga ner ditt företag som är omöjligt att göra ,genom att måsta ha hjälp en tid och var sjukskriven från Stockholm och de såg att jag kunde jobba 2 timmar om dagen, men jag jobbar ibland  mer då.

Genom att jag blev utförsäkrad och hade inget val då. JAG MÅSTE LYSSNA PÅ LÄKARNA I STOCKHOLM SOM SÅG HUR DET VAR FÖR MIG. DE SÅG HUR JAG SKULLE JOBBA FÖR ATT MÅ BRA .

Jag måste ha min lägenhet kvar genom att Linn måste komma till mig ibland. När GUD öppnade hjärtat på Niklas och Linn hon blev förändrad och han började lämna henne genom att SVERIGE SKULLE HA KÄRLEK FRÅN GUD  och då kände han av det utan att han visste varför då. Hon började gå med Sverige. ALLT BLEV UPP OCH NER FÖR DEM.

Men kvinnor kan inte komma till länder som trycker ner kvinnor ,som mycket muslimska länder gör. Nu kunde Kewan föds i Kurdistan, men inte jag genom att vi har fått problem då. Men männen får inte problem som kvinnor kan få ,om de föds i fruktansvärda länder där kvinnor har svårt att leva och ändra om dem. Men männen kan födas nu genom att Facebook kom till då. Och då kunde Kewan möta mig där. Han kan bara välja mig och andra länder kan vi få stora problem då. GUD VILL ÄNDRA OM MYCKET SOM ÄR FEL NU.

MEN MINA TVÅ ÄLDRE DÖTTRAR GJORDE DET INTE LÄTT FÖR MIG. FICK INGET STÖD ÖVERHUVUDTAGET  FRÅN DEM  ,genom att Yasmine vägrade prata med mig om jag ska ha Kewan då. Jag sa som det var om tvillingsjälar hur vi fungerar då. Vi kan ha den åldern mellan oss .Jag var till  och med ut och läste om det på Internet SOM JAG FICK LEDNING AV MIN GUIDE JOHLIE. Jag har berättat allt om oss .Vi är tvillingsjälar på riktigt och kan inte leva utan honom då.

Nathalie försökte blanda in sin pappa och då hamnade i en massa konflikter om Kewan ,genom att han är kurd som honom och trodde det hjälpte då. Jag var livrädd att förlora Kewan och tog bort kontakten från Ömer då genom att skydda mig själv såklart. Jag kände mig ensam och mött på en tvillingsjäl SOM ÄR BLAND DET VACKRASTE JAG MÖTT PÅ DÅ. BIG LOVE. Vi kan  inte leva utan varandra alls genom att vi blir sjuk och mitt val att vara med Kewan ,genom att det är vi två, ANNARS FÅR JAG LEVA SJUK  HALVA LIVET MITT. Vi är ämnade att mötas nu och ämnade att leva ihop då. Jag tänker inte leva sjuk bara för att göra dem glad då.

Jag fick för mig det ena än det andra då. Jag fick så dålig hjälp och möter på det vackraste i livet en tvillingsjäl och bara blir pannkaka av allt då. Genom att jag var rädd varje dag att förlora honom GENOM ATT GREAT MASTER LADY NADA SA,DU HAR MÖTT DIN TVILLINGSJÄL. Nu får ett mycket bättre liv, än vad du har nu med Anders då. Ett lugnare liv genom att hon sa att vi levt i destruktivt förhållande då. För mig var det himmelriket att få leva med en lugn man.

JAG MINNS JAG KÄNDE MIG SÅ ENSAM OM ALLT, då säger Johlie till mig, ”ring till Helen.” Jag ringde Helen och berättade om mina problem för henne då. Jag berättade om döttrarna syn på det, hur Nathalie gick emot mig då. Hon frågade varför? Jag berättade att de gillade inte Kewan och åldern mellan oss då. De vände mig ryggen då. Hon lever själv med en äldre man än henne då. Efter ett tag berättade hon om sin mamma som var död för flera år sedan då. Hon hade samma åldersskillnad som Kewan och mig, hade gift om sig hennes mamma,men med samma som förra mannen då, berättade även om sin bror att de hade samma åldersskillnad som jag och Kewan då.

Hon fattar  inte varför de höll på så bråka om kärlek. Är man kär ,DÅ ÄR MAN KÄR OCH INGEN KAN STYRA OSS , då blir man olycklig om man lyssnar på dem. Jag hade önskat att mina döttrar tänkte som hon då.

Jag minns en kund när jag berättade om min tvillingsjäl och vad barnen höll på att sätta käppar i hjulet för mig. Tyckte det var löjligt, låt mamma få leva, istället för att ställa till problem. Låt mamma ha kul. Hon tyckte de gjorde det mycket värre för mig.Hon berättade att hennes son drogs mot äldre kvinnor då.INGEN KAN STYRA KÄRLEKEN ÖVERHUVUDTAGET NÄR MAN MÖTER PÅ DEN.  

Jag hörde även från en man jag stötte på och berättade om Kewan. Han såg inte som barnen då. Jag kan ta mig ur ett jobbigt förhållandet. JAG FICK HJÄLP ATT BÖRJA ETT NYTT  OCH BÄTTRE LIV DÅ. 

Men det blev inte så bra, att möta på min tvillingsjäl ,SOM ÄR BLAND DET HÖGSTA MAN MÖTER PÅ. ÄKTA KÄRLEK MAN MÖTER PÅ och det vackraste mamma fick möta på den kvällen 7 januari 2016. Att vi är tvillingsjälar kan inte vi hjälpa då. Men för mig var det något jag aldrig trodde jag skulle möta på då. Och börja ett nytt fantastiskt liv med min tvillingsjäl fanns inte i mina tankar ens , än när jag möter min tvillingsjäl trodde aldrig att jag fick så mycket problem med allt då. Jag skulle börja ett nytt fantastiskt liv med  My twin soul då.

MEN FOLK FATTAR INTE HUR SJUK JAG HAR VARIT SNART. I 3 ÅR. Sjuk och känner jag vill dö när inte Kewan är hos mig och svårt för andra att förstå hur jag känner nu. Snart 3 år som jag under tiden velat tagit mitt liv, genom att jag bor inte med Kewan som är öppen mot honom då. Nu har han lämnat igen, genom att han gör så när han börjar må dåligt. De har sagt att yngre männen är extra känslig när vi lever såhär då. DET ÄR INTE SÅ LÄTT ATT MÖTA MY TWIN SOUL DÅ.

Vad händer med mig då? JAG BLIR  STRESSAD OCH SJUK HELA TIDEN och vet inte hur jag ska fixa mitt liv ,genom att jag fick så dålig hjälp när jag skulle lämna Anders då. Det var jag och Kewan som har börjat att gå då.

Ibland såg jag han mådde så dåligt ,såg tårarna i ögonen på honom. Men jag måste göra något åt det ,GENOM ATT JAG VILL LEVA MED HONOM DÅ. Jag kände bara ibland att nu måste jag ringa honom och mycket riktigt ,så mådde han dåligt. Jag måste göra något åt det och fick bort mitt största problem Anders, som var även jobbigt att lämna honom då. Satt mycket i soffan och grät genom att jag var så ensam och vilsen ibland. Och visste varken ut eller in till  slut ,hur det skulle gå för mig. När jag släpper Anders som har levt länge ihop i 27 år och plus levt i ett destruktivt förhållande ,som gjorde saken ännu värre för mig.

Det var svårt att lämna  Anders och måste ha jättemycket hjälp och stöttning när jag lämnar honom. Det värsta av allt ingen hjälpte mig ens Jag g blev lämnad  ensam i min oro då. Jag måste ha så mycket hjälp efter sen jag levt i ett destruktivt förhållande då. Bara lugn och ro och bygga upp ett nytt liv som gick i backen för mig då. Jag kan inte göra något åt det utan bara lugn or ro och tyst runt mig, genom att bygga upp mitt liv på nytt när jag fick så dålig hjälp då. MÅSTE BÖRJA OM IGEN. 

Jag  mådde bra när jag satt  tillsammans med ärkeänglarna och great master DET VAR BÄSTA TIDEN I MITT LIV DÅ

Vi bor fel nästan 3 år och inte träffas på riktigt blir fel för oss. Men det handlar om pengar, som inte finns nu som jag håller på att reda upp nu. Genom att vi måste bo ihop ,annars blir vi sjuk att leva från varandra då. Jag får hela tiden nu kolla på gamla händelser nu genom att reda upp pengarna, som det verkar aldrig ta slut då. MEN DET ÄR GUD SOM HÅLLER PÅ ATT KOLLA VART MINA PENGAR TOG VÄGEN DÅ.

Kewan sa, det är lugn, att allt skulle gå bra med barnen och barnbarnen jag hade. Han hade mina barn och barnbarn och då behöver han inte tänka på barn, genom att jag tyckte lite synd om honom, genom att han kommer aldrig få barn. Jag tänkte ibland VILKA VACKRA BARN, genom att han är så vacker då. Men för mig är det stopp, men tanken kom när tittade på honom.

JAG SAKNAR HONOM VARJE DAG och bo så här gör mig  galen och trött ,genom att jag älskar när han ringer och bara kan skämta med mig. Men vart har han tagit vägen som skrattade och hade humor och kul på många sätt. Men lugnar ner mig när han hör av sig.

Han har ett annat sätt mot mig. HAN VISAR KÄRLEK KÄRLEK MOT MIG DÅ. Jag vill bli klar nu och få krama honom då. Vill vara nära honom, för att slippa vara sjuk inombords som jag är nu. Genom att folk fattar inte att vi måste bo ihop, för att må bra och kan inte välja en annan man då.

Det är svårt att springa från någon som tar mig med storm BARA VISAR KÄRLEK FÖR MIG. Vi fick det tufft jag och Kewan .

DET ÄR DET HÖGSTA JAG MÖTT PÅ, men såg inte vad som kan hända mig, att vi knyts samman vi två när vi mötts, genom att vi är ämnad att leva ihop. Och började så fint det vackraste en kvinna kan möta på, ÄKTA KÄRLEK  MY TWIN SOUL  BIG LOVE KALLAS KEWAN och folk kan tänka och tycka om min big love då. Men det är på riktigt äkta kärlek då.

Men mitt hjärta öppnades på en gång när han började prata och skrev så vackra saker och JAG FRÅGADE GREAT MASTER LADY NADA VEM HAN VAR, HON SA JAG HAR MÖTT PÅ DIN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL Det var det vackraste jag  hade mött då.

MEN VAR SÅ UPPRYMD OCH LYCKLIG när jag förstod vem han var min tvillingsjäl och tänkte inte så mycket på alla problem vi kan få då. Blev sjuk när jag möter honom då.

Jag trodde inte att skulle hamna här när jag mötte Kewan EN TVILLINGSJÄL MY TWIN  SOUL  Men jag hamnade här ,genom att det är GUD som styr både mig och Kewan genom att han såg hur folk var runt mig och vad som har hänt med mig långt tillbaka då . Det är ekonomin som kraschat. Och hann inte fixa en ny lokal när han dök upp då. Jag kollade ibland men kom inte längre då.

PROTECTION  SÄGER TILL MIG, varför Kewan kommer och går och stänger av mig ibland? Han känner när han ska prata med mig ,genom att han känner av mig och måste visa sig för mig .

Jag såg när jag mötte Kewan lugn och härlig och full med liv och glädje och kärlek då. Men GUD öppnade hjärtat på Kewan ,då blev han förändrad genom att han visar oss hur det ser ut idag. HAN MÅSTE ÄNDRA OM.

Om jag började prata som vi gjorde förut,då fick jag problem genom att jag bor här och Anders vet inte om det då.. Jag skulle få så mycket problem då ,genom att Kewan har en enorm energi om jag börjar och pratar med honom för mycket. JAG VILL TILL HONOM DÅ. Därför kommer han och går tills vi är klar.

OCH FÅR RENSA MYCKET PÅ DJUPET ,DÅ genom att så mycket saker kommer upp nu. Jag mår dåligt av det. Men jag förstår genom att jag minns hur det var när han dök upp då .Jag måste till Kewan och kan stöka till för mycket för mig då. Jag behöver bara kolla på hans ögon ,kan jag gå igång då.

Det här blir jag less på när ska jag få leva normalt?

Vem som har skadat mig den gången när jag hade lokal mitt eget företag FICK EN  STOR SMÄLL DEN GÅNGEN  som jag har skrivit om då. Men hann aldrig börja om att söka ny lokal ,genom att jag måste söka en lokal som är inte så lätt ,genom att det måste passa perfekt för mig .

Det är inte bara och ta en lokal både här och där när jag hade förlorat min lokal. DET MÅSTE STÄMMA ALLT FÖR MIG, då gick jag ner en dag till en kvinna jag känner och hon har egen lokal ,men höll på att renovera en del började bygga om där. Men jag satt och tänkte om jag kan hyra hos henne då. Men rummen var för små för mig och man måste dela med andra. Hon hade en större yta jag kunde hyra eller låna av henne. Men satt där och tänkte och tänkte när jag satt och fikade med henne då, att det måste stämma för mig genom att jag har haft lokalen över 13 år och varit själv med tre rummen. Men tänkte ibland hyra ut mitten rummet till folk .Det var perfekt för folk som håller på med massage genom att de behöver bara en bänk då och rummet var perfekt för det . Och mina tankar for framåt och tillbaka då.

Men när jag sitter på min lokal innan jag förlorade min lokal ,DÅ  DYKER ETT NAMN UPP I HUVUDET DAGNY. Hon har gått kurs hos mig hon gick Reiki kurs hos mig .Vi har bytt behandling. Jag fått massage och jag hjälpt henne då. Jag hörde att hon hade bekymret att hålla till med sin massage behandling ,genom att hon hade långt tillbaka lämnat två ställen ,men åkte runt och hyrde in sig på ett ställe då.

Men jag tycker synd om människor och har hyrt ut någon gång då. JAG HADE ETT PERFEKT RUM MITTEN RUMMET DÅ. När jag sitter hos en vän som har lokal ,då dyker Dagny upp och säger att hon var så trött på att åka runt och fick hyra då.

Men hon hörde om min lokal ,då blev hon intresserad av den genom att min lokal såg fin ut och hade börjat renovera lite igen. MEN FÖRSÖKE HÅLLA EFTER DÅ. Hon visste hur den såg ut. Dagny blev intresserad av lokalen min  Riksbyggen som hyrde ut till mig fick jag mycket beröm av.Jag gick upp till lokalen och plocka ihop saker och brits och annat jag hade där. Det passar perfekt till massage och minns jag pratade med henne ,att jag håller på att städa mitt mitten rum.

GENOM ATT JAG MÅSTE HA MINST TVÅ RUM  KVAR, genom att jag har kurser i större rummet och Ärkeänglarna seminarier En Seans i ljus.

Medial rådgivning  och hade kontor i andra lilla rummet då .Jag kunde sitta och skriva och planera mitt arbete då.

Men vi pratade om lokalen och jag var så stressad och pressad när jag även hade världens sämsta samarbete OCH SÅG  INTE SIGNALERNA ALLS ,genom att jag litar och tycker synd om Dagny att vi kan hjälpa varandra då. Jag sade JA till att dela lokalen med henne då .Minns så väl när vi står i hallen när GREAT MASEER SAINT GERMAIN SÄGER MED HANDEN,HUR VI SKULLE DELA LOKALEN. Det var mitt i tu då. Du får ta den halvan och du den halvan då.

.Dagny sa jag, MEN JAG MÅSTE HA DET STÖRRE RUMMET till kursen eller  En seans i ljus och ärkeänglarna seminarier då. Eller sitter och ger medial rådgivning. Men måste göra om lilla rummet till massage för henne då Rummet i mitten .Jag måste ha två rum genom att jag sitter och skriver mycket då.

JAG MÅSTE ETT STORT RUM ,som ibland var för litet och funderar på att ändra om och ta bort en vägg. Jag tänkte i de banorna då ,genom att jag såg Monica en kompis till mig hade gjort så. Jag började tänka i dessa banor och frågade vaktmästaren om råd.

GENOM ATT FÅ STÖRRE YTA genom att jag fick bara plats med 13 personer då. Han sa JA till det, men måste återställa det om du lämnar lokalen då. Men fick fixa det själv då. Men hade 3 rum med ett större rum och funderar om jag ska ändra om lilla rummet jag har kontor i eller rummet jag har kurser i eller andra större grupper  då.

Ibland visade MIN GUIDE JOHLIE EN STÖRRE LOKAL med större yta och två rum då. När jag gick till lokalen kunde hon visa mig en ny lokal.

Det var samma med den lokalen, då fick jag se en dörr som fanns i lokalen då. Det stämde att lokalen hade glasdörrar som jag såg då. När såg bilden var jag inte så intresserad, tills jag kom dit, då tänkte inte jag så mycket på det, än praktiskt med glasdörrar som var inte så genomskinlig då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 855b8d487b2cb9c50fa4952d1b011cee-fantasy-art-angels-heavenly-angels.jpgJAG MINNS JAG DRÖMDE FLERA ÅR INNAN OM LOKALEN DÅ. Såg hur jag gick i lokalen och tittade upp mot fönstret då. Det var så långt innan jag hittade min lokal. När jag vaknade upp, då tänkte inte jag på lokalen att det var en lokal jag ska ha i framtiden då. Men jag förstod det efteråt var min lokal jag drömde om då.

IBLAND VAR DET FÖR TRÅNGT när jag hade för mycket folk och var mycket inne vilket rum ska jag ta och göra om till större rum.

Men Dagny hon gjorde om allt. HON TOG HELA LOKALEN FÖRVANDLADES TILL EN SOPTIPP ,som blev bara värre och värre genom att jag såg inte signalerna den gången

JAG VAR JÄTTETRÖTT och Anders var inte den bästa partner att leva med ,då har han stoppat allt och sagt till Dagny ,att vi måste dela lokalen. Fick inget stöd. Stora rummet kunde hon lånat ibland om hon hade större saker för sig, som jag hade ibland. Och måste få plats med mycket mer människor då. Hon skulle ta rummet i mitten ,men genom att hon håller på med massage och den ytan räckte till henne då. Hon fick plats där genom att jag hade det som behandlingsrum och sitta där i små grupper då.

Men hon tog rummet och GJORDE OM TILL FIKARUM  OCH FÖRRÅD ett helt rum som hon kunde ha till massage genom att hon fick plats där. Hon hade mycket saker där hon hade saker där till förråd.

Men det luktar konstigt i rummet kunde inte vara där då. Jag har alltid fikat eller ätit där jag sitter och jobbar då. Men hon måste förstöra 1 rum bara och sitta och fika då när hon kunnat haft det till massage då.

Jag var hemma mycket genom att jag var inte så glad. Och jag fick ta hem hela mitt kontor och flytta hem med då, plus förlorade mitt största rum där jag skulle ha kurser i eller större grupper, som hon tog till massagerum. Och jag fick ta lilla rummet som jag hade kontor i och fick flytta hem det, som var inte den bästa lösningen för mig ,som måste ha tyst när jag sitter och jobbar . JAG FÖRLORADE PENGAR NÄR JAG FÖRLORADE RUMMEN DÅ.

Hon stängde varje dörr till rummen och lokalen förvandlas snabbt. Det blev problem för mig. Genom att den började bli mörkare för varje dag som går. Hon sätter upp fullt med tavlor över allt då. Jag måste skynda mig sätta upp det jag gillar då. Vi hade inte samma stil när det gäller att sätta upp tavlor genom att hon blandar huller om buller med tavlor. Jag fick skynda mig att sätta upp mina tavlor då. Jag gillar inte ha huller om buller när jag sätter upp tavlor och helst i samma ramar om man sätter i ett rum då. Jag vill ha stilrent då. DET BLEV INGEN HARMONI  I LOKALEN NÄR FOLK KOM DIT. DEN BLEV MÖRK. 

 Men jag kunde inte ha mycket folk  i rummet högst fyra personer och BÖRJADE SÅKLART FÖRLORA MIN EKONOMI DÅ.. Jag fick det sämre och sämre då.

Hon tog hela mitt kök som hade fullt med helt porslin som jag måste ha fullt med muggar och glas och tallrikar  och bestick och annat ,genom att jag hade folk kurser eller annat och måste ha full utrustning då. Hon satt in trasigt porslin ofräscht porslin då. Jag fick bära mitt upp ner när jag måste ha kurser eller annat då. JAG BLEV SÅ TRÖTT ATT BÄRA ALLT UPP OCH NER. ANDERS FICK HJÄLP MED TILL .

LADY NADA OCH ÄRKEÄNGLARNA SA TILL MIG ATT LÄMNA LOKALEN, genom att hon såg att jag mådde dåligt och fruktansvärt trött var jag då. Genom att Dagny skulle egentligen bara hyra 1 rum av mig och hon kunde inte samarbeta med mig när hela lokalen förvandlas till något jag inte ville ha. Folk tyckte att det var inte så perfekt ,genom att lokalen var inte som när jag hade den .

Folk fick sitta i en mjuk fåtölj när de väntade på mig sitta mjukt och bläddra i en tidning eller satt och meditera innan de gick in till mig då. FOLK GILLADE ENERGIN NÄR DE VAR I LOKALEN DÅ. LJUST 

Men de fick sitta på en hård gammal trästol.

Jag hade mjuka mattor hade en mjuk fåtölj att sitta i som satt utanför min dörr då. Men lokalen blev aldrig som när jag hade den ,fast jag fick  så mycket beröm av han som hyrde ut lokalerna då. Han brukar visa min lokal för folk då. De höjde 1000:- genom att han tyckte den var värd det . Jag sa, att vi är olika människor och det inte säkert att den som hyr lokalen gör som mig JAG ÄLSKADE MIN LOKAL DÄRFÖR SKÖTTE JAG OM MIN LOKAL OCH KUNDE SOVA DÄR NÄR JAG MÅSTE VILA IBLAND. DET VAR LUGN OCH RO DÄR OCH FRIDFULLT. 

Vi undrar vad han tycker nu genom att han gillade att visa upp min lokal då.

Jag har fått suttit och gått igenom min ekonomi och GUD MÅSTE VISA UPP SANNINGEN genom alla problem vi fick nu. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.