MIN TVILLINGSJÄL MY TWIN SOUL BIG PROTECTION- PROTECTION

IDAG KÄNNS LIVET EXTRA TUFFT NÄR JAG SER HUR JAG LEVER IDAG, och kan knappt leva normalt ,som människor inte kan sätta sig in i, att jag känner mig sjuk och halv inombords nu, när inte jag och Kewan lever ihop.

Jag vet att mina barn hade önskat ,att jag hade hittat en annan man, ÄN KEWAN UNG 24 ÅR ,OCH KOMMER FRÅN KURDISTAN, var väl inte så lyckat för dem, att mamma har hittat en ny kurd ,som deras pappa ,och gjorde inte saken bättre när Nathalie ringer Ömer hennes pappa, som också är kurd, men han gillar inte Kurdistan ens, genom att han kommer från Turkiet och är kurd som Kewan är.

Jag trodde, att det var inga problem kurd som kurd ,de kan varandra samma kultur som Kewan, MEN DET GICK INTE HEM HOS HONOM DÅ, men jag visste att han ville styra mig ifrån Kewan som gick dåligt då. JAG HAR SETT FRÅN TIDIGARE LIV, ATT JAG OCH KEWAN FÅTT PROBLEM MED FOLK, NÄR GUD SKA ÄNDRA OM GENOM OSS. HAN SKICKAR BIG PROTECTION OCH PROTECTION TILL JORDEN DÅ. MEN FOLK HAR DÖPT OSS TILL TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR.

GENOM ATT JAG HAR BÖRJAT TRÄFFA KURDER ,som har jättestora problem att leva ett normalt liv. Och GUD ska ändra om folk idag ,genom att mycket kurder har jättestora problem idag. Och speciellt kvinnor har problem och döttrarna får stora problem nu. MÖRK KULTUR SOM SKA ÄNDRAS OM.

Men det är meningen att jag och Kewan ska mötas, fast folk gillar inte det.

MEN GUD SKA BÖRJA MED KURDISTAN ,och då fick jag lida av valet han har gjort GENOM ATT HJÄLPA KURDISTAN OCH OCH SVERIGE PÅ SAMMA GÅNG, Och jag är arg på allt nu, genom att jag blir sjuk av allt ,som ingen kan sätta sig in i ,att det är jag och Kewan, som mina döttrar var inte så glad över bara yngsta dottern, sa inte så mycket än Facebook gillade hon inte alls ,utan mötas på riktigt då.

Igår satt vi kollade tarotkorten och ville även kolla på Kewan, genom att jag mår dåligt då. Fick upp en halv bild av honom ,och han är halv genom att andra delen var borta, och han mådde inte så bra när vi lever så här då. Men vi är halv tvillingsjälar, som ingen människa kan styra över vårt val. Kewan och jag kan inte hjälpa vad människor tycker och tänker om det, genom att det är GUDS jobb, och Kewan är ung ,och han fick problem på en gång, genom att de accepterar inte Kewan, och jag kan inte göra så mycket åt det ,FÖR MIG ÄR DET BARA KEWAN JAG KAN LEVA MED ,för att slippa vara sjuk och halv då.

GUD har sagt till mig, att han misstänkte att Kewan kommer få problem ,genom åldern och kommer från Kurdistan och är muslim och ung då. JAG OCH KEWAN FICK PROBLEM, genom att folk tänker på annat om oss. Och jag mår dåligt när folk tänker som de gör, genom att Sverige har problem med det, genom att vi har stort åldersskillnad jag och Kewan. Men det har mycket andra länder, men har inte samma problem som i Sverige då. Men jag vet par som älskar varandra, fast de har stor åldersskillnad då. De bor i Sverige då.

Nu har Kewan lämnat igen ,och han har gjort det flera gånger och jag blir sjuk inombords, och halv blir jag som Kewan. Och vi har inte haft den åldern förut ,men GUD hade inte så stora val ,ÄN ATT BÖRJA MED KURDISTAN.

Genom att så mycket folk har problem där ,och folk måste ta hand mycket problem de har. OCH MYCKET KVINNOR OCH DÖTTRAR LEVER FRUKTANSVÄRDA LIV ,OCH MÅSTE ÄNDRA OM DEM DÅ. FOLK MÅSTE FÖLJA SITT HJÄRTA, FÖR ATT BLI LYCKLIG LEVA MED DEN KVINNA OCH MAN DE ÄLSKAR DÅ.

DET ÄR INTE BARA DEN BITEN UTAN MYCKET ANNAT DÅ. 

DÄRFÖR FICK KEWAN FÖDAS I KURDISTAN ,FÖR ATT GE KÄRLEK FRÅN GUD ,HAN ÖPPNAR HJÄRTAT PÅ KEWAN,HAN SKICKAR SÅ STOR ENERGI ÖVER KURDISTAN FRÅN KEWANS HJÄRTA. Och har märkt på Sverige hur det ser ut. Nu har folk börjar vakna upp ,och börjar gå in i konflikter ,och slutar att acceptera allt nu. Det kommer upp både det ena än det andra då. Det kommer upp mycket problem i Kurdistan, då börjar folk ta tag i problemet de har då.

Vi har sett Kurdistan har det hänt saker ,att kvinnor börjar sluta acceptera sina hemska liv då. De ska också jobba mot ett mål ,att kunna leva normalt liv, som andra länder gör. FOLK MÅSTE VÄLJA SIN PARTNER SJÄLV, för att bli lycklig ,det kan ingen styra åt oss ,som mycket kurder har problem med nu. Men finns andra länder som har hård kultur då.

Jag vet varför Kewan dök upp och vi måste leva ihop hela livet, genom att vi hör ihop tvillingsjälar kan inte leva från varandra  JAG HAR ALDRIG UPPLEVT, ATT BLI SÅ SJUK NÄR KEWAN LÄMNAR MIG. Han gör det när han mår inte bra då.

Vem blir lidande jag såklart. Det här kan ingen människa styra över genom att GUD har börjat med Sverige och Kurdistan, SOM JAG BLEV INTE SÅ GLAD ÖVER, genom att det stökade till mitt liv. Jag och Anders fick jättemycket problem nu ,och måste lämna Anders ,genom att Kewan dök upp då. .

KVINNOR KAN PROVA SPRINGA FRÅN EN TVILLINGSJÄL ,genom att det är omöjligt att göra då. De tar de ska ha då. Jag var svår att ta genom att jag var äldre, och till och med jätterädd. Men Kewan har energi ,som gör att jag glömmer bort allt, BARA KÄRLEK OCH GLÄDJE RUNT honom ,och fick så MYCKET ATTENTION ,men han har den energin Kewan.

Men kunde inte drömma om, ATT JAG BLIR SÅ SJUK INOMBORDS, som går inte skaka av sig. Det har varit mycket bättre att möta på en annan man när man får så mycket problem.

Jag är sur och less, genom att ett helt liv har hackat sönder för mig. JAG HAR FÖRLORAT MITT ÄLSKADE HEM, ATT KOMMA HEM TILL DÅ, genom att jag fick så dålig hjälp, och måste lämna Anders hade inget val när Kewan dök upp då

Nu måste jag ha pengar till allt ,och hann aldrig starta upp en ny lokal ,som jag satt och kollade på ibland då. MEN ÄR SVÅRT ATT HITTA DEN PERFEKTA PLATSEN TILL EN NY LOKAL ,genom att jag måste ha tyst när jag jobbar då

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är beautiful-angel-angels-40699203-736-857.jpg

Men tänker även på min lägenhet ,HUR SKA JAG HITTA DET SOM ÄR PERFEKT DÅ? Genom att jag hade svårt att hitta en ny lägenhet, och hittade mycket fel när jag var och kollade ,men tillslut dök en lägenhet upp ,som passar min smak då.

Jag gjorde samma med lokalen lokalen, MEN KOLLADE RUNT DÅ. De hade till och med sänkt hyran på lokalen när jag kom och kollade på den. Men var kollade på samma lokal, men den kostade på den tiden 2500:- .Jag tänkte dela lokalen med en kvinna då.

JAG MINNS JAG DRÖMDE OM MIN LOKAL. Men gick där i lokalen men såg hur den såg ut. Men såg folk kommer till mig som är sjuk. Men såg mycket folk som måste söka upp mig. När jag kollar på lokalen ,då var den exakt som i drömmen. Men förstår allt när jag kommer dit.

Men gick 1 eller 2 år ,då ringer Monica till mig ,och frågade om jag var intresserad av en lokal då? Jag åker dit, men det var samma lokal ,jag var och tittade på förut ,men går runt i lokalen då. Men säger, att de hade sänkt hyran till 1600:- samma lokal som har kostat 2500:-. Men sänkt hyran till 1600:-. JAG TAR LOKALEN. 

Jag hade gjort en skattkarta den gången och skrivit upp hyran 1500:- med 3 rum i lokalen.  Jag minns mycket väl att jag var inte ensam den gången när jag skrev på kontraktet på hyran på lokalen. Jag kände att andra sidan var med. Han frågade om det kändes bra Bertil ,som såg till Riksbyggen lokaler?. Hans ögon var så ljus och blå klar ,och ljus när jag tittade i hans ögon, då var hans ögon klar och blå och stark den gången då. Jag vet att han stod inte ensam annat folk var med, genom att jag fick som jag ville ha det. Jag fick all renovering gratis behövde aldrig lägga en krona då. Men fick ett enormt jobb att renovera allt. MEN  FICK TILL LOKALEN SOM JAG GILLADE DÅ.

Men efter åren började höja hyran, men de frågade om det var okej då. När jag fick problem med lokalen ,då var hyran på 2500:- ,Men måste höja då. Men när jag förlorade min lokal, DÅ HÖJDE DE HYRAN TILL 3700:- De höjde till 3700:-. Tyckte min lokal var värd att höja hyran då ,genom att han gillade min lokal så mycket då.

Men hann aldrig börja en ny lokal när Kewan dök, genom att jag måste börja spara pengar då, som är svårt ibland. Men måste skilja mig som är också svårt ,TILLS KEWAN DÖK UPP, men hann aldrig börja med en ny lokal.

Nu sitter jag här och arg på allt tok, SOM JAG FICK NU. Mamma levde på den tiden, och när hon dog lämnade hon pengar efter sig. Det blev inte så mycket, men kunde fixa min lokal.

Men det som är trist nu, GENOM ATT JAG DRÖMDE LÅNGT INNAN JAG HITTADE MIN LOKAL DÅ. Jag såg ,jag gick på ett ställe ,och gick och  tittade upp mot fönstren. Jag gick i en lång gång fram och tillbaka väntade på folk. Såg folk som mådde dåligt, som  måste ha hjälp av mig. Folk mådde väldigt dåligt ,men jag sprang fram och tillbaka där då. Men det var mycket folk ,som måste ha hjälp då. Någon satt och väntade på mig. Jag sprang mellan folk hela tiden, som kom dit och måste ha hjälp då.

Men ingen kunde känna att det var en källarlokal när man stod där i lokalen. Men var högt tak hade gardiner som gick ner till golvet.

Men jag tänkte inte på att var den lokalen jag drömde om då. Men jag vet att det var den lokalen jag hade drömt då. DET VAR DEN LOKALEN JAG SKULLE HA.

När jag hade renoverat klart ,då fick jag  mycket hjälp med olika saker, som skulle fylla upp min lokal då. Jag minns en kvinna kom och gav en massa stolar från en skola då.  Men jag behövde mycket stolar till kurser då. JAG FICK MYCKET HJÄLP ATT FYLLA LOKALEN DÅ.

Men bytte ut mycket när jag började få in mer pengar ,och bytte ut och köpte mjuka stolar, att sitta på. Det blev mycket byten av saker, men byggde upp lokalen EFTER MIN SMAK DÅ.

Men kände ibland ,att jag måste vara själv ibland ,och bodde på lokalen en hel vecka ibland då. GENOM ATT JAG MÅSTE GÅ IGENOM MYCKET MED MIG SJÄLV, och det gick dåligt att göra det hemma då.

JAG KÄNDE ALLTID  ETT ETT INRE LUGN NÄR JAG VAR DÄR, började även att måla med min guide Johlie, tills jag fick börja måla med Donovan då.

Men folk kunde undra ibland när jag var i lokalen , så länge och hade inte kunder hela tiden ,utan behövde min tid ,att sitta ensam ,och tiden gick så snabbt, och förstod inte  vart tiden tog vägen. Men jag mådde gott då. Och folk älskade att komma till mig ,genom att det var så lugnt OCH ÄLSKADE DEN ENERGI LOKALEN HADE DÅ.

Jag minns en ny kund kom till mig ,och blev kvar som kund då. Men kommer på EN SEANS I LJUS, men vi pratade OCH ALLA FICK BUDSKAP ,på sitt sätt från ÄRKEÄNGLARNA GREAT MASTER ELLER GUIDER. När han ska gå från lokalen, då började vi skratta ,när han tittar på dörren till ytterdörren till lokalen. Genom att det satt en dörr innan ytterdörren då ,som jag fick hjälp att måla av Carin en vän till mig. Det var målad i färgat glas i olika färger. Som i gammal stil då. Han står tittar på fönstret ,och tar upp ett papper, som han har målat exakt fönstret på pappret då.

KALLE HADE VARIT PÅ NÅGON KURS ,OCH MÅLAT EN TECKNING, SOM MITT FÖNSTER SÅG UT DÅ. Att det var speciellt för honom då .Vi förstod ,att det hade en mening då ,genom att han började gå mycket hos mig efter den gången då. Han fick världens ledning den gången, genom att han kunde lösa upp en del saker då. Men han såg vart han skulle gå då. Jag minns det som idag den gången han vecklade upp sin teckning då.

Lite kul minnen jag har, men förstår ännu mer idag ,hur viktigt lokalen var att börja mitt arbete, och hjälpa människor då ,som är mitt arbete då Jag har gått en lång väg ,och lärt mig mycket efter vägen ,OCH FÅTT MYCKET UTVECKLING FRÅN GUIDER ,GREAT MASTER ÄRKEÄNGLARNA och mycket annat då.

MEN TAPPAR SITT KÄRA ARBETE BARA FÖR URDÅLIG HJÄLP, ATT RÄDDA MIN LOKAL DÅ. NU FÅR JAG LIDA IDAG. Men vem tänkte på det då. Men får väl fixa igen men hann inte med allt då. BARA FÖR DÅLIG HJÄLP , att rädda en lokal som var mitt liv då. Det blev svårt för mig att dela med henne, som jag testade att göra genom att vi var olika som bär då.

Jag hade tänkt själv hyra ut 1 rum ,men skulle aldrig ta som henne då. Jag kände hela tiden, att jag betalar för mycket för så litet rum, genom att hon tog hela lokalen ,och fick ett litet rum. Jag hade inget val ,än att ta lilla rummet längst ner i lokalen då. Jag hade renoverat rummet jättefint ,och var nöjd med färgerna då. Jag fick bara 1 rum då. Men den ytan var inte stor då. Och därför måste jag frågade Bertil ,som hyrde ut lokalerna, att det stämde dåligt för mig .Jag sa till honom, att han hyrde ut i andra huset ,och folk fick hyra ett varsitt rum där. Det var 4 rum där. JAG KÄNDE HELA TIDEN ATT JAG BETALAR FÖR MYCKET FÖR RUMMET DÅ. Men därför pratade jag med Bertil den gången, genom att sänka hyran, och kan lägga andra pengar ,om jag måste hyra ett större ställe då. Jag använde inte skåpen ,som hon hade fyllt med sitt trasiga porslin ,men dela med Dagny, det gör jag aldrig om då.

NÄR JAG VET VAD 1 RUM KOSTAR ATT HYRA, DÅ BLEV DET SÅ FEL FÖR MIG DÅ. 

Jag minns jag lånade en gång ett rum där, och hon hade samma rum som mig. Hon betalade mycket mindre än mig då. Jag fick dela på 3700:- som blev fel ,genom att jag bara använde 1 rum ,och toaletten och köket tog hon. Monica fick betala 500:- för 1 rum, men hon hade även tillgång till toaletten och kök då. Men hon fick dela med folk ,som var inte så kul när man ska sitta och jobba som jag gör då. Men killarna drev en bokföringsfirma då. Jag var tvungen att låna ett rum när de höll på att renovera ,och det gick inte vara i min lokal då. DET BLEV BARA FEL FÖR MIG. Min lokal var inte gjort så ,då skulle Dagny varit bussig, att jag fick betala som andra gjort då. JAG SKULLE ALDRIG GJORT SÅ, UTAN FÅTT BETALA FÖR 1 RUM ,MEN INTE DEN HYRAN HON TOG AV MIG FÖR SÅ LITET RUM DÅ.

Men sen försvann killarna och Monica delade hela lokalen med en kvinna då. Men jag såg felet jag fick då ,och skulle egentligen bara betala för 1 rum, och inte dela på hyran till hela lokalen då. Jag kände allt blev så galet då. Men först hyra ett rum ,och sen kolla efter större ställe att hålla till, när jag hade mina kvällar med  SKYDDSÄNGLAR GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLAR OCH GUIDER OCH KURSER.

JAG HADE TÄNKT SJÄLV HYRA UT MITTEN RUMMET 1 RUM ,men de skulle betala mycket mindre för rummet då. Jag har hyrt ut mitten rummet förut då.

Genom att vi hade en lokal med 3 rum ,och hon styrde över den och kunde göra så, då måste de göra om allt ,och hyra ut per rum ,då har det varit rättvist för mig , GENOM ATT JAG KÄNDE NÅGOT VAR FEL DÅ. Och måste hyra extra om jag ska ha större och mycket folk. Det blev för dyrt, men tänkte ibland hyra in mig om jag måste ha mycket mer folk.

Idag är jag sur och arg, när jag ser hur mycket pengar förlorat nu. Men lever med fel människor ,och kan inte gå tillbaka och ändra om då. Gjort är gjort då ,MEN PENGAR HAR JAG FÖRLORAT NU.Jag drömde innan om min lokal ,som gick i backen för dålig hjälp. JAG MÅSTE BEHÅLLA MIN LOKAL GENOM ATT DET VAR MIN INKOMST. 

Linn drömde att vi flyttade ,och jag var så glad när hon berättade det för mig den gången när vi var ute och gick. Det tog ett ett tag tag,  men sen flyttade vi till platsen hon hade drömt om då. Men var så lycklig där, och så glad när vi flyttade in då. Men förlorade allt, GENOM DÅLIG HJÄLP ,SOM JAG SKULLE HAFT KVAR NU.

JAG HOPPAS LINN DRÖMMER IGEN OM ATT FLYTTA NU ,genom att jag blir galen på allt, och hoppas man får behålla allt, genom att mitt liv är i kaos nu. SVERIGE ÄR SÅ DÅLIG ,PÅ ATT HJÄLPA MÄNNISKOR DÅ.URDÅLIG FOLK. HAR BLINDA MÄNNISKOR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.