DET HÄR GÅR FÖR LÅNGT GUD

Jag kommer att försvinna snart från jorden, och DÅ FÅR  DU TA HAND OM ANDERS  SJÄLV DÅ. Jag tänker inte vara kvar en enda dag.

Jag mår såhär, som bilden visar mig genom att ingen kan mig eller förstår mig ,varför Birgitta mår så där knäppt, som jag mår då. Jag har aldrig upplevt det förut, MEN KEWAN DÖK UPP SEN MÖTER MAN PÅ TWIN SOUL TVILLINGSJÄL ,SOM VAR SÅ SÖTT . Kewan dök upp sen möter man på twin soul tvillingsjäl som ska vara så sött då. Men kolla på mig är det så vackert då?????

NEJ SÅKLART KOLLA PÅ MIG NÄR KEWAN SITTER I ENGLAND DÅ. MEN ÄVEN HAN HAR SAMMA PROBLEM SOM MIG DÅ. 

Jag bor med galning, som tror att du ska förändra nu. Men plågar mig varje dag, GENOM ATT JAG MÅSTE FÅ TILLBAKA MITT HEM NU, annars kommer jag inte orka längre då.

Jag kommer inte vara kvar genom att jag gör mig illa hela tiden och skär mig, men är det rätt tycker du? Jag har aldrig i hela mitt liv gjort det. Men sett andra gjort, men nu gör jag det, när kom till huset ,genom att Anders har ett vidrigt sätt mot mig. Han kör ner mig i botten hela tiden nu. Har aldrig upplevt det förut då. Men hans pappa började oroa sig genom att han är gammal då. Han frågade mig varför är Anders så arg ? Han menar ,att han får bo här ,och är arg då. Jag sa, jag kan honom. Tog upp om hans dåliga samarbete. Han ser hur han sticker ,utan att säga till, som är dålig stil av honom då .Jag tog upp om sociala ,genom att han stökar till för mig och han själv blev lidande. DET HÄR ÄR INGEN HJÄLP, SOM FOLK TROR ,SOM KAN INTE  ENS BO IHOP JAG OCH ANDERS.

Han gör mig illa när han drar igång på sitt sätt. Jag blir sjuk ,som måste ha mycket  kärlek och glädje och tyst runt mig ,för att må bra nu. För mig gäller bara tystnaden ,för att känna ett inre lugn inom mig. Jag vill ha tillbaka mitt liv min lägenhet, då först mår jag perfekt bra och kan börja skratta och le igen.

MEN PLUS KEWAN FÖR ATT MÅ ALLRA BÄST ,GENOM ATT BLEV SJUK NÄR KEWAN KOMMER OCH GÅR DÅ. JAG FUNGERAR INTE ENS DÅ. JAG KÄNNER MIG HALV DÅ.

Jag orkar inte sitta här ,och vänta längre plågas varje dag ,när jag får gå tillbaka till en man ,som är arg och galen ,och fattar inte att han har gjort största felen och hans pappa. Men jag tänker aldrig hjälpa till här ,och det spelar ingen hur gammal han är, genom att jag ska bort från huset ,genom att jag måste få frid GUD. Jag är så less på ditt påhitt ,som fungerar dåligt. Jag har fått dött den gången ,om inte Roland hans pappa har hjälpt mig till helvetet ,som har varit mycket bättre att dö, än att leva i ständig stress och konflikter då. JAG TÅL INTE DET NÄR JAG OCH KEWAN LEVER SÅ ILLA DÅ.MEN DET ÄR SVERIGE I ETT NÖTSKAL DÅLIG HJÄLP.

Men jag kommer ge upp, genom att jag kan inte leva här genom att bråka om småsaker om fil och bröd, då har det gått för långt. Och det är inte att hjälpa folk överhuvudtaget med så små pengar. JAG TÄNKER INTE ACCEPTERA MER GUD ,då får du ta hand om svenska folket själv, genom att jag tänker inte hålla på med det. Sitta och skriva, som ska inte bo här överhuvudtaget utan i lugn och ro när jag sitter och skriver då.

Jag sitter väntar på allt och jag tänker inte göra det längre ,och allt ni har sagt min PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN, att jag tänker inte vara kvar längre. Jag fick  kärlek när jag mötte Kewan, men nu kommer jag ge upp ,genom att plågas in på skinnet dag efter dag av människor då. Jag orkar inte med längre och sitta och skriva och hjälpa människor, som hugger och skriker åt mig, ,då skulle alla säga vad knäpp jag är, som ger inte upp, och bli utsatt för den plågan varje dag. Men sitter fast med GUD OCH PROTECTION. JAG ÄR BIG PROTECTION. Det gör saken värre och jag orkar inte snart leva med allt .

GUD kan folk få möta på ,som jag har fått på riktigt mött på honom då . Han är kul att möta på ,men efter det fick bara problem, genom att jag kan inte ens bo här. Men GUD såg hur det såg ut ,och han vet att jag och Anders kan inte bo ihop. OCH NU SKA HAN VISA VAD SOM ÄR RÄTT ELLER FEL ,genom att jag fick så dålig hjälp när jag måste skilja mig.

Och då vänder GUD på allt ,fast han såg, att jag måste lämna Anders efter alla bråk ,och kan inte leva med varandra överhuvudtaget, genom att vi levt i ett destruktivt förhållande ,och alla som har provat på det förstår ,ATT VI  MÅSTE LÄMNA VARANDRA NÄR KEWAN DÖK UPP ,som bara blev en massa problem nu.

Jag trodde jag skulle få leva med honom på en gång ett underbart liv, genom att han var så lugn Kewan när jag pratade med honom då. Jag minns Kewan sa, om Anders arga mannen kallade honom för. Han ringde en gång när han var så arg. Han stängde mobilen på en gång när han såg hur arg Anders var. Skrev ibland, då säger Kewan min tvillingsjäl, så här, arga mannen var hemma då .JAG ÖNSKADE SÅ MYCKET ATT FÅ LEVA MED EN MAN, SOM ÄR LUGN, genom att jag klarar inte av människor som är arg jag mår så dåligt då.

Jag tänker inte sitta och plågas varje dag ,bara för att rätta till alla fel det blev .Jag vet att GUD har rätt efter allt som hänt mig då. Men jag kan inte ändra om ,genom att jag blev utan hem när jag förlorade min lokal ,som jag har fått rett upp om min ekonomi ,när Kewan dök upp, då var det inte kul ens när GUD dök upp då. JAG KAN INTE ÄNDRA OM DET SOM BLEV FEL DEN GÅNGEN ,NÄR LOKALEN ÅKTE I SOPORNA DÅ. JAG HANN INTE ENS HITTA EN NY LOKAL NÄR KEWAN DÖK UPP DÅ.

JAG HADE TÄNKT LÄMNA ANDERS FÖR FLERA ÅR SEDAN DÅ, genom att jag var till Terry ett medium, och han såg bara en massa problem med Anders. Men Terry var jätteglad när han kommer och mötte mig ,och tog mig i handen då. Men fick en konstig blick mot Anders, och kände han gillade inte Anders överhuvudtaget ,han tog han inte ens i hand då. Det var svårt att lämna Anders genom att jag älskade honom.

MEN JAG OCH KEWAN LEVER EGENTLIGEN LIVSFARLIGT IDAG, GENOM ATT BÅDA ÄR SJUK NÄR VI LEVER INTE IHOP DÅ. MEN HITTA PENGAR PÅ EN GÅNG DÅ. KEWAN STÄNGER OCH GÅR NÄR HAN BLIR SJUK DÅ. DET ÄR INTE SOM NI TROR ,SOM SKRIVER VACKRA SAGOR OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR DÅ.

TERRY SÅG BARA PROBLEM och såg att jag måste lämna Anders genom att kunna jobba i lugn och ro ,genom att han drog ner mig då. Jag vet han har rätt ,men stannar kvar ,och kom igen vart i livet genom för mycket bråk. Jag minns en annan kvinna ,som jobba som mig hon undrade vad jag hade honom till .Jag var kär och blind då . Jag gick och lärde mig kanalisera. Helen läraren sa det till mig om Anders då. Men jag var kär och svårt att lämna honom då.

Men folk kan inte se det ,att jag och Anders måste mötas och gå med svenska folket då. MEN PLUS RENSA VÄRSTA LIV HAFT DÅ. Han kan visa upp negativa saker, som hon uppfattar så fel. MEN JAG OCH ANDERS FÖDDES TILL SVERIGE, FÖR ATT SYNA AV LANDET MEN VI DRAS TILL PROBLEM, VI GILLAR SAKER, OCH DÅ HAR LANDET PROBLEM MED DET.

DET ÄR ENDAS NU FOLK FÅR SE TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR ,SOM GUD LOVAR ATT VISA UPP OSS. INGEN HAR SETT DET FÖRUT DÅ.

HAN KALLAR OSS FÖR BIG PROTECTION OCH PROTECTION. Men folk har skrivit så mycket fel i böcker ,och på internet, och då måste han lämna ut sanningen om twin soul tvillingsjälar ,GENOM ATT GREAT MASTER LADY NADA ,SA DET TILL GUD. ATT FOLK HAR BLIVIT LITE GALEN IDAG ,BARA TWIN SOUL OCH TVILLINGSJÄLAR FOLK VILL MÖTA PÅ DÅ.

Idag ser jag för mycket, men för sent att fixa mitt liv, genom att Kewan fick mig att blomstra, och fick mig att leva igen och igen och igen, genom att mitt inre växte enormt GENOM ATT HAN GAV  MYCKET KÄRLEK TILL MIG ,OCH GLÄDJE OCH KÄRLEK ATTENTION FICK JAG.

Jag minns mitt liv blev en stor omvändning HAN FICK MIG ATT LEVA, som är helt borta för mig, genom att livet är borta. Jag fick uppleva en liten stund kärlek och glädje attention då.

Men mitt inre liv håller på falla nu mer och mer ,och jag orkar inte rätta till då. Genom att Anders och hans pappa har stökat ,så jag förlorade min lokal ,SOM VAR MIN INKOMSTKÄLLA DÅ. Jag fick problem när jag skulle skilja mig, genom att Anders kan inte samarbeta överhuvudtaget då.

GUD såg det, och blev irriterad på allt och säger ,ATT  HAN MÅSTE HJÄLPA TILL. Har han inte gjort det, då får han göra det nu. Han kunde till och med inte rädda min bostad, som skulle hjälpt mig, genom att rädda sig själv ,men det är han i ett nötskal. Han har aldrig tid att stanna upp Anders, genom att han kan inte sitta still, som vanligt folk gör utan är för det mesta stressad hela tiden ,som folk har även sett.

GENOM ATT FOLK TROR ATT HAN ÄR EN SOCIAL PERSON ,men han har inte vänner då, sin bror hade han genom att de var tvillingar då, de umgicks hela tiden då. Nu är han död ,och han kan gå ut och möta folk. Men pratar med folk en stund ,och till nästa han möter på ,pratar en stund ,och ibland stå i långa samtal när barnen var små ,och blev sur att stå och vänta på honom ,genom att han tog inte hänsyn till barnen då. De var så less när han var med, genom att vi kom nästan inte framåt då.

Det blev ett steg fram ,och prata med folk ,och ett steg fram ,som även jag kunde bli galen på då. Jag börjar att gå iväg då ,men kan även säga till honom ,att nu går jag då. Och speciellt när man har mycket att göra på stan då. Eller om vi var på väg till ett viktigt ställe för barnen tivoli och åka karuseller ,DÅ VAR DET SURT RUNT ANDERS DÅ. 

JAG HAR SAGT TILL OM PROBLEM ,ATT TA MED ANDERS PÅ STAN, ELLER ANDRA STÄLLEN TIVOLI ELLER ANNAT. Men är det vi ,då är det vi, och inte en massa folk du ska prata med då. Jag kan även gå förbi om jag har bråttom till olika ställen då ,eller säger hej ,genom att då handlar det om barnen, eller Anders och jag, eller jag själv ,som måste skynda mig hitta det jag var på väg att köpa då. Men han har aldrig lyssnat på mig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 146200.jpgMEN NÄR VI KOM HIT ,DÅ BLEV DET BARA EN MASSA PROBLEM.NÄR FOLK ÄR URDÅLIG PÅ ATT HJÄLPA TILL ,ATT RÄDDA VÅRT VIKTIGASTE LÄGENHETEN DÅ. När Anders kommer hem, då åker vi i konflikter ,eller sitter och tittar på tv, som han älskar att göra ,och gillar inte bli störd ,då kan han bli sur .Jag brukar se mina program efter honom, genom att vi hade Telia då. Men här har inte Pappa hans Telia bredband ,han har annat då. VI LEVDE I ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE ,och ena dagen bra och andra dagen bråk ibland.

FOLK TROR ATT ANDERS ÄR KUL ATT HÄNGA MED, tills de ser hur han är. Jag kunde säga till honom, att nu går jag, väntar inte alls. Men inte för Anders, han måste prata både här och där, men hemma, då vänder han om ,som ingen ser när de möter Anders. Han skrattar och är glad då. Men hemma en helt annan man ,som jag känt i många år, och jag måste göra något åt det. Jag lärde känna Anders  när jag var 16 år. Men sen träffas vi igen ,och levt ihop i 27 år då.

Jag minns Linn sa till mig den julen, hur det såg ut för mig då. Men folk tror att han är kul att umgås med ,men så är det inte, genom att det har kommit kompisar till honom ,och Anders har nästan blivit sur, genom att då ska han se sitt TV program ,som folk kan missförstå när kompisar vill umgås med Anders då. Men tji fick hans vänner, genom att han ska se teven  då. ANDERS ÄR SÅDÄR ,SOM INGEN KAN TRO NÄR FOLK MÖTER HONOM UTE DÅ. SKRATTAR MED ALLT FOLK DÅ. 

MEN JAG FICK  ISTÄLLET PRATA MED HANS VÄNNER DÅ ,MEN DET HÄNDE OFTA DET. JAG HAR INGET EMOT HAN VÄNNER DÅ. Men kunde sitta och prata med dem istället för Anders då. Men har varit mycket så när folk ska hälsa på ,att teven går först då. Men han vill helst ,att folk ska titta med honom samma program och är tyst då. Men folk kan bli besviken ,och tror att de ska hänga och umgås med Anders ,men han är inte ens intresserad av folk på så sätt ,utan han pratar med folk vart än han går då. Men det är inte samma sak som att träffa Anders ute då. Men inne ,och hemma, då blir han en annan person, och sett hans vänner kan stanna länge ,och prata med mig ,om han har inte tid med dem just då. Anders har inte så mycket vänner men mycket folk han möter på ute är slag vänner som han kan prata med då. Men han vill inte mycket mer då utan helst hålla den stilen då. MEN FOLK KAN SE HONOM SÅ MYCKET FEL ,NÄR DE TRÄFFAR ANDERS UTE DÅ.

MAMMA DU MÅSTE SKILJA DIG DÅ. Jag minns hur allt mörker var runt mig ,genom att jag måste göra något åt det och mår dåligt .Och Linn sa ,att hon ibland ville inte komma till oss. Linn pratade med mig om ,att hon kände så mycket ångest då. Jag frågade varför då? Hon sa, 2014 hade hon varit orolig över mig ,och kände att hon var rädd att jag skulle skada mig eller dö från henne då .

Jag visste på en gång vad hon pratade om då. Jag mådde dåligt, genom att jag såg hur foton var JAG FICK EN FRUKTANSVÄRD EKONOMI, genom att jag fick så liten hjälp att rädda min lokal och jag mådde dåligt av det. Lämna Anders ,då måste jag ha så mycket hjälp, genom att destruktivt förhållande är inte som vanlig skilsmässa ens. Men har inte energi att lämna Anders. Men jag har lärt mig om destruktivt förhållande, genom att sett andra sjuk som jag. Men jag måste ha så mycket hjälp, som andra som lever destruktivt förhållande. MÅSTE HA SÅ MYCKET STÖD OCH KÄRLEK NÄR MAN BYGGER ENERGI. Jag kunde knappt röra mig en del dagar när Anders hade lämnat mig. Men fick ändå ingen rätt hjälp den gången. Men är så sur på allt skit folk ,som fattar inte måste ha hjälp, även jag måste leva. Känna mig glad och glädje och Kärlek. Men sitter inne med att hjälpa mig nu.

Men förr då fick jag hjälp med allt. Men mamma levde på den tiden. Men när andra ska hjälpa mig ,då går det åt skogen som gör mig sur och arg på folk idag. MEN LEVER I EN ANNAN TID NÄR JAG HADE BRA FOLK RUNT MIG. SITTER SJÄLV OCH ÄR ARG. Blandar in folk som visste går åt skogen. Jonas ska kolla mig. Men  fick ekonomiska problem efter den hjälpen. Arg när ingen fattar hur han är. Han kan inte hjälpa till med samarbete. Men fick hyresskuld när han skulle vakta mig. Arg på skithjälp jag fick.

Men även måste börja titta på en ny ,lokal ,men var i Göteborg ,och många tankar for genom mitt huvud då. Jag minns vad Yasmine och Nathalie sa, att det är bättre att flytta från Östersund till Göteborg då. Genom att jag har en massa kunder där, och kan få nya kunder då. Men har svårt genom att Linn bor i Östersund ,då måste få henne att ändra om, men även Niklas har hon. Jag kom inte så långt då. JAG FASTNADE DÅ. JAG KOM INGEN VART.

Idag är jag less, att jag inte tog tag i det, genom att jag har bott förut i Göteborg då. Men mina tankar for även mot Oslo där Yasmine bor ,genom att jag gillar Oslo. Men jag hade det så rörigt. DET ÄR LÄTTARE ATT FLYTTA SOM PAR, som jag Ömer gjorde då. Men nu var jag ensam om det då.

MEN GUD MÅSTE SLUTA PLÅGA MIG NU.Och släpp mig  fri nu. Ändra om Anders ,du gör det bra då. Jag bryr mig inte genom att jag har ögonen mot England nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.