TÄNDERNA – THE TEETH

JAG MINNS NÄR DRÖMDE OM KEWAN MIN TVILLINGSJÄL DÅ.Vi gick och pratade i mobilen då.

Men efter drömmen har det kommit upp både det ena än det andra, sen jag drömde om Kewan min tvillingsjäl då. Vi rensar på djupet och DÅ FICK MIN KÄKE OCH TÄNDER PROBLEM DÅ.

Genom att jag känner mitt tandkött är svullen .JAG SÄGER  TILL  PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN, att jag  blir jätterädd nu när tandköttet blir så här rött. Jag vågade knappt titta på det då. Han säger, jag rensar på djupet och därför får du problem med tandköttet då.

Men känner dag efter dag, ATT MINA TÄNDER BÖRJA VÄRKA OCH PLUS KÄKEN BÖRJAR FÅ PROBLEM OCH VÄRKER OCH VÄRKER HELA TIDEN DÅ. Jag börjar bli rädd ,men han säger,  du rensar på djupet ,därför får du problem med tänderna och käken då. Och måste rensa problem du har nu.

DET HOPPADE FRÅN TAND TILL TAND, OCH FICK JÄTTEONT BÅDE HÄR OCH DÄR I TÄNDERNA  OCH I KÄKEN VAR DET VÄRST, genom att det gjorde så ont och slog ihop ibland.

Men värken flyttades till olika tänder och fick så ont då. Men blev rädd ,genom att slippa kontakta en tandläkare då. Men  PROTECTION SÄGER ,DU REN PÅ DJUPET NU. Jag kände när jag skrev på bloggen ,då fick jag mer och mer ont då, medans jag höll på att skriva om sanningen, då kom det upp, och det kom upp hela tiden varje dag om mitt största problem. Och fick så mycket värk som smärtar ,och gjorde så ont och visste inte till slut, hur jag ska klara det.

Men jag fortsatte och skrev, och kom upp allt, som jag sitter fast och mådde sämre och sämre när jag skrev, GENOM ATT TÄNDERNA SATTE IGÅNG EN VÄRK ,SOM VAR FRUKTANSVÄRD VÄRK. Men jag fortsätter och skriva ,genom att jag måste ut med sanningen hela tiden då. Men det  höll på i mina tänder ,och kommer upp allt ,som jag har varit utsatt för. När jag vaknade upp kom det upp hela tiden om mina problem då. Jag måste lösa upp en djup blockering som satt i mig. Genom att lösa upp och berätta sanningen då.

Barnen fick sig en känga och andra fick sig känga av mig GENOM ATT JAG MÅSTE FORTSÄTTA BERÄTTA HELA TIDEN SANNINGEN när jag vaknade upp. Jag skrev på samma blogginlägg ,och tänkte efteråt, nu har jag kört ihop det ,men hade inget val genom att jag höll på, att berätta sanningen om det som hänt mig då.

Jag brukar inte skriva om människor eller barnen, MEN HADE INGET VAL, än att hänga ut folk när jag höll på att rensa på djupet då.

Men jag kände igår att tänderna var mycket bättre ,kände ingen värk alls och idag. TÄNDERNA KÄNNS BRA UTAN VÄRK, genom att jag måste upp med mina problem då. Har även pratat med folk om min situation ,genom att säga ifrån, att så mycket blev fel då.

VI MÅSTE BERÄTTA DET HÄR , hur tänderna kan påverka oss när vi har inre jobbiga saker då, att vi kan få ont i tänderna ,men tänker inte på orsaken ,och går till tandläkaren och börjar och rotar runt då.

När det kommer från problem vi fått ,och därför är det bra att kolla orsaken om ni får ont i tänderna ,att reda upp mycket inom er. NU MÅSTE JAG VARA ÄRLIG OCH HADE INGET VAL, än att vara ärlig med folk när jag hamnade så här då. Jag börjar må sämre och sämre, tills jag drömmer om Kewan ,efter honom har det kommit upp jättemycket problem och gamla händelser som aldrig verkar ta slut.

Men han rensar mig på djupet ,och samma hände den gången när jag fick en knepig energi från honom, när jag nyss hade haft kul och pratat med honom då. Jag började skaka i kroppen. DET GÅR EN ENERGI FRÅN HONOM ,SOM KÄNNS SOM ELEKTRICITET IGENOM HELA KROPPEN PÅ MIG DÅ. Det kände jag för ett år sedan samma fick jag i kroppen när jag satt och tittade på foton, fick jag samma som nu när jag tittade på hans ögon, då började jag skaka då.

Men även sett, att jag har reagerat på foton ,genom att vi rensar på djupet då. Vi har haft liv, MEN PROBLEM LIV ,som vi måste rensa då, genom att jag kan reagera på hans foton. Jag tog kort jag kände inte igen mig själv då. Tog och tog massa foton på mig själv då. Jag fick mörka ögon och och jag har blå ögon då.

Men när vi möts på Facebook ,då hade han långt svart hår nästan ner till rumpan. När jag ska ge honom korten, då såg jag ut på en del foton, som en indian, och började kolla på indianer ,och ser, ATT MITT ANSIKTE SÅG UT SOM APACHER INDIAN. Han gav mig foton på sig själv, och en del foton påminner han om Apacher när jag kollade på foton han gav mig då. Jag var ut och kollade på foton på apacher ,och till och med mitt hår såg ut som apacher har då. Jag tog flera foton men samma sak då. Jag sa till Kewan att jag känner inte igen mig själv då. Men fick inget svar från honom, men även han såg ut som apacher då. Jag såg på hans ansikte liknar dem ,men även mitt ansikte liknar dem.

Jag kände inte igen mig själv ens, till och med håret såg ut som Apacher kvinnor har. OCH SATT PÅ INTERNET OCH KOLLADE RUNT DÅ. Jag skickade till Linn ,hon tyckte jag var fin ,men tänkte om ljuset på foton blev fel. Men hon såg foton ,men var väldigt olika mig då. Det var inte ljuset alls utan rätt då. Jag höll på bli snurrig ,när jag inte fattar att vi håller på rensa mörka liv då. Jag visade andra och Anders han kände inte igen mig .

Jag skrev till Kewan och säger ,att mina ögon är inte rätt även fotot. Men han kommenterar ingenting då. Men jag förstår att vi håller på att rensa ett problem liv vi haft, DÄRFÖR MÖTER JAG KEWAN MEN JÄTTELÅNGT SVART HÅR DÅ.

Vi har haft Apacher liv GENOM ATT MYCKET INDIANER HADE MYCKET PROBLEM PÅ DEN TIDEN. Det var bråk och krig mellan mycket indianstammar på den tiden, och vi var där såklart ,genom att GUD måste hjälpa människor på jorden då .

MIN PROTECTION VILL INTE ,ATT VI PRATAR OM INDIAN LIVEN ENS, genom att han har också varit där ,men han var inte bland apacher indianer ,genom att de hade svårt att hålla sams då. Och förstörde för mycket folk, och många krig gjorde, att de förstör för andra indianerna då. HAN SA, ATT HAN OCH JAG HAR VARIT HOS CROW INDIANER KRÅKINDIANER DÅ. JAG ÄR BIG PROTECTION MÄNNEN KALLAS FÖR PROTECTION.

Men har sett att jag var hos Sioux indianerna. Jag fick upp det för länge sen innan GUD dök upp, att jag haft ett liv där, och tror att det är bra att leva bland dem då. Men MIN PROTECTION HAR VARIT HOS SIOUX INDIANER.

Men jag börjar förstå mycket mer, genom att jag har även levt utan dem ,och varit själv hos Indianerna och fattar, ATT VI  HAR INTE HAFT SÅ BRA LIV ,NÄR JAG SETT HUR DET SETT UT FÖR MIG DÅ. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.