ÄRKEÄNGELN ADONAEL- THE ARCHANGEL ADONAEL – ARCH WINGS ÄRKE VINGAR

VI HÖR ÄRKEÄNGELN ADONAEL NU, DET ÄR EN ÄRKEÄNGEL DÅ. HON ÄR STOR OCH MÄKTIG KALLAS FÖR ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR 5 METER LÅNG. 

Vad betyder hon ärkeängeln Adonael egentligen, och vem är hon egentligen,? Genom att folk har skrivit om henne ÄVEN JAG HAR SKRIVIT OM HENNE DÅ. Och från henne då.

Men har fått den uppfattningen att hon väcker upp människor ,SOM HAR SVÅRT ATT SE KLART I VISSA SITUATIONER DÅ. Men varför hör vi ärkeängeln Adonael och vad betyder det nu?

Människor kan en del om vissa ärkeänglar, men har även kommit in andra ärkeänglar SOM ÄRKEÄNGELN ADONAEL, som folk har börjat upptäcka då, genom att människor älskar ärkeänglar, och mycket folk börjar titta åt ärkeänglar,genom att mycket folk mår dåligt idag och då börjar människor tiitta mot ärkeänglarna. Och nu har det kommit fram mycket mer om ärkeänglarna. Men inte alla ärkeänglar har folk lärt känna. .Men det finns ärkeänglar GENOM ATT GUD HAR DEM ,Men hur mycket människor känner till om ärkeänglarna då?

Det är inte alla som gör det,men har blivit mycket fler människor ,som tittar mot ärkeänglarna genom att kunna känna sig bättre, ATT VANDRA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGI  DÅ FOLK LÄNKAR SIG TILL DEM.

Men varför ärkeängeln Adonael vad säger det om henne då?

HÖR ADONAELS NAMN ,och hon har den delen att vaka över människor ,som måste ha hjälp i svåra situationer ,och har inte upptäckts på samma sätt ,som andra ärkeänglarna då. Hon finns bland dem såklart ,GENOM ATT JAG HÖR HENNE ,OCH VILL PRATA SJÄLV MED HENNE DÅ.

JAG SKÄMTAR LITE HÄR GENOM ATT JAG KAN SÅ MYCKET OM ÄRKEÄNGLAR PLUS ADONAEL. 

BIRGITTA JAG MÅSTE PRATA MED DIG genom att du håller på att gå sönder inom dig  genom att vänta på allt nu, genom att GUD har satt dig Birgitta i en situation, som ingen människa vill möta på.

Genom att känna sig delad och halv ,genom att leva fel, leva fel från Kewan gör att du klarar inte av livet ,som förut när du har fått problem med människor ,som inte hjälpt dig i en svår situation ,som du hamnade i nu ,genom att du håller på bli sjuk av att bo i huset för länge. Och GUD måste snart släppa dig, GENOM ATT DU MÅR DÅLIGT och har så mycket klåda i ansiktet, genom att ditt liv är upp och ner.

GENOM ATT DU FICK INTE LEVA MED KEWAN PÅ EN GÅNG ,FÖR ATT DU ÄR SJUK och måste snart lämna huset ,genom att du kan inte vara här snart och jag vakar över dig, och fått dålig information om mig, när du har tänkt fel om mig, genom att rätta till det ,som är rätt Birgitta nu.

Men jag måste prata med dig, GENOM ATT DU HAR SVÅRT ATT LEVA I HUSET SNART, genom människor som kan lite om dig ,gör att människor förstår inte dig alla gånger Birgitta då. Genom att sitta fast som du gör, och måste börja lösgöra dig från honom snart ,genom att GUD har gjort att  människor mår dåligt runt dig, genom att visa människor, hur mycket fel det blev för dig.

Genom att du förlorade allt, genom att människor var inte vaken överhuvudtaget då, GENOM ATT GUD TESTAR MÄNNISKOR RUNT DIG, genom att han ser hur människor är runt dig. Du är hans redskap mot mycket människor idag, genom att han ska börja med ett stort problem ,som Sverige har idag ,och du fick så mycket problem nu ,genom att du hamnade här då .

Det som händer ,du blir sjuk av huset ,och av leva långt från Kewan ,som kommer och går, som gör ditt liv ännu mörkare än du haft nu, GENOM ATT KÄNNA LÄNGTAN TILL EN MAN SOM DU GÖR NU ,genom att leva med honom som har bromsat upp nu, genom att Kewan har lämnat allt ,genom att han blev sjuk Birgitta ,som gör att du är jättesjuk själv, genom att leva med människor du gillar inte alls nu.

Men Kewan gör ,att du kan inte fungerar normalt längre ,som är jättesjuk när du sitter fast i honom nu. Och Kewan vände ditt liv upp och ner, genom att du mötte en man SOM TOG DIG MED STORM ,GENOM ATT HAN SÅG DIG OCH GAV KÄRLEK ATTENTION UPPMÄRKSAMHET, som du fått dålig av Birgitta ,genom att han förändra mycket hos dig  Birgitta då.

SOM GAV DIG KÄRLEK OCH VACKER KÄRLEK DU MÖTTE PÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är wp-1547611755901.jpgMen Kewan har lämnat och gått, GENOM ATT HAN MÅSTE TILLBAKA TILL DIG BIRGITTA, att han måste tillbaka. Men en svår tid har du haft nu ,genom att Kewan har bitar ,som gör att du är även rädd för honom, men även älskar honom genom att du känner kärlek för honom då.

Men han måste tillbaka Birgitta och du kommer bli fri snart  ,kan du gå ut från huset som en fri kvinna, SOM VÄNTAR PÅ STORA KÄRLEKEN OCH LIVET KOMMER FÖRÄNDRA FÖR DIG genom att livet kommer att vända för dig, genom att du kan inte leva i huset längre då.

Folk har inte gjort rätt runt dig ,genom att lära människor hjälpa varandra ,har varit svårt nu ,när du måste ha hjälp med det viktigaste idag, EN FUNGERANDE DATOR  BIRGITTA, genom att GUD går med Sverige nu ,och du blir tvingad, att sitta med en mobil och skriva med ,som försvårar arbete ännu mer, när människor inte hjälper dig med det normalaste, som finns nu. Genom att Birgitta försöker skriva från en mobil när datorn fick problem ,då måste andra hjälpa till såklart nu.

GENOM ETT LAND I NÖD MÅSTE BIRGITTA FÅ HJÄLP NU, genom att putta människor ,och sätta igång Sverige nu. Birgitta måste få hjälp nu, genom att hon kommer snart lämna huset då. MEN MÅSTE ÄVEN SKRIVA NU, GENOM ATT SVERIGE LIGGER VÄLDIGT ILLA TILL.

OCH GUD HAR REDSKAP FÖR SVERIGE ,genom att väcka upp människor då ,genom att skriva som är viktigt idag ,genom att vända landet rätt. Och måste ha hjälp när saker inte fungerar längre, då måste folk hjälpa till genom att hjälpa varandra nu.

BIRGITTA BEHÖVER HJÄLP NU.

Men du kommer bli löst snart från allt snar.

Men måste skriva nu tills han  blir klar då.

Kewan kommer tillbaka han lämnar och går OCH NI RENSAR VARANDRA PÅ DJUPET DÅ.

Vi kommer tillbaka ärkeänglarna ,genom att du har börjat gå med oss nu GENOM ATT HJÄLPA MÄNNISKOR DÅ.

Hej så länge säger ärkeängeln Adonael

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.