ÄRKEÄNGLAR – ARCH WINGS ÄRKE VINGAR OCH SKYDDSÄNGLAR- ARCHANGELS – GUARDIAN ANGELS

GUD KOM OCH PRATADE MED MIG genom att jag är inte så glad idag. ALLA ÄRKEÄNGLAR KALLAS FÖR ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR. STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG 22 stycken.

GUD ville prata om min väg jag har gått nu ,genom att jag följt med människor, DÄR FOLK GÅR IDAG ANDEVÄRLDEN OCH SKYDDSÄNGLAR OCH ÄRKEÄNGLARNA OCH GREAT MASTER  OCH GUIDER att folk börjar bli intresserad av skyddsänglar och ärkeänglarna, som ingen ser rätt ärkeänglarna och skyddsänglar då.

SKYDDSÄNGEL

VI FÅR EN INGIVELSE ATT STANNA HEMMA DÅ , genom att någonting kan hända då, och vi stannar hemma då. Och skyddsängeln ger en signal till oss ,som gör att vi stannar hemma då. Skyddsänglar kan inte rädda människor när har hamnat i en bilolycka då.

GENOM ATT SKYDDSÄNGLAR ÄR LITEN TILL VÄXTEN ,och kan inte lyfta tunga människor, som folk fått för sig idag, att skyddsängeln kan lyfta och rädda folk ,som är omöjligt att göra för så liten ängel ,att lyfta en människa är omöjligt att göra då. Folk tror nu, att skyddsängeln kan rädda dem. Som mycket folk tror på, och därför berättar GUD om skyddsängeln då.

Men skyddsängeln kan förändra saker för dig. GENOM ATT LÄRA KÄNNA SKYDDSÄNGELN PÅ RÄTT SÄTT. Genom att lära känna dem i olika situationer då.

GUD visade mig när skyddsängeln FICK FOLK ATT SKRATTA genom att skyddsängeln är fylld med glädje och skratt en skyddsängel.Jag har haft ÄRKEÄNGLARNA på kurserna, men inte skyddsänglar då. Men minns mycket väl när jag skulle ha kursen tillsammans med GREAT MASTER SAINT GERMAIN ,och sa till mig på steg 1, ATT ARBETA I  ÄRKEÄNGLARNAS ENERGI STEG 1, att den här gången SKA VI TA MED SKYDDSÄNGELN PÅ KURSEN.

Jag gjorde som han sa plockade ihop ett kursmaterialet med skyddsängeln med då. JAG LYSSNADE PÅ  SAINT GERMAIN och gjorde som han sa då.

Kursdeltagarna fick verkligen lära känna sin skyddsängel, genom att de fick skratta och vek sig dubbelt av skratt då. Och en person låg på golvet och skrattade ,och bara vek sig av skratt då. Jag satt först och prata om skyddsängeln ,och från min skyddsängel då. Jag kände själv, att jag skrattade kunde inte hålla mig för skratt den gången när hon satte igång mig, genom att hon har glädje skyddsängeln och kärlek, SOM GÖR ATT VI SKRATTAR, FÖR ATT BRYTA  BARRIÄRERNA MELLAN OLIKA SAKER OCH TING DÅ.

Jag minns mycket väl en gång när GUD visade mig när jag och Anders hade problem och bråkade, GENOM ATT  SKYDDSÄNGELN BRYTER DET NEGATIVA NÄR VI HAMNADE I BRÅK, och fick mig att börja skratta mitt upp i ett bråk. Jag kunde inte hålla mig för skratt den gången när Anders skriker och bråkar då.

Jag började skratta och Anders blev surare och arg och gick iväg ut då. Det verkar som jag glömt bort skyddsängeln när jag bor här, GENOM ATT HON KAN SKYDDA MOT BRÅK OCH KONFLIKTER som jag blir utsatt för då. Skyddsängel är väldigt kul och rolig genom att vi glömmer bort allt ,när hon jobbar mot att bryta negativa ,som drar ner oss då. NÄR VI SKRATTAR,DÅ GLÖMMER VI BORT ALLT. 

Vi skyddas mot ,att dra ner oss i negativa energin,  genom att mycket människor kan utsätta oss för ,SOM SKYDDSÄNGELN HJÄLPER OSS ATT INTE KLIVA IN I NEGATIVA ENERGI ,genom att vi mår mycket sämre då.

Men folk måste lära sig att koppla till skyddsängeln, genom att lättast få hjälp när vi hamnar i negativ energi och bråk, DÅ ÄR SKYDDSÄNGELN BRA.

Skyddsängeln föds tillsammans med oss..1 LITEN SKYDDSÄNGEL FÖDS VI MED ,för att titta till oss då. Om vi lär oss att kontakta skyddsängeln ,då kan ni skydda er med skyddsängeln då. Folk har fått för sig, att de kan lyfta människor som är omöjligt att göra då.

DET ÄR SAMMA MED ÄRKEÄNGLARNA ATT DE KAN INTE LYFTA OSS ÖVERHUVUDTAGET DÅ. Men är 5 meter hög en ärkeängel SOM KALLAS FÖR ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR STOR OCH MÄKTIG, MEN ARORA ÄR ARCH WINGS ,och kan inte lyfta människor även om ärkeänglar är stor, kan inte lyfta människor ,som folk fått för sig nu.

Även om ärkeänglarna är jättelång KAN ÄNDÅ INTE LYFTA OSS. Men pratade med mig, för att hindra mig att gå ut den gången när jag var så stressad då. Genom att det kan hända mig något när jag mådde inte bra då.

JAG MINNS NÄR ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR AURORA DÖK UPP, NÄR JAG HÖR NÅGON SÄGER ,AURORA MED TYST RÖST. Jag hörde namnet Aurora när jag skulle ha en kund då. Jag började kolla upp henne efter kunden ,genom att jag har aldrig hört talas om ärkeängeln Aurora överhuvudtaget då. Jag måste ut på Internet och kolla efter henne då. Jag hittade såklart ärkeängeln Aurora på en gång då.

Jag har hört namnet Aurora förut. Men hade inte koll på alla ärkeänglar när hon dök upp. Men höll på att lära mig om ärkeänglar.

Men har jag aldrig hört Aurora då, har jag fått problem. Det har blivit som med engelskan när ÄRKEÄNGELN HOPE  ÄR EN ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG försöker säga, ett ord på engelska, som gick väldigt dåligt då.

Jag hör Hope säger ett ord, men når inte fram ,Hope säger det flera gånger samma ord. Jag trodde jag skulle vara smart, att lära mig av ärkeänglarna eller av PROTECTION ELLER LADY NADA ,SOM TJATAR PÅ MIG , att jag måste träna bättre engelska, genom att jag har Kewan eller annat folk ,som dyker upp då.

Men ärkeänglarna eller Lady Nada ,har skrivit eller pratar ord jag kan då. Jag hör allt och även på svenska då. Minns när det kom en glittrande ärkeängel ,men kunde inte höra namnet genom att jag har aldrig hört ÄRKEÄNGELN ADONAEL NATTENS ÄRKEÄNGEL. SOM ÄR EN ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR STOR OCH LÅNG 5 METER LÅNG. HON ÄR MÄKTIG OCH LÅNG.

Jag fick jättestora problem genom att hon skulle in i boken då. Jag ser vita jättestora vingar ,och en massa bokstäver då. ADONAEL HON DANSAR FRAMFÖR MIG MED GLITTRANDE BLÅ VACKER KLÄNNING DÅ. Bara glittrar och jag försöker skriva namnet på henne. Såg bokstäver ,som jag försöker skriva ,men även läsa ut dem. Jag kände jag fixar inte det. Jag gick ut på Internet ,fast de har sagt till mig att inte göra det då. Jag får inte bli styrd av andra människor då.

Jag hittade på en gång ärkeängeln Adonael med exakt den klänningen som jag såg då. Det glittrade så mycket om hennes blå klänning då. Blå och vackert målad på Internet ,då måste jag ta hjälp av Internet GENOM ATT JAG FICK STOR LEDNING FRÅN ÄRKEÄNGELN ADONAEL DÅ. Det är var bra att det fanns Internet, och jag kunde hitta henne då. JAG HAR FÅTT PROBLEM DÅ. 

MEN JAG MÅSTE LÄRA MIG SJÄLV ORDEN ,och sen kan de prata med mig. Det är samma med GUD han pratar egentligen bara engelska, som ärkeänglarna och Great master då. Men med mig måste prata svenska då.

Men ärkeängeln Aurora säger till mig, att titta inte på Internet då. Jag hade gjort ett stort fel att kolla där genom att jag måste lita på Aurora, som jag gjorde dåligt då. GENOM ATT JAG SKULLE LÄRA MIG OM ÄRKEÄNGELN AURORA ,och inte kolla på andra människor skriver om henne då.

Jag måste lära känna varje ärkeängel, som dök upp från från ärkeänglarna själv ,GENOM  ATT FÅ RÄTT  INFORMATIONEN FRÅN ÄRKEÄNGLARNA DÅ JAG  MINNS NÄR ÄRKEÄNGELN URIEL ,SOM ÄR EN ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG SOM PLÖTSLIGT DÖK UPP NÄR JAG VAR PÅ VÄG TILL EN VÄN.

När är på väg till henne, då dyker ärkeängeln Uriel upp ,och ser han kommer så nära mig. Ser hans jättestora vita vackra vingar ,och hans vita hår. Han smälter in i mig ,och hans ljusa ansikte då. MEN URIEL BÖRJADE PRAT MED MIG EFTER VÄGEN DÅ .Jag tappade bort mig när jag är på väg till henne, genom att han pratar och pratar om henne vi ska hjälpa då.

Jag kom för sent och höll på att tappa bort vägen, som har varit hos henne många gånger då. Jag gick till och med fel väg, och vimsa bort mig, därför kom jag för sent till henne. Uriel skulle bara prata om det, vi skulle hjälpa henne med då. Det var hemsidan att få ordning på den gången, genom att jag håller på med WordPress. Plus att ändra om runt hennes jobb. Hon var lite i valet och kvalet den gången då. Hon fick hjälp av ärkeängeln Uriel saker hon ville ändra på då. MEN ÄRKEÄNGELN URIEL GAV HJÄLP TILL HENNE. 

Jag minns att Uriel och jag satt ihop material till folk ÄRKEÄNGLARNAS SEMINARIUM. Det var folk ,som fick komma till min lokal, och han hjälpte folk när folk kom ingenstans då. De fick komma till mig ,och Uriel delade ut redskap till folk. Det var olika från gång till gång då ,genom att det var olika människor ,som behöver olika hjälp i livet då. Vi mediterar ,och folk fick råd från Uriel. Det kom andra ärkeänglar. Uriel gjort ordning material till varje gång. Mycket styrdes från honom.

Det kom även ärkeänglar och varna Sverige ,att de kan gå under om de säger JA ,genom att de såg framtiden ,hur Sverige kommer få mycket problem. Och mycket människor kommer från fruktansvärt förtryck kultur ,som BÄR SLÖJOR OCH BURKA NIQAB OCH HIJAB. FOLK FRÅN FRUKTANSVÄRT FÖRTRYCKT KULTUR De kom även då ,och skrev för att varna Sverige kommer bli mörkt. Jag skrev 2015 om det. Ärkeänglarna Adonael och Gabriel. Men även skrev från mästarna Lady Nada, Saint Germain och Jesus. GABRIEL ÄR EN ARCH WINGS STOR OCH MÄKTIG ÄRKE VINGAR 5 METER LÅNG.

DET VAR ÄRKEÄNGLARNA HOPE OCH ANAEL ,SOM PRATADE MIG TILLBAKA när jag stod vid ytterdörren, och skulle gå ut då. Och satt även med GREAT MASTER LADY NADA SOM SKYDDADE MIG. ANAEL ÄR EN ARCH WINGS , STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG KALLAS FÖR ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS. 

De väntade på att någon människa skulle rädda mitt hem ,genom att jag måste bo kvar i mitt hem såklart. Jag minns när jag kände mig så orolig över lägenheten ,genom att jag visste inte utvägen då. Men det var mycket annat då. DÅ SÄGER ÄRKEÄNGELN HOPE TILL MIG, ”ta min hand vi ska meditera nu.” Jag ser hur jag sitter bredvid Hope ,och hon lugnar mitt inre då när hon sitter bredvid  mig. JAG LÄGGER MIN HAND I HENNES HAND DÅ. HON LUGNADE NER MITT INRE DÅ. JAG GJORDE EN INRE RESA MED HOPE.

Mycket ärkeänglar har lugnat ner mig. Det är mina bästa vänner genom att de ger kärlek och lugn och ro ,och är kul att umgås med då. ÄRKEÄNGLAR KAN LUGNA NER MIG ,och jag hatar allt nu ,GENOM ATT JAG HADE EN FANTASTISK TID MED DEM. Nu kommer ärkeänglar och går när jag måste prata med någon av dem, genom att väntar att jag ska bli klar då.

copyrighet-arkeangeln-hope-birgitta-andlig-inspirationDET VAR ÄRKEÄNGELN HOPE SOM BERÄTTADE FÖR MIG, HUR LÅNG ÄRKEÄNGLARNA VAR 5 METER ,och jag tänkte när hon berättade det för mig om dem. Jag säger, ”hur kan du vara hos mig som är 5 meter lång då?”

”DET VAR ENKELT, JAG TÄNKER MIG LITEN ,och då kan jag sitta hos dig”, säger Hope, viker ihop sina jättestora vita vackra vingar. Ser att vingarna blev små ,och satt bak på ryggen på hennes. Hope visar mig sina bara fötter ,som är jättestora vita fötter då. ÄRKEÄNGLARNA HAR STORA VITA FÖTTER. Men måste kunna gå med fötterna, men har inga skor ,som jag har ritat på dem. Ingen ärkeängel  har skor då.

JAG FICK RENSA MED ÄRKEÄNGLARNA, DÄRFÖR BLEV DET SKOR OCH KLÄDER,  SOM VISAR VILKA BEHOV JAG HAR DÅ. Ärkeänglarna har tunna kläder som är lätt att flyga med då. Men har stora vackra vita vingar att flyga med då. Jag skulle ändra om bilden på Hope ,men blev bara fel. Men ville rita ärkeänglarna ,som de såg ut på riktigt ,men kläder som passar dem ,som de ser ut då. Men blev bara fel ,och när jag håller på att måla ärkeänglar ,då kan bilden bli fel ,eller bilden jag blir inte så glad av då. Jag rensar när bilden blev knäpp ,och måste läsa av bilden jag målar på ärkeänglarna. JAG GÅR IGENOM MYCKET MED ÄRKEÄNGLARNA. Men en del fungerar bättre då. Hope ser jag idag ,varför hennes ansikte blev så fel, genom att hon har ljust ansikte då. Jag vet inte om jag får ändra om henne då. MEN JAG VET VAD ANSIKTET STÅR FÖR DÅ. Men en del fungerar bättre ,och en del sämre då. JAG HAR PROBLEM ATT VISA MIG SJÄLV DÅ. ÄRKEÄNGELN HOPE HAR HÖG KÄRLEK. ÄLSKA MIG SJÄLV. Jag ska lära mig gilla mig själv med ärkeänglarna. 

Jag har fått hjälp av ärkeänglar älska mig själv, tills man sitter hos Anders bråkar om allt ,då åker man tillbaka igen. Men försöker älska mig själv sätta värde på mig själv. Men Kewan satte igång mig och gillar och älskar mig själv. Men nu har vi problem med allt. Han lämnar och går. Han gav så mycket uppmärksamhet som jag behöver då.

Jag har målat ärkeänglarna med kläder, som är fel med skor och kläder då. GUD blev väldigt förvånad, varför har jag målat skor på ärkeänglarna ,hur tänker Birgitta om det? Ärkeänglarna har inte skor ,hur skulle ärkeänglar kunna flyga med skor på fötterna då. Målat kläder som stämmer dåligt ,GENOM ATT DE HAR LÄTTA TUNNA KLÄDER ÄRKEÄNGLARNA DÅ JAG SÅG HUR DET BLEV MED ÄRKEÄNGELN ARIEL när han visade sitt rätta jag ,då stämde det dåligt med hans rätta färger ,som var rost brun, som hade först sett rosa runt honom.

ARIEL ÄR EN ARCH WINGS STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG ,MEN KALLAS FÖR ÄRKE VINGAR.

ÄRKEÄNGELN ARIEL HAR FÅTT MÅLA MÅNGA GÅNGER. När jag går igenom med ärkeänglarna ,då visar hur det är. Men ändra om mitt liv. Men ser på mig själv. Ärkeänglarna har visat kläder, har varit på mig, har så lite intressen av kläder. Jag har så mycket andra intressen än kläder. Men kul att hitta nytt såklart. Kan kolla efter kläder ,men går hem eller så kollar på internet. MEN MÅSTE ÄNDRA OM MIG. Jag gillar kläder jag har ,då letar jag inte så mycket nytt.

Jag trodde hela tiden att Ariel var kvinna och rosa runt honom då. Men är en man med mörkt hår. Men Ariel dök upp i boken och skriver om ärkeänglar. Han bestämde vem som skulle vara med i boken då. Vilken passar in i boken. DEN FRIA VILJAN

Men vissa ärkeänglar är jag inte nöjd med, genom att de visar för det mesta, hur jag mår eller ser på mig själv då. DET HANDLAR OM MITT DÅLIGA SJÄLVFÖRTROENDE DÅ. Ibland fick jag måla om dem några gånger, och ansiktet blev knas på ,genom att de visar hur jag mår, eller andra saker runt mig ,som jag kan inte ändra om alls, genom att jag sitter fast i olika problem ,som gör att ärkeänglarna visar mig, att där har du fel ,och mitt ansikte eller kläder och skor.

Genom att jag är fruktansvärt dålig på att köpa skor, genom att jag tycker det är tråkigt att göra det. Men lovar mig själv att bli bättre på det då. Men gillar mycket inredning ,som är mera kul att kolla på då. Även kläder hänger med såklart. Men därför fick ärkeänglarna skor och kläder på sig, GENOM ATT  VISAR VAD SOM ÄR BÄST FÖR MIG DÅ. 

Copyright © Jag och min guide JohlieJAG TITTAR EFTER JAG GILLAR ,men finns det inte, då får det vara genom att det ska passa mig ,och ibland kan jag få problem, och då låter jag bli.

Men vet att min GUIDE JOHLIE VAR OCH PUTTA PÅ MIG att köpa till olika tillfällen, men förstår vad hon menar då. Jag är hopplös fall ,men måste väl lära mig.

Johlie pratade om sjalar när jag står i affären ,och kollar på dem, att du kan köpa olika sjalar vid olika tillfällen då. Olika färger visade hon då. Men jag var dålig på det, men kom hem utan sjal genom att jag gillade den jag hade då. JAG ÄLSKAR LILA ,VIOLETT OCH PURPUR .Ibland var det lite med dessa färger  ,då fick det vara för mig genom att jag älskar den färgen. Ibland går mode upp och ner då. Ibland finns det mycket av lila ,Violett och purpur då. Jag kan ta svart när det kniper då. Men hade tänkt lite färger genom att ibland blir det för mycket svart ,och tänkte  bryta den trenden med mig.

Jag gillar vitt men passar inte till allt då. Mörkblå kan jag ta men även mörkgrå gillar jag ,genom att jag passar i den färgen då. Jag älska färger att pynta i hemmet med, men när det handlar om att pynta mig själv, då kan jag inte ta vad som helst bara för det är mode ,eller för det fanns det. Men hemmet gillar jag pynta hemmet med en massa vackra färger som passar in då.

Genom att jag började följa ärkeänglarna ,fick jag även måla med dem, genom att jag rensade i deras energi ,och då blev det kläder och skor, till och med det ,GENOM ATT ÄRKEÄNGLARNA HJÄLPER OSS, ATT SE FELEN DÅ. De berättar hur det ser ut för oss. Och visar vad vi måste ändra på ,för att må bra av det, och ,ärkeänglarna visar gång efter gång, har jag sett även problem med ,att leva med Anders ,genom att jag trodde han skulle förändras, när jag höll på ärkeänglarna. Men gång efter gång ,visar de hur det är mellan oss. Vi hamnade i mycket problem och konflikter, genom att ärkeänglarna visade  hur vi hade det. Han drog ner mig mer och mer, genom att visade framtiden för mig då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ccf446ef50c07299b931e7f5ecae87d.gifJAG VET HUR ÄRKEÄNGLARNA FUNGERAR DÅ. Jag sett från kunder jag har hjälpt genom ärkeänglarna, ATT ÄRKEÄNGLARNA TITTAR PÅ BÅDA TVÅ ,genom att ingen mår bra ,att leva ihop med varandra ,genom att drar ner varandra ,när har svårt att se sina fel gör i en relation då.

Men ärkeänglarna ser felen par gör mot varandra, och kan vara så olika som bären när paren möts ,bara en massa problem i relationen ,GENOM ATT PAREN ÄR OLIKA OCH MÅSTE ÄNDRA OM VARANDRA. Men kan gå bra en tid ,eller så tar det slut snabbt mellan dem då.

Men hjälpt parrelationer, men sett att måste samarbeta, och hjälpa varandra annars går de ifrån varandra då. Men det finns mycket problem i relationer ,genom att allt ska stämma in då. BÅDA MÅSTE HJÄLPA VARANDRA DÅ. KÄRLEK ÄR BLAND DET VIKTIGASTE SOM EN DEL MISSAR.

Jag  minns när ÄRKEÄNGELN JOPHIEL pratade och berättade för mig ,vad som var allra bäst för mig , att leva och bo. HOPE ÄR EN ÄRKE VINGAR ,ARCH WINGS STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG. 

Hon tog upp om naturen ,att bo nära naturen då. GENOM ATT JAG HAR PROBLEM ,ATT GÅ UTE PÅ HÅRD ASFALT DÅ. Jag fick mycket ont i benen och ryggen och fötterna när jag gick ut då, genom att asfalten var egentligen för hård för mig ,att gå på ,fast jag visste om, att jag bodde fel när man bor i stan då. För mig var det bäst att bo nära naturen ,och gå på mjukt gräs då. Men även simma bo nära vattnet för mig då.

Ibland blir man bekvämt att bo i stan ,men för mig ÄR DET BÄSTA ATT BO NÄRA NATUREN OCH KUNNA SIMMA ,som gör att jag mår allra bäst av då. Jag har bott utanför stan och nära naturen då.

JAG GJORDE MYCKET MEDITATION MED ÄRKEÄNGLARNA ,bland annat en meditation ,att jag låg i ärkeänglarnas jättestora händer ,och ärkeänglarna bar mig genom natten och vilade i deras famn då. Men tog med Anders i meditation ,som fungerar väldigt dåligt genom att jag ville att han skulle ändra sig. Det blev hela tiden uppspelning varje gång när jag höll på att jobba genom ärkeänglarna då.

Men de visade på en gång ,hur jag fick det bråk och konflikter genom att varken jag eller Anders mår bra av det UTAN MÅSTE LÄMNA VARANDRA som blev när min Tvillingsjäl Kewan dök upp.

Det var dags för mig att lämna Anders ,genom att vi var klar med varandra när Kewan dök upp då. Anders kallas också för twin soul, tvillingsjäl ,men kommer inte från samma ställe ,utan vi brukar mötas på jorden när det är dags ,för att syna landet då. Han kallas för healer då. Jag hade inte en aning om det. MEN GUD KALLAR OSS FÖR PROTECTION, OCH BIG PROTECTION ,MEN KOMMER FRÅN LIGHT ,MEN LIGHT ÄR JÄTTEMYCKET FOLK ,SOM KOMMER FRÅN LIGHT. KVINNORNA KALLAS FÖR BIG PROTECTION MÄNNEN PROTECTION.

GUD tog upp om Ärkeänglarna Hope och Anael då. Hope och Anael kunde prata  med  mig till rätta, att inte gå ut ,men kunde inte bära mig överhuvudtaget då. MEN HOPE KUNDE SKOJA MED MIG, att hon ska gömma mig för GUD ,när jag fick så mycket problem då. Hon visste hur hon bodde ,som är svårt att följa med Hope då ,genom att jag lever här på jorden då. Anael och Hope bor hos GUD då. GUD TOG ÄVEN UPP OM ÄRKEÄNGELN MIKAEL ,SOM BARA SKOJA MED MIG, GENOM ATT HAN HAR HUMOR, men kan inte lyfta mig ,men skämta kan Mikael ,men folk har fått för sig så mycket fel ,när det gäller skyddsängeln och ärkeänglarna då. MIKAEL ÄR EN ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR. STOR  OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG. 

Ärkeängeln Mikael har egentligen inte ett svärd ,som folk påvisar, att han är ute och strider med sitt svärd. DET ÄR LÖGNER FRÅN BÖRJAN TILL SLUT. Och jag har målat svärd som folk gör då. Men folk har fått för sig så mycket fel när folk pratar om ärkeängeln Mikael då. Men mycket kommer från kyrkan och bibeln då.

Ibland kan Mikael skämta med mig, ska jag skydda dig och andra då, genom att jag ber om skydd från Mikael, men ber om skydd för andra med då. JAG HAR SETT HUR MIKAEL FUNGERAR DÅ.

NÄR JAG GICK HEM SENT PÅ NATTEN HADE JAG FÖR DET MESTA ÄRKEÄNGELN MIKAEL MED MIG DÅ. När jag gick hem från min lokal, men mörkt på natten sent hem då. ,genom att jag hade mycket att göra innan jag gick hem då. Men kändes kul att prata med Mikael. Jag mötte inte folk när jag gick hem, och vem vet om han kunde rädda mig då?? Om folk hoppar på mig då????

EN TEST HUR ÄRKEÄNGELN MIKAEL FUNGERAR, en person som slår ner mig när jag går med ärkeängeln Mikael då. Men ärkeängeln Mikael kan inte skydda mig om jag mötte folk ,som slog ner mig då. Jag ser att jag ligger där ,och Mikael står bredvid mig när jag ligger på backen ,ser hans mörkblå klädsel ,och vita jättestora vackra vingar, och hans svarta hår, han står bredvid mig då. Men Mikael har inte makten till det. MEN JAG FÅR EN BILD, att Mikael sätter sig ner ,och ser hans ansikte, att han blev inte glad då. Men ser han lägger sin hand på min kropp då. Men försöker lyfta mig ,som går dåligt hans energi går genom mig då. Han sitter bredvid mig kan inte göra ett dyft, men väntar på folk, som kan hjälpa mig då. Men folk som måste hjälpa mig från platsen då. Men ärkeängeln Mikael kan skydda ,att jag inte går ut fel tid ,när folk är ute som skadar mig då. Jag ser han får mig att inte gå ut då. Jag ser farligt folk som är ute och hotar folk ,men jag sitter hemma då. Jag kan gå ut sen när allt är lugnt då.

MEN VI SER INTE OM ÄRKEÄNGELN MIKAEL KAN FUNGERA PÅ ALLA MÄNNISKOR  DÅ. GENOM ATT JORDEN ÄR FULLT MED MÄNNISKOR DÅ. 

SER MÖRKBLÅ ENERGI NÄR FOLK BER TILL ÄRKEÄNGELN MIKAEL, OCH LINDAR IN SIG I HANS MÖRKBLÅ ENERGI. Men energin är, så blå mörkblå energi ,som folk ber till och kopplar sig till då. Ser mörka kläder, ser turkos färg en äldre kvinna ber till ärkeängeln Mikael. Hon har grått hår, och sitter och ber till Mikael då. Kommer en kvinna, som har ljust långt hår, som sätter sig och ber till ärkeängeln Mikael. Ser bara mörkblå energi runt dem.

MEN KYRKANS FOLK BER TILL ÄRKEÄNGELN MIKAEL. Men ser mörk energi i kyrkan. Men vilken konstig bild vi fick nu. Folk som sitter ute var energin mörkblå, och folk lindas in i Mikaels mörkblå energi. Men kyrkan blev svart energi. Men finns mycket mörker i kyrkan ,som visar det , genom att det blev svart energi i kyrkan då.

De måste jobba med olika nivåer då.  Folk söker en annan väg ,som  även är mycket ljusare än kyrkans ljus då.

Men folk har börjat hitta den rätta energin från ärkeängeln Mikael ,genom att vi såg den mörkblå ,och folk satt ute och bad till Mikael då. Men kyrkan har en hårdare syn på saker och ting. MEN HITTAR RÄTT ENERGIN FRÅN ÄRKEÄNGELN MIKAEL GENOM ATT DEN ÄR MÖRKBLÅ ENERGI DÅ. 

Men folk som lär känna ärkeängeln Mikaels energier då, genom att mycket folk utvecklas idag, och folk har sett så mycket annat idag. SOM ÄR MER KUL ÄN KYRKAN DÅ. Men folk lär sig att öppna sitt hjärta ,genom kärleken då ,som alla ärkeänglar står för kärlek då. Det är en annan mer spännande tid idag ,genom att folk söker även utanför kyrkan ,och hittar andra kul vägar idag, genom att söka ,och många kan bli en sökare när folk börjar utvecklas då.

Men folk som bara läser ur bibeln men sitter i kyrkan blev energin svart då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b13a56004dbb704d3faca67a4f554e86-archangel-haniel-angel-pictures-2.jpgMen varför då?

VI SER ETT SVART MÖRKER I KYRKAN ser ut som en massa mörker av oro i kyrkan ,som även kan se ut ,som oro och ångest.

Men mycket folk har sökt kyrkan, men det finns mycket mörker i kyrkan, genom att vi fick upp svart energi i kyrkan då. När vi går tillbaka till gamla tiden när prästen var hemsk ,och dömande om demoner och djävulen, som mycket barn och familjer blivit skrämd av demoner, och djävulen fick mycket barn eller vuxna höra på den tiden då. FOLK BLIR SKADAD AV KYRKAN SEKTER. 

Men ser ännu den energi, fast kyrkan borde vara mycket bättre än gamla dömande prästerna ,som fanns på den tiden då. Men kyrkan är inte ens ljus i, genom att så mycket finns kvar från gamla bibeln ,som folk ber till då ,men därför såg vi svart, som tycker att det ska vara ljust och vackert ,när folk ber till GUD och Jesus och Maria ,men även ärkeänglar finns med i bibeln då.

Men för ett tag sen kom ärkeängeln Mikael ,och  SKÄMTADE OM OLIKA SAKER. Men även sett när jag låg hemma i min lägenhet, han kom och skojade med mig ,och flög små rundor, men dök ner till mig med sina vackra vita vingar ,och har blåa tunna kläder på sig, och svart hår. Det stämmer att han har långt svart hår och mörka ögon ,men inte den klädsel jag ritat då. Tung klädseln och skor, kan knappt flyga med den klädseln och skor ,som är barfota då. HAN VISAR MIG. 

Men Mikael brukar skoja med mig, ska han skydda alla barnen och barnbarnen, genom att jag brukar be om det då. Mikael kan inte komma till alla människor, därför får, människor koppla sig till en energi då. Ibland tänkte jag på det genom att jag pratar med honom när jag vill då. Men hur hinner Mikael med alla människor ,då måste han dela på sig. Jag fick inte det in i huvudet ,att det var energi folk kopplar till då. SÅ ENKELT VAR DET, SOM INTE JAG SÅG ELLER TÄNKTE PÅ, ATT FOLK LÄNKAR TILL EN JÄTTESTOR ENERGI ÄRKEÄNGELN MIKAEL.

GENOM ATT ÄRKEÄNGELN MIKAEL ÄR EN KÄND ÄRKEÄNGEL, OCH MÅNGA BER OM SKYDD DÅ. Men jag fick svar på det ,jag undrar över då. Men fick svar det jag brukar undra över det .Han skulle aldrig hinna med att skydda, som folk tror genom att folk får koppla sig till en energi då. STOR ENERGI ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR FÅR LÄNKA SIG TILL STOR ENERGI.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1000x688.jpegMÅNGA MÄNNISKOR TROR ATT ÄRKEÄNGLARNA ELLER SKYDDSÄNGELN kan hjälpa dem från fruktansvärda olyckor ,att de kan förhindra att de dör, genom att de är fruktansvärt skadad genom olyckan då.

GENOM ATT MÄNNISKOR KAN FÅ ENORMA SYNER NÄR DE HAMNAR I EN BILOLYCKA. De kan se saker ,som inte stämmer alla gånger ,genom att de ser saker ,och börjar bygga upp en falsk bild för folk ,som kommer till olycksplatsen då.

VI SER EN PERSON SOM HAR RINGT EFTER HJÄLP ,som står och väntar på en ambulans då. Vi ser han håller på med en mobil ,och väntar på att få hjälp då. Han har ringt efter en ambulans och personen är skadad.

Men ser även en ljus hand SOM KOMMER FRÅN NÅGON DÖD ANHÖRIG PERSON, som står där. Men har fått personen att ringa efter en hjälp då. Och personen blir räddad då. Ser en person från andevärlden då.

Jag vet hur det har varit här ,som har kontakt med BIG HEAVEN OCH ANDEVÄRLDEN, Och alla som måste varna mig ,eller säga till ,nu har Linn problem, eller jag eller Anders ,och måste åka till Linn ibland.

Och hör knackningar på fönstret eller golvet, och måste åka dit, då skulle ärkeänglarna räddat Linn ,genom att hon går med oss eller skyddsängeln skulle ha hjälpt henne då. Men jag och Anders fick åka dit ,genom att vi pratade med Peder Anders bror eller farmor och farfar till Anders var och sa till ,att Linn måste ha hjälp då. Det är mycket släktingar som håller uppsikt då. IBLAND FÅR VI INTE EN LUGN STUND SEN JAG KOM HIT.

MEN NÄR JAG KOM HIT, DÅ BLEV DET LIV I HUSET ,genom att Roland hans pappa började bli van då. Han kunde stå i telefon ,och hör saker tydligt ,att det är folk som knackade eller andra ljud då. Han brukar säga till folk när han står och pratar i telefon ,att det är väl spökena då.

IBLAND KAN MÄNNISKOR BARA DYKA UPP när någon har blivit utsatt för en olycka och hjälper dem då. Det hände nu när Anders var hos sin mamma ,att han känner att han måste gå ut en sväng, då hittade han en gammal man ,som hade ramlat med ansiktet ner i backen och blödde enormt då.

Han fick ringa efter en ambulans på en gång då. Han fick snabbt hjälp som tur var. Han kunde åka in på sjukhuset ,och fick hjälp då. DET ÄR OFTAST ATT MÄNNISKOR ÄR SKYDDSÄNGLAR OCH HJÄLPER MÄNNISKOR DÅ.

JAG HAR LEVT MED ANDERS I 27 ÅR, och många gånger har han kommit hem ,och berättade för mig då. Idag hittade jag en kvinna efter vägen ,och hade problem med bilen. Men stannade och hjälpte henne då. Ibland har han åkt ut på natten, genom att han känner att han måste ut ,och hittar någon ,som har problem med bilen då. De har fått hjälp av honom då . Ibland var det män som stod med bilen och behöver hjälp.

IBLAND KUNDE VI FÅ STOPP EFTER VÄGEN, står en bil vid vägen, och han stannar såklart, och börja hjälper dem då. Mina barn kunde vara urless ,genom att det var varmt och skulle iväg och bada då. Det händer ibland ,att han måste stanna och hjälpa folk. Det var två kvinnor som blev överlycklig.

Jag minns ofta han kom hem, att någon stod efter vägen ,och fått fel på bilen då. Jag minns en gång en gammal man, som skulle iväg och köpa ett smörpaket och var invalid. Men hittade honom efter vägen, men var skadad ,och tog sig inte upp ,och han satt mitt  på vägen. Anders försökte lyfta honom ,men var jättetung då. Han fick hjälp då. Det var varm ute då. Jag minns mycket väl den händelsen. DET VAR SKYDDSÄNGELN ,SOM KOM TILL MANNEN GENOM ATT HAN FICK HJÄLP DÅ. 

Anders kunde hitta folk efter vägen ,som måste få hjälp då. Han dök upp precis när folk måste få hjälp då. Han dök bara upp genom att folk måste ha hjälp. DET VAR INTE FÖRSTA GÅNGEN DET HÄNDER ,att han bara åker iväg då.

Men ärkeängeln Hope har pratat med Linn många gånger GENOM ATT HOPE HJÄLPER LINN RÄTT I LIVET. Men Linn ramlade och slog ryggen illa, men då var någon från andevärlden hos henne, och stökar till och blev rädd då. Jag har den kontakten med ärkeänglarna och mästarna ,men anhöriga är där ,och måste prata med mig och Linn då. Ibland kommer ärkeänglarna eller mästarna då.

Men ärkeänglarna har en annan energi och anhöriga en annan energi ,MEN  FOLK HAR FÅTT FÖR SIG SÅ MYCKET FEL NU ,och därför tar vi upp om det. DET VAR GUD SOM SA TILL OM DET  ,att visa vad som är rätt. Genom att jag har gått med ärkeänglarna då. Jag har fått undervisning från dem. Genom att folk kan snurra till det idag, genom att de lyssnar på människor som visar fel då.

Och folk kan vara så omtöcknad efter en olycka när de ligger där. Det är andra som ringer efter hjälp när de har hamnat i en bilolycka då. DE KAN FÅ SÅ MYCKET UPPLEVELSER NÄR DE LIGGER DÄR. Jag känner ärkeänglarna och skyddsänglar hur de fungerar då. EN LITEN SKYDDSÄNGEL, SOM KAN INTE ENS BÄRA ETT LITET LÖV  MEN ÄRKEÄNGLAR ÄR STOR 5 METER KAN INTE ENS BÄRA ETT LÖV . MEN MÄKTIG OCH STOR ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR. Men folk har sett och hört en massa saker om skyddsänglar och ärkeänglar ,och sen sprids det historier på historier ,att änglarna har hjälpt dem då. Men folk från andevärlden kan dyka upp, eller som Anders dök upp på en del ställen när folk fick problem då.

FOLK MÅSTE BÖRJA SJÄLV LÄNKA SIG TILL EN ENERGI ,som varje ärkeängel har olika energi då. Men ärkeänglarna kan inte komma till varje människa ,utan energin får folk använda när de pratar med dem. MEN SKYDDSÄNGEL HAR ALLA MÄNNISKOR. 

855b8d487b2cb9c50fa4952d1b011cee--fantasy-art-angels-heavenly-angelsJAG SER MIN SKYDDSÄNGEL SITTER I FÖNSTRET DÄR JAG LEVER NU. Hon sitter och gör inte så mycket än sitter och skyddar mig då. Hon tittar till mig då. Min skyddsängel har rosa klänning och ljust hår då. JEREMIEL ÄR EN ARCH WINGS STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG ÄRKE VINGAR. 

GREAT MASTER OCH GUIDER har föds många gånger till jorden då. De har varit mycket på jorden alla mästarna då.

4 reaktioner till “ÄRKEÄNGLAR – ARCH WINGS ÄRKE VINGAR OCH SKYDDSÄNGLAR- ARCHANGELS – GUARDIAN ANGELS

 1. To round out our cholesterol parts then we have exactly what
  are called triglycerides which can be additionally a type of fat in your blood and once
  again a high level this is also bad. Believe me when I say that anybody has some amount
  of stress we suffer from, its one factor in our busy world that we cannot escape.
  Studies always assess whether or not this could be valuable in treatment of
  multiple sclerosis and lots of other conditions.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.