ÄLDRE MÄNNISKOR

HÖR 62 VAD KAN DET BETYDA 62?

Åldern 62 har med oss människor att göra, att vi blir 62 ,men hör 62 SOM GÖR ATT MÅNGA KAN FÅ PROBLEM I LIVET JUST VID 62, som berör oss mycket då.

ATT HÄLSAN KAN VARA PERFEKT IDAG, genom att mycket människor kan lära sig ta hand om sig själv, genom att värna om sig själv. Idag blir folk äldre och äldre idag ,och många kan göra saker ,som förändrar saker mycket, genom att livet fortsätter för mycket människor när de fyllt 60 år.

Och kan känna att livet är inte som förr ,och när de fyller 62 kan många människor känna av, att de når en ålder de har svårt att handskas med ,genom att folk kan uppleva att de mår även sämre, GENOM ATT DE LIGGER MELLAN GAMMAL OCH UNG DÅ, fast de kan känna av i kroppen, att de är som förut ,och känner sig ung inombords,men har fått problem.

GENOM ATT LÄRA SIG ACCEPTERA ÅLDERN ÄR SVÅRT FÖR EN DEL MÄNNISKOR.Och där är vi väldigt olika som bären, en del kan lära sig njuta av det, att livet trappas ner genom att många är på väg mot pension åldern då. Och kan känna sig väldigt splittrad inombords då.

Och 62 är en känslig ålder ,genom att mycket människor i Sverige KÄNNER AV ATT DE ÄR INTE ACCEPTERAD SOM DE ÄR ,att respektera människor när människor blir äldre ,och äldre kan folk få problem, och speciellt när ni bor i Sverige.

De kan se att åldern har tagit ditt liv ,och många kan må även dåligt, folk som fyllt 62 år genom att kroppen är inte som förut, för en del människor då, GENOM ATT DE KAN ÄVEN  FÅ DÅLIG RESPEKT när ni börjar kliva in på 60 och 62 och 67 ,att ni känner av människor ,hur de ser på er ,FAST NI KÄNNER ER SÅ UNG INOMBORDS, och känner av att livet leker med dig.

Men folk ser annat när ni börjar nå en viss ålder, att ni slutar respektera människor då GENOM ATT SVERIGE HAR PROBLEM ATT GÖRA DET ,medans andra länder tänker på annat sätt, ser åldern på ett annat sätt då.

Men i Sverige handlar det om att respektera människor när de blir äldre KAN DE TILL OCH MED HAMNA UTANFÖR SAMHÄLLET IDAG, genom att många länder är inte som Sverige ,genom att Sverige har problem att ta hand om människor, som når 60 ,62, 65 eller 70 ,genom att kan känna sig ung inombords, fast de fyllt 60 eller 62 och har inre kraft inom sig, som människor kan få lite respekt  då.

Genom att många människor i Sverige kan till och med se ner på människor när de fyller 62. OCH HAR FÅTT MYCKET PROBLEM ATT RESPEKTERA MÄNNISKOR DÅ.

Men Sverige kan stöka till för mycket äldre människor genom att de kan bli, SOM ETT KORT ETT NUMMER I SAMHÄLLET, att de glömmer bort, att de har känslor och kan vara så unga inombords ,som folk kan misstolkas sig på.

Genom att många äldre kan känna att de hamnar utanför när de har fyllt en viss ålder, ATT YNGRE MÄNNISKOR SLUTAR ATT RESPEKTERA MÄNNISKOR NÄR DE BÖRJAR BLI ÄLDRE. Och kan hamna utanför all gemenskapen när de når en viss ålder om de inte har vänner runt sig ,som har liknande ålder då.

MEN SVERIGE STÄLLER TILL MYCKET FÖR MÄNNISKOR SOM FYLLT 62 ,genom att de har ändå kvar ett inre glöd inom sig, älskar att vara med i gemenskapen ,som folk kan glömma bort då ,när människor blir äldre, är egentligen som förr.

Men kan få problem genom att Sverige är dålig på ,att ta hand om äldre människor NÄR DET FINNS ANDRA LÄNDER ,SOM RESPEKTERAR MÄNNISKOR NÄR DE BLIR ÄLDRE KAN SÄTTA UPP DEM ,genom att de levt ett långt liv ,och kan se upp till dem ,genom att de får leva och känna ,att de är med i gemenskapen då.

SOM SVERIGE MÅSTE BÖRJA ÄNDRA OM ,genom att de ska också leva, fast de fyllt 62 och har livet framför sig även fast de har blivit äldre då.

Men där måste svenska folket börja vakna upp nu ,genom att ni som inte fyllt 62 tänk på det ,SOM ÄR UNG IDAG, ATT  NI EN DAG BLIR 62 ÅR ,OCH KAN BÖRJA ÄNDRA OM NU, genom att lära människor att respektera människor i samhället. Och ni som är ung kan börja nu ändra på det.

GENOM ATT NI KOMMER SJÄLV FÅ PROBLEM NÄR NI BÖRJAR BLI ÄLDRE DÅ,FÖRSÖK ATT VÄNDA TRENDEN NU, genom att människor måste leva även om de fyller 62 år och 65 år 70 och så vidare, låt människor få leva, och bli accepterad i samhället, som folk inte gör idag.

Genom att ni fyllt en gräns DÄR SLUTAR NI ATT ACCEPTERA MÄNNISKOR, SOM MÅSTE BLI EN ÄNDRING PÅ DÅ.

Genom att acceptera alla människor, genom att ta hand om dem, låt de få leva och vara med i gemenskapen, fast de har blivit äldre, genom att så mycket andra länder kan sitta och prata er. Men i Sverige har problem när folk blir äldre GENOM ATT DE KAN KÄNNA SIG  UNG INOMBORDS, OCH HAR GLÄDJE INOM SIG OCH FYLLD AV LIV ,fast de når en viss ålder då. Och ni kan ändra om ,ni som är ung, genom att börja nu acceptera människor mycket bättre då.

Att de är full av liv även fast de når en viss ålder då. DE VILL ÄVEN DE LEVA FAST DE NÅR VISS ÅLDER .

Men Sverige måste börja ändra om ,genom att ta hand om människor ,genom att lära sig om människor ,SOM BLIR ÄLDRE ,ÄR SAMMA INOMBORDS OCH FYLLD AV LIV ,SOM INTE ALLA SER DÅ.

Bara för folk fyller 60 år ,är de fortfarande liv inom dem, och en dag kommer ni dit och hamnar i samm situation,men börja nu. Ni som är ung ,BÖRJA ACCEPTERA MÄNNISKOR ÄVEN OM DE FYLLER 62 ÅR ,att de har fullt med liv inom sig ,fast de är 62.

Genom att mycket folk ser ner på åldern när människor börjar nå 62, genom att de måste lära känna människor, som har fyllt 62. Och kommer upptäcka att de är fortfarande ung inombords ,men det måste folk börja acceptera, genom att mycket äldre kan börja må väldigt dåligt när de börjar nå en viss ålder,GENOM ATT SAMHÄLLET ÄR INTE SOM NÄR DE VAR UNG ,genom att folk slutar acceptera äldre människor ,att leva normalt i liv då.

MEN NI  KAN BÖRJA NU, ATT TA HAND OM MÄNNISKOR PÅ RÄTT SÄTT även om folk blir äldre.Och börja med er själva ,genom att vända trenden nu, att ta med människor med i gemenskapen även om de är äldre, har de rätt att leva då.

BÖRJA NI SOM ÄR UNG ,ATT ÄNDRA OM TRENDEN, genom att låta människor leva, fast de har fyllt 62 år, har de stor rätt att bli accepterad som de är då.

4 reaktioner till “ÄLDRE MÄNNISKOR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.