INVANDRINGEN


IBLAND UNDRAR VI ,VAD
 SVERIGE HÅLLER PÅ MED IDAG, genom att säga JA till svarta människor ,som kommer från Afrika.

Och hur stort är Afrika ni kan jämföras med Sverige? GENOM ATT AFRIKA HAR MYCKET LÄNDER ,SOM TILLHÖR AFRIKA. Och har mycket länder runt om kring ,och fullt med länder de kan komma till när det är bråk i landet, eller krig ,då ska när länder hjälpa dem, som svenskarna fick göra när Norge och Danmark och Finland och Island ligger nära såklart. Sverige hjälper folk om de har problem i länderna då.

Men har Sverige fått en knäpp nu ,och är hel blind nu? JA i våra ögon ,har vi människor, som är hel blind, genom att regeringen är hel blind när de inte puttar länder i Afrika ATT HJÄLPA DEM NÄR LANDET HAR PROBLEM DÅ.

NI KAN TITTA PÅ AFRIKAS KARTA ,hur mycket länder finns i Afrika? DET FINNS SVARTA LÄNDER ,DÄR FOLK KÄNNER SIG MER HEMMA DÄR. SVERIGE HAR PROBLEM IDAG MED DEM, GENOM ATT DE HAR SVÅRT ATT ACCEPTERA OSS. Folk har problem att söka jobb här, men känner sig mer hemma där länder ser ut som dem.

Men det finns svarta länder ,som har lite som dem då.  Landet har fred i landet ,men varför fick de inte flytta dit då? Svarta människor skulle känna sig mer hemma hos dem. MOZAMBIQUE HAR FRED. Jag pratade med en man från Algeriet ,fred och det var  lugnt i Algeriet, sa han då. Jag har pratat med flera från Algeriet. Men vi vet att folk tillhör inte de rikaste länder som Sverige då. Men de kan hjälpa en del då. Men det finns ett land som heter Brasilien som har fred. MEN ALLRA BÄST FÖR SVARTA MÄNNISKOR FLYTTA TILL SVARTA LÄNDER, GENOM ATT SLIPPA PROBLEM MED FOLK DÅ.

MEN I AFRIKA FINNS SAUDIARABIEN STORMRIK ,och kan hjälpa människor genom att Saudiarabien finns i Afrika, och de kan fly dit ,istället för till Sverige eller andra länder ,som håller på att gå på knäna och kan knappt överleva då. Men rika länder ,som har till och med mycket pengar, har inte ens intresse att hjälpa människor. Men vi ska gå på knäna när finns det någon rättvisa i världen då. Det finns folk som håller på att tömma sin kassa då.

Mycket länder i Europa har problem, SOM MÅSTE FÖRST FÅ HJÄLP, som vi hjälpte Norge och Danmark och Finland och Island. Och det är samma för Afrika, att hjälpa människor som flyr ,och kan stanna i Afrika och det är det bästa för dem .

Genom att säga JA till så otacksamt folk utan KAN HJÄLPA DEM INOM AFRIKAS GRÄNS, istället för att dra dem hit nu ,genom att Sverige börja falla nu.

Genom att det finns människor inom regeringen, som kan sänka landet i botten, GENOM ATT REGERINGEN SÄGER JA TILL PROBLEM FOLK VÅLDTÄKTER OCH GRUPPVÅLDTÄKTER, som även svarta männen håller på med nu. Regeringen måste börja öppna ögonen nu, genom att hinna rädda ett land ,som håller på att falla nu.

Men regeringen måste vara blind, genom att putta dem tillbaka när de söker till Sverige. GENOM ATT VISA DEM AFRIKA, genom att det finns länder som kan hjälpa dem. Ni kan sitta och kolla på Afrikas karta ,hur mycket länder finns där? Det är fullt med länder mer än Nordiska länderna har fullt ,som kan inte hjälpa dem. Och sluta att dra hit fler nu. MEN FINNS LÄNDER I EUROPA ,SOM GÅR PÅ KNÄNA IDAG GENOM INVANDRINGEN DÅ.

Genom att de kan inte respektera människor ,och plus förstör lägenheten, så folk kan inte flytta in efter en Somalier, GENOM ATT DET GÅR INTE FLYTTA IN EFTER SOMALIER , svenskarna kan inte bo nära dem ,men även folk som kommer från andra länder klagar på somalier då. Man hör somalier för det mesta ,och folk känner till somalier idag. Men mycket folket har klagat på lukten är vidrig, genom att det går in i deras hem lukten från Somalier då. Men kommer från maten då.  Kan inte svenska lägenheter ,att vi använder fläkt ,som de har glömt bort att undervisa dem då. De vädrar ,som alla kan förstå, hur det ser ut då, genom att ingen undervisar somalier, och då blir det problem för folk som bor nära dem då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är birgitta-andlig-inspiration.gifMen om somalier kunde sköta sig så, mår folk bra och landet mycket bättre att hjälpa folk, som kommer från krig och bråk då. Men mycket av männen spottar på oss ,och kör med gruppvåldtäkter och våldtäkter ,och då börjar vi undra, vad har ni tagit hit för folk idag genom alla rubriker med gruppvåldtäkter, och våldtäkter dök rubriken upp när somalier kom hit. Men även andra hjälpte till, att fylla i rubriken gruppvåldtäkter och våldtäkter på löpande band då. MEN SVERIGE HAR PROBLEM NÄR REGERINGEN HJÄLPER FOLK SOM SPOTTAR PÅ OSS DÅ. 

MEN SKA REGERINGEN HJÄLPA OTACKSAMMA MÄNNISKOR IDAG???

NEJ SÅKLART. 

Och mycket människor ,som gillar invandringen eller folk från andra länder gillar folk. MEN INTE SOMALIER GENOM ATT DE FÖRSTÖR ALLA HEM NÄR DE FLYTTAR IN , plus för grannarna förstör det för,  genom att de kan nästan inte bo kvar när det flyttar in somalier.

GENOM ATT STANKEN ÄR FRUKTANSVÄRT ,och försöker vädra hela tiden folk som bor bredvid somalier ,genom lukten kryper in över allt när det bor somalier i samma hus,då får plötsligt folk problem med lukten från Somalier ,som händer i hela Sverige snart. Svenska folket måste flytta från stanken SOM ÄR OLIDLIGT ATT BO NÄRA DÅ.

Men folk kan gå, och kolla på bostäder, men kan vända när det har bott somalier där OCH MÅSTE FÖRST HEL RENOVERA HELA LÄGENHETEN FRÅN TOPP TILL TÅ genom att lukten och stanken sitter i skåpen ,och folk kan öppna ett skåp efter en Somalier. Det är bara att renovera efter dem. Det kryper in där folk har kläder efter somalier, genom stanken är hemsk.

Men måste renovera allt ,där folk har kläder måste måla allt i hemmet efter en Somalier GENOM ATT STANKEN ÄR OLIDLIG ATT VISTAS I DÅ. TYVÄRR SÄTTER SIG LUKTEN HOS FOLK ,SOM BOR GRANNAR MED SOMALIER SOM ÄR ETT PROBLEM IDAG.  

FOLK HAR KÄNT ATT DE LUKTAR KONSTIGT folk som bor granne med somalier.  ÄR DET FEL MÅSTE GÖRA NÅGOT ÅT DET.  De har  fått en lukt de känner inte till då. Genom att det kryper in i alla lägenheter genom fläktar eller annat då. Men det är problem att bo granne med somalier då.

NÄR SOMALIER KOMMER TILL SVERIGE ,DÅ MÅSTE REGERINGEN SÄTTA STOPP FÖR DET INNAN DE FÖRSTÖR HEMMEN.

GENOM ATT KOLLA IGENOM MATEN ,OCH KRYDDOR SOMALIER ANVÄNDER ,annars blir det olidligt för folk ,att bo nära dem, genom att förbjuda det när de flyttar hit, och kan laga sin mat i sitt hemland, men inte i Sverige utan förbjuder det.

ELLER LÄGG FRAM EN BROSCHYR OM SVENSKA HEM. Lär somalierna sköta sina hem ,OCH A OCH O ANVÄNDA FLÄKTEN, ISTÄLLET FÖR ATT VÄDRA DÅ. 

GENOM ATT FOLK HÅLLER PÅ ATT BLI GALEN NÄR SOMALIER FLYTTAR IN SOM GRANNE, genom att maten kryper in hos andra människor ,och förstör hela bostäder efter dem, genom att ingen kan flytta in efter en Somalier ,genom stanken är hemsk och fruktansvärt ,och måste alltid renovera efter somalier, men även flytta genom att stanken kryper in till andra människor, som har inte med deras mat att göra alls, men förstör ,för andra människor och måste flytta. DET FÅR INTE VARA SÅ DÅ.

GENOM ATT STANKEN ÄR SÅ VIDRIG ,OCH HEMSK OCH  SÄTTER SIG I ANDRAS KLÄDER DÅ ,och speciellt folk som bor granne med somalier då.

MEN MÅSTE FÖRBJUDA SOM VI HAR NÄR FOLK ,SOM ÄTER SURSTRÖMMING DÅ ,genom att stanken är hemsk för en del ,som inte äter Surströmming ,och är förbjudet på vissa ställen i Sverige, att äta i lägenheten surströmming då.

Jag vet själv att lukten är hemsk för folk som inte äter surströmming då. I VISSA LÄNDER ÄR DET FÖRBJUDET ATT TA MED EN SURSTRÖMMINGSBURK TILL LÄNDERNA DÅ.

Jag vet när jag har ätit surströmming ,ATT LUKTEN GÅR  IN I HELA LÄGENHETEN DÅ.När jag hade parhus ,då  att vi ute för lukten då ,genom att man måste vädra mycket när man åt surströmming då. Vi äter inte surströmming varje dag, utan på sommaren brukar folk äta surströmming då. Ibland sitter folk ute genom lukten då.

JAG MINNS NÄR ÖMERS BROR VAR I SVERIGE ,han höll på att dö den gången av lukten ,genom att den luktar som rutten gammal fisk, sa han, sprang ut när han kände doften då.

Men det är som somalier de äter en mat, som sätter sig in i våra hem OCH TOG UPP EN LIKNELSER MED  SURSTRÖMMING ,att folk från andra länder tyckte det luktar vidrigt och hemsk då. Är även förbjudit på en del ställen i Sverige ,där folk vill slippa lukten från surströmming då.

REGERINGEN MÅSTE FÖRBJUDA SOMALIER ATT TA MED MAT OCH KRYDDOR HIT SOM FÖRSTÖR LÄGENHETERNA DÅ.

Men det är Sverige i ett nötskal, och nu kommer mer folk som vill till Sverige. Regeringen måste SÄG NEJ INGA MER SVARTA NU ,GENOM ATT DET FINNS LÄNDER I AFRIKA SOM KAN HJÄLPA DEM MYCKET BÄTTRE DÅ.  

NU MÅSTE SVENSKA FOLKET FLYTTA, genom dessa problem ,och måste betala dyrare hyra, genom att de har inget val när de har somalier som granne. Men skicka den extra kostnaden till regeringen ,som fick lägga sig på en dyrare hyra. Folk ska inte behöva betala extra ,för att de blir tvingad att flytta då. Folk måste betala dyrare hyra, och då blir det fel ,genom att betala till folk ,som blir tvingad att flytta någon rättvisa ska det vara då.

Men regeringen kan bo hos dem ,som gillar ta in svarta människor. Hur mycket folk får tack från somalier, GENOM  ATT DE KAN KNAPPT STAVA TILL RESPEKT ELLER TACKSAMHET.DE VET INTE VAD DET ÄR ,genom att de kallar människor som bor där för fula ord ,och kan knappt öppna munnen, då får de problem genom att Sverige håller på falla i botten, om inte regeringen vaknar upp ,genom att det går inte bo bredvid dem ens ,som folk blir tvingad till nu, genom att de måste till och med flytta bara för det går inte bo där.

Men regeringen måste göra ett krafttag nu, genom att det finns ett stort land, som Afrika och många mer länder där. Men börjar dra sig mot Europa ,SOM REDAN HJÄLPER MYCKET FOLK I EUROPA. Och har fullt upp idag, och går på knäna då, genom att de har fått mycket folk i dag från kriget och bråk idag.

OCH DE MÅSTE HJÄLPA DEM I FÖRSTA HAND, genom att de måste fly ,och länder blir förstörd. Men regeringen är pigg på att hjälpa fattiga länder i Afrika ,som kommer snart få som svarta läder har då ,genom att Afrika har mycket länder ,som de kan fly till, genom att Europa har fått nog nu.

NU MÅSTE REGERINGEN PUTTA LÄNDER I AFRIKA, ATT HJÄLPA DEM SOM HAR KRIG I LANDET genom att Europa får lida mycket idag. Och de måste först få hjälp nu, genom att det kommer även svarta från Afrika, och ska ha hjälp och regeringen måste SÄGA NEJ ,GENOM ATT HJÄLPA MÄNNISKOR SOM BOR NÄRA OSS när de har krig och bråk nu.

Men annars kommer vi få problem genom att Afrika kan hjälpa sitt eget nu, som vi gör nu. Vi hjälpte Norge och Danmark och Finland och Island på den tiden. Och nu måste vi hjälpa människor när de flyr då. Och nu har mycket länder i Europa bråk och krig, MEN DÅ MÅSTE LÄNDER RUNT DEM HJÄLPA TILL OCH NORDISKA LÄNDERNA DÅ NÄR DE HAR STORA PROBLEM DÅ. NÄR FOLK HAR KRIG OCH BRÅK ,DÅ MÅSTE VI HJÄLPA LÄNDER I EUROPA SÅKLART. 

Men det går inte hjälpa hur mycket folk som helst bara när de har krig, genom att Sverige håller på att gå i botten NÄR REGERINGEN HJÄLPER FEL MÄNNISKOR DÅ.

VI MÅSTE FÅ ETT STOPP PÅ DET. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.