KATTSAND

VI HÖR KATTSAND SOM MYCKET FOLK ANVÄNDER IDAG DÅ.

Varför hör vi kattsand?

DE FINNS EN UPPSJÖ AV KATTSAND IDAG, olika märken finns det att köpa av kattsand till katten. Det finns en uppsjö av olika sorters kattsand ute på marknaden idag då.

Men det har vuxit enormt idag olika kattsand till katten då. Men det tillverkas ny kattsand hela tiden kommer det nytt idag. OCH FOLK KAN VÄLJA OCH VRAKA IDAG, genom att det har vuxit enormt idag ,och kan bara gå ner till affären och köpa kattsand idag ,så enkelt är det för katten idag, men även beställa hem till katten idag.

Genom att det har blivit mycket familjer, som skaffar katt eller ensamstående lever själv ,eller utan barn. MEN MYCKET MÄNNISKOR HAR KATTER IDAG. Och mycket olika sorters kattsand finns att köpa idag .

Men varför så mycket olika kattsand idag?

Vilken är bättre än den andra kattsanden? GENOM ATT MYCKET MÄNNISKOR KÖPER HEM FEL KATTSAND TILL KATTEN, även kattsand som är inte den bästa för miljön idag ,genom att att folk har svårt att se ,vad som är rätt eller fel idag, genom att det finns så mycket olika kattsand idag ,och mycket att välja på till katten idag då.

2818a6722fbd56fcd366c959cd1fb991GENOM ATT KATTEN ÄR ETT RENSAM DJUR, som gör att människor köper hem fel kattsand till katten då. Och glömmer bort ,hur katten fungerar egentligen då. Folk har inte lärt sig om ,hur katten fungerar, och köper hem fel kattsand till katten då. Och tänker inte på ,hur egentligen katten är ett ren samt djur.

OCH VILL INTE KLIVA I EN FÖR SKITIG KATTLÅDA DÅ, genom att många kan få bekymmer med katten då ,genom att katten är ett ren samt djur, och vill helst kliva i en ren kattsandlåda då ,som en del människor gör fel ,och köper dålig kattsand .

Och tänker inte på hur katten egentligen fungerar, den tillhör bland renaste samma djuren, och vill ha rent runt sig. Och kan ställa till för ägaren då, GENOM ATT DE KÖPER HEM FEL KATTSAND TILL KATTEN  ,och börjar få bekymmer med katten då.

KATTEN KAN TILL OCH MED  BÖRJA KISSA INNE UTANFÖR KATTLÅDAN, genom att kattlådan är för smutsig för katten. Och folk tänker inte på hur katter fungerar då. Katten gillar inte när kattlådan är för lortig då ,och kan ställa till för folk som har katter.

Genom att börja kissa och bajsa bredvid ,genom att de har en för skitig kattlåda. Och börjar visa människor, att de vill ha rent i kattlådan, genom att mycket människor kan glömma bort det. OCH KÖPER ÄVEN EN FRUKTANSVÄRT DÅLIG KATTSAND TILL KATTEN. Och kan få jättemycket problem med katten .när folk köper fel kattsand ,som fungerar väldigt dåligt för katten.

Genom att de tänker inte på hur katter är ,SOM VILL HA RENT I SIN KATTLÅDA ,och kan verkligen visa ägaren, vad de helst vill ha .Och kan ställa till mycket problem när kattlådan är fullt med bajs och kiss då ,och kan börja visa upp, vad de helst vill ha då, GENOM ATT KATTEN TILLHÖR BLAND DET REN SAMMASTE  DJUREN DÅ.

Vill ha rent runt sig då. Det är även viktigt ,att köpa hem rätt kattsand till katten då. Men det finns mycket att välja på till katten. Idag finns det kattsand SOM GÖR ATT KATTEN KÄNNER TORRT UNDER TASSARNA DÅ, genom att det har kommit fram mycket bra kattsand där katten känner, att det är torrt under tassarna när katten kliver i kattlådan ,att allt känns torrt under tassarna. Det  finns mycket bra på marknaden idag, och mycket att välja på idag .

Men den bästa kattsand är den, som mycket folk köper idag till katten DEN KLUMPAR SIG, OCH KAN LÄTT HÅLLA RENT FÖR KATTEN ,genom att städa kattlådan mycket bättre för katten när den HELA TIDEN KLIVER PÅ TORR SAND ,som finns idag massor av att köpa till katten då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20200506_125153-2.jpg

MINA SÖTA KATTUNGAR SÖTASTE JAG HAFT I LIVET. Men hoppas igen få gosa med katterna. När kattungarna låg hos Snuffsan min katt hette så. Men fick många kattungar efter henne. Men även fina kattungar från Fanny ,som Snuffsan födde den gången. Men jag gjorde samma med Fanny och snuffsan när skulle lära sig kissa i sandlådan. Men lärde kattungarna kissa i lådan innan når golvet. Men tar kattungarna i famnen och lyfter alla mina kattungar i kattlådan.

MEN ENKELT ATT ÄGA EN KATT NÄR KATTEN GÖR SOM JAG VILL. Men var så liten söt satt i kattlådan och kissar då. Men var så duktig att sköta sig. Men såg en av kattungarna försöker ta sig upp i lådan. Men kämpar och kämpar tills kattungen kliver i kattlådan. Men kissar i kattlådan. Men gick förbi kattlådan ,då ser jag en söt kattunge satt och kissar i kattlådan. Men kravlar sig upp och satte sig i kattlådan. Men första tiden ,då lyfter jag kattungarna till kattlådan enklare för dem att hinna kissa då.  

MEN SÖTA KATTUNGARNA FICK ÄVEN FIRA JULEN. Men hände att var så liten ,som ser på bilden. Men ögonen lyser på kattungarna när jag tar fram granen ,genom att det var dags att ta fram granen och klär granen. Men haft kattungar två jular ,men samma sak händer med kattungarna när jag tar fram granen och klär granen. Men vill vara med och titta på när jag pyntar granen.

Men ögonen lyste på kattungarna var så himla intresserad vad håller hon på med nu. Men sitter och tittar på mig när jag tar upp en kula och en kula och skulle hänga den i granen. Men följer mig med ögonen var så intresserad av kulorna, som blänker så mycket om. Men satte plastkulor längst ner för kattungarna kan röra sig fritt utan att skada kulorna. Men står med nosen i lådan som är fullt med kulor. Men får lov att titta på julkorna. Men tog lilla tassen kände med. Men fick vara med varje gång hade kattungar under julen. MEN VILL OCKSÅ VARA MED KÄNNA SOM ANDRA GÖR DÅ. Men händer ingenting, men fick vara med då händer inte så mycket utan tillhör familjen ,men måste få känna på kulorna. Men är som barnen. 

JAG VILL KATTERNA FÅR VARA MED DÅ. Men satte längre upp i granen fina kulor som kan gå sönder. Men kände jag gjorde så. Men kan se bilden på katterna söt de var ,men var som barnen satt och titta på mig när jag satte kula eller fin tomte i granen ängeln prylar i granen glitter i granen som lindar om då. Men satt och bara tittade och gick runt granen. Men rör ingenting fast jag säkrar mig för kattungarna kan riva ner då. Men såg plastkulorna gick under granen, men gick och tittar på julgranen då. Men var så intresserad och försiktig när tog sin tass testar kulorna då. Men gick mest runt under granen kollar på julgranen. Men har tagit kort på kattungarna ,men hittar inte fotot när går under julgranen. Men alla måste se att söta vänner måste vara med när vi startar julen ,men vackra ljus i grannen.

Men gjorde samma sak när andra kullen föddes. Men vet inte om det är den kullen visar eller andra kullen som firar jul med familjen. Men fick vara med fira jul även katterna då. 

JDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 15027733_10154861273764155_8177249815111069003_n.jpgAG MINNS FICK TA HAND OM EN HITTEKATT SOM DÖK UPP HOS MIG. Men var halv siames med blå vackra ögon som flyttar in till familjen då. Men Yasmine och Nathalie bodde hemma då.

Lena ringer mig har hittat en katt vid lekplatsen  där barnen leker då. Vi döpte katten till Sessan. Hon var smal och vacker katt. SESSAN VAR TACKSAM NÄR HON KOMMER TILL FAMILJEN.  Jag och Yasmine och Nathalie var så glad när vi hittar Sessan. Men blev vår katt tillslut. Men vi var nervös vi vill behålla Sessan, så vacker katt som flyttar in till oss. 

LÄRDE SESSAN GÅ I KOPPEL. Vi var ute en gång då ser vi en kille med gummistövlar på sig. Han går så fort, men Sessan regerar på han. Men hon avskyr män med höga gummistövlar. Idag då förstår jag Sessan hon var rädd för han, genom att han var inte snäll med henne.

JAG JOBBAR OCH BARNEN GICK I SKOLAN. Men tycker synd om Sessan ensam när vi var borta barnen gick till skolan och jag åkte till arbetet. JAG KÖPTE EN NY KATT BIRMA BLÅ ÖGON KALLAR HAN FÖR TUSSE.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är problem-birgitta-andlig-inspiraton.png

 Jag tog den här bilden som visar nästan Tusse såg ut .Men hittar artikel i tidningen säljer birma tänkte på Sessan på en gång. Jag måste hitta sällskap till min Sessan. Hon var ensam när jag jobbar och barnen i skolan, men då dök tanken upp skaffa en vän till Sessan. Jag köpte en vacker birma med blå ögon. Lurvig päls. TUSSE TRODDE HAN ÄGDE ALLT NÄR HAN KOMMER TILL OSS. MÅSTE UPPFOSTRA HAN. SESSAN HON VAR FIN OCH LÄTTSAM. 

När Tusse kommer till oss, Sessan morrar och håller på i 3 dagar. Hon var sur på mig. Men tänkte ge en vän till henne som gick dåligt. Han tog över hemma som var inte populärt. Sessan var så fin av sig och gick så fint mellan blomkrukorna och ljusstakarna. Men Tusse var lite bred har svårt att gå på en del ställen fönstret rev ner han skulle göra som Sessan ,men hon var så smidig och vacker, så kommer han och bara stökar till för Sessan. MAMAM SA OFTA NÄR TUSSE OCH SESSAN LÅG PÅ SÄNGEN ,VAR SOM ETT VACKERT SMYCKET HON TITTAR PÅ. BLÅ ÖGON ,DÅ BLIR MAN SVAG FÖR DEM. FIN PÄLS.  

Jag var inte så glad när han måste gå efter Sessan, som kan den biten hon var så smidig. Tusse med breda tassar bred kropp kan bara sluta illa, så åkte saker i golvet. Han var jobbig och skulle ligga bakom min hals som Sessa blev så sur och sjuk av. Men hon börjar magra och blev mager. Jag vill att Sessan skulle ha sällskap när jag och barnen var borta, då vill jag ge en vän till Sessan. Men hon vill vara ensam som fattar inte då. SESSAN GILLAR INTE TUSSE SÅKLART. Men gör dumheter då. 

Men fick ringa han som sålde Birma. Han fick ta tillbaka Birman ,genom att Sessan blev sjuk och mager. Men sen mår hon bra får slippa Tusse som tog all uppmärksamhet. Ibland då satt Sessan under pallen och mår så dåligt magrar. 

Men gick bra att gå i koppel med båda katterna. Vi var ute och gick när jag kommer hem då tog jag mig en sväng ut. KUL PÅ DEN TIDEN.

Men hon visar rädsla och folk har säkert varit hemsk mot Sessan. Men syns när människor utsätter djuren ,hon blev stel när hon ser killen med gummistövlar då. Men Sessan var fin och snäll katt. Men en dag ,då fick Sessan egen kattunge att sköta om då. Men fick bara en kattunge. Men hon pysslar om fick sova hos henne var vänner då. Men vi ska inte lägga i oss djurvärlden. MEN EN DAG DÅ FICK SESSAN EGEN KATTUNGE. 

Mamma min levde på den tiden. Sessan går från knä till knä och tittar på oss. Men går med sina söta tassa och hejar på oss. Men satt en stund hos mamma min. Men satt hos mig en liten stund och går vidare till Yasmine och Nathalie. Men hon visar tacksamhet mot oss. Men gick knä till knä men tackar oss. Men sen var hon så trött efter lång vandring. Sessan lade sig på köksstolen hade dyna på stolen. Sessan sover länge efter trötthet hon gick igenom då. Men undertiden ringer jag kattklubben. Men var så rädd att förlora Sessan. Men skrev på ett papper fick stanna hos oss. Men var så glad att Sessan fick stanna hos oss. Men barnen älskar Sessan. Men rev aldrig ner kunde gå mellan ljusstakarna blommorna i fönstret men var så mal och smidig när hon gick mellan olika saker då. Men ser Sessan än idag var perfekt katt som passar oss.  HON VAR SNÄLL OCH PERFEKT. 

MEN TUSSE VAR RASKATT OCH HAN ÅKTE IN TILL DJURSJUKHUSET. Men han var inte gammal ,så fick han hälsa på veterinären.  Han fick problem med örat ,men fick ta en tid hos djursjukhuset. Men Sessan var frisk halv siames. Men raskatter kan kosta pengar, som var inte kul att åka dit. Kan bli dyrt när de blir sjuk. Men Sessan var frisk hela livet ,men Tusse var knappt 1 året ,så åkte han in. Men andra katter jag haft har aldrig besökt ett djursjukhus.

Men hade inget val än att släppa kampen om Snuffsan. Hon blev sjuk ,men fick så många kattungar, och sista kullen fick jag hjälpa Snuffan. Men blev en extra mamma till hennes kattunge. Men fick en spruta och somnar in. SNUFFSAN BLEV SJUK EFTER ALLA FÖDSLR DÅ. MEN HON FICN FINA KATTUNGAR. HON FICK MÅNGA KULLAR TILLS DET TOG STOPP DÅ.

Eva sa till mig om Snuffsan. Hon är sjuk och ont när hon går. Jag gav healing till henne då. Men hon blev sämre och Eva sa att är bättre hon får lämna nu. Men en dag ,då ser jag Snuffsan mellan mig och Anders. Vi hade två toaletter ,men hon gick till mig och tittar på mig. Men gick hon till Anders när han satt på toaletten. Men hon vandra mellan oss och tittar på oss. Men bad att lämna oss då. Men vi åker till djursjukhuset. Men Snuffsan var dåligt efter födslar ,men gå med medicin skador, men Snuffan vill lämna allt då. Veterinär sa ,att hon har gjort sitt ,men hon får leva problem liv. Jag vill inte ge Snuffan det. Men det var en jobbig tid att lämna Snuffsan. Men gjorde rätt då. JAG MÅSTE LÄMNA SNUFFSAN HAR GJORT SITT NÄR HON BLEV SJUK. 

Men rev inte en enda kula fast jag säkrar mig plastkulan. Men kattungarna fick känna på plastkulorna med tassen peta på kulan. MEN VILL VARA MED FIRA ÄVEN JULEN DÅ. Men går lära katter allt genom att förstör inte hos mig ens. Men rev inte ens men hade en soffa i hörnet som sov då. 

Det bästa för alla katter, ATT KLIVA I EN  KATTLÅDA SOM ÄR TORRT ,och inte fullt med kiss och bajs då, genom att kattsand har utvecklats mycket idag. Och folk vill ha enkelhet idag, och kommit mycket praktiskt saker när det gäller katten då.

Det finns kattsand som bildar stora klumpar av sanden, SOM TILLHÖR DEN BÄSTA KATTSAND FÖR KATTEN genom att den är lättsamt ,att hålla rent för katten hela tiden, plocka bort klumpar från kattlådan, då slipper katten kliva i blött hela tiden, genom att kattlådan ÄR ALLTID REN NÄR KATTEN SKA KISSA DÅ.

Det finns mycket olika märken ,och ni kan prova er fram. Men kattsand ska vara bäst för katten ,DEN SOM BILDAR STORA KLUMPAR, är bäst för katten genom att kattlådan känns ren hela tiden när katten ska kissa och bajsa då .

Det är viktigt för er, som ska skaffa katt eller som har katt, GENOM ATT KÖPA RÄTT PÅ EN GÅNG, för att slippa problem med katten då. Genom att folk måste tänka på att katten tillhör bland det renaste djuren då .

Men för att göra det bra för katten KÖP DÄR KATTSAND KLUMPAR SIG genom att hålla lådan ren för katten då.

4 reaktioner till “KATTSAND

 1. Do you have a spam problem on this blog; I also am a blogger, and I was wondering your situation; many of us have created some nice procedures and we are looking to exchange strategies
  with other folks, be sure to shoot me an e-mail if interested.

  1. Do you have a spam problem on this blog.

   I get it all the time from spam. But you came from JAM. But told to. But nothing happens. But there are people who want to follow the blog who come there. I get people who find my blog. But people who read the blog. But get through there.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.