JORDENS PROBLEM – EARH’S PROBLEMS

IBLAND UNDRAR VI HUR HAVEN, OCH ALLA SJÖAR SKA BLI FRI FRÅN BENSIN OCH DIESEL ,OCH BÅTAR DRIVS MED BENSIN OCH DIESEL. Som haven och alla sjöar smutsar ner, när de ska ut och ha kul, men tänker inte på vad båten spottar ut eller skotern spottar ut när de ska ha kul då.

Genom att allt dras med bensin eller diesel nu.OCH INGET VERKAR FÖRÄNDRA RUNT DEN GREJEN ,genom att båtfolket vill ha såklart på sitt sätt stora vackra båtar.

Som drivs med bensin eller diesel ,har ingen roddbåt ,UTAN IDAG ÄR DET BENSIN ELLER DIESEL som gäller ,och byggs hela tiden båtar vattenskoter ,som har blivit på modet idag.

Men hur se haven och sjöarna ut idag?

FOLK HÅLLER  FÖR FULLT, ATT RÄDDA FISKEN ,OCH ANDRA DJUREN I HAVEN OCH ALLA SJÖAR NU. Men hur ser det ut egentligen när vi tänker lite längre om båtfolket?

FOLK SKADAR MYCKET HAV OCH SJÖAR IDAG, genom att det är mycket folk ,som vill ha kul, och åka runt ,och förr fanns det stora fartyg, som finns fortfarande nu ,som handlar med andra länder ,och måste ha haven till att handla med andra länder då.

Men måste båtfolket handla med andra länder då?

NEJ SÅKLART ,de har kul ,och skitar ner för fisken och andra djuren i haven ,genom att ingen verkar se det. Att nu måste de börja och kolla igenom båtfolket ,och alla människor förstår ,ATT VI HAR MÄNNISKOR SOM SMUTSAR NER FÖR MYCKET,genom att det kommer nytt hela tiden ,och ingen verkar göra något åt det nu.

Men handla varorna över vattnet, KAN FOLK TÄNKA PÅ, ATT DRA NER PÅ MYCKET UTSLÄPP, genom att fiskarna och andra djuren kan knappt leva idag.

Kolla bara på hur mycket en båt eller stort fartyg pumpar ut avall, plus har vi båtfolket, som varje sommar måste ha sitt, OCH TÄNKER INTE PÅ VAD BÅTEN SMUTSAR NER DÅ. Men även fartygen smutsar ner enormt idag, och därför måste människor börja ändra om mycket idag ,genom att att dra ner på alla utsläppen, som båtarna och fartyget släpper ut. Folk pumpar ut avfall, men även kastar sopor från båten då.

VÅR VACKRA NATUR BIRGITTA ANDLIG INSPIRATION....Men hur ser det ut för djuren då????

JAG FÅR EN BILD AV EN GRÅ DIMMA, jag ser att fisken andra djuren får simma genom dimman då. Men även mycket avfall skadar fisken eller andra djuren får problem när folk pumpar ut så mycket skit i haven och sjöarna då.

Ni kan kolla på, hur sjöbotten och havsbotten ser ut idag ,det vill ni inte ens tänka på när folk tar upp om det, genom att mycket folk vänder till dövörat, som vanligt. MEN FOLK MÅSTE BÖRJA RENSA ALLT SKIT FRÅN HAVEN, SOM LIGGER OCH FLYTER ELLER SOM NI PUMPAR UT EN MASSA ANNAT ,SÅ KOLLA PÅ BOTTEN, HUR DET SER UT IDAG.

KAN NI DRICKA VATTEN FRÅN HAVEN ,ELLER SJÖARNA NU? NI SKULLE BLI SJUK, MEN NU HÅLLER FISKEN OCH ANDRA DJUREN BLI SJUK NU.

Men folk har vattenskoter ,som också den smutsar ner för liven i haven och sjöarna då.Genom att folk älskar att vara på sjön och havet. Nu har folk börjat tillverka mer och mer ,och haven och sjöarna får mer och mer problem.OCH MYCKET HAV OCH SJÖAR KOMMER FÅ MYCKET PROBLEM NÄR FOLK GÖR INGET ÅT DET.

Genom att ni har framtid att ta hand om nu ,och tänk på det GENOM ATT VI HAR BARN OCH BARNBARN ,OCH EFTER DEM KOMMER FOLK FÖDAS TILL JORDEN,genom att vi har bara den platsen att komma till då.

De måste göra något åt båtfolket ,genom att jorden håller på att få problem. Vi har bilar flygplan att färdas idag, men kan ändra om mycket ,genom att tänka mer på miljön idag GENOM ATT BÖRJA TA HAND OM JORDEN IDAG, genom att ni kan titta själv hur det ser ut för fisken, och andra djuren i haven och sjöarna nu.

NI MÅSTE VÄRNA OM HAVEN OCH SJÖARNA NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.