SÅ HÄR SER JORDEN UT IDAG – SO HERE THE EARTH LOOKS TODAY

NÄR VI TITTAR PÅ HUR HAVET SER UT, OCH ALLA SJÖAR VILKEN TUR, ATT JAG ÄR VEGETARIAN DÅ genom att folk bara skitar ner och vad ska folk äta då?

SKA DE BÖRJA TILLVERKA EGEN FISK när haven och sjöarna får så mycket problem nu ?Genom att folk bara skitar ner mer och mer, och alla djuren i haven och sjöarna kommer få problem,genom att folk får hitta på andra saker, istället för fisken då.

Det kommit mycket nytt, istället för kött idag. Men fortsätter folk på samma sätt ,DÅ FÅR FOLK PROBLEM ,SOM ÄTER FISK ELLER ANNAT DE ÄTER  FRÅN HAVEN OCH SJÖARNA Genom att folk har börjat tillverka konstgjort mat på mycket olika mat vi äter, som påminner om kött ,bland annat soja och Quorn, som mycket folk äter idag, istället för kött då.

Men mycket går stoppa då ,genom att behålla haven och sjöarna ren från smuts ,genom att börja kolla igenom alla båtar eller annat ni använder när ni ska ut och ha kul.Genom att alla människor måste börja respektera varandra då GENOM ATT DRA NER MYCKET UTSLÄPP ,SOM KOMMER FRÅN BÅTAR OCH VATTENSKOTER ELLER ANDRA KUL SAKER NI ÅKER MED, genom att det går inte längre blunda för det ,om ni kollar på alla människor, som äger båtar och och vattenskoter ,eller andra saker ,som gör att det blir för mycket utsläpp i haven och sjöarna då.

Det är annat med människor, som måste använda båten ,genom att de har inget annat sätt att färdas på då. Men det finns folk ,som bara har nöjen till det ,som måste bli ett stopp på det GENOM ATT HAVEN OCH ALLA SJÖAR MÅSTE ÖVERLEVA DÅ.

Men all båttrafik måste börja tänka på alla utsläppen, som kommer från båtar och stora fartyg idag, att fisken eller andra djur i haven och sjöarna FÅR PROBLEM ATT  ÖVERLEVA DÅ.

283521Genom att folk måste skita ner, och en dag står de där och tänker ,VAD SKA DE ÄTA DÅ?

Genom att djuren kan inte ta emot allt ,och folk måste ha på sitt sätt, SOM ÄR OMÖJLIGT IDAG, GENOM ATT MÄNNISKOR MÅSTE BÖRJA RESPEKTERA DJUREN I HAVEN OCH ALLA SJÖAR .Om ni tänker på, hur haven ser ut, annars kommer det gå för långt, att ni kan inte äta fisk, som ni alltid gjort, genom att fisken kan ni glömma bort och måste hitta på nytt, och nytt, för att rädda maten på bordet.

När folk kan inte samarbeta om haven och sjöarna ,och se till ,att ni börjar ta hand om haven och sjöarna ,ANNARS FÅR VI  PROBLEM MED DET, att äta fisk till middag ,eller annat vi älskar äta från haven eller sjöarna då. Det har redan varit larmrapporter om haven och sjöarna nu. Folk som smutsar ner för mycket, genom att de tänker inte på det alls ,att djuren i haven och alla sjöar får problem med lite utsläpp lite här och där ,gör väl ingenting för djuren i haven och sjöarna då.

MEN DET GÖR MYCKET GENOM ATT DET HAR GÅTT FÖR LÅNGT IDAG.

TA MED HANDEN I VATTNET OCH SMAKA PÅ DET ,då förstår ni hur haven och sjöar ser ut då. Men varför har vi renings apparater ,som ska ta bort all smuts från sjöar och haven då? Vattnet är så smutsigt ,så vi måste skaffa en apparat ,som tar bort allt smuts  ,och kan hälla upp ett rent glas vatten som är rent då. Men har även varit fel på en del ställen, och kan inte dricka vatten då,det har kommit upp larmrapporter, att nu måste ni koka vattnet eller köper vatten på flaska då.

Men varför är det så? 

VÅR VACKRA NATUR BIRGITTA ANDLIG INSPIRATION....GENOM ATT VATTNET ÄR SÅ SMUTSIGT, SÅ NI KAN INTE DRICKA DET, MEN HUR TROR NI, ATT DET ÄR FÖR FISKEN OCH ALLA DJUREN I HAVEN DÅ. MEN TÄNK PÅ DET, NÄR NI FÅR UPP LARMRAPPORT, HUR HAVEN OCH SJÖARNA SER UT IDAG.

MEN TITTA HUR VATTNET SER UT IDAG, det är mycket båtar och vattenskoter ,som släpper ut en massa gift i sjöarna och haven, genom att folk har kommit med så mycket nytt idag, och mycket drivs med bensin eller diesel idag.

Winslow_Homer_-_Canoe_in_Rapids_(1897)Genom att ingen längre använder en roddbåt när de ska ta sig fram på sjön eller haven,då sätter de på en motor på roddbåten såklart, och slutar använda åror idag, GENOM ATT FOLK  HAR UPPFUNNIT OCH UTVECKLATS MYCKET SMART SAKER IDAG, för att slippa ha det tungt idag när folk är på sjön eller haven idag, och ingen vill gå tillbaka till gamla tiden såklart då.

Men folk måste tänka idag ,genom att rädda djuren i haven och sjöarna idag, genom att det är illa från alla utsläppen från folk ,SOM ANVÄNDER BENSIN ELLER DIESEL ,som måste ses igenom allt, genom att folk vill äta fisk ,eller annat från haven och sjöarna idag.

Genom att det är så lätt att tänka ,att det är inte mitt problem ,det är andras problem. När det kallas för problem att värna om haven och alla sjöar nu. GENOM ATT RESPEKTERA MÄNNISKOR, SOM VILL FORTFARANDE ÄTA FISK, ELLER ANNAT FRÅN HAVEN OCH SJÖARNA DÅ.Och då måste ni hjälpa varandra,så folk får fortsätta äta från haven eller sjöarna då.

ANNARS FÅR VI ÄTA MER OCH MER KONSTGJORD MAT DÅ. Det är bara att välja rätt nu, genom att vi har barn och barnbarn då. Och efter dem föds det människor hela tiden ,och vad ska de äta då om vi inte hjälper varandra då, genom att mycket människor älskar att äta fisk, och mycket annat från haven eller sjöarna då.

Ni måste börja ändra om nu, genom att mycket folk bara skitar ner ,och tänker inte på alla utsläppen då. Ibland blir det utsläpp från andra saker ,än båtarna som även sjön och haven får utstå idag, GENOM MYCKET UTSLÄPP FRÅN FABRIKER ,SOM OCKSÅ ÄR EN BIDRAGANDE ORSAKEN NU ,genom att folk tänker inte till då, och tänker att haven kan få problem, som mycket folk fixar till problem, utan att tänka innan ni stökade till det, som med kärnkraft som folk var så pigg på då.

Vart ska de dumpa det?

Genom att de verkar inte ta reda på ,vart ska vi göra av avfallet ,eller hur farligt det är ,att dumpa det ,genom att ingen verkar ta reda på innan de sitter där, och måste göra av med allt avfall ,genom att de måste dumpa det såklart,då får jorden problem, genom att mycket folk tittar mot kärnkraftverken då ,SOM HAR ÄVEN BLIVIT JÄTTESTORA PROBLEM DÅ. Det är samma som ni dumpar mycket i haven och sjöarna idag samma med kärnkraft, som är ett jättefarlig ämne ni håller på med nu.

Och ni måste börja ta hand om jorden idag, genom att först kolla upp innan ni börjar förstöra jorden, genom att kolla upp innan ,för att slippa problem då. Men även titta på andra länder, som har kärnkraftverk, genom att kunna välja rätt idag, genom att så mycket kärnkraftverk förstör jorden jättemycket idag. OCH FÖRSÖK ATT INTE SÄTTA UPP MERA KÄRNKRAFTVERK IDAG genom att kolla på andra länder, och kolla på alla problem det blir från ett kärnkraftverk, genom att ni måste dumpa mycket från kärnkraftverk då ,som alla inte tänker på hur mycket ni förstör av jordens yta nu, genom att värna om människor nu.

VI har barn och barnbarn och efter dem kommer folk ,att födas och hur kommer det se ut då????? NI KAN FÖRSTÖRA SÅ MYCKET  ,så ni har svårt att komma tillbaka till jorden ,och så illa är det som folk inte tänker på då.

Men vi måste tänka på allt ,genom att vi vill leva på jorden ,och hur kommer den att se ut om vi inte börjar ta hand om jorden idag. NÄR JAG MÖTTE GUD ,då såg jag hur jorden såg ut då ,genom att han frågade vad jag såg då? JAG SÅG EN MÖRK HALV JORD , som hängde en massa bilar under den ,men det fanns mer under jorden ,genom att den är så mörk. DET SÅG JAG 2012 ,NÄR JAG SÅG JORDEN RULLADE IN I ETT HÖRN DÅ. MEN RULLADE SAKTA ,OCH GICK FRAMÅT DÅ, MEN SVART VAR JORDEN OCH DÅ HAR JORDEN STORA PROBLEM.

MEN GUD SA, ATT FOLK MÅSTE BÖRJA TA HAND OM JORDEN DÅ. Han gick igenom med mig ,och pratade mycket om jorden då. Hur jorden såg ut svart och halv jord ,då har vi jättestora problem med jorden då. Men folk måste hänga med, att hjälpa varandra då ,genom att jorden är inte kul att se, när jorden rullade in i ett hörn då. Men rullade bara lite framåt ,men måste folk förstå ,hur illa är det med jorden då.

MEN FÖRSTA GÅNGEN JAG SÅG DET VAR 2012 ,att  jorden var mörk och rullade bakåt in i en svart vägg. Det blev stopp, men sen började jorden rulla framåt en liten bit då. Bara en liten bit sen blev det stopp.

Och måste ta tag i alla utsläppen som är nu.Det är bilar ,båtar och flyg , när folk färdas idag, då har folk eget flyg och helikoptrar och båtar och vattenskoter idag. Men förr åkte folk tillsammans när de tog en resa utomlands eller inom Sverige då. Som folk fortfarande gör. MEN DET HAR KOMMIT TILL mycket mer problem, att färdas med eget flyg egen båt ,och även mycket annat som sliter mycket på haven, och mycket sjöar idag ,som folk tänker inte på idag, genom att folk fortsätter, och hitta på nytt hela tiden, genom att kunna förflytta sig snabbt idag då.

Men folk måste få förflytta sig, åka med flygplan och båt  idag, MEN KAN ÅKA TILLSAMMANS DÅ, som de gjort förr. Men nu måste folk ha eget, som sliter mycket mer på alla utsläppen ,som blir från folk som har eget flyg eller båt, och där måste ni börja ändra om alla utsläppen, annars kommer jorden få problem. Det är mycket bilar och lastbilar och bussar SOM MÅSTE BÖRJA SES ÖVER OCH ÄNDRA OM NU.

TITTA PÅ ALLA MILITÄRFLYGPLAN ,SOM SPOTTAR UT ENORMT IDAG, OCH VARJE START OCH LANDNING FRÅN DEM. Men där måste folk dra ner på, som bedriver den verksamheten ,och bygger nya flygplan och krigsplan som spottar ut enormt från dem. NÄR SKA JORDEN FÅR DET BRA IDAG.

Genom att folk måste fortsätta leva nu, GENOM ATT NI MÅSTE BÖRJA TITTA PÅ DET NU ,genom att kunna behålla jorden i många år nu. Vi har barn och barnbarn det föds folk till jorden, som ska överleva nu.

37 reaktioner till “SÅ HÄR SER JORDEN UT IDAG – SO HERE THE EARTH LOOKS TODAY

 1. The author is known by the name of Kristy. Indiana is where we’ve been living for years and will
  never move. My friends say it’s law me but what I love doing will ideally
  fitness and I’ll be starting something else along destinations.
  The job I have been occupying sony walkman is an information processing company.
  He’s not godd at design but you’ll probably decide to
  check his website: http://www.produtos-para-disfuncao-eretil.eu/eronplus.html http://www.produtos-para-disfuncao-eretil.eu/eronplus.html

 2. I was extremely pleased to uncover this great site. I need to to thank you for your time for this particularly wonderful read!!
  I definitely loved every little bit of it and I have
  you book-marked to look at new information on your web site.

 3. This is the right website for anyone who wants to find out
  about this topic. You realize so much its almost tough
  to argue with you (not that I actually will need to…HaHa).
  You definitely put a fresh spin on a subject that has been written about for decades.
  Excellent stuff, just wonderful!

 4. Hello just wanted to give you a quick heads up. The text in your
  post seem to be running off the screen in Internet explorer.
  I’m not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I thought I’d post to let
  you know. The layout look great though! Hope you get the issue solved soon. Cheers

  1. I use Google chrome which I have had for a long time. I have a hard time taking another browser after getting started with Google chrome. I’ve tried some readers, but like Google chrome. I got with some browser when I bought a new laptop then. But do not like at all when you started with Google chrome then. Try it once when I got the Google chrome error. But we are different people, but I like Google Chrome then. But is fast then. I look better with Google chrome then.

   Internet Explorer bad browser, I had it for a long time then. But run with Google chrome.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

 5. Appreciating the persistence you put into your blog and detailed information you offer.
  It’s nice to come across a blog every once in a while that
  isn’t the same out of date rehashed material.

  Great read! I’ve saved your site and I’m including your RSS
  feeds to my Google account.

 6. Definitely imagine that that you said. Your favourite justification appeared to be at the internet the easiest factor to keep
  in mind of. I say to you, I definitely get annoyed whilst other people
  think about concerns that they plainly don’t know about.
  You controlled to hit the nail upon the highest as neatly as
  outlined out the entire thing with no need side-effects ,
  folks could take a signal. Will likely be again to get more.
  Thank you

 7. ”Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you so much, However I am encountering troubles with your RSS. I don’t understand the reason why I can’t subscribe to it. Is there anybody else having identical RSS problems? Anyone that knows the solution can you kindly respond? Thanx!!”

  1. Thanks so much for liking my blog.

   Follows spiritual inspiration

   Follow me lies on categories on the right side of the blog. You can just press the button following me.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.