KURDER

VI SER ATT FOLK HAR RINGT EN POLIS genom att de jagar efter en livsfarlig man, som sitter i ett hus då. Det är ett hus mitt emot.

En person känner sig rädd och tittar ut genom ett fönster. Och vi ser ett hus, att det sitter en man ,som polisen är på väg att gripa då. Men han sitter nära huset genom att det finns folk runt omkring, han är kurd ,som polisen jagar efter.Men ser allt ,vad som händer då. Men är rädd att ringa efter polisen som folk redan gjort.

Men varför fick vi upp det?

Genom att Sverige har fått mycket problem med mycket våld i landet idag. OCH MYCKET FOLK KOMMER TILL SVERIGE IDAG ,genom att invandringen är så ,och säger JA till fel folk idag.

Ibland kommer det från andra länder, och nu var det en kurd. Ibland kommer det folk från andra länder ,än där han kom ifrån GENOM ATT SVERIGE HAR  FÅTT MYCKET PROBLEM MED MÄNNISKOR, genom att Sverige har fått in problem folk då. Och  han var jagad av polisen nu.?

MEN VAD HADE HAN GJORT? Genom att han satt där i huset ,som de måste ringa efter då.

Men folk kan vara rädd ibland, ATT RINGA EFTER EN POLIS ,då får andra göra det ,genom att polisen är skrämmande att ringa efter ,därför fick andra ringa polisen då.

MEN VAD HADE EGENTLIGEN MANNEN GJORT? när han sitter där i huset.Och folk är rädd då, men ser polisen springer där ute ,och ska ta honom,genom att han verkar vara farlig man de jagar efter ,genom att det kommer två poliser som ska ta honom då.

Men vad har han gjort nu?

VI SER ETT PAPPER HAN VISAR UPP DÅ. Och vad är det för papper då? Att han har inte fått på skrivit alls ,genom att papperet är blank papper ,som har gjort att polisen kommer dit, och griper honom ,GENOM ATT HAN HAR PROBLEM ATT STANNA  I  LANDET DÅ.

Men han var inte beväpnad man. Som såg hur det var på riktigt då, genom att han kan åka ut från landet ,och gömmer sig i huset när han känner sig hotad, att bli utvisad OCH DET HANDLADE OM ETT PAPPER, OCH INGEN VÅLDSMAN DÅ.

Men folk blir illa behandlad i Sverige, genom att sitta gömd till och med det, och blir utvisad när mycket länder har problem idag, GENOM BRÅK OCH KRIG ,SOM MÅSTE HJÄLP ATT STANNA I LANDET DÅ. Kurder kan få problem fast de är inget problem folk då.

Här blev en kurd utvisad från Sverige. genom att han hade gömt sig länge OCH VILLE STANNA I SVERIGE.

Men det blir mycket problem när folk kommer till Sverige GENOM ATT DEN ENORMA VÄNTAN PÅ UPPEHÅLLSTILLSTÅND KAN DRA UT PÅ TIDEN. Och väntar och väntar skapar enorm stress inom dem, som sitter och väntar ,plus att de får inte jobba ens, som stökar till allt för dem ,genom att bara vänta på ett uppehållstillstånd.

Som Sverige måste ändra om GENOM ATT SKYNDA PÅ ALLT. Ibland har de familj som gör saken ännu värre genom att vänta då.

Det skulle underlätta för dem OM DE FICK JOBBA OCH PLUS FÖR SVERIGES EKONOMI. Det skulle sänka enormt för svenska folkets ekonomi då. Som regeringen verkar inte förstå, genom att underlätta för alla plus för svenska folket ekonomi ,som håller på att gå på knäna nu.

Genom att de har inte råd överhuvudtaget med det.

Men mycket folk kan komma till Sverige, men hur blir utgången för dem? Genom att mycket länder HAR KRIG OCH BRÅK OCH KURDER HAR PROBLEM IDAG och därför kommer mycket folk från Kurdistan till Sverige då.De har ett hopp att få stanna eller måste lämna landet ,fast de har bråk i landet då.

Men Sverige måste hjälpa människor när de har krig och bråk i länderna ,GENOM ATT GE KURDER  EN FRISTAD I SVERIGE NÄR DE INTE KAN BO KVAR I SITT HEMLAND IDAG ,då måste Sverige ge dem en fristad i Sverige och får hjälp från Sverige då.

Men den här killen fick problem att stanna och misstänker fler kan få det ,SOM HAR RÄTT ATT FÅ  HJÄLP KURDERNA NU  när landet deras är upp och ner idag

Men hjälp människor som har krig och bråk och hjälp människor, GENOM ATT SVERIGE ÄR SÅ PIGG PÅ ATT HJÄLPA FEL MÄNNISKOR, som har inte krig ,men fattig som blir lite galet idag när så mycket folk måste springa från kriget idag.

Nu ligger mycket länder i Europa bara bråk och krig ,som har mycket problem idag med bråk och krig, SOM SVERIGE MÅSTE HJÄLPA FÖRST NU. Genom att sortera ut folk ,och hjälp länder ,som ligger närmast Sverige, som vi gjorde med Norge och Danmark och Finland och Island ,och samma för dem genom att de ligger närmast Sverige då,genom att mycket länder i Europa som har problem idag.

Där måste nu folk få hjälp då genom att de ligger närmast Sverige då . OCH DET FINNS RIKA LÄNDER I AFRIKA, SOM KAN HJÄLPA MYCKET MÄNNISKOR DÅ,. Genom att mycket folk ,som kommer till Sverige har inte krig, utan fattiga länder och flyr till landet och kan ha konflikter i landet ,men då kan mycket länder i Afrika hjälpa dem.

GENOM ATT VI  MÅSTE SE TILL EUROPA NU genom att vi kan inte ta emot alla människor som vill komma till Sverige då.

Men hjälp människor rätt nu ,genom att vi fick den bilden trodde att han var farlig och beväpnad. Men följde efter bilden ,och ser han hade problem med att stanna i Sverige  ,SOM MYCKET KURDER HAR RÄTT ATT GÖRA NU ,genom att de har bråk krig ,då är det svårt att stanna kvar ,och har inget val än att fly från Kurdistan då.

KURDERNA MÅSTE FÅ HJÄLP DÅ. 

7 reaktioner till “KURDER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.