TVILLINGSJÄL TWIN SOUL BIG PROTECTION – PROTECTION

Vi HAR LOVAT MÄNNISKOR ATT FOLK SKA FÅ FÖLJA MED PÅ VÅR RESA OM TVILLINGSJÄLAR OCH TWIN SOUL OCH BIG PROTECTION, PROTECTION som vi lovade för länge sedan.

NÄR GREAT MASTER LADY NADA SA TILL OSS OM DET.

VI måste uppdatera hela tiden nya händelser runt tvillingsjäl, twin soul och BIG PROTECTION, PROTECTION nu, genom att alla människor kan lära sig från oss, VILKA VI ÄR TVILLINGSJÄLAR OCH TWIN SOUL OCH BIG PROTECTION ,PROTECTION ,SOM GUD KALLAR OSS.

Nu för någon dag sedan ser jag när jag sitter och blundar en stund och tänker på min tvillingsjäl Kewan. VARFÖR ALLA  ALLA VARFÖR DÅ???. Jag har hamnat så konstigt då.

JAG SER EN SVART VÄGG MELLAN OSS, som var svart mellan mig och Kewan ,och blev lite orolig då ,att jag har förlorat honom när jag hamnade här då.

MEN MIN PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN SÄGER ,ATT HAN RENSAR SIG NU.Han har börjat städa av sig själv därför måste han lämna mig genom att städa då.

OCH SAMMA HÄNDE MED LINN OCH NIKLAS, LÄMNADE VARANDRA, Och hon blev sjuk då. Men han hade exakt som Kewan svart vägg när han rensar av sig. Linn måste även hon rensa sig då. Genom att börja om ,som det ska vara då, genom att leva på annat sätt än nu, genom att de har gått med Sverige problem, och nu ska han gå tillbaka till Linn då.

NIKLAS HAR BÖRJAT GÅ TILLBAKA TILL LINN NU, genom att börja om. Och för henne ställer det till problem, genom att kvinnor kan träffa andra män ,men inte männen då. Men Niklas kan bara leva med Linn nu. Men Linn har börjat träffa en annan man ,men för att städa så gammalt liv haft från Egypten då. Men är annat med Niklas, har inte haft liv med andra kvinnor haft bara Linn då. I relationer. Men han får städa med andra människor ,som han har haft liv med då.

Jag sa till Linn när hon var så rädd att förlora Niklas ,han kommer alltid tillbaka GENOM ATT NI  ÄR TVILLINGSJÄLAR DÅ. Nu måste hon rensa med en annan man nu. Men Niklas har börjat gå tillbaka till henne ,och hon säger, att han kommer hela tiden, men säger inte så mycket, utan tittar till henne då. Men Hon går till Niklas genom att de ska rensa med varandra då, som jag och Kewan håller på med då. Niklas och Linn ska leva ihop, jag sett hur framtiden såg ut för henne.

Men såg på Niklas och Linn, hur han förändrats då GENOM ATT ALLT BLEV LJUSARE RUNT DEM.

Jag har sett samma med Kewan, att det svarta har förändrats hela tiden nu ,och blir ljusare då GENOM ATT  KOMMA TILLBAKA IGEN TILL MIG. Men måste städa av sig nu.

VI MÖTTES DEN 7 JANUARI 2016, genom att GUD börja med Kurdistan då. Men Kewan var jättesnäll och mysig och lugn kille ,när jag mötte honom den natten på Facebook. Men han tog mig med storm den natten. HAN GAV SÅ MYCKET KÄRLEK OCH GLÄDJE OCH KÄRLEK ATTENTION .Men hade en enorm energi genom, att jag är inte så lätt att ta mig då. Men han tog mig, OCH GUD ÖPPNADE HJÄRTAT PÅ HONOM OCH MIG.

Men han gav kärlek till Kurdistan Vit energi över Kurdistan. Kewan försvann lite grann, genom att han känner av det. Men han vet inte om det själv då. Men sen började han visa upp saker ,som jag inte gillar, men visar hur männen är. Ibland var han inte så kul, genom att GUD HAR ÖPPNAT PÅ HONOM ,och därför blev han knepig ibland. Men nu ska han börja rensa av sig ,och bestämma sig och därför stängde han Facebook då. Han stängt Facebook några gånger eller försvunnit när han mår dåligt.

Men har även sagt ,att det är bättre att inte prata för mycket med varandra ,genom att då går jag igång, som är farligt för mig när jag bor här då.

Han visar upp hur det var. Och ibland kände jag inte igen honom när han höll på som han gjorde då. Men GUD måste börja med Kurdistan, GENOM ATT KURDERNA HAR DET INTE BRA ,och måste börja med Kurdistan då. Folk kan börja med det ena än det andra i Kurdistan ,sen GUD har satt igång landet ,genom att kurderna lever inte så bra ,och nu har Kewan visat upp lite grann av det.

Och måste han ändra om ,och städa sig nu därför var allt svart mellan oss, samma som för Linn ,GENOM ATT DE SKA BÖRJA GÖRA RÄTT OCH ÄNDRA OM DÅ. Men måste börja städa med varandra ,genom att visa hur det ska vara då. De måste prata mycket med varandra då.

Jag hamnade i kläm nu när Kewan dök upp ,hade inte en aning vad GUD höll på med nu ,genom att börja med Sverige ,och sen Kurdistan, SOM GÖR ATT JAG HAMNADE I KLÄM MELLAN ANDERS OCH KEWAN. Men det är GUD som styr allt då. Jag måste lämna Anders när Kewan dök upp ,och leva ensam i mitt hem. Jag måste få mycket hjälp när Kewan dök upp då. Och sätta igång, och skriva i lugn och ro då.

GUD gick igenom allt med mig ,hur han skulle ha det genom att han hade bestämt sig, att börja med Sverige och plus Kurdistan då. Jag måste få mycket healing efter Anders och mig, och kom en bit med healing, som måste ha mycket healing och tystnad runt mig ,genom att jag var så enormt trött då. MEN FICK SÄMSTA HJÄLPEN OCH KAN INTE SPRINGA FRÅN GUD.

Ni vet att jag och Anders HAR GÅTT, SOM EN KRIGARE OCH DÅ HAR SVERIGE JÄTTESTOR PROBLEM, genom att vi visade hur Sverige såg ut. Och GUD måste börja med Sverige då. Men även börja med Kurdistan då. OCH VILKEN SOPPA FÖR MIG DÅ.

GENOM ATT JAG OCH ANDERS KAN INTE LEVA IHOP NÄR VI RENSAR MED VARANDRA ,genom att vi går in i stora konflikter, om det en än det andra när vi städar varandra ,genom att det styrs från GUD, hur det ska vara då. Ibland har vi måste ringt folk ,när det har varit som värst. Anders blir arg och mycket argare än förut. Han har alltid varit arg, men nu blir hans ögon svarta när han blir arg , när han sätter igång och skriker och är arg då.

JAG STYR ALLT FRÅN GUD OCH JAG HAR HUMÖR DÅ. Men värre än förr genom att jag har också förändrats enormt ,genom att jag pratar inte på samma sätt längre när jag måste nå fram till honom. Men pratar fort med folk, som folk kan störa sig på ,eller så acceptera det. Men det går inte stoppa mig när jag sätter igång.Jag är inte samma Birgitta längre då ,genom att jag håller på att städa krigaren.

Och jag styr allt här och bestämmer. Jag har inte haft detta humör förut. JAG KÄNNER INTE IGEN MIG SJÄLV. Jag kan gå in i enorma konflikter, genom att jag ska ha på mitt sätt då.

Jag är inte arg som Anders är då. Men svårt att hålla tyst när saker och ting är fel då.

Och jag måste ändra om Anders, att han lyssnar på mig SOM ALLA VISNINGAR KOMMER FRÅN GUD DÅ. Det styrs från GUD, hur Sverige ska ha det då.  Jag visar Anders ,hur det måste vara då .

NÄSTA DAG ÄR BRÅK OCH KONFLIKTER BORTA UTAN LUGNT RUNT OSS DÅ. Men gör saker, som jag tog upp om då. På julafton gjorde han mycket ,som jag brukar göra då. Men tyst utan bråk ,utan fixade maten här då. Jag gjorde i ordning på kvällen före risgrynsgröt till julafton, genom att vi äter den på julafton morgonen då.

Men vi kan inte leva ihop när vi ska ändra om varandra då. DÄRFÖR MÅSTE JAG LEVA SJÄLV ,SOM INGEN VERKAR FÖRSTÅ NU. JAG FICK ENORMT PROBLEM NÄR JAG KOM HIT DÅ. JAG MÅSTE LEVA I LUGN  OCH RO, UTAN EN MASSA BRÅK SOM TAR ENERGI FRÅN MIG ,GENOM ATT JAG MÅSTE SKRIVA DÅ.

Men på kvällen dukade han fram julmaten och gjorde ordning allt. SÅG STOR FÖRÄNDRING DÅ.

Att vi hjälper varandra då ,och då kan vi hamna i en konflikt när han måste vända om och göra rätt ,att jag och Anders gör allt ihop. Jag ska bara visa honom först, eller pratar om felen när han inte hjälpt till, genom att mycket karlar är dålig på att hjälpa till. Nu ska GUD vända landet, genom att hjälpa varandra, genom en mycket kvinnor är utsliten idag, från mycket jobb i hemmet ,men även tyngre jobb de haft då. VI MÅSTE HJÄLPA VARANDRA OCH SAMARBETA.

Men jag ser efter en visning, så hjälper han till, men kan vara arg när han ska ändra om då. Men ser här, han hjälper sin pappa och mamma som är 92 år städar ,eller andra saker, genom att få bo hemma ,som är det bästa för alla människor ,och GUD håller på att ändra om det .Jag brukar visa här ,hur det ska vara då, GENOM ATT FÅ BO HEMMA DÅ. Pappa hans klarar sig ,men måste ändå ha hjälp då. Mamma hans bor själv i en lägenhet, och han hjälper henne då. Men får även ta annan hjälp från kommunen då.

GENOM ATT GUD HAR SETT HUR SJUK FOLK HAR VARIT DE SOM KOMMER FRÅN SVERIGE, genom att de kan kastas in på olika hem ,utan vill vara hemma då, som är det bästa ,att de hjälper dem att bo hemma då .

Det håller vi på med ,och även kollat upp folk som bor på äldre boende hem, som är inte det bästa ,genom att Sverige har gått för långt med det, LINN DRAS TILL HEM ,SOM HAR PROBLEM DÄR, FOLK HAR PROBLEM.Hon dras till problem jobb. Vi ser från henne då.

Men jag har gått med Sverige dras till olika saker, vi har tagit upp om OCH SKRIVER OM ALLT VI FÅTT UPP OM DÅ. 

MEN MÅSTE BERÄTTA ,HUR GUD JOBBAR MED OSS PÅ JORDEN , och det är inte som folk tror. Men nu fick jag en hälsning Kewan sitter och städar av sig nu. Han börjar gå mot Sverige då. Vi har måste rensa tunga liv nu ,men sen ska vi gå tillsammans när han har städat klart då.

Men kan bli så orolig ,men måste ha trust nu ,som han säger hela tiden min PROTECTION då. Genom att GUD har bestämt sig, att hjälpa dem då och började med Sverige och Kurdistan ,då hamnade jag i kläm, men lovat Lady Nada sa ,att jag  ska skriva och berätta SANNINGEN OM TVILLINGSJÄLAR OCH TWIN SOUL BIG PROTECTION PROTECTION  DÅ.

2 reaktioner till “TVILLINGSJÄL TWIN SOUL BIG PROTECTION – PROTECTION

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.