BOSTÄDER

VI SER SNÖ EN MASSA SNÖ DÄR EN PERSON GÅR  DÄR. Varför får vi upp den bilden en massa snö där folk är ute och går i snön då?

DET ÄR VINTER I SVERIGE OCH MYCKET SNÖ DÄR FOLK GÅR ELLER KAN ÅKA SKIDOR, genom att mycket folk gillar att vara ute ,och gå eller åka skidor när det är passande väder för det.

Men varför ser vi en massa snö ?

Genom att Sverige är ett kallt land ,och mycket kalla vintrar kommer det att bli då. Ibland är det kallt när vintern kommer med en massa snö och kyla ,fast folk vill ändå vara ute och gå sin promenad, fast kylan biter i skinnet ,och mycket ställen i Sverige är det kallt idag. OCH PÅ VISSA STÄLLEN ÄR DET JÄTTEKALLT VID DEN HÄR TIDEN PÅ ÅRET, DÅ ÄR DET JÄTTEKALLT IDAG. 

Men har Sverige glömt bort att skydda människor idag NÄR FOLK KAN TILL OCH MED FÅR SOVA UTE IDAG, fast det är jättekallt.

Hur får vi ändring på det?

Genom att regeringen måste börja värna om människor GE DEM BOSTÄDER ,genom att hjälpa människor då. Folk förr i tiden var ute ,och hade kul när snön kom och åkte skidor och pulka eller kälke då. Men fick aldrig problem med bostäder, utan hade tak över huvudet gick in i värmen ,och ingen sov ute ,som folk kan hamna idag. DET ÄR ETT JÄTTEKALLT LAND SVERIGE, och måste få hjälp då när det bor människor ute. Och landet är jättekallt ,och måste värma sig ibland när kylan blir som värst, och måste gå in på olika ställen ,för att värma sig genom att de fryser och fryser hela tiden ,och letar upp ställen att värma sig då.

Men kan inte stanna där hela tiden ,utan går runt hela tiden och måste få tak över huvudet, OCH FÖRSÖKER HITTA EN PLATS ATT VÄRMA SIG PÅ DÅ när kylan biter i skinnet och dem. MEN VILKET HÄRLIGT LIV I SVERIGE. MEN FÖRR HADE ALLA TAK ÖVER HUVUDET DÅ.

Men ska vi ha det så här nu ,genom att Sverige är så dålig på att hjälpa till .Men varför har det blivit så? GENOM ATT FOLK KAN BARA VARA UTE EN LITEN STUND eller lite längre när vi har vinter och kallt nu.

MEN VARFÖR GÖR INTE REGERINGEN NÅGOT ÅT DET? Genom att nu är det vinter ,och folk måste få tak över huvudet ,genom att Sverige är ett kallt land ,som måste börja ta hand om människor idag.

Men varför har det blivit så här nu?

GENOM ATT SVENSKA FOLKET KAN KNAPPT SKILJA SIG DÅ ,då får de problem att behålla sin bostad. Det är, folk med låg inkomst ,när de måste lämna varandra,då går det inte göra det idag, som Sverige ser ut idag, genom att mycket bostäder är dyr, att betala själv, eller säger bolaget nej till person, som måste plötsligt bo själv, genom skilsmässa och måste lämna varandra då .

MEN SKA VI HA DET SÅ HÄR NU??? Ingen kan lämna varandra idag.  Folk kan leva i fruktansvärt förhållande där de blir misshandlad och slagen av männen, eller lever i ett destruktivt förhållande ,som är lika jobbigt, genom att det är psykiskt påfrestande hela tiden i ett destruktivt förhållande då.

Men Sverige har gjort så folk kan knappt lämna varandra idag ,och måste ändå leva med varandra ,FAST DE MÅSTE LÄMNA VARANDRA ,genom att de fungerar inte för den andra parten då, genom att de vill leva i lugn och ro ,och skydda sitt eget liv nu. Men kan vara så fruktansvärt trött ,och blir tvingad att bo ändå ihop. De kan leva i ett destruktivt förhållande, som sliter ut hälsan eller lever där mannen misshandlar henne varje dag ,och måste egentligen lämna honom.Men måste stanna kvar, fast hon blir utsatt varje dag för misshandel ,och folk ser henne slagen och misshandlad av mannen hon lever med ,men har svårt att lämna varandra då .

Men har samma problem folk som lever i destruktiv förhållanden, samma problem genom att det är psykiskt ,att leva kvar och tär på hälsan ,fast de vet de måste lämna varandra då, men kan inte när de vet hur det ser ut med bostäder idag ,genom att folk kan bli utan bostad idag, genom att Sverige tar inte hand om människor längre ,när folk måste leva kvar ,för att slippa bo ute, utan får ändå leva kvar då, genom att skydda sig själv ,FAST MÅR BÄST ATT LÄMNA VARANDRA DÅ. 

Men Sverige har ställt till problem nu, genom att folk måste kunna lämna varandra idag ,utan hamna i knipa ,och hamnar utanför samhället idag ,genom att se till människor genom att det finns bostäder. Men fattas det pengar till att betala en hyra fullt ut, genom att de har dåligt lön,eller sjukskrivna eller arbetslösa, och får lite från dem. Men även pensionärer då.. GE DEM EXTRA, SÅ DET TÄCKER UPP TILL HYRAN DÅ, genom att så mycket bostäder är dyra idag, men ge dem ett extra bidrag ,så det täcker upp ,och kan få tak över huvudet då.

Genom att ge dem en bostad GENOM ATT DET BYGGS NYTT HELA TIDEN NU och låt folk få tak över huvudet nu

En reaktion till “BOSTÄDER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.