INVANDRING

IDAG FATTAR INTE VI VILKA REGERINGEN SÄGER JA TILL, när jag kan mycket människor, och levt nära människor, som kommer från olika ställen och har även lärt känna kurder, som har aldrig utsatt mig för problem då.

GENOM ATT DE GÖR INTE SOM FOLK NI HAR SAGT JA TILL ,genom att de skulle aldrig köra med gruppvåldtäkter eller våldtäkter,då har jag råkat ut för det när jag var ung då.Jag levde i Göteborg, och på den tiden var man ute mycket bland olika människor och bland annat kurder. Jag fick aldrig problem då.

JAG KAN TA UPP ETT GAMMALT MINNE OM EN KURD SOM KOM FRÅN TURKIET, som blev så förälskad i mig, och mina stora blå ögon då. Han hade med sig en kamera ,och han skulle ta kort på mig och mina blå ögon, han var så intresserad av mig ,fast han var gift med en svenska. Men jagade mig hela tiden ,och var även hem till mamma min ,och ville sitta nära mig då.

MAMMA TRODDE JAG GILLADE HONOM och hon säger, ”jag går ut en sväng då.” Jag ville att hon var hemma då. Men han försökte sitta nära mig ,och var så intresserad av mig.

Men blev sur och arg på mig, genom att han var intresserad av mig då. Han sa, ”du lurade mig ,att hälsa på dig och gillar inte mig alls”. Han kliver upp från soffan och går då. Men jag trodde vi kunde vara kompis då. Men inte för han. Men han har kunnat gjort mer, MEN HAN RESPEKTERAR MIG SÅKLART, att jag var inte intresserad av honom då.

Men han var mycket efter mig där vi jobbade på samma ställe, försökte inte ens ställa till problem för mig.

MEN ÖMER VAR SUR PÅ HONOM när jag sa ,att han hade följt med hem ,och en massa missuppfattning då. Jag blev lite rädd den gången. Och vi var hem till honom och hans  fru, men han rörde mig aldrig, eller skadar mig överhuvudtaget då. De höll på att laga och bjuda oss på mat ,och pratade som vanligt då. Det var jag som var fjantig då ,och fick för mig då.

Men tog upp en jättegammal händelser då, GENOM ATT JAG  HAR VARIT MYCKET BLAND KURDER,för att folk ska förstå ,genom att folk drar dem över samma kam idag, genom att Sverige har fått så mycket problem nu. Folk drar mycket folk över samma kam idag genom invandringen idag. Därför tar vi upp om det ,genom att folk har så lätt att döma människor idag.

Jag vet hur det var på 70-talet och 80-talet folk kunde gå ut, utan att det hände en massa som nu, GENOM ATT REGERINGEN HAR TAGIT IN FEL OCH FARLIGT FOLK IDAG , som kan inte ens jobba ,så duktig är Sverige att säga JA till människor ,som knappt går ut i jobb .

Kan ni gissa vad som hände Kewan när han kom till England? HAN HITTADE ETT JOBB EFTER 1 ÅR, OCH VAR SÅ LYCKLIG ATT RAKA MÄNNEN DÅ. Jag frågade hur det gick? Idag hade han rakat 4 eller 8 ,genom att han var så glad att jobba när kom till England då. Jag tog upp ett exempel vilken människa han är. Hur många han har hjälpt med skägget ,han kände sig så stolt att fått jobb så snabbt. Han tittar efter annat jobb genom att det ger så lite pengar då. Han jobbar mycket mer men vill spara pengar då. Han sa en gång att han var så trött genom att han hade jobbat mycket då.

MEN KURDER SITTER INTE PÅ ÄNDAN UTAN DE GILLAR ATT JOBBA, som regeringen inte fattar nu. Ömer han jobbade på en gång, samma med andra hans landsmän jobbade och tog jobb.De hittade ,men måste tyvärr jobba svart, genom att regeringen har den knäppa lagen ,och fick inte jobba då.

Men Ömer han bryr sig inte i det, MEN FICK TA SVARTJOBB och mycket kurder jag träffade fick först ta svartjobb, mens de väntade på uppehållstillstånd då. Men även från Grekland träffade jag folk som jobbade på en gång.

Men vad har regeringen gjort nu ,tagit in folk ,som inte kan jobba ens, när Ömer nästan sliter ut sin hälsa idag, genom att han kan jobba. Och vad gör folk regeringen sagt JA till ,som inte ens Ömer gillar alls. FOLK SLÖJOR, BÄR BURKA NIQAB  OCH HIJAB ,och folk som inte kan jobba. Ni vill lyfta Sverige, men säg JA till människor som går ut i arbete då.

OCH SÄG NEJ TILL VÅLDTÄKTER OCH GRUPPVÅLDTÄKTER DÅ genom att hjälpa människor idag.

Idag har kurder problem i sitt hemland OCH MÅSTE FÅ HJÄLP I SVERIGE NU, och sluta att utvisa dem, genom att de kan inte åka hem och Kurdistan ,de kommer få ännu mera problem nu .

Nu tog jag upp om människor, som aldrig skulle komma på att skada människor idag ,genom att regeringen måste hjälpa rätt människor, som skadar oss inte, och plus älskar att jobba, som regeringen fått om bakfoten ,och tjatar om att ta in folk. Men ta in rätt folk, ISTÄLLET FÖR ATT HJÄLPA PROBLEM FOLK SOM NI GÖR IDAG ,genom att regeringen måste vara blind nu.

Det är svårt för svarta att få arbete då ,och många svarta är mer intresserad av ,att inte jobba, som är född i länder där de jobbar lite eller hjälper till runt byn då, GENOM ATT DE MÅSTE HJÄLPA BYN.Och kommer svarta till Sverige ,det är för att hjälpa byn de kommer ifrån, och tar på sig det.

De skickar hem pengar till byn, som är normalt för människor som kommer från svarta länder, genom att de vet från barnsben ,hur det ska vara genom att hjälpa varandra ,och får de hjälp i Sverige eller andra länder då. DET ÄR NATURLIGT ATT SKICKA HEM PENGAR, genom att de måste försörja byn de kommer ifrån.

Men är inte lika pigg på att jobba, om de måste det,genom att det är naturligt för dem när de kommer från svarta läder då. Genom att det är inte ens vanligt att jobba, som kan ställa problem för folk som kommer hit ,GENOM ATT I SVERIGE ÄR DET JOBB SOM GÄLLER, FÖR ATT ÖVERLEVA I SVERIGE.

Har de bråk och konflikter i Afrika, då har de fullt med länder att ta hjälp av då. DET FINNS RIKA LÄNDER I AFRIKA DÅ.  MEN ÄVEN SVARTA LÄNDER I AFRIKA, SOM ÄR SÅ LITE KRIG, UTAN FRED SOM KAN HJÄLPA DEM DÅ.

Men svarta människor kör med gruppvåldtäkter och våldtäkter, som Sverige har sagt JA till. Till och med 90 år blev våldtagen ,och även funktionshindrade som har problem med sin hälsa. Men även folk ,som jobbar med svarta har blivit rånad och våldtagen då. Svarta människor har inte samma tankar, som andra människor när de måste ha sex. Och det spelar ingen roll om de är 90 år eller sjuka människor, när de måste ha sex och  även lätt tillgängliga då. De har inte så lätt att springa från människor då. MEN MÄNNEN GILLAR VITA KVINNOR OCH TJEJER ,som ställer till problem för kvinnorna och tjejerna då.

Men regeringen verkar bjuda ut kvinnor och tjejer, och till och med små barn 9 år var ett barn utsatt för en våldtäkt ,genom att det finns människor inom regeringen ,som gillar att ta in svarta människor då. MEN HAR INTE LÄST PÅ DÅ ,genom att hjälpa svarta människor till Sverige. Det finns bara ett sätt då ,att någon gifter sig med dem genom att inte bli skadad mer då.

FÖR SVARTA SPELAR DET INGEN ROLL OM KVINNOR ÄR 90 ÅR ELLER BARN ELLER SJUK och är funktionshindrad då. Det har även att svarta män gillar oss ,genom att vi är vit i huden, som gör oss mycket intressant, och kan slå ner oss ,om vi inte gillar samma som dem ha sex då.

bokNu måste regeringen rädda Sverige från problem OCH SKICKA HEM MÄNNEN MED EN ENKELBILJETT OM DE HAR VÅLDTAGIT ELLER KÖRT MED GRUPPVÅLDTÄKT DÅ. Hem på en gång ,genom att de kommer göra om det igen när de känner sig sugen på sex. REGERINGEN MÅSTE SÄTTA EN LAG EN LAGBOK, SOM SKA LÄMNAS UT TILL KILLAR OCH FÖRÄLDRAR ,OCH DÄR MÄNNEN BOR ,PÅ ALLA STÄLLEN MÄNNEN DYKER UPP DÅ. Allt står i boken, vad som händer om de kör med gruppvåldtäkt eller våldtäkt. Killarna åker ut från skolan om de går i skola då. Men får inte ens byta skola ,utan åker hem till landet de kommer  ifrån då. Men det gäller även om krig i landet åker hem på en gång, genom att har männen förstört en kvinna eller ett barn eller tjej ,då får de inte ens stanna i landet då.

Men lämna ut boken till föräldrarna även föräldrarna åker ut från Sverige om sonen förstör flickan eller kvinnan eller små barn då. Men om killar kan var ung och kör med våldtäkt på en tjej, då åker de ut från skolan och sen en enkelbiljett då. DET FINNS UNGA MÄN ,SOM ÄR BARA 15 ÅR ,ELLER YNGRE ELLER UNDER 18 ÅR. 

De går ut igen, och våldtar nästa kvinna och barn OCH FINNS ÄVEN I SKOLAN IDAG  ,genom att regeringen har inte lärt sig ,hur de fungerar i samhället i Sverige då.

Vad som kan hända när de tar in för mycket svarta människor då?

Hur säker är regeringen ATT MÄNNEN LÅTER BLI KVINNOR OCH BARN när de kommer till Sverige? HUR SÄKER ÄR NI????

REGERINGEN HAR INTE KOLLAT UPP DEM, hur folk från dessa länder fungerar, bara vill hjälpa dem till Sverige, och ge dem allt när de kommer hit.

Vad får kvinnor och barn möta på ibland gruppvåldtäkter och våldtäkter möter vi på, genom att regeringen tror att männen respekterar oss, SOM DE ÖVERHUVUDTAGET INTE GÖR DÅ.

Men hur ska vi hjälpa människor ,när vi ibland måste det ? MÅSTE  KOLLA UPP MÄNNISKOR ,OM DET ÄR SÄKERT ATT TA DEM TILL SVERIGE skadar oss inte när de kommer till Sverige då . Bra människor som jag har mött på ,men vi har en skum och farlig regering idag, och hoppas vi får stopp på problem i landet.

NÄR  SVERIGE FICK FÖRSTA GRUPPVÅLDTÄKTEN OCH VÅLDTÄKT ,då skulle de tagit tag i det på en gång, och börja noga kolla igenom,vart de kommer ifrån då. Plus skickat hem männen med en enkelbiljett. Det har tagit snabbt slut på alla gruppvåldtäkter och våldtäkter genom att ingen vill åka hem då.

Men de tar inte tag i det OCH TAR DET INTE SÅ ALLVARLIGT PÅ DET ,HUR SJUK OCH FÖRSTÖRD KVINNOR OCH TJEJER  ÄR EFTER GRUPPVÅLDTÄKTER OCH VÅLDTÄKTER DÅ. SMÅ BARN PÅ 9 ÅR ,VAR DEN YNGSTA SOM FICK SITT LIV I SOPORNA DÅ Ni har sett hur kvinnor och tjejer sett ut efter den gruppvåldtäkten eller våldtäkten då. Alla kan förstå att deras inre är förstörd då.

Och hjälp rätt människor nu. VI VILL GE KURDERNA EN FRISTAD I SVERIGE NU ,genom att de har stora problem nu. Bråk just nu, men kan även bli mer problem genom krig. MEN ÄVEN SYRIEN SOM HAR STORA PROBLEM NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.