IS GRUP SOM FÖRSTÖR FÖR ANDRA MÄNNISKOR

VI FICK IN FRÅN GUD NU, OCH VI MÅSTE SKRIVA OM DET genom att jorden har enorma problem idag, folk kan knappt leva dag sen IS har börjat förstöra allt för människor.

Och mycket länder blir lidande, oskyldiga människor får lida mycket idag ,när IS förstör och förnedrar för mycket folk idag.Och folk är rädd att bli utsatt för IS ,OCH  IS SPOTTAR PÅ FOLK ,OCH SKADAR FOLK IDAG, SÅ ILLA ÄR DET MED SÅ SJUK MÄNNISKOR,OCH IS ÄR SJUK DÅ ,nu får länder problem med IS. BLAND ANNAT SYRIEN HAR PROBLEM NU genom att de skickar raketer mot dem ,och kan knappt leva mycket Syrier när IS förstör landet, som finns ingen rättigheter att göra det förstöra för oskyldiga människor ,som människor har till och med sålt vapen till  IS  då. IS har fullt med folk och vapen ,som vanärar människor och förstör ett helt land till ingen nytta, GENOM ATT FOLK FÅR INTE STOPP PÅ IS.

GENOM ATT STOPPA ALL TERRORISM SOM ÄR NU genom att få stopp på IS ,som finns många av anhängare till IS ,som förstör för mycket människor idag ,och förstör länder som folk ska bo i  då.

Men det finns mycket terrorister idag ,och många finns inom IS, genom att de möter människor med samma mörker de bär på, GENOM ATT FÖRÄNDRA VÄRLDEN ÄR SVÅRT EFTER IS SYN PÅ MÄNNISKOR,genom att de halshugger människor när de ska visa upp vem de är.

Genom att de tror att går förstöra mycket länder, genom att de har svårt att prata sig ur, genom att de ser bara fel på människor IS. OCH SER INTE SINA FEL, SOM ÄR VÄLDIGT SYND DÅ.

GENOM ATT DE BÄR PÅ ETT INRE MÖRKER VARJE IS ,OCH ALLA SOM GÅR MED IS HAR SAMMA PROBLEM, en mörk och svart värld, som tyvärr exploderar inom dem ,genom att de har lika syn på människor, och gillar att förstöra för andra människor. IS älskar att förstöra för folk ,men de får fortsätta förstöra för folk då.

ATT TA MAKTEN FRÅN IS , GENOM ATT GÅ EMOT IS. Och IS står för sin syn på mycket människor, genom att de tror att de ska vinna mycket uppgörelser idag,fast många håller på att förstöra mer för IS, GENOM ATT DE FÅR ABSOLUT INTE VÄXA MER, genom att de har konstig syn på människor idag.

Genom att de gillar att förstöra och vanära människor idag genom att ta ta makten från IS ,som är tyvärr problem  GENOM ATT  FOLK MÅSTE SLUTA SÄLJA VAPEN TILL IS ,som stökar till för oskyldiga människor, som blir utsatt för IS, genom att visa vem de är då.

Men mycket länder har problem med IS och Syrien har problem ,och måste få hjälp, genom att mycket folk flyr från Syrien, GENOM ATT IS ÄR DÄR OCH FÖRSTÖR FÖR  för OSKYLDIGA MÄNNISKOR IDAG, på grund av ,att folk säljer vapen till IS.Men måste bli ett slut nu, genom att så mycket människor får fly från sina hem idag, tack vare att folk har inte fått stopp på IS nu .

Genom att börja hjälpa varandra mot terrorismen är viktigt idag ,genom att lära sig förstå deras syfte kan vara svårt för människor att förstå, genom att det handlar om människor, som bär på en mörk värld inom sig då, som inte alla upptäcker när det till slut smäller, då är det för sent att rädda dem såklart ,GENOM ATT VARA VAKEN OCH BRYTA ALLT .Och få slut på att förstöra och vanära människor idag SOM IS GÖR IDAG.

Det är oskyldig människor, som blir utsatt för IS. NU MÅSTE SVERIGE HJÄLPA DEM ,genom ge dem hjälp nu. Och hjälp människor, som måste ha hjälp nu genom att Syrien blir utsatt idag, genom att folk har inte fått stopp på IS nu.

Mycket länder får lida av det nu.

4 reaktioner till “IS GRUP SOM FÖRSTÖR FÖR ANDRA MÄNNISKOR

  1. GUD dömmer inte människor som folk tror.Men han avskyr krig och vill ha fred på jorden, som är svårt när vi har människor som förstör för andra människor då.

   Det handlar om vapen handeln. Som alla förstår vad som händer när folk är så pigg på sälja vapen till mycket människor idag.

   Men GUD berättar för er hur territorier fungerar då. Folk ska förstå att de är för det mesta sjuk inombords varje terrorist då. Genom att allt är mörkt för dem genom att lever med ett hat inom sig.

   Men nästa liv ,då måste de läka genom kärlek då. Och kärlek är en stark energi att läka sitt inre. De gör inte samma sak då.

   Birgitta Andlig Inspiration

   1. Hej Birgitta.
    Såklart dömer Gud.
    Annars finns ingen rättvisa. Då onda människor titt som tätt kan gå utan dom.
    Det måste även finnas en kompensation för alla offren i en himmel med en underbar gemenskap, frid och lycka tillsammans med vår fader och skapade.För utan det så blir allt meningslöst ur ett existentiellt perspektiv.

    Om det inte finns en transcendent domare så lever vi i en värld utan rättvisa. Utan rättvisa kan inget hopp finnas.
    Du menar att en ”terrorist får ett liv till för att läka sitt inre?
    Så enligt din tro så kan ingen objektiv moral finnas, eftersom onda handlingar belönas med ett nytt liv?

    Varför skall någon sköta sig på denna Jorden om det inte finns konsekvenser efter detta livet?

   2. GUD har berättat att han dömmer ingen när människor stökar till som IS
    Som alla fruktar och är rädd.

    GUD vet varför IS gör sådär.

    Men GUD avskyr alla krig nu om det är inte IS ,så är det andra människor som förstör då.

    Men GUD har förklarat hur han ser på IS och sjuka människor är svårt att styra,genom att de har mörker inom sig.

    Men GUD gillar inte det IS förstör nu. Alla krig som har varit då.
    GUD tycker att folk måste prata med,istället för att mörda varandra när hamnar i konflikter och mördar varandra ,istället för att lösa problemet då.

    Men sagt GUD ,att de får födas igen och reda upp problem de haft från liven. Den bästa läkning att ge kärlek till dem.
    Men kommer inte mörda igen.

    Men finns mycket folk som föds från krigen eller andra saker de gjort.

    GUD gillar inte alls att IS håller på nu.
    Han vill att folk ska sluta sälja vapen ,som ställer till stora problem för mycket människor idag ,genom att många människor måste fly från sina länder då.

    Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.