SPETSUNDERKLÄDER

JAG SÅG SPETS SOM KVINNOR OCH TJEJER HAR  KLÄDERNA IDAG. SÅG TROSOR. Och vad kan det betyda då?

Mycket folk har underkläder, som är gjord i spets tunn vacker spets ,har mycket kvinnor och tjejer på sig idag. Och finns en uppsjö av dessa underkläder då. VACKRA TROSOR I SPETS,  men även klänning eller andra kläder i spets.

Men mycket folk har det idag ,och mycket kvinnor och tjejer gillar att ta på sig det. Och finns att köpa på stan eller på Internet, genom att det har vuxit enormt idag.

Varför ser vi det?

Men spets tillhör underkläder idag ,eller andra kläder har kvinnor och tjejer på sig, SOM VÄRMER INTE SÅ MYCKET, NÄR DE HAR DET PÅ VINTERN, genom att Sverige är ett kallt land, och har olika årstider då.Och mycket tjejer och kvinnor kan köpa mycket spetsunderkläder idag ,och även behå som är gjord i spets då, men värmer dåligt när ni bor i Sverige ett kallt land.

Men mycket kvinnor och tjejer tänker inte på det ,och mycket olika trosor finns att köpa ute på marknaden idag. OCH MYCKET UNGDOMAR GILLAR ,ATT KÖPA VACKRA SPETS UNDERKLÄDER ,SOM VÄRMER DÅLIGT DÅ.

MEN DET HAR VUXIT ENORMT DETTA MODE ,att kvinnor och tjejer måste ha det, fast de lever i ett kallt land som Sverige då. Men mycket kvinnor och tjejer köper dyra eller billiga trosor ,och som finns en uppsjö av på Internet eller på stan. Och mycket tjejer och kvinnor köper vackra underkläder i spets ,som värmer dåligt när det är vinter i Sverige då.

Men mycket moden går upp och ner ,och mycket vackrare underkläder går upp och ner. Och mycket hänger med länge UNDERKLÄDER I SPETS ,som har vuxit enormt idag.

Men varför ser vi det spets?

Det är för att det värmer väldigt dåligt när vintern kommer ,men på sommaren är det annorlunda. Men mycket tjejer måste köpa och hänga med mode, som kan bli problem för underlivet ,SOM SKA EGENTLIGEN HÅLLAS VARMT. SOM MÅSTE  SKYDDAS DÅ. Men Sverige måste följa med modet idag, och mycket tjejer och kvinnor köper dessa underkläder idag med vacker spets. Ibland bara tunn fin spet som värmer dåligt då. Jag köper själv genom att det är vackert. Det är svårt att stå emot vackra underkläder då. Men synd att de kan sy vackra underkläder ,som värmer ,så kvinnor och tjejer blir glad då.

MEN MÄNNEN HAR INTE DESSA PROBLEM, genom att de har andra underkläder än kvinnor har ,och därför ska kvinnor och tjejer tänka på det när det är vinter i Sverige, att välja varmare underkläder då.

Men hur många kommer göra det?

MEN I SVERIGE ÄR DET KALLT ,och på sommaren är det inte problem, utan när vintern kommer ska ni tänka på det.

,ATT KÖPA LITE BÄTTRE UNDERKLÄDER NÄR KYLAN ÄR FÖR DÖRREN VÄRMA ER, genom att köpa rätt underkläder när ni bor i Sverige ,som är ett kallt land med olika årstider höst och vår  kan vara kallt ibland då.

Men hur mycket kvinnor och tjejer tänker på det, att köpa underkläder som värmer då,? Ingen tänker så, att de måste ha extra varmt när vintern kommer då, genom att det är ett mode, som har kommit till Sverige även finns i mycket länder då. Men för att göra sig vacker ,och då är det spets som gäller, och inga andra kläder gäller då. Men mycket ungdomar kan falla på det ,GENOM ATT DE KÖPER BARA DET ,och tänker inte på att köpa extra kläder till vintern, hösten och våren, genom att skydda sig så.

MEN DET HAR BLIVIT STORT IDAG och förr var det inte så ,men idag är det så, men måste tänka extra när vintern kommer ,ATT KÖPA DET SOM VÄRMER DIG genom att Sverige är ett kallt land då.

MEN MYCKET KVINNOR OCH TJEJER TÄNKER INTE PÅ ,HUR DET KAN PÅVERKA UNDERLIVET PÅ ER, genom att tänka på när det är kallt ha varmt på er, när ni går ut, men inne är det inte samma sak då.

Men mycket ungdomar kollar på mycket spets underkläder ,fast det är kallt ,och glömmer köpa extra ibland, GENOM ATT DE MÅSTE VARA FIN DÅ ,som ni ska tänka på när ni ska ut då ,att ha extra varmt på er när ni är ute då..

En reaktion till “SPETSUNDERKLÄDER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.