VI HJÄLPER VARANDRA

IBLAND SLÄNGER FOLK UR SIG SÅ SNABBT DET FÅR DU FIXA SJÄLV. Folk är så pigg att säga det, det får folk fixa själv då.MEN DET ÄR VÄLDIGT VANLIGT ,ATT FOLK SÄGER SÅ. Men varför ska jag hjälpa till, kan själv och jag har inget med dig att göra ,varför ska jag hjälpa dig, kan en del många gånger kasta ur sig.

Men det här säger många människor, att folk får fixa själv ,är det Sverige som det handlar genom att mycket svenskar är dålig på att hjälpa till ,DET FÅR DU FIXA SJÄLV DÅ.  

Min pappa kom från andevärlden ,är död för några år sedan då. Han sa såhär om Sverige, är det jag eller är det Sverige då? Jag visade upp hur Sverige såg ut ,men klara sig själv då. MEN DET ÄR HÅRT ATT LEVA IDAG ,OM FOLK TÄNKER SÅ GALET DÅ.

Men mycket folk kan vräka ur sig det ,folk får fixa själv ,FAST DE VET INTE VAD DET HANDLAR OM ,att fixa allt själv. Om det är mycket, då är det problem. Det är lätt, att kasta ur sig det, genom att mycket folk förstår inte innebörden av det ,att fixa själv, det får ni fixa själv då, varför hjälpa till då.

Men det finns människor som kan falla rejält ibland ,och måste ha mycket hjälp, att komma tillbaka igen in på banan OCH FÖR FOLK ÄR DET ENKELT ATT KASTA UR SIG ORD OM MÄNNISKOR DE HAR INGEN KOLL PÅ DÅ.

Men måste ha hjälp, med mycket genom att samhället ser ut så. Ibland lite hjälp, för att komma in på banan igen då. Ibland mycket hjälp ,som gör att hjälpen kan bli problem för folk, som måste rädda sitt eget liv. Och måste ha mycket hjälp då, genom att få ordning på mycket, för att kunna överleva mycket bättre då ,genom att få hjälp de behöver ,FÖR ATT KUNNA KLARA AV LIVET MYCKET BÄTTRE DÅ.

Men folk är pigg på att kasta ur sig det. De får de fixa själv ,som är extra svårt att göra då GENOM ATT DE MÅSTE HA HJÄLP SOM GÖR ATT DE KAN KLARA SIG MYCKET BÄTTRE DÅ.

När folk kastar ur sig det, de får klara sig själv då,men hur ska de kunna det när saker håller på att gå i backen då ,GENOM ATT EKONOMIN MÅSTE MÄNNISKOR FÅ HJÄLP MED ,för att klara av i dag, eller mycket mer ,för att komma upp på rätt bana igen.

När folk kastar ur sig det ,de får de fixa själv. Hur ska de kunna fixa själv ?? Det är ganska omöjligt att göra det, genom att de behöver överleva då. Ibland måste människor hjälpa till. Och det är svårt att fixa själv när folk fått problem med pengar, genom arbetet eller sjukskriven eller annat ,och måste få extra mycket hjälp och stöd, att komma tillbaka GENOM ATT HJÄLPA TILL NÄR KRISEN STÅR FÖR DÖRREN DÅ. INGEN KAN RÅ FÖR DET ,DEN NI SKA KLAGA PÅ ÄR REGERINGEN NI SKA SKICKA ETT BREV TILL ,GENOM ATT REGERINGEN HAR GJORT SÅ FOLK HAMNAR I STOR KNIPA DÅ.

Ibland kan inte människor rå för, att de har problem med ekonomi, genom att de har varit sjukskriven ,eller förfarande sjuk och måste ha extra hjälp, genom att människor kan inte göra så mycket åt det, att de är sjuk ,GENOM ATT SKÄLLA PÅ REGERINGEN DÅ ,att folk fått problem med ekonomi ,genom att de drar ner på allt ,och folk blir lidande ,och då är det bra att hjälpa varandra då. REGERINGEN TÄNKER INTE PÅ MÄNNISKOR DÅ. HAR INTE ENS 100% PROCENT NÄR FOLK ÄR SJUK. Men kan fattas pengar för dem när folk blir sjukskriven eller arbetslös, eller så får folk så dåliga jobb att överleva på ,och då måste folk ibland ställa upp och hjälpa till, så länge vi har en regeringen som inte tänker på svenska folket då.

Ibland måste folk få hjälp. Och det är inte så lätt att leva ibland NÄR REGERING REGERINGEN HAR STÖKAT TILL FÖR MYCKET SVENSKAR IDAG, men då måste andra gå in och hjälpa varandra genom att regeringen är urdålig på att hjälpa människor i samhället då.

Och då måste människor fixa själv, men tänk om de kan inte fixa det viktigaste ,för att rädda människor genom att vi har en regering ,som folk håller på bli tokig och galen på ,genom att mycket folk får dålig ekonomi ,och måste fråga andra ,som säger det får du fixa själv då. Titta inte på mig då. Men hur ska folk kunna fixa själv då? Ibland är folk arbetslös eller sjukskriven, MEN FÅR INTE 100% ,SOM DE MÅSTE HA FÖR ATT KLARA SIG SJÄLV  DÅ,men folk kastar ur sig ibland ,det får du fixa själv då.

Men är ganska svårt ibland, genom att folk kan vara sjuk och utförsäkrad eller arbetslösa ,eller får pengar från arbetsförmedlingen ,SOM INGEN BLIR FET PÅ DÅ ,och speciellt när folk måste betala hyran och mat och mobil och el eller andra saker ,och kan hamna i kläm av en olyckshändelse, som de kan inte hjälpa då. DET ÄR BÄTTRE ATT HJÄLPA TILL ÄN ATT GNÄLLA OCH KLAGA PÅ FOLK, SOM KAN TYVÄRR GÖRA INGENTING ÅT SITUATION DE SITTER I DÅ.

Men måste komma tillbaka in på banan igen ,och då är det extra svårt att fixa själv, genom att ingen är duktig på att trolla,då vore det enkelt ,men så enkelt är det inte ,att det kan du fixa själv ,GENOM ATT FOLK MÅSTE FÅ HJÄLP ATT ÖVERLEVA IDAG ,så illa är det med Sverige.

Genom att det är svårt att fixa själv då.

Men folk kan kasta ur sig saker ,ISTÄLLET FÖR ATT HJÄLPA TILL DÅ, men svenska folket får lära sig hjälpa till nu ,genom att ibland har folk inget val än att be om hjälp när Sverige har problem ,då får svenska folkets problem ,genom att de drar in på mycket nu. Men det är svårt att fixa själv. IBLAND MÅSTE  FOLK HJÄLPA VARANDRA DÅ.

4 reaktioner till “VI HJÄLPER VARANDRA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.