FLYKTINGAR – REFUGEES

Vi får  bilder om olika grupper av människor ,som bor inte tillsammans ,GENOM  ATT DET ÄR MYCKET PROBLEM ATT BLANDA OLIKA MÄNNISKOR SOM KOMMER FRÅN OLIKA LÄNDER DÅ.

DET ÄR EN BRA LÖSNING FÖR ALLA INBLANDADE DÅ. 

Vi ser att Sverige har gjort, ATT DÄR BOR SVENSKAR ,OCH DÄR BOR UTLÄNNINGAR.  Det ser ut att splittras, att svenskar ska inte bo ihop med andra människor, att det är ett problem, att blanda olika människor, som känner inte varandra så bra. Det ser ut som ett prov eller test ,där folk bör inte blanda ihop för mycket människor från olika länder då 

Vad har vi fått sett nu?

Genom att mycket människor från olika länder kan ställa till kaos, genom att blanda för mycket människor, som kan inte sköta sig i samhället. Och Sverige har mycket problem nu, genom att människor kan knappt vistas på ställen, genom att landet har tagit in mycket problem folk nu. Och svenskar bor där och utlänningar bor där, GENOM ATT DE  MÅSTE LÄRA SIG OM SVENSKA SAMHÄLLET, OCH DÄRFÖR BÖR FOLK BO SÅ.

Men varför fick vi upp den bilden då?

Genom att Sverige måste börja behandla människor väl ,genom att dela på mycket människor, SOM FUNGERAR DÅLIGT ATT LEVA TILLSAMMANS,som mycket folk fått problem med nu. Det blir mycket kriser och bråk på olika ställen nu, och Sverige har mycket problem med det. Och folk kan knappt gå ut då ,genom att landet har fått mycket problem nu. DET ÄR EN BRA LÖSNING.

SER BÄSTA LÖSNINGEN Men Sverige har blandat olika människor ,SOM FUNGERAR DÅLIGT DÅ, OCH BLIR DET PROBLEM, genom att dela upp människor i Sverige då. REGERINGEN MÅSTE DELA UPP FOLK TILLSLUT. Och det måste Sverige göra idag när det flyttar in nytt folk ,som  folk måste lära sig om svenska samhället då. SVENSKA KULTUREN HUR DEN FUNGERAR DÅ. Folk måste bo själv nu genom att lära sig om svenska samhället ,annars ställer det till när de blandar ihop för mycket folk.DET ÄR EN BRA LÖSNING FÖR ALLA MÄNNISKOR ,ANNARS BLIR DET STORA PROBLEM MED FOLK FRÅN ANDRA LÄNDER ,SOM KAN INGENTING OM SVENSKA FOLKET DÅ.

TIDEN I GÖTEBORG BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONMEN DET ÄR MEST SOMALIER ,SOM ÄR JÄTTESTORT PROBLEM ,ATT BO NÄRA DEM, MEN SAMHÄLLET ÄR INTE GJORT FÖR SOMALIER, NÄR DE KAN INTE SKÖTA SIG DÅ. Och folk har varit galen ,som bor bredvid dem ,att de måste flytta när somalier flyttar in då. Men även lägenheten blir förstört från somalier ingen kan flytta in efter dem då. MEN DET ÄR VÄLDIGT VANLIGT ATT MAN HÖR SOMALIER KAN MAN INTE BO MED DÅ. Men mycket handlar om ,att hemmen blir förstört som kommer från maten ,men sett att somalier fått dålig undervisning, att sköta ett helt hem när andra som kommer från andra länder kan sköta om lägenheten perfekt, även förvånad när de ska flytta ,att folk har skött om lägenheten bättre än svenska folket då.

MEN VI HAR KOLLA PÅ SOMAILER ,OCH MATEN MEN HUR DE SKÖTER OM LÄGENHETEN DÅ. VI HAR LAGT UT OM DET GENOM ATT VI FÖR DET MESTA HÖRA SOMALIER KAN MAN INTE BO NÄR ENS KOMMER IN LUKTEN FRÅN MATEN DÅ. 

MEN VAD GÖR SOMALIER SOM INTE ANDRA GÖR DÅ? SOMALIER ÖPPNAR FÖNSTRET OCH VÄDRAR DÅ. Men vad händer när folk inte använder fläkten lukten åker in i varje sovrum eller i andra rummen när folk inte använder fläkten då.

Jag minns när jag bodde hemma ,och då hade folk stekt pannkaka, men jag kände hela min lägenhet fullt med os och lukt från pannkakan då. Men blev så himla sur, genom att det luka i hela lägenheten från min granne då. Jag kände att jag fick ont i halsen från lukten, men det luktar hela min lägenhet, fast vi har bra fläkt, men grannen har glömt att använda fläkten, som händer här, att Anders pappa glömmer bort fläkten, och jag upp och springer på en gång ,och sätter på fläkten då. Men jag känner allt matos från hans mat kommer in i mitt rum där jag sover då. Men även runt hela huset ,men han glömmer fläkten, som somalier inte vill använda då. MÅSTE ANVÄNDA FLÄKT DÅ.

Vi ser folk öppnar fönstret ,och vädrar som pappa till Anders gör ,och oset från maten stannar kvar i köket ,och det spelar ingen roll ,att Roland hans pappa öppnar altandörren då. Men det sitter kvar matos i köket, och kan dra in till mig ,och jag hatar att bo här ,som hatar att känna matos då. MEN SOMALIER ANVÄNDER INTE FLÄKTEN, VI SER ATT DE STÄNGER AV DEN ,OCH HELA KÖKET ÄR MÖRKT ,MEN ÖPPNAR FÖNSTER ,SOM HJÄLPER INGENTING DÅ. 

Men somalier är problem genom att folk från andra länder kan inte hellre bo ihop med somalier och somalier är ett problem då. Men vart ska regeringen sätta somalier när ingen kan knappt bo med dem. Regeringen får sätta dem själv i ett område där somalier får leva själv då. MEN SÅ ILLA ÄR DET IDAG, MEN MYCKET LÄGENHETER  BLIR FÖRSTÖRT FRÅN SOMALIER DÅ. MEN LÅT DE FLYTTA TILL HEM DÄR DET BOTT SOMALIER DÅ ,GENOM ATT SLIPPA EN MASSA SVINN IDAG, GENOM ATT ALLT KOSTAR PENGAR IDAG. 

MEN SOMALIER TACKAR SVENSKA TJEJER OCH KVINNOR OCH SMÅ BARN MED EN GRUPPVÅLDTÄKT ELLER VÅLDTÄKT ,MEN TAR ÄVEN GAMLA KVINNOR 90 ÅR DÅ. Men så roligt är Sverige idag genom att ingen går säker idag. Men det verkar som regeringen vill ha kul med svenska folket nu, när de fortfarande gör ingenting åt problemet vi fick ,även kvinnor som är över 90 år fick problem att gå ut, och kan väl inte drömma om ,att de blir våldtagen då.

Men så ser det ut idag tar gammal som unga kvinnor idag ,men varför kollade inte regeringen upp somalier, hur de fungerar i samhället då. Men folk kommer säga, men somalier har krig och måste hjälpa dem. Men det finns svarta länder i Afrika, som har fred idag ,och vad ska de till oss och köra med gruppvåldtäkter och våldtäkter då. MEN LIVSFARLIGT TA IN DEM DÅ. 

Genom att dela upp en tid GENOM ATT SVENSKARNA FÅR ANNARS PROBLEM NU när de flyttar in direkt från flyktingar, som kan ingenting om landet. Och kommer direkt från problem länder, och har inte koll själv på,hur de lever i Sverige då.

MEN MÅSTE DELA UPP MÄNNISKOR, SOM KOMMER DIREKT FRÅN FLYKTINGARNA, genom att undervisa människor om hur svenska samhället fungerar, och lära dem hur livet är i Sverige ,genom att inte blanda ihop människor, som kommer från problem länder nu. Och lär dem hur ett hem ska skötas ,och lära dem hur Sverige fungerar, GENOM ATT RESPEKTERA MÄNNISKOR DÅ .

Nu har det blanda människor ,som går dåligt för människor som kommer från en del ställen, som kan ingenting om landet lagar och regler ,genom att inte blanda ihop människor när de flyttar till Sverige nu. Och speciellt människor som kommer från länder ,SOM KAN INGENTING OM LANDETS LAGAR OCH KULTUR ,genom att inte leva bland svenska folket utan bo på andra ställen.

Genom att vissa människor går inte blanda ihop, genom att de ställer till för andra människor idag ,som måste själv flytta från sina hem, genom att de kan inte bo kvar på ställen, genom att det har flyttat in människor, som inte respekterar eller kan sköta sig, SOM MÅSTE BÖRJA DELA UPP MÄNNISKOR NU, genom att vissa människor måste bo själv ,genom att inte förstöra för svenska folket.

GENOM ATT  UNDERVISNING OM SVERIGE, SOM MYCKET FOLK MÅSTE HA och speciellt människor som kommer från länder ,som kan så liten om hur de sköter ett hem då.

Det blir problem för människor som bor där när de flyttar in människor ,som kan förstöra för dem då, genom att lära människor hur Sverige fungerar då. OCH LÄRA OM HEM OCH BOSTÄDER FUNGERAR, genom att det går inte blanda en del människor när de kan inte respektera människor.

Och mycket människor från svarta läder, har svårt att sköta sig, som gör att mycket svenskar måste flytta då ,GENOM ATT MATEN ,SOM FÖRSTÖR FÖR SVENSKA FOLKET, SOM KOMMER FRÅN  SOMALIER ,genom att inte sätta dem ihop med svenska folket när de kommer hit, genom att mycket människor har fått problem med somalier när regeringen har sagt JA till dem.Och flyttade in bland svenska folket, som bara stökar till då.

GENOM ATT MYCKET SVENSKAR FLYTTAR  genom att folk kan inte bo kvar när somalier flyttar in som granne,genom att de förstör mycket ,och kan inte bo tillsammans med svenskar, genom att folk fått så mycket problem med just somalier ,genom maten de lagar då. Och mycket svenskar lämnar stället genom att det går inte bo där ,genom att de förstör för mycket människor som kommer från Somalia.

OCH DET BÄSTA ATT INTE BLANDA MÄNNISKOR SOM KOMMER FRÅN SOMALIA utan får lära sig först om svenska samhället.Och måste göra något åt maten ,genom att inte blanda ihop dem ,så länge inte regeringen har kollat upp vad de äter. Hur somalierna lever i svenska kök då, genom att se igenom, och måste göra något åt det då. PRATA OM FLÄKTEN, ATT DE MÅSTE SÄTTA PÅ FLÄKTEN ANNARS FÖRSTÖR DE VARJE HEM SOMALIER FLYTTAR IN I DÅ. MÅSTE TA UPP OM DET.

Somalier kan inte flytta ihop med svenska folket ,så länge de har inte fått stopp på deras mat ,SOM GÅR STOPPA DÅ, ,annars får de bo själv ,genom att dela upp människor OCH INTE BLANDA MÄNNISKOR SOM KOMMER FRÅN SOMALIA DÅ.

Men måste få stopp genom att mycket svenskar får flytta när somalier flyttar in och så ska det inte vara då, UTAN LÄRA SOMALIER ELLER BO SJÄLV,genom att de kan inte blanda dem med svenska folket då när de måste flytta, då måste regeringen göra något åt det.

Genom att sluta använda sin mat när de bor i Sverige ,eller få bo i andra hem och bostäder, och slut blanda dem ,GENOM ATT DET FUNGERAR INTE FÖR SVERIGE DÅ genom att lära dem hur ni lever då .

Måste få stopp genom att så mycket svenskar måste flytta ,och hitta lägenhet där de inte bor. OCH MÅSTE BETALA DYRT FÖR EN DEL LÄGENHETEN DÅ.

MÅSTE DELA UPP SVENSKA FOLKET ,OCH SOMALIER FÅR BO PÅ ANNAN PLATS när de bor i Sverige ,så länge de äter mat ,som förstör för svenska folket då. Somalier måste de bo själv genom att det är inte rätt, att folk ska flytta när de flyttar in då.

MÅSTE BLI EN ÄNDRING DÄR genom att hjälpa människor rätt i samhället och inte förstöra för svenska folket nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.