BIG PROTECTION – PROTECTION

.IBLAND ÄR INTE FOLK UPPMÄRKSAM NÄR MÄNNISKOR MÅR INTE BRA ÖVERHUVUDTAGET DÅ utan tänker inte på vad  bär inom sig. Och kan vara tyst ,och säger ingenting alls, utan tyst går och tänker på det dag efter dag ,hur ska jag fixa det.

MEN LIVET KAN BLI MÖRKARE ,som ingen upptäckter överhuvudtaget ,genom att allt finns inom mig, hur ska bestämma sig över jobbiga saker ,som är svårt att fixa själv utan måste ha hjälp då, GENOM ATT KUNNA ÖVERLEVA DÅ.

Men människor ser inte mörkret som växer inom mig, genom att ingen vill hjälpa till. OCH INGEN SER ELLER FRÅGAR HUR GÅR DET ? Har du fixat det ,eller andra saker ,har du gjort det? Genom att ingen ser problem ,som växer och växer varje dag ,och det oundvikliga kommer en dag ,att har ingenstans att ta vägen. Men det snurrar och snurrar i huvudet varje dag, hur det går med allt, genom att bo kvar eller dö, som är enda utvägen när fick problem med bostaden då.

Världen blev så mörk ,då måste räddas lägenheten, som jag måste ha och bo och leva ett normalt liv då. MEN INGEN VAR OCH PUTTA SOCIALA IGEN OCH IGEN, genom att jag har alla rättigheter att behålla mitt hem då. Genom från läkarnas råd, och från andra läkare, som har undersök mig långt tillbaka när jag hade min lokal ,som såg det bästa för mig ,att jobba med det jag håller på med. Jag önskar få börja ett nytt liv när Kewan dök upp. Genom att det var enklare att lämna Anders då. Men har svårt att göra det själv när Kewan dök upp, då såg jag chansen att rädda mig själv. Men gick dåligt med allt när satt som jag gjorde, då skulle folk lega på mig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är new-outlaw-hearts-image.jpgGenom att destruktivt förhållande kan misslyckas lämna varandra genom att kan gå tillbaka till varandra. Men kan vara så trött av allt slit går igenom bråk konflikter ,som tar död på förhållande men sliten har svårt att lämna förhållandet. JAG MÅSTE HA STÖD OCH HJÄLP NÄR JAG LÄMNAR ANDERS DESTRUKTIV FÖRHÅLLANDE. 

JAG VILL HA KÄRLEK OCH OMTANKE MAN SOM KRAMAR MIG HÅLLER OM MIG. MEN ÄR LUGN OCH TRYGG OCH FIN PÅ ALLA VIS. Jag eftersträvar respekt och kärlek men känner sig trygg i förhållandet. Kul att leva med gör kul saker ihop. Slippa bråk ,som tar död alla människor som lever med konflikter och bråk.

MEN BLEV UTFÖRSÄKRAD, som mycket folk har blivit även jag hamnade såklart där, som andra människor då. Och många på den tiden hamnade i Försäkringskassan klor. Och sjuka människor, som var väldigt sjuk ,då fick de problem med försäkringskassan då. Men jag var inte så  sjuk ,som många var, har ont i ryggen eller annat problem med kroppen. Och kunde jobba ,som jag ville när jag hade min lokal då.

Men måste flytta genom att måste bo lättsamt när jag blev utförsäkrad ,ANNARS FIXAR JAG DET INTE ÖVERHUVUDTAGET DÅ genom att kunna öka tiden när jag blev utförsäkrad då. Jag måste arbeta mer då.

Men smällen kom när jag fick problem med min lokal ,SOM VAR MIN ENDA LIVLINA DÅ, ATT ÖVERLEVA DÅ. Det blev svårt att överleva när jag hann aldrig fixa en ny  lokal när Kewan dök upp då. Som måste haft pengar när han dök upp då. Ni har läst om min dåliga hjälp jag fick. Men fick problem på en gång ,när jag måste skilja mig, genom att kunna fixa min lägenhet, var svårt att göra då när Kewan dök upp då.
Men samtidigt sjuk efter Kewan ,genom att han kommer och går och min kraft försvinner mer och mer när vi inte bor ihop. OCH INGEN KAN TVILLINGSJÄLAR, HUR DE FUNGERAR DÅ. Men jag kan det, som ingen kan. Och därför är det svårt för människor att förstå oss då. Genom att bli så sjuk och känner halv och sjuk inombords då när vi lever inte ihop då.

OCH, DÅ MÅSTE FOLK HJÄLPA MIG ,genom att jag var fruktansvärt trött och brydde mig inte ens när sociala sa NEJ då. Det var bara för ,att jag har ett företag, och fått från läkarna råd ,att det är det bästa och lugnt för mig, att jobba med det jag håller på med. Och gått en lång utbildning inom allt. Har många år har jag gått och lärt mig då. Jag gått den långa vägen. Och kan inte lägga ner bara för de vill det ,och jobba svart tyckte sociala, ,som mycket folk har blivit förvånad över att jobba svart ,men de sa det.

JAG MINNS TYDLIGT VAD DE SA och tänkte sätta andra människor i problem då. Visa hur jag kunde ta hjälp av andra människor, bland annat min dotter eller Anders ,som är olagligt att göra i Sverige då. Jag kan inte lyssna på sociala och sätta dem i problem då. JAG MÅSTE HA MITT FÖRETAG KVAR OCH JOBBA VITT SOM ÄR SÄKRAST NU.

Jag visste hur sociala var genom att de har varit emot när man har företag OCH TROR ATT MAN GRÄVER GULD NÄR MAN HAR FÖRETAG. Jag vet hur de är när Nathalie prata om sociala då. Men fick hjälp den gången att flytta det, men nu kommer det unga tjejer som är inte torr bakom öronen.

Min barnen och andra skulle prata med sociala även Anders skulle prata med dem igen och igen, eller andra Jonas,som jag har hjälpt mycket ,ALLA SKULLE PUTTA DEM, genom att jag har gjort det när folk har haft problem, genom att rädda människor då. Men jag hör till den starkaste, men ibland måste även jag vara liten, och måste ha hjälp då.

Det är inte så enkelt att skilja, genom att det fattas en del när man har en dyr hyra,då måste man få hjälp och inte gå efter vad sociala vill,då blir man fattig. JAG BEHÖVDE HJÄLP EN TID genom att komma igång som tar tid att göra då. JAG MÅSTE HA MYCKET HJÄLP ATT SKILJA MIG ,GENOM ATT ALLT KOSTAR PENGAR DÅ. JAG MÅSTE BO SJÄLV EN TID ,OCH HÄMTA KRAFT OCH LUGN OCH RO FÅR TILLBAKA ENERGIN 

Men när jag måste ha hjälp ,då fick jag problem genom att de gav fel hjälp sociala och jag måste sitta och skriva och få hjälp med min bostad, genom att min lokal försvann OCH DÅ MÅSTE JAG TA PENGAR FRÅN SOCIALA DÅ, som jag fick problem med då.

thumb-350-903227MIN VÄRLD BLEV GRÅ TILLSLUT, genom att det fanns bara en räddning att gå ner till sjön ,som mamma gjorde den gången när hon tog sitt liv, genom att hon provade först att stoppade i sig mycket sömntabletter den gången då. Och gick runt hemma och raglade då.Hon kunde inte somna och ta sitt liv ,fast hon tog mot 20 till 22 sömntabletter, då har jag varit död, så mycket tabletter. Genom att jag äter inte sömntabletter eller annat ,tar inte ens en Alvedon om jag har ont i huvudet då.

Jag minns när jag går ut genom min dörr ,att allt var som en grå dimma runt mig då, allt var grått den gången. Jag mötte folk, men ingen såg mig. Det var bara mörkt och grått den gången. DET VAR SOM EN GRÅ DIMMA ÖVER MIG.

Jag gick genom stan, men bara grått ,och gick gatan rakt ner mot sjön ,och bara grått och såg folk. Men folk såg inte mig ,och det var liv och rörelse när jag gick ner till sjön. Jag var till och med in på affären ,genom att jag gick igenom affären. MEN INGEN SÅG MIG genom att jag hade en grå dimma över mig, genom att allt var grått då.

Men även när jag kom ner till sjön var det grått, men tänkte på mamma den gången när hon tog sitt liv, ATT HON HADE SOM MIG ,genom att ingen hann rädda min mamma då. Hon hade inte problem med lägenheten utan andra saker hade hon då.

Jag var ensam, som min mamma även om BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN kunde inte stoppa mig. Han ville jag skulle prata med andra människor då. Han ville att folk skulle titta åt mitt håll då. FOLK PRATAR OCH BRYTER ALLT DÅ genom att jag lyssnade inte på honom. Men satt en stund på en bänk vid sjön ,och tittade ut över sjön, men kände bara grått och grått som en grå dimma över mig.

Jag vänder tillbaka upp igen, och när jag är hemma ,DÅ KOMMER PLÖTSLIGT ANDERS TILL MIG.Och pratar och pratar med mig, men dimman började försvinna från mig då. Men sa inte så mycket ,genom att jag var så orolig för mitt hem då.

JAG VET ÄVEN ÄRKEÄNGLARNA HOPE OCH ANAEL BLOCKERAT MIG ,OCH PRATADE MED MIG, ATT INTE GÅ UT VISSA GÅNGER. Men den gången gick jag inte ut genom att jag har GREAT MASTER runt mig då. De försökte prata mig till rätta ,genom att jag var rädd att förlora mitt hem ,som var min värsta fiende att göra då. Därför försökte jag försvinna från allt.

Men Hope och Anael försökte prata och lugna mig, GENOM ATT JAG MÅSTE BEHÅLLA LÄGENHETEN DÅ, genom att annars fanns det bara en utväg för mig, att göra som min mamma då. Jag hade fullt upp med mig själv en del dagar, genom att jag måste betala min lägenhet då. Jag blev mer och mer orolig dag efter dag, som skött hyran prickfri ,men såg att allt kommer bli värre och värre då. Började känna så mycket skuld till dem jag hyr av, och vill inte göra såhär då.

Men jag vet idag ,vad folk kan känna inom sig innan de tar sitt liv ,genom att mamma var tyst, och jag var tyst. Folk som skriker mycket om att ta sitt liv, de gör det sällan, men folk som är tyst kan göra det. Men var svårt att se genom det, när jag fick får grå dimman över sig, som ingen kan sen eller så vänder de om, som jag gjorde. Och fick hjälp av människor som pratar med mig och glömmer bort mig då. MÅSTE FÅ HJÄLP MED SITT PROBLEM DÅ.

JAG MÅSTE HJÄLP MED PENGAR OCH HYRAN DÅ.

Men det är inte lätt att möta en tvillingsjäl genom att folk tror att det är lätt då. GENOM ATT JAG FICK VERKLIGEN ERFARENHETER AV DET  NÄR KEWAN DÖK DÅ.

GUD KAN OSS, men inte människor ,och jag hade inte så stora val, att göra när det är GUD som styr allt,då finns det inte så många val då. När GUD såg min dåliga hjälp långt tillbaka, då fick jag problem genom att rätta till allt med människor, som gjort fel mot mig .Och vem får lida av det???

Hur han är då ,vad  kan om GUD ,hur han är i andras ögon då. Folk i kyrkan ber till honom eller mycket sekter ber till honom, att han ska fixa allt när de ber till honom då. MEN GUD VILL ATT MÄNNISKOR STYR SINA LIV DÅ, genom att mycket sekter låser människor från de vill göra då. Men är en jättestor energi folk ber till då. MEST FÖR ATT LUGNA SITT INRE, genom att GUD kan inte komma till alla människor då. Det förstår folk, att det är omöjligt att göra när det finns så mycket människor på jorden då.

Och folk kan tro, att jag har blivit religiös, att jag har gått tillbaka till Jehova vittnen igen när jag bara skriver från GUD då. Men har inte gått tillbaka till Jehova vittnen då, men GUD GILLAR INTE SEKTER ,SOM JAG HAMNADE I DEN GÅNGEN när de ringde på dörren den gången då. 

GUD har sett hur människor mår när går med i sekter, och kan bli sjuk när de är med där, och Jehovas vittnen eller andra är inte bra genom att de har svårt att styra sina liv. Det finns mycket mörker i kyrkan och sekter ,OCH SKRÄMMER BARNEN FÖR DJÄVULEN ELLER DEMONER DÅ ,SOM ÄR BARA EN MASSA MÖRKER FÖR BARNEN OCH VUXNA DÅ. 

DÄRFÖR GILLAR INTE GUD SEKTER, genom att mycket barn blir sjuk och skrämmer  barnen för det. Att det är djävulens verk, när saker går fel då. Som barnen får höra hela tiden under sin uppväxt,och föräldrar och präster för över till sina barn ,och därför gillar inte GUD sekter eller kyrkan, genom att prata om mörkret demonerna och djävulens ,SOM ÄR PÅHITTADE HISTORIER ,genom att det finns ingen djävul då. Eller demoner.

GENOM ATT ÄRKEÄNGELN LUCIFER FÖRVANDLAR SIG TILL DJÄVULEN. Men är en vacker ärkeängel  med svarta jättestora vingar som det glittrar om, och har svarta kläder då.

OCH ÄR FYLLD AV KÄRLEK, MEN VISAR MÄNNISKOR, ATT DE SKA HÅLLA SIG KVAR RÄTT VÄG ,LJUS VÄG DÅ.

Men även kul att prata med, genom att han har humor då. Och lättsam att prata med. Jag minns mycket väl när han förvandlas till djävulen med horn och klövar då. Och han började även visa benen och hoppade runt mig. Men den här gången skrattade jag. Men inte när jag var på väg in till Jehova vittnen, då  blev jag rädd när jag drömde om honom och tar mig till bokhyllan där en bibel ligger i hyllan då.  Men hör ett avgrund skrik och blev rädd ,att gå till bokhyllan sen. MEN FICK EN VARNING DÅ, men den bet inte på mig genom att Jehovas vittnen manipulerade mig såklart då.

Men har sett samma en gång när Linn fick se Djävulens skepnad, men blev varnad igen, GENOM ATT FLYTTA FRÅN STÄLLET VI BODDE genom att det drog ner oss då.

MEN EFTER DET HAR BARA SETT ÄRKEÄNGELN LUCIFER SOM HAN ÄR DÅ ,SOM TUR ÄR DÅ. Genom att han är vacker in sin rätta klädsel då.

MEN DYKER GUD UPP, som aldrig dök upp när jag var med i Jehovas vittnen ,då höll han sig borta tills jag träffade honom nu.

Minns den natten när jag mötte GUD vi pratade och pratade i flera timmar, och kollade igenom mig då. Men HAN HAR SVART HÅR OCH BLÅ ÖGON BRUN HUD SOM INDIANERNA I USA HAR HAN ÄR EN MAN. Och hade humor när hoppade runt på en äng, som finns inte på riktigt ,men ville visa mig då. Det handlar om jorden såklart. Men jobbar ihop med GREAT MASTER LADY NADA arbetar tillsammans då. Flera som lever där.

Men måste börja med Sverige, som han såg bara problem med allt ,och folk runt mig. Men GUD kan vara irriterad ,fast folk kan säkert tycka annat , men han var det och kände hans irritation då ,GENOM ATT HAN MÅSTE BÖRJA MED SVERIGE OCH PLUS KURDISTAN DÅ. Och jag måste ha mycket hjälp och förlorade min bostad, genom att han gick tillbaka på allt, och kollar på människor runt mig.

GUD SÄGER FÖR JÄMNAN ,ATT JAG KOMMER FÖRSTÅ ,som är jättearg på allt nu. Jag måste vara ensam länge och rensa mycket efter en krigare ,som GUD säger, du har gått som en krigare, och då måste andra se till min bostad. Genom att GUD gick runt i mitt hem och kollar hur det var, genom att jag har ny renoverat, från topp till tå då. Jag måste bo där ,genom att gamla energin är borta därför flyttade jag dit. Nytt utan mörka energier genom att jag är helt öppen och måste bo där då.

MEN  HAN FRÅGADE OM KEWAN genom att lägenheten var inte så varmt i köket då. Det kändes när man gick på golvet då ,men mest i köket. I badrummet hade jag värmeslingor då. Jag sa jag får höra med dem jag hyr av då.

Men Kewan kommer från Kurdistan och han tänkte på det då ,ATT HA VARMT INOMHUS DÅ. Men andra lägenheter var jättevarm, men jag hade en gammal potatiskällare under mig. Och fick svar av en vaktmästare som såg det. Jag tänkte prata med dem. Men minns en vän som bodde ovanpå en potatiskällare ,där hade de lagt värmeslingor genom att det blev för kallt då. Hon kände när värmen var avslagen ibland, att det blev kallt under fötterna då.

Men hamnade här SOM VAR ALDRIG MENINGEN DÅ. Genom att han gick runt i mitt hem ,och kollade på att Sverige var bra på att återvinna saker då. Genom att vi måste ta hand om jorden och Sverige då .

Men måste ändå ha trust till att bli klar nu ,genom att jag blir tokig på att bo här ,tänker på Kewan hela tiden HAN FINNS FINNS I HUVUDET DÅ. DET SLITER PÅ MIG NU. JAG VILL MÅ BRA OCH LEVA MED KEWAN NU.

En reaktion till “BIG PROTECTION – PROTECTION

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.